Tamam kardeşim bu yönden eleştir adamın tatil yaptığı mekandan bize ne? Desteklemeyiz olur biter ben kazancımın bir kısmını her ay kulübe sokmaya çalışıyorum ben de durumdan memnun değilim ve inanılmaz kızgınım ama kulüple ilgilenmiyor bıraksın demek ayrı tatil yaptığı için transfer yapmıyor demek ayrı. Adamın tatil yaptığı yer kimseyi ilgilendirmez geçen sene mikanostayken pepeler medeller lensler negredolar geldi mi geldi ben çok iyi hatırlıyorum yönetim kurulundakilerin ve başkanın denizden foto paylaştıklarını. Bunların sebebi tatil değil tatil olduğu için transfer olmuyor tezine karşıyım. Evet boşvermişler ve şu an kulüpte işler yürümüyor ama sebep tatil değil yönetimsizlik
Motivasyonum dustu, bu kulupte transfer, pazarlamaya, futbolcunun motivasyonuna ben bakiyorum, kendi demeci
Simdi ben sorunca mi hatali oluyorum, futbolculari tatilden iyi motive edemedi baskan herhalde diye
Bombayi fikret orman kendi birakiyor, sonra cimbizliyorlar diyor, talihsiz maksadini asan konusmalar yapan kendisi, sonra daha da bombaliyor.
Basarisiz olursam her biseyin konusulur
Gs unal aysalin son donemlerinde adamin genc karisini, eski karisini botoksunu bile konustu, bu isler boyledir
Fikret orman dusunmeden konustukca her soyledigi tartisilir, adamin agzina bakiyoruz, psikolojimiz is hayatimiz etkileniyor, holiganim ben, besiktas gol yiyince sirazem kayiyor, ona buna saldiriyorum ben mesela, kimse besiktastan buyuk degildir, kulubun sahibi de taraftaridir, baskan dahil o yonetim kurulu haddini bilecek, baskan taraftara atar yapacagina, besiktaslilara ezik diyen yoneticiyi kovaydi, erdal torunoglu diye bir adam var habire ona laf cskiyor fikret orman, bize renkli hayrani diyen yoneticiye tek laf edemiyor ama.
Besiktas taraftarinin sayesinde akittigi kan ter ve goz yasi ile o stad bugun besiktasin stadi oldu, yoksa gsye verirlerdi o stadi. Besiktas taraftari o kapali tribunu tutabilmek icin az sabahlamadi, az kavga etmedi, o taraftar olmasaydi sariyerin stadinin yerine yapsrdi fikret orman stadi ya da vefa karagumruk stadinda oynardik.