2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4655726 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

7ye bitecekti fransıza 6 yerine 3 teklif edince iş olmadı portoda sorun yoktu burada uzunca yazıstık

Saygılar
Porto her türlü satilmasa bile mecburen Lorient'e 6 vericekti. Fakat Başkan buna ragmen biz size 3 verelim mi dedi Fransiza?

E adamlar her türlü 6 alacakken 3 kabul eder miydi? Haliyle etmedi :) Porto tarafında sıkıntı yoktu. Adamlar 6 ödemekten kurtulacaktı ama  maalesef olmadı.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atiba nın sakatlığı var..
Neden ?
Çünkü takımla 2 kamp dönemini kaçırdı..
Bireysel çalışarak takımla aynı seviyede olunması zaten imkansız..
Hoca basın toplantısında 1-2 haftaya idmanlara katılır dedi..
Hazır olup rotasyona dahil olması muhtemelen 5-6 haftayı alacak..
Bu da yanlış strateji oldu maalesef..
200 bin tasarruf ettik ancak bir o kadar maç kaçırarak zaten aynı paraya denk gelmiş oldu..
Yine takım zararlı çıktı..

Via BEŞİKTAŞ istihbarat
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bu sene de tatil yapmayiversin de takımla ilgilensin bir zahmet

Ulkenin en önde gelen ve en zengin Ailenin Oğlu bile tatil yapmıyor Kulübünün borçları ile uğraşıyor , takımı ile beraber sürekli ?

Kusura bakmayın ama başkan çok saldı ki burada herkes Fikret Orman sever ve sayar saygı duyar , zaten yoruldum diyor , madem yoruldun neden erken seçime gidip ADAY oluyorsun ? Burası ağlama duvarı değil yapamayacaksan bırakırsın olur biter

Ama Baskan söylemleri ile bu sevgi ve saygıyı bitirmek üzere malesef
Ali kocun yati ucagi falan herbi seysi vardir, tatile de gidiyordur da boyle dillendirmiyordur kendisi.
Bir suru calisani var adamin neden afise etsin kendini

Ben senelerdir ayni arabaya biniyorum degistirip neden essegin aklina karpuz kapugu getirem, bisi alirken de kredi aliyom oyle aliyom bazi seyleri, anlatamiyom derdimi, sonra olay mikanosa baglaniyo, sanki ali koc gitmiyo yatiylan

Nasi desem biraz tutumlu, biraz muhafazakar degilde nasi bi kelime soyle azicik dikkatli, tebiyeli, ketum olmak lazim

Çevrimdışı Savaş

Bu sene yonetimin neresinden tutsan elinde kaliyor.

Aboubakar'ın zorunlu opsiyonla olsa bile alınmaması.

Taliscanin 7 ay once gidecegi belli olmasina ragmen 10 numaranın hala olmamasi

Negredo gibi bi adama verilen tarihi sözleşme.

Millet catir catir adamlarini gonderirken bizim, furbolcu isterse gider. Mantığını surdurmemiz. Elimizde envai ceait gereksiz futbolcu kalmasi

29 kisilik kadro olusturulmasi ve bunun goz göre gore yapilmasi

Kadro yapilanmasinin oyun planina gore yapilmamasi.

Zarardan doneyim derken daha fazla gereksiz transfer yapilmasi ve yukun daha da artmasi

Vsvsvs.. her türlü 2 senedir yonetim sinifta kaliyor. Bakalim baskan bunlarin farkinda mi secimde gorecegiz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Yaw yarım buçuk ingilizcemle ben anladım. Halil not almakla meşguldü sanırım. Aman yapmasın bir daha  :money:
Abi bak ben de iddia edemiyorum olayi cunku anadilim degil
En guzeli amerikadan katilan arkadaslarin yorum yapmasi, halil not alan simultane tercuman, ikarisun dediklerinin burebir cevirisi halilin turkceye ceviridgi sekilde de olabilir.
Art niyet yok sonucta, cok degerli bir insan halil bizim icin

100de 100 eminim halilden bir gram endisem yok, ozur de dilemeseydi daha iyiydi kapanir giderdi, simdi biraz daha uzayacak mevzu.

Bir daha bakmak lazim vidyoya sabah linki koymuslardi ben ordan izledim.

@Librarius var @ozankarakoc var bi el atsinlar @Serkan_KaNaDa var

Onur Küçük

• Ziyaretçi

7ye bitecekti fransıza 6 yerine 3 teklif edince iş olmadı portoda sorun yoktu burada uzunca yazıstık

Saygılar
Lorient'in elinde bir anlaşma var  6 milyon alacaklarına dair. Adamlar garanti alacağından niye vazgeçsin ki? Aboubakar'ın alınıp alınmamasından öte bizde transfer sihirbazı ilan edilen bir transfer komitesi var. Benfica'nın, Porto'nun keşfettiği oyuncuları menajerler vasıtasıyla fırsat transferi olarak getirmek mi transfer sihirbazlığı oluyor?

Karius gelmese kaleci meselesinde de büyük fırtınalar kopacaktı. Oyuncular gelir ve gider. Önemli olan sirkülasyonu yapabilmek elinde doğru alternatifleri bulundurabilmek. Bu transfer komitesi ile bu kadar oluyor.

Çevrimdışı ekrembaser

Abi bak ben de iddia edemiyorum olayi cunku anadilim degil
En guzeli amerikadan katilan arkadaslarin yorum yapmasi, halil not alan simultane tercuman, ikarisun dediklerinin burebir cevirisi halilin turkceye ceviridgi sekilde de olabilir.
Art niyet yok sonucta, cok degerli bir insan halil bizim icin

100de 100 eminim halilden bir gram endisem yok, ozur de dilemeseydi daha iyiydi kapanir giderdi, simdi biraz daha uzayacak mevzu.

Bir daha bakmak lazim vidyoya sabah linki koymuslardi ben ordan izledim.

@Librarius var @ozankarakoc var bi el atsinlar @Serkan_KaNaDa var

Değil abi Beşiktaş against diyor orada Beşiktaş fb ve gs ile oynarken diyor direk tercüme hatası var

Çevrimdışı mylife1903

Tamam kardeşim bu yönden eleştir adamın tatil yaptığı mekandan bize ne? Desteklemeyiz olur biter ben kazancımın bir kısmını her ay kulübe sokmaya çalışıyorum ben de durumdan memnun değilim ve inanılmaz kızgınım ama kulüple ilgilenmiyor bıraksın demek ayrı tatil yaptığı için transfer yapmıyor demek ayrı. Adamın tatil yaptığı yer kimseyi ilgilendirmez geçen sene mikanostayken pepeler medeller lensler negredolar geldi mi geldi ben çok iyi hatırlıyorum yönetim kurulundakilerin ve başkanın denizden foto paylaştıklarını. Bunların sebebi tatil değil tatil olduğu için transfer olmuyor tezine karşıyım. Evet boşvermişler ve şu an kulüpte işler yürümüyor ama sebep tatil değil yönetimsizlik
Motivasyonum dustu, bu kulupte transfer, pazarlamaya, futbolcunun motivasyonuna ben bakiyorum, kendi demeci

Simdi ben sorunca mi hatali oluyorum, futbolculari tatilden iyi motive edemedi baskan herhalde diye

Bombayi fikret orman kendi birakiyor, sonra cimbizliyorlar diyor, talihsiz maksadini asan konusmalar yapan kendisi, sonra daha da bombaliyor.

Basarisiz olursam her biseyin konusulur

Gs unal aysalin son donemlerinde adamin genc karisini, eski karisini botoksunu bile konustu, bu isler boyledir

Fikret orman dusunmeden konustukca her soyledigi tartisilir, adamin agzina bakiyoruz, psikolojimiz is hayatimiz etkileniyor, holiganim ben, besiktas gol yiyince sirazem kayiyor, ona buna saldiriyorum ben mesela, kimse besiktastan buyuk degildir, kulubun sahibi de taraftaridir, baskan dahil o yonetim kurulu haddini bilecek, baskan taraftara atar yapacagina, besiktaslilara ezik diyen yoneticiyi kovaydi, erdal torunoglu diye bir adam var habire ona laf cskiyor fikret orman, bize renkli hayrani diyen yoneticiye tek laf edemiyor ama.

Besiktas taraftarinin sayesinde akittigi kan ter ve goz yasi ile o stad bugun besiktasin stadi oldu, yoksa gsye verirlerdi o stadi. Besiktas taraftari o kapali tribunu tutabilmek icin az sabahlamadi, az kavga etmedi, o taraftar olmasaydi sariyerin stadinin yerine yapsrdi fikret orman stadi ya da vefa karagumruk stadinda oynardik.

Çevrimdışı mylife1903

Atiba nın sakatlığı var..
Neden ?
Çünkü takımla 2 kamp dönemini kaçırdı..
Bireysel çalışarak takımla aynı seviyede olunması zaten imkansız..
Hoca basın toplantısında 1-2 haftaya idmanlara katılır dedi..
Hazır olup rotasyona dahil olması muhtemelen 5-6 haftayı alacak..
Bu da yanlış strateji oldu maalesef..
200 bin tasarruf ettik ancak bir o kadar maç kaçırarak zaten aynı paraya denk gelmiş oldu..
Yine takım zararlı çıktı..

Via BEŞİKTAŞ istihbarat
Atibayla pazarlik edilmesi kadar absurt cok az sey oldu bu kulupte
Atiba ile pazarlik yapilmaz arkadas
Ikinci sefer yapiliyor ayni sey ustelik takimin en cok oynayan ama en az kazanan adamina

Ya verirsin 1 milyonu ya da vermezsin elvada der, jubile yaparsin, insan gibi ayirirsin yolunu

Pekto pirlanta al 1.7 ozzi pirlanta al 2.5 tolgay cok efendi al 2.5
Atiba ile de 100-200 bin pazarligi yap
Negroyu alirken yapaydiniz pazarligi

Çevrimdışı ekrembaser

Motivasyonum dustu, bu kulupte transfer, pazarlamaya, futbolcunun motivasyonuna ben bakiyorum, kendi demeci

Simdi ben sorunca mi hatali oluyorum, futbolculari tatilden iyi motive edemedi baskan herhalde diye

Bombayi fikret orman kendi birakiyor, sonra cimbizliyorlar diyor, talihsiz maksadini asan konusmalar yapan kendisi, sonra daha da bombaliyor.

Basarisiz olursam her biseyin konusulur

Gs unal aysalin son donemlerinde adamin genc karisini, eski karisini botoksunu bile konustu, bu isler boyledir

Fikret orman dusunmeden konustukca her soyledigi tartisilir, adamin agzina bakiyoruz, psikolojimiz is hayatimiz etkileniyor, holiganim ben, besiktas gol yiyince sirazem kayiyor, ona buna saldiriyorum ben mesela, kimse besiktastan buyuk degildir, kulubun sahibi de taraftaridir, baskan dahil o yonetim kurulu haddini bilecek, baskan taraftara atar yapacagina, besiktaslilara ezik diyen yoneticiyi kovaydi, erdal torunoglu diye bir adam var habire ona laf cskiyor fikret orman, bize renkli hayrani diyen yoneticiye tek laf edemiyor ama.

Besiktas taraftarinin sayesinde akittigi kan ter ve goz yasi ile o stad bugun besiktasin stadi oldu, yoksa gsye verirlerdi o stadi. Besiktas taraftari o kapali tribunu tutabilmek icin az sabahlamadi, az kavga etmedi, o taraftar olmasaydi sariyerin stadinin yerine yapsrdi fikret orman stadi ya da vefa karagumruk stadinda oynardik.

Abi sen mikanostan nerelere geldin ben sadece bunun bir muhalefet olmadığını dile getirmek istedim geçen sene tatildeyken 4 transfer yaptık. O transferler tatil sayesinde oldu o zaman diğer yazdıkların bir taraftar olarak haklı serzenişler

Çevrimdışı mylife1903

Abi sen mikanostan nerelere geldin ben sadece bunun bir muhalefet olmadığını dile getirmek istedim geçen sene tatildeyken 4 transfer yaptık. O transferler tatil sayesinde oldu o zaman diğer yazdıkların bir taraftar olarak haklı serzenişler
Gecen senede yazdim alma kimseyi slma diye keske almasaydilar ama nedense askerden gelmis gibi saldirdilar.
Medel de cok lazim degildi lens negredo zaten bile bile lades bu seviyenin topcusu degiller hadi pepe neyse marseloyu sattin 4 milyon pepeye verdin 3.5 cebe kaldi diye dusunebiliriz. Vidayi da almasalardi keske, simdi ozzi ile tolgayin sozlesme uzatmasina seviniyorum
Cunku bunlsri gondersek daha kotusunu getirip daha yuksek maas verecekler. Fahis bedeller odeniyor futbolculars
Sonra baskan cikiyor

Efendim diger kulupler daha cok para harciyor ama bu hirsizlik komisyon aldilar iddialari sadece bizim icin cikiyor

Su tarz konusan bir baskani var besiktasin simdi bir tane gazeteci cikip orda bu demeci hatirlatip ama baskan ates olmayan yerden duman cikmaz dese, koskaca besiktasin baskani nasil cevap verecek, belge bulun negredonun menejerini cagirdim aciklama yapacak mi diyecek

6 ay gecti baskanin demecinin ustunden negredonun menejerini goren var mi?
Konusurken dikkatli konusacak besiktasin baskani, yapamayacagi seyleri soylemeyecek

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş'ımızda  sakatlığı bulunan Tolga Zengin, antrenmanda kendini denedi ancak 15 dakika sonra çalışmayı yarıda bıraktı. Partizan maçında da kale Utku Yuvakuran’a emanet. (Hürriyet)

Çevrimdışı Egos

mylife ağabey uzun süre mertens'in havuzunda tatillerini geçirdi, bu sene de başkan ile birlikte mikanos'a taşındı. artık mikanos'tan bildiriyor, sezon sona ermeden dönmez.

Çevrimdışı ekrembaser

Gecen senede yazdim alma kimseyi slma diye keske almasaydilar ama nedense askerden gelmis gibi saldirdilar.
Medel de cok lazim degildi lens negredo zaten bile bile lades bu seviyenin topcusu degiller hadi pepe neyse marseloyu sattin 4 milyon pepeye verdin 3.5 cebe kaldi diye dusunebiliriz. Vidayi da almasalardi keske, simdi ozzi ile tolgayin sozlesme uzatmasina seviniyorum
Cunku bunlsri gondersek daha kotusunu getirip daha yuksek maas verecekler. Fahis bedeller odeniyor futbolculars
Sonra baskan cikiyor

Efendim diger kulupler daha cok para harciyor ama bu hirsizlik komisyon aldilar iddialari sadece bizim icin cikiyor

Su tarz konusan bir baskani var besiktasin simdi bir tane gazeteci cikip orda bu demeci hatirlatip ama baskan ates olmayan yerden duman cikmaz dese, koskaca besiktasin baskani nasil cevap verecek, belge bulun negredonun menejerini cagirdim aciklama yapacak mi diyecek

6 ay gecti baskanin demecinin ustunden negredonun menejerini goren var mi?
Konusurken dikkatli konusacak besiktasin baskani, yapamayacagi seyleri soylemeyecek

O gazeteci müsvettesi dışında yazdıkların haklı eleştiriler ama o müsvette ş.siz yüzünden geçin sene hiçbir şeye odaklanamadık ona hakkımı helal etmiyorum inşallah tez zamanda Göçer gider

Çevrimdışı mylife1903

O gazeteci müsvettesi dışında yazdıkların haklı eleştiriler ama o müsvette ş.siz yüzünden geçin sene hiçbir şeye odaklanamadık ona hakkımı helal etmiyorum inşallah tez zamanda Göçer gider
Nihati mahkemeye vermis fikret orman o bahsettigin gazeteciyi de versin.
Hem ben ondan bahsetmemistim bak senin aklina geldi hemen

Çevrimdışı mylife1903

mylife ağabey uzun süre mertens'in havuzunda tatillerini geçirdi, bu sene de başkan ile birlikte mikanos'a taşındı. artık mikanos'tan bildiriyor, sezon sona ermeden dönmez.
Oooo havuzdan acayip bi vidyom var boyle yeri gelince koyacam onu rambo gibi

Çevrimdışı ekrembaser

Ne anlatıyorsun?

Çevrimdışı mylife1903

Ne anlatıyorsun?
Beni ifsa ediyor, forumdan yazilanlari baskana ufledigimi soyluyor da boyle baskanci olmamiz objektif elestirmeyecegimiz anlamini tasimiyor iste

Çevrimdışı Egos

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Yaprak kıpırdamıyor kaldı 48 saat

Çevrimdışı ekrembaser

pardon ağabey.

Özür dilenecek bişey yok anlattığını anlamadım o da benim eksiğim sen kusura bakma

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir böyle karakterler var birde pektemek gibileri...

Çevrimdışı ekrembaser

Bir böyle karakterler var birde pektemek gibileri...

gs bedelsiz fesih etmiş Tolga ciğerci ile bizim pektemeke bak hay Allahım ya

Çevrimdışı cursedofdragon

gs bedelsiz fesih etmiş Tolga ciğerci ile bizim pektemeke bak hay Allahım ya

onlarda da var ama tarık çamdal :D

Etiketler: