2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4648993 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı abdusta

Adem için 13-15milyon euro odeyeceksek
Olmasın bu transfer
Saygılar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bir böyle karakterler var birde pektemek gibileri...

Şimdi konu dışı, başka takım vs demeyin de gese tolga ciğerci ile sözleşmesini karşılıklı feshetmiş. Oyuncunun 2 milyon € alacağından gese 1.925.000 € kar edecekmiş. Eğer doğruysa pardon derim, elalemin tek şeyi bizmiyiz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sosyalkartal

şu an kagawanın yanıtı bekleniyor olmazsa adem
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı EMİR EMRE

10 numara gelmeyecek gibi...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bence kagawa gelecek.

Çevrimdışı ekrembaser

Şimdi konu dışı, başka takım vs demeyin de gese tolga ciğerci ile sözleşmesini karşılıklı feshetmiş. Oyuncunun 2 milyon € alacağından gese 1.925.000 € kar edecekmiş. Eğer doğruysa pardon derim, elalemin tek şeyi bizmiyiz

Demek ki bizde imzalar tam anlamıyla kalplere atılmıyor abi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

gs bedelsiz fesih etmiş Tolga ciğerci ile bizim pektemeke bak hay Allahım ya
Ben inanmıyorum tolga ciğerci olayına. Adam müzmin sakat. Kim verir ona 2 milyon. Heee hemen iyi bir transfer yaparsa inanırım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Sözleşmeyi haklı nedenle fesih etmiş isek bizim cebimizden bir para çıkmaz. Konu yargıya taşındığında mahkeme bizi haklı bulabilir. Henüz konuşmak için erken. Bir yerde okumuştum oyuncunun düzelme ihtimali olmadığına rapor varmış o yüzden fesih etmişiz. Bu haklı sebep olur mu bilmiyorum ama bu kısmını düşünmüşlerdir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ekrembaser

Sözleşmeyi haklı nedenle fesih etmiş isek bizim cebimizden bir para çıkmaz. Konu yargıya taşındığında mahkeme bizi haklı bulabilir. Henüz konuşmak için erken. Bir yerde okumuştum oyuncunun düzelme ihtimali olmadığına rapor varmış o yüzden fesih etmişiz. Bu haklı sebep olur mu bilmiyorum ama bu kısmını düşünmüşlerdir.

Onun haklı neden olabilmesi için sözleşmesinde yer alan fesih kısmında bu hususun yazması gerekir.

Çevrimdışı ümit

Transferler konusunda bu yıl sınıfta kaldığımız açık. kalan şu son saatlerde yapılan transferin iyi çıkması tamamen şansa bağlı artık. Anlayamıyorum, elimizdeki fazlalıkları neden gönderemediğimizi. Yıllık ücretleri diyen arkadaşlar olacaktır haklı olarak. Ama örneğin love alanyada ne alıyordu da biz ona ne verdik. yani şu an göndermeye çalışırken kiralama ücretini geçtim neden maaşında da destek olmak zorundayız. love örneğinden devam edeyim, bu arkadaş alanya da 1 milyona oynarken biz 2 mi verdik. neden verdik anlayamıyorum. yani love aynı ücrete büyük bir takımda oynamayı seçmezmiydi, üstelik istanbulda yaşamayı. Bundan böyle küçük takımdan oyuncu alacaksak önceliği para olan adamları almamalıyız, bu da bize ders olsun.
.......
Dünya futbolunu pek takip etmem, futbol benim için beşiktaştan ibaret, bir baba mirası. o yüzden bahsi geçen yabancı oyuncuları pek bilmem,ama adem izlediğim videolarına göre düzgün bir çocuğa benziyordu, bize yakışırdı . o transferin olmasını isterdim. tek bir transfer hakkımız bile olsaydı, bu transferin 10 numaraya yapılması gerekirken, son saatlere bu belirsizlikle girmek, üzücü. Bu anlamda yönetimi eleştiren arkadaşlara hak veriyorum. Yalnız insanlarda şu korkuyu hissediyorum, yine uzun yıllar sürecek bir başarısızlık sarmalına gireceğimiz korkusunu. Ben açıkçası geldiğimiz şu noktada artık bunun pek mümkün olmadığını düşünüyorum. Yani artık bizi alaşağı edemezler. Beşiktaşlı olduğum için mi bilmiyorum ama dışarıdan bakmaya çalışıyorum. ve marka algısı, kalitesi, stadı, renkleri(renksizliği ya da), sonra reklam filmlerimiz,armamız, sloganlarımız, marşlarımız hepsi eşsiz. Özellikle stadı,semti, ağaçlı yolu kendine özgün taraftar yapısı hepsi övgüye değer. İşte tam da bu noktada fikret başkana yeniden hakkını teslim etmek istiyorum. Açıkça söylemeliyim ki, şu an başkan gitse ve yerine ortalama biri bile gelse yine başarılı olacağımızı düşünüyorum. İronik bir şekilde, fikret başkandan sonrası başarının temellerini de fikret orman yönetimi atmıştır, diyebilirim. bana göre bu reddedilemez. Ancak bu destekleyici fikir, yapıcı eleştirilerin önüne geçmemeli. Yıkmadan daha iyi olması için tüm paydaşlar elinden geleni yapmalı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Demek ki bizde imzalar tam anlamıyla kalplere atılmıyor abi
Öyle de, love sarılarda olsaydı 3 m bonservisle satış gösterirlerdi. Ben buradaki eleştirilerin çoğunluğuna katılıyorum ama yangına körükle gitmemek lazım. Tek bir cümle yazayım, Başkan Gomez'i bedava alınca Abuşu da alırım zannetti ( bonservissiz zehirlenmesi). Sarılar zorda can çekişiyor al abuşu bitsin şu iş. Aynı şeyi maalesef vida da da yaşadık. 30 lafları dolanırken 15 e satamazsın tabi. Neyse herşeyin iyisi bizim olsun
Tek Büyük Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir böyle karakterler var birde pektemek gibileri...

Yakında Pektemek'in menajeri sözleşmeyi uzatmak için Beşiktaş yönetimine çağrıda bulundu haberleri çıkar. Çıkacağı gazete de ' Hocam benim takımda kalmamı istiyor' haberinin çıktığı Fanatik adlı gazete olur. Adamlar bir tiyatro kurmuş oynuyor.

Çevrimdışı ekrembaser

Öyle de, love sarılarda olsaydı 3 m bonservisle satış gösterirlerdi. Ben buradaki eleştirilerin çoğunluğuna katılıyorum ama yangına körükle gitmemek lazım. Tek bir cümle yazayım, Başkan Gomez'i bedava alınca Abuşu da alırım zannetti ( bonservissiz zehirlenmesi). Sarılar zorda can çekişiyor al abuşu bitsin şu iş. Aynı şeyi maalesef vida da da yaşadık. 30 lafları dolanırken 15 e satamazsın tabi. Neyse herşeyin iyisi bizim olsun

Amin abi

Çevrimdışı caner.eryigit

gs bedelsiz fesih etmiş Tolga ciğerci ile bizim pektemeke bak hay Allahım ya
O işte de bir iş var hangi insan 2 milyon alacakken 75.000 alıp gider el altından yapıyorlar birşeyler bence ffp den kaçmak için.nef sponsor olmuş akbaba için para vermiş.nef şuan batık durumda çoğu iş yaptığı firmalara ödeme bile yapamıyor mahkemelik.el altından birileri veriyor öyle tölere ediyorlar.maalesef biz de o arkadaşlar dan yok!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Onun haklı neden olabilmesi için sözleşmesinde yer alan fesih kısmında bu hususun yazması gerekir.
Sözleşme de bu konular pek önem arzetmez, önemli olan fifa - uefa dan daha önce çıkan örnek kararlar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

Sözleşme de bu konular pek önem arzetmez, önemli olan fifa - uefa dan daha önce çıkan örnek kararlar

Abi krasiçi hatırlarsın keza Van persie öyle bir imkan olsa feshetmez miydi Aziz elinde fesih için bir neden olması gerekir kalkıp Veli’de kulübün kendi doktoru beni ameliyat etti derse
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2018, 20:40:54 ekrembaser ]

Çevrimdışı mellfred

Ohggghjhssss!
Daha fazla duyum ver ihtiyacım var

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi krasiçi hatırlarsın keza Van persie öyle bir imkan olsa feshetmez miydi Aziz
Bir futbolcunun sakatlığının ne olduğunu, süresini vs tam olarak kanuna ya da sözleşmeye koyman imkansız. Rvp sakat gelse de bir şekilde çok maç oynadı. Veli hemen hemen hiç oynamadı. Kaldı ki onların sorunu bizim negredo gibiydi. Ücreti fazla verimsizdi. Ama sonuçta ücretinin bir kısmını febe ödeyince sanırım feyenoord a transfer yapabildi. Veli yi bedava versen kim alır
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ferdi1903

Ohggghjhssss!
Daha fazla duyum ver ihtiyacım var

:lol: :lol: :D aynen ya biraz olsun duyumla serinledim  :D :lol: :ebebe:

Çevrimdışı sosyalkartal

kagawa türkiye saatiyle bu gece 24.00 a kadar yanıtını iletecek bu gece hareketli bir gece olcak

Çevrimdışı ekrembaser

Bir futbolcunun sakatlığının ne olduğunu, süresini vs tam olarak kanuna ya da sözleşmeye koyman imkansız. Rvp sakat gelse de bir şekilde çok maç oynadı. Veli hemen hemen hiç oynamadı. Kaldı ki onların sorunu bizim negredo gibiydi. Ücreti fazla verimsizdi. Ama sonuçta ücretinin bir kısmını febe ödeyince sanırım feyenoord a transfer yapabildi. Veli yi bedava versen kim alır

Sakatlık nedeniyle oynamamanın haklı sebep olduğunu düşünmüyorum abi birde linderoth vardı gs de yanlış hatırlamıyorsam o da aldı gitti sigurdson aldılar o da oynamadan alıp gitti daha başka örnek gelirse aklıma atarım abi
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2018, 20:57:19 ekrembaser ]

Çevrimdışı Karabay

kagawa türkiye saatiyle bu gece 24.00 a kadar yanıtını iletecek bu gece hareketli bir gece olcak
kesin gelmez dediğin kim var. Birşey deneyeceğim.

Etiketler: