2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4635372 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

"Bir transferin olmamasını istiyorsanız açıklayın, olmaz zaten."

Fikret Orman

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Açıklamalara göre Aboubakar için hamle var gibi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hayır yani biri Gomez fotosu koyuyor bende o adamdan nefret ediyorum.
Npsyım şimdi müdahale mi edeyim.

Neyse yarın bir ayar çekeyim.
Sen de Talisca fotosunu koy o zaman.  :D
Yok ben Sinan Engin fotosu koyacağım diyorsan o zaman futbolculuk dönemine ait foto koy. Serzenişini anlayabiliyorum. Neyin doğru neyin yanlış olduğu değerlendirmesi yapılacaksa bu objektif yapılmalı diyorsun

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
17 Temmuz 2017, 10:35:24 »
Los Galacticos'un o dönem ki algısını taşıyan Real Madrid'in ana rotasyonunda 6 altyapı oyuncusu var. Bu sezon Theo Hernández, Dani Ceballos gibi genç isimlere yatırım yaptılar. Birkaç yıl önce o dönem Zaragoza'dayken burada yazdığım Jesús Vallejo'yu alıp, Frankfurt'ta olgunlaştırarak Pepe sonrası rotasyona hazırladılar. Şu an Real ve Barça altyapılarından beş büyük lige en çok oyuncu sunan ilk iki kulüp. Bunu birkaç kulübün birkaç oyuncusu dışında istediğini alabilecek durumda olan kulüpler yapıyor. Senin böyle bir lüksün yok. Partizan, Kızılyıldız, Zagreb, Hajduk, Rijeka, Sparta Praha, Altınordu gibi bir oyuncu yetiştirip-gelir elde etmek gibi temel ve öncü bir misyonun yok. Keza Ajax, PSV, Sporting, Feyenoord birkaç Alman, Fransız hatta Ukrayna kulübü gibi altyapı konusunda ekol olma veya ihtiyacını oradan karşılama durumun da yok. Fakat mevcut durum da kabul edilemez.

Bu döngü halinde bahsi geçen bir konu. Sorun Beşiktaş'ın sadece kendisi için üretememesi değil, iç pazarda kendisiyle yarışmacı olmasa da rekabet eden diğerleri için de üretemiyor olması. Keza aynı durum denk yarışmacılar için de geçerli. Real Madrid'in mevcut kadrosunda dokuz altyapı oyuncusu var. 2005'te La Fabrica için 100 milyonluk harcama yaptılar. Ve bugün beş majör lige altyapısından en çok oyuncu veren takım. Tüm Avrupa'da ise yüz oyuncuya yakın altyapısından çıkma isim var. Buradan herkes besleniyor.

Çevrimdışı atalay

Lyon, yaz döneminde şu ana kadar sadece 3 oyuncudan 100 milyon € kazandı. Lig, network, menajerlerin sahip olduğu haklar ve bir takım bağlantılar önemli fakat Lyon'un sattıkları kulübün altyapı oyuncuları. Altyapı konusunda da avantajlı oldukları noktalar var. Lakin yine de makas çok açık.
16 yaşındaki Willem Geubbels'i 20'ye Monaco'ya satmışlar. Daha buraya bir diğer altyapı oyuncuları Fekir eklenecek. Keza Houssem Aouar ileride rahatlıkla eklenebilir. Ellerindeki NDombele, Mendy, Cornet, Tousart gibi gençleri alırken de stratejik iş birliği yapıyorlar ve piyasa değerinin altında bedeller ile kadroya katıyorlar. Mariano Diaz, Depay ve Bertrand Traore'yi de ucuza kapattılar.

Buraya 15 milyonluk Diakhaby satışını da eklediler. Sadece bir yılda 135 milyonluk satış. Tamamı altyapı ürünü. Ve bugün en az bu kadarını rahatlıkla tek transfer penceresinde yapabilirler. 'Son penaltıyı' diyorsun ama makasın ne kadar açık olduğunu bir kez daha hatırlatmak gerek.

Çevrimdışı yoruk

Başkanın açıklaması normal.Hem ilgilendiğimiz adamlar var istekli olmamak lazım hem de ilk 2-3 hafta kalede Tolga olacak.Biraz mesaj vermek güven vermek lazım.

Hatta önceden de yazdım kaleci alınmamam gibi ihtimal de olabilir.He olmamalı ama olabilir. :D

Çevrimdışı Egos

Merak etme reyis o şahsı sevmesem de fotosunu kullanana müdahil olmam.

aslında tepkim sinan engin ile karşılaştıracak gomez'den başka adam bulamayışına, can sıkıntın ismail köybaşı düzleminde daha çok kişi tarafından idrak edilebilirdi. madem aşk olmuyor, sağlık olsun diyelim.

Çevrimdışı Egos

Yok ben Sinan Engin fotosu koyacağım diyorsan o zaman futbolculuk dönemine ait foto koy. Serzenişini anlayabiliyorum. Neyin doğru neyin yanlış olduğu değerlendirmesi yapılacaksa bu objektif yapılmalı diyorsun

iyi yerden yakaladın ağabey, bence de bir dönemi işaret etmek daha makul sonuçlar doğurur.

Çevrimdışı 38life

Dünya Kupasının psikolojik etkisi yavaş yavaş dağılıyor. Vida'yı bir an önce satmak lazım.

Çevrimdışı 38life

Medel-Kagawa-Aboubakar

Omurgaya bak!

Çevrimdışı atalay

Bir kulüp başkanı niçin her vedalaştığı oyuncunun arkasından olumsuz demeç verir? Maalesef yakışmıyor.

Çevrimdışı Koa_lAA

Bir kulüp başkanı niçin her vedalaştığı oyuncunun arkasından olumsuz demeç verir? Maalesef yakışmıyor.

twitter da da yazıyorlar bunu ama anlam veremedim...

tolga fabri den iyi kaleci demek... takımdan gitmiş olan fabri yi kötülemek mi yoksa 6 milyon a ingiltereye giden bi kaleciden daha iyi olduğunu söyleyerek tolga yı övmek mi...

fabri için kötü bişey söylemedi anladığım kadarıyla... tolgayı övmeye çalışıyor... 

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sanırım Vida elimizde kaldı.
Çok kötü oldu bu .  :bawling:
Tam da ihtiyacımız oldugu zamanda.

Çevrimdışı sozkul

Benim nazarımda ise  YD fotosu ile Sinan Engin fotosu arasında bir fark yok, @underworld 'un fener aşığı Sinan'ı sevdiğini sanmıyorum.
Sanıyorum biraz daha ilgi görmek reytingini artırmak için ters manyel veriyor, ama buna hiç ihtiyacı yok..

Çevrimdışı atalay

Övmek için diğerini yermeye veya giden ile kıyaslamaya gerek yok. Kamuoyu nezdinde güven verilecekse 'bu ligin en iyi kalecisi dersin' yeterli bir övgüdür. Bir de üstüne kaleci antrenörlerinin raporlarını destekleyici unsur olarak sunmak nahoş. Öyleyse diğeri oynasaydı. Kaldı ki antrenör raporunu oyuncu zaten bilir. İlaveten tercihi yapan teknik direktör de eski bir kaleci. Bunun tek örnek olmadığını ikimizde biliyoruz. Transferde manevra için ya da oyuncuya sahip çıkmak için yapılır. Burada sorun yok. Fakat diğerini malzeme yapmaya gerek yok. @Koa_lAA
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2018, 16:41:44 atalay ]

Çevrimdışı Necmi

Yillarca menecerligimizi yapmis boyuh bi deyerimizdir dombili sinan. Biz neden taris olak bu herife kulubun anahtarini verenler utansin.
Lucescu derdi buna, butun gun feysin tivi izler bi yaraya merhem olmaz diye
maçtan önce kadrolarımızı azize taşıyan azizin yalakalığını yapan birinin Beşiktaş forumunda işi olamaz
zamanında Beşiktaş yöneticiliği yapmış olabilir ama o tapeler çıktıktan sonra Beşiktaş yöneticiliği yaparsa yaptırandan
elbet hesabı sorulur. kimsenin hain olduğu alnında yazmıyor. bunun için kimseyi suçlayamayız ama hainliği ortaya çıktıktan sonra
biri ben onu seviyorum derse o zaman neden seviyorsun Beşiktaş kadrosunu maç öncesinde azize vermesimi hoşuna gitti derim.
Beşiktaşa ihanet eden biri ve bu ihaneti polis tapelerinde kanıtlanmış biri bir Beşiktaşlı tarafından seviliyorsa doğal olarak
onun Beşiktaşlılığı bile sorgulanır.

Çevrimdışı Necmi

Hayır yani biri Gomez fotosu koyuyor bende o adamdan nefret ediyorum.
Npsyım şimdi müdahale mi edeyim.

Neyse yarın bir ayar çekeyim.
olay nefret etme olayı değil bunu anlamakmı istemiyorsun
yarın gomesinde Beşiktaşa ihanet ettiği Beşiktaş kadrosunu rakiplere maç önü verdiği ortaya çıkarsa onunda fotosunu
koydurmayız. Sen işin dalgasındasın bu adam fenerli onu geçtim fenerli olur Beşiktaş forması giyer Beşiktaş oyuncusu
olmuştur saygımız sonsuz olur. Ama sen sinandan bahsediyorsun bu Beşiktaşı rakibe sattığı polis tapelerinde kanıtlanmış azizin yalakasından bahsediyorsun adam azizin adı geçtiğinde ceket ilikleyen bir tip sen bunu gomez le nasıl bir tutarsın. burda Beşiktaşa ihanet etmiş bir pislikten bahsediyoruz
bırak fotosunu kullanman onu seviyor olman bile tartışılacak bir konu.

Çevrimdışı Koa_lAA

Övmek için diğerini yermeye veya giden ile kıyaslamaya gerek yok. Kamuoyu nezdinde güven verilecekse 'bu ligin en iyi kalecisi dersin' yeterli bir övgüdür. Bir de üstüne kaleci antrenörlerinin raporlarını destekleyici unsur olarak sunmak nahoş. Öyleyse diğeri oynasaydı. Kaldı ki antrenör raporunu oyuncu zaten bilir. İlaveten tercihi yapan teknik direktör de eski bir kaleci. Bunun tek örnek olmadığını ikimizde biliyoruz. @Koa_lAA

yine katılmıyorum... bazı söylemleri fazla abartmamak lazım... şu an birinci kaleci pozisyonunda bu adam var... "hataları var ama iyi kaleci... hatta gidenden bile iyi" demek fabri yi değersiz kılmaz... daha iyi olsa oynardı zaten... çok net şekilde kıyaslama yaparak tolgea yı yüceltmeye çalışıyor... bu kıyaslamanın doğru olmadığını biliyoruz ama bütün taraftarlar adamı kötülerken birinin çıkıp özgüven vermesi lazım... bunu da kulüp başkanı olarak kendisi yapıyor... bi nebze taraftarın maç içi tepkisini azaltmaya yönelik bi hareket...

ben sosa dışında giden biri için çok aman aman karalayıcı bir kelamda bulunduğunu da düşünmüyorum ayrıca... sosa konusunda da kısmen haklıydı.. pazarlık gücümüzü düşürdü... daha iyi fiyata elden çıkarılabilirdi... cenk-ersan-demba-atınç hep iyi konuşuldu arkalarından...

Çevrimdışı celiker1

Bu VAR sisteminin tv odasında olacak hakemler ne şanslı!!Hem para kazanacaklar,hem de maçları her açıdan seyredecekler.Birde bira-patates söylediler mi of ki of :biggrinking:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Benim nazarımda ise  YD fotosu ile Sinan Engin fotosu arasında bir fark yok, @underworld 'un fener aşığı Sinan'ı sevdiğini sanmıyorum.
Sanıyorum biraz daha ilgi görmek reytingini artırmak için ters manyel veriyor, ama buna hiç ihtiyacı yok..
yd Beşiktaşa zarar vermiş bir kişi sevilmemesi gayet doğal ama sevenide varsa neden seviyorsun denmez
Beşiktaşa zararı bilinçli olarak vermiş değil ama sinan aynı değil polis tapelerinde çıktı Beşiktaşı sattığı
bu Beşiktaşı zarara uğratmak değil direk Beşiktaşı rakibe satmaktır. ikisinin arasında bir fark olmalı.
underworld un kalkıp ahmet çakarın resmini avatar yapması iyi niyetli bir şey değildi ikaz ettik Beşiktaş marşlarında
küfredilen birinin fotosu avatar olmaz dedik bu sefer inadına sinanı koyuyor. Bunun iyi niyetli bir tarafı yok
özelden yapılan bir uyarıyı forum alanına taşımakda iyi niyetli bir şey değil ve karşılığıda var.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Süleyman Abi; yanılıyor olabilirim daha geçen sezon kulübün bazı yöneticileri Sinan Engin'in programına katılmamış mıydı? Sinan Engin kulüp içinde bazı yöneticiler ile temasta değil mi?  O yöneticiler hakkında konuşalım konu Başkana bağlanacak , saptırılacak başka başka yerlere gidecek.  O yasak bu serbest. @underworld  tepki koyuyordur bence de.

Çevrimdışı savaş altay

Başkan kadrosunda bulunanların saygı görmesini istiyor fakat

Tolga ile Fabri'yi bilinç altında karşı karşıya getirmek büyük yetenek ve iyisemserlik ister. Başka şekilde ifade edilebilirdi.

Sen söylenmesi gereken bir şeyi kıyaslayarak çocuğun psikolojisini bozuyorsun zaten , çocuk eğitimi. Evladımız bunlar ya  :icool:

Dorukhan psikolijim iyi , desteğe ihtiyacım yok demiş , Hiç bjk-fb maçı izlememiş. Bak canım kardeşim.

Adamlar bu işin İhracat'ını , İthalat'ını , yeri geliyor İmalat'ını yapıyorlar (Nba) Yolun başındayken ihtiyaç yok havası.

Oyuncu zihinsel gelişimi şart. Şenol Güneş dahil herkesin ihtiyacı varken , yeni gelen rest çekiyor.

Size kalsa zaten her sene eziyet çekeceğiz saha olaylarından. İstediğin kadar özel çalış , kontrolsüz güç olur çıkarsın.

Bu sezon umuyorum maçları 11 kişi tamamlama ve ona, buna tutulmadan , en önemlisi bizden zayıf rakiplere zaman kazandırmadan

oyunun temposunu daima istediğimiz hızda tutup sonuç aldığımız maçlar yaşarız.

Banane ankaragücü formasına güç gösterisi yapmandan (fanatizm hayranları bayılır) , banane hakeme isyan etmenden ?

Biz o sahada iken kaybolan her dakika bizim aleyhimizedir. Çünkü biz Beşiktaş'ız. Üzücü olan onlar bizi bizden iyi biliyor , gerçek.

Çevrimdışı mylife1903

Süleyman Abi; yanılıyor olabilirim daha geçen sezon kulübün bazı yöneticileri Sinan Engin'in programına katılmamış mıydı? Sinan Engin kulüp içinde bazı yöneticiler ile temasta değil mi?  O yöneticiler hakkında konuşalım konu Başkana bağlanacak , saptırılacak başka başka yerlere gidecek.  O yasak bu serbest. @underworld  tepki koyuyordur bence de.
Biz burda kendi basimiza yasakli link diyoruz, besiktssa zarar veriyir diyoruz
Metin albayrak demec veriyor o siteye
Baskan aciklama yapiyor
Onsitenin besiktastan nemalanan sahibi de devamli yonetimle gorusup ozel haber giriyir
Yonetimin yasaklamadigini biz niye yasakliyoz

Çevrimdışı Necmi

O kim abi
Bayan eleman mi
kadın basketbol takımımıza alınmış sanırım hayırlı olsun.

Çevrimdışı savaş altay

Beyler, avatarımdaki şahsın fotosunu yükleyerek sizleri tahrik etmek veya trollediği mi düşünen var mı?

Şayet bu düşüncede olanlar varsa kaldıracam.
Bana doğru yaklaştıkça tribe girmedim değil  :lol:

Daha fazla zoom yapma lütfen.

Etiketler: