Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sözleşmeyi haklı nedenle fesih etmiş isek bizim cebimizden bir para çıkmaz. Konu yargıya taşındığında mahkeme bizi haklı bulabilir. Henüz konuşmak için erken. Bir yerde okumuştum oyuncunun düzelme ihtimali olmadığına rapor varmış o yüzden fesih etmişiz. Bu haklı sebep olur mu bilmiyorum ama bu kısmını düşünmüşlerdir.
SON DAKİKA! - Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a transferi olumlu sonuçlandı.Mustafa Pektemek + Atiba + 2 milyon euro.via : Transfer haberleri
Kim o 10 numara bi harf alsak
Kagawa mi Ljajic mi desem hangisini tercih edersiniz?
son 48 saat.
klüple görüşmeler olumlu zorunlu satın alma opsiyonu 8 mil euro bu sene kiralama bedeli 2 mil euro oyuncuyla görüşmeler devam ediyor
Tolgay + 2,5 milyon euro ya Burak transferi bitti diyor ts kaynakları
kıran kırana pazarlıklar sürüyor ljayiç değil bu gece 10 numara transferi bitecek kimse uyumasın
Zaten kulüple sıkıntı yoktu. Günlerden beri Kagawa gelmek istemiyor diyorlardı.
1. Hangi yönetici görüsüyor, hepsi istanbulda..?!2. Sen bu gibi haber alip alman basini niye bir satir bile yazmiyor?
madem uyanık kalacaz ve yarın da tatil o zaman yüzüklerin efendisi külliyatına başlayayım her yüzük kelimesi geçtiğinde dönüp forumu kontrol edicem gelen giden var mı diye
Pektemek trabzona da girmiyormuş. Emin oldum artik. Seneye boşa çıkıp imza parasının peşine düşecek. Hayatta gitmez bir yere bu sene bu.SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
imza parasımı?