2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4653434 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Hral gelirse, onu getirenlere uzun ömür dilemeyiz.

Çevrimdışı levitate

40 gol atarsa uel'yi de alıyoruz :D
tamam burak hariç herkes sevinebilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kaç para bi transfer.

Bu filme vizyondayken gitmiştim. Hangi kafayla gittik bilmem ama bu sahneye çok gülmüştük  :lol:
Takıma transfer yapmayana Başkan mı denir, kaç para bi transfer uleynnnn :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

burak yılmaz haberleri inşallah doğrudur.. şimdi burun kıvıranlar 1 2 ay sonra iyi ki almışız diyeceklerdir eğer gelirse :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu filme vizyondayken gitmiştim. Hangi kafayla gittik bilmem ama bu sahneye çok gülmüştük  :lol:
Takıma transfer yapmayana Başkan mı denir, kaç para bi transfer uleynnnn :kop:

rakının flütten ucuz olduğu zamanlarmış abi :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

rakının flütten ucuz olduğu zamanlarmış abi :D
Sadece rakı değil, mezelerde var  :)
O zamanlar flüt som altından tarzı iğrenç espriler yapmıştık
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

aldığım bilgileri aktarıyorum prim kasma gibi bir derdim olsa layiçle de pazarlıktayız derdim beşiktaşın twitter sayfasını açın ve arkanıza yaslanıp çayınızı için
Gönül viski yudumlamak istiyor ama transfer beklerken viski yudumlasaydık karaciğer bitmişti bu sezon :)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

madem uyanık kalacaz ve yarın da tatil o zaman yüzüklerin efendisi külliyatına başlayayım :D
her yüzük kelimesi geçtiğinde dönüp forumu kontrol edicem gelen giden var mı diye :bandit:
Külliyat diyince insanın aklına kitap geliyor.. Gerçi transferi beklerken bırak Yüzüklerin Efendisi'ni Silmarillion'u 14bin sayfalık Zaman Çarkı serisini bitirirsin :D

Çevrimdışı Furkan Sarper

Bağlantı rolü alacak, hareketli, boşluklara doğru koşular atabilecek ve derinlik verebilecek bir oyuncu gerek. Merkez forvet veya arkası. İsim bilmem ama lazım.

forvet arkasının arka tarafı nasıl olmalı sizce?

medel tolgay ozi atiba necip var elimizde buraya transfer gelmez artık heralde.

ve doğru stoper ikilisi şu şartlar altında nasıl olmalı?

pepe nin yanında vida mı, medel mi?

teşekkür ederim

Çevrimdışı Karabay

Burak yılmaz kimdir necidir çabuk unutanlar olmuş.

"Beşiktaş'a attığım gol çok özel bir andı. Başka bir şeydi. Yaşananları ben yaşadığım için o golün zevki ayrı daha bir ayrıydı. Her şeye maruz kalmıştım. Benim için ekstra güzelliği de derbide olması. Kötü şeyler yaşamıştım. Benim tarzımı herkes bildiği için, Burak Yılmaz'ın tarzı bir goldü. Her zaman defansın arkasına koşan, boş alan bulduğumda etkili olduğum söyleniyor. O golü de attığım için çok mutluyum."

Çevrimdışı atalay

Real Madrid'in mevcut kadrosunda dokuz altyapı oyuncusu var. 2005'te La Fabrica için 100 milyonluk harcama yaptılar. Ve bugün beş majör lige altyapısından en çok oyuncu veren takım. Tüm Avrupa'da ise yüz oyuncuya yakın altyapısından çıkma isim var. Buradan herkes besleniyor.
Alıntı yapılan: atalay
Lyon, yaz döneminde şu ana kadar sadece 3 oyuncudan 100 milyon € kazandı. Lig, network, menajerlerin sahip olduğu haklar ve bir takım bağlantılar önemli fakat Lyon'un sattıkları kulübün altyapı oyuncuları. Altyapı konusunda da avantajlı oldukları noktalar var. Lakin yine de makas çok açık.
16 yaşındaki Willem Geubbels'i 20'ye Monaco'ya satmışlar. Daha buraya bir diğer altyapı oyuncuları Fekir eklenecek. Keza Houssem Aouar ileride rahatlıkla eklenebilir. Ellerindeki NDombele, Mendy, Cornet, Tousart gibi gençleri alırken de stratejik iş birliği yapıyorlar ve piyasa değerinin altında bedeller ile kadroya katıyorlar. Mariano Diaz, Depay ve Bertrand Traore'yi de ucuza kapattılar.
Buraya 15 milyonluk Diakhaby satışını da eklediler. Sadece bir yılda 135 milyonluk satış. Tamamı altyapı ürünü. Ve bugün en az bu kadarını rahatlıkla tek transfer penceresinde yapabilirler. 'Son penaltıyı' diyorsun ama makasın ne kadar açık olduğunu bir kez daha hatırlatmak gerek.

Real, bir yıl sonra Mariano Diaz'ı sözleşmedeki buy-back clause maddesi ile tekrar kadrosuna kattı. La Fabrica ürünü. Lopetegui'nin istediği isimlerden biriydi. Real adına bir yıl içindeki alış-satış fiyat farkı göze çarpıyor. Halbuki iki taraf ve oyuncu için de çok makul bir değişim oldu. Lyon performans aldı ve önemli bonservis bedeli kazandı, Mariano oyunculuğunu geliştirdi ve Real'a döndü. Real ise o pozisyonu Benzema-Mariano ile yedekledi. Güzel alış-veriş.

Çevrimdışı Yasin02

transfersizlikten son günlerde aşırı agresif tavırlar sergiliyorum acilen tedavi olmam gerek  :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı atalay

Transferde kısa ve orta vade için belirlenen bir algoritma üzerinden giden takımlara saygı duymak gerek. Pratikte sonuç vermemesi handikap. Zira bazen el yordamı kabataslak organizasyonlardan iyidir. Ama iyi bir algoritma mutlaka sonuç verir. 

Çevrimiçi Sinan66

kıran kırana pazarlıklar sürüyor ljayiç değil bu gece 10 numara transferi bitecek kimse uyumasın

sabaha kadar bir sey olmazsa seni vururum  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Transferde kısa ve orta vade için belirlenen bir algoritma üzerinden giden takımlara saygı duymak gerek. Pratikte sonuç vermemesi handikap. Zira bazen el yordamı kabataslak organizasyonlardan iyidir. Ama iyi bir algoritma mutlaka sonuç verir.

Leicester bunun çok güzel örneğiydi. Birçok şey şüphesiz yolda kazanıldı, planın dışındaydı. Kante'yi o dönem yılın transferi olarak bulmam ya da Fuchs'ı o süre zarfında iyi rol oyuncusu olarak addetmem de o algoritmanın ürünü. Ki planın içinde hiç katkı alamadıkları yanıldığım oyuncular da oldu. Ama planlı olduğunu görebiliyorsun. Para liginin on dördüncüsü EPL şampiyonu oldu. Campos'un Monaco'da kurduğu kimya ile birlikte son dönemin en iyi kadro planlaması idi. Ki Monaco'nun hakkını çok öncesi teslim etmiştik. Leicester'da bunu hala görüyorum. 
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2018, 02:30:57 atalay ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ölümcül yerlere sakın nişan alma, o zevk bana ait  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Sinan66

Ölümcül yerlere sakın nişan alma, o zevk bana ait  :kop:

Herkes siraya girmis bekliyor galiba  :D

Çevrimdışı 38life

Arkadaş forumun trollüdür. Ciddiye alma.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Herkes siraya girmis bekliyor galiba  :D
30 kadar üye 85 ziyaretçi var. Herkes bi parça alsa parça pincik olur  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

An itibariyle yönetimden beklentim bu seviyede.

Çevrimiçi murat

nedense her akşam bir transfer yapar  veya yollarken bu geceyi boş geçtik cılız bir iki girişim hariç.yokmu twiterda transfer yapan.

Etiketler: