Transferler konusunda bu yıl sınıfta kaldığımız açık. kalan şu son saatlerde yapılan transferin iyi çıkması tamamen şansa bağlı artık. Anlayamıyorum, elimizdeki fazlalıkları neden gönderemediğimizi. Yıllık ücretleri diyen arkadaşlar olacaktır haklı olarak. Ama örneğin love alanyada ne alıyordu da biz ona ne verdik. yani şu an göndermeye çalışırken kiralama ücretini geçtim neden maaşında da destek olmak zorundayız. love örneğinden devam edeyim, bu arkadaş alanya da 1 milyona oynarken biz 2 mi verdik. neden verdik anlayamıyorum. yani love aynı ücrete büyük bir takımda oynamayı seçmezmiydi, üstelik istanbulda yaşamayı. Bundan böyle küçük takımdan oyuncu alacaksak önceliği para olan adamları almamalıyız, bu da bize ders olsun.
.......
Dünya futbolunu pek takip etmem, futbol benim için beşiktaştan ibaret, bir baba mirası. o yüzden bahsi geçen yabancı oyuncuları pek bilmem,ama adem izlediğim videolarına göre düzgün bir çocuğa benziyordu, bize yakışırdı . o transferin olmasını isterdim. tek bir transfer hakkımız bile olsaydı, bu transferin 10 numaraya yapılması gerekirken, son saatlere bu belirsizlikle girmek, üzücü. Bu anlamda yönetimi eleştiren arkadaşlara hak veriyorum. Yalnız insanlarda şu korkuyu hissediyorum, yine uzun yıllar sürecek bir başarısızlık sarmalına gireceğimiz korkusunu. Ben açıkçası geldiğimiz şu noktada artık bunun pek mümkün olmadığını düşünüyorum. Yani artık bizi alaşağı edemezler. Beşiktaşlı olduğum için mi bilmiyorum ama dışarıdan bakmaya çalışıyorum. ve marka algısı, kalitesi, stadı, renkleri(renksizliği ya da), sonra reklam filmlerimiz,armamız, sloganlarımız, marşlarımız hepsi eşsiz. Özellikle stadı,semti, ağaçlı yolu kendine özgün taraftar yapısı hepsi övgüye değer. İşte tam da bu noktada fikret başkana yeniden hakkını teslim etmek istiyorum. Açıkça söylemeliyim ki, şu an başkan gitse ve yerine ortalama biri bile gelse yine başarılı olacağımızı düşünüyorum. İronik bir şekilde, fikret başkandan sonrası başarının temellerini de fikret orman yönetimi atmıştır, diyebilirim. bana göre bu reddedilemez. Ancak bu destekleyici fikir, yapıcı eleştirilerin önüne geçmemeli. Yıkmadan daha iyi olması için tüm paydaşlar elinden geleni yapmalı.