2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4653682 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Sözleşmeyi haklı nedenle fesih etmiş isek bizim cebimizden bir para çıkmaz. Konu yargıya taşındığında mahkeme bizi haklı bulabilir. Henüz konuşmak için erken. Bir yerde okumuştum oyuncunun düzelme ihtimali olmadığına rapor varmış o yüzden fesih etmişiz. Bu haklı sebep olur mu bilmiyorum ama bu kısmını düşünmüşlerdir.
oyuncu düzeleyecek olsada o parayı ödersin.sanki biz sakatım diyerek antrenmana çıkmaması ve ardından düğün veya konser gibi bir yere gitmesini öne sürerek fesh ettik yanılmıyorsam.

Çevrimdışı sosyalkartal

klüple görüşmeler olumlu zorunlu satın alma opsiyonu 8 mil euro bu sene kiralama bedeli 2 mil euro oyuncuyla görüşmeler devam ediyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi annoca

SON DAKİKA! - Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a transferi olumlu sonuçlandı.

Mustafa Pektemek + Atiba + 2 milyon euro.

via : Transfer haberleri
kimse bizim aklımızla oynayamaz.

Burak gelecek en az 2.5 tan 2yıllık anlaşma yapacak yani atiba ile pektemeğin aldıkları kadar, ekstradan 2 milyon verecez, seneyede burağı göndermek için uğraşıcan. Pektemek ile burağın sözleşmesi bu yıl bitiyor kazıktan kurtulayım derken daha büyük kazık geliyor.

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Gökhan Almar

Kagawa mi Ljajic mi desem hangisini tercih edersiniz?

Kagawa mi Ljajic mi desem hangisini tercih edersiniz?
Ayni fiyata Ljajici tercih ederim.

Çevrimdışı atalay

Bağlantı rolü alacak, hareketli, boşluklara doğru koşular atabilecek ve derinlik verebilecek bir oyuncu gerek. Merkez forvet veya arkası. İsim bilmem ama lazım.

Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun. Bayramımız kutlu olsun arkadaşlar.

Çevrimdışı sosyalkartal

aldığım bilgileri aktarıyorum prim kasma gibi bir derdim olsa layiçle de pazarlıktayız derdim beşiktaşın twitter sayfasını açın ve arkanıza yaslanıp çayınızı için

Çevrimdışı EMİR EMRE

SON DAKİKA! - Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a transferi olumlu sonuçlandı.

Mustafa Pektemek + Atiba + 2 milyon euro.

via : Transfer haberleri

Mustafa gitti Burak geldi diyelim. Love da bi takima gitsin. Negredo Larin Umut Nayir ve Burak. Bu cocugun sucu ne ===>  Umut Nayir.. ya kiralik ya muzmin yedek. cok plansiz gidiyoruz eger dogruysa. 

Çevrimdışı Hasan Tahsin

son 48 saat.
Abuş ve gese haberleri çıkarıyorlar, kafayı yeriz sanırım. Al kagawa yı ve abuşu, en az 3 - 4 sene rahat et. Hala bir ümidim var. Boğulacaksan büyük deniz diyeceğim ama bu ikisi mali durumumuza göre büyük deniz sayılmaz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Burak Uzunoglu

klüple görüşmeler olumlu zorunlu satın alma opsiyonu 8 mil euro bu sene kiralama bedeli 2 mil euro oyuncuyla görüşmeler devam ediyor

1. Hangi yönetici görüsüyor, hepsi istanbulda..?!

2. Sen bu gibi haber alip alman basini niye bir satir bile yazmiyor?
Hamburg Black Eagles

Zaten kulüple sıkıntı yoktu. Günlerden beri Kagawa gelmek istemiyor diyorlardı.

Çevrimiçi murat

Tolgay + 2,5 milyon euro ya Burak transferi bitti diyor ts kaynakları
yok daha neler.

Çevrimiçi Kartal Ç

kıran kırana pazarlıklar sürüyor ljayiç değil bu gece 10 numara transferi bitecek kimse uyumasın

madem uyanık kalacaz ve yarın da tatil o zaman yüzüklerin efendisi külliyatına başlayayım :D
her yüzük kelimesi geçtiğinde dönüp forumu kontrol edicem gelen giden var mı diye :bandit:

Ertan Süzgün: "Burak Yılmaz, kalmak istemiyor. Trabzonspor, bonserviste 3.5 milyon Euro'ya düştü. Beşiktaş ile pazarlıklar sürüyor."

Zaten kulüple sıkıntı yoktu. Günlerden beri Kagawa gelmek istemiyor diyorlardı.

klüple de ilgili sıkıntı var onlar satmak biz kiralamak istiyoruz.

Transferin son günlerine girdik eğer düşünmüyorlarsa bizim istediğimizi yapmak zorundalar yoksa bedavadan para alıcak :)

oyuncuda Türkiye'ye gelmek istemiyormuş o da var tabi.

Çevrimdışı sosyalkartal

1. Hangi yönetici görüsüyor, hepsi istanbulda..?!

2. Sen bu gibi haber alip alman basini niye bir satir bile yazmiyor?
beşiktaş kagawaya teklifini yapmıştı ve menajeri bekleme kararı aldı o sıralarda beşiktaş kagawa haberleri tüm gazetelerde yazıyordu tek talibi biz değildik ve diğer oyuncularla ilgilenmeye başladık bugün olumluya döndü ve görüşme 1 saat önce başladı

madem uyanık kalacaz ve yarın da tatil o zaman yüzüklerin efendisi külliyatına başlayayım :D
her yüzük kelimesi geçtiğinde dönüp forumu kontrol edicem gelen giden var mı diye :bandit:

bende heri pıtır serisini izliyeyim bari :D  :evillol:

Çevrimiçi murat

Pektemek trabzona da girmiyormuş. Emin oldum artik. Seneye boşa çıkıp imza parasının peşine düşecek.

Hayatta gitmez bir yere bu sene bu.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

imza parasımı?

Neyse beyler ben yatıyorum. Yarın sabah kalktığımda telefonumda bir zahmet Beşiktaş Kagawa ve Benzemayı bedelsiz transfer etti haberi olsun.

Birde Mustafa Pektemek futbol hayatını sonlandırıp inzivaya çekildi yazsa fena olmaz.

Çevrimdışı Orhan_

imza parasımı?
Umut fakirin ekmeği... Yok bu başka bir şey içindi...

Çevrimdışı Savaş

imza parasımı?
Sözleşme yenilemeyeceğimizi biliyor. E boşa çıkıcak seneye. 300 - 500 ekstra ne koparırsa kar :) Öyle ümit ediyodur. Beklentisi o yöndedir.

Hoş buna imza parasi verecek kadar yoklukta olan bi kulüp de var mıdır bilemedim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: