2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4658398 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

"Transferi son 1 haftaya bırakalım, ucuza kapatalım..."

"Yav he he" dediler yönetime. Yav he he!
noob yönetim
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Hata Aboubakara 7milyon euro bonservis ödenmemesiyle başladı.

daha sonra telafisi için negredo oda olmayınca love transferleriyle bunun 2 katı maliyetini ödeyip
üstüne lig 4cusu olduk.
ne yazıkki bu hatalar düzeltilmeye çalıştıkça dahada kötü performans ile daha fazla borçlanıyoruz.

saygılar

Abi diyorum kac sene oldu hep ayni seyi diyorum
Takimi koru verimsizleri gonder 2-3 adam al yoluna isine bah

Biz nabiyoz
Oynayanlari gonderiyoz verimsizlerden daha da tehlikeli oynayan verimsiz getiriyoz
Bu sene de ayni hikaye

Abu abduraman celebiydi yaninda cenk olmasa o da yeterli defil aam en azindan bildigimiz mal, baskasinin malini alip riske girmiyon.
Anlatamiyorum su konuyu

Çevrimdışı ekrembaser

Muhalif yok, sorgulayan akliyla dalga gecirtmeyen var

Tuncaboylu cok moda olunca mikanosa gitmis

Abi herşey tamamda şu mikanos muhabbeti gerçekten çok çirkin oluyor şu şekilde konuşmayalım. Anlatın abi ffp bitmişken ve o kadar oyuncu satışı yapılmışken neden transfer olmuyor deyin satış bedelleri borçlara gittiyse transfer yapmak için kaynak bulunamamasını yazın ama adamın tatil yaptığı yeri yazmayın bize ne abi bize ne para olmadığı için transfer olmuyor adam orada tatil yaptığı için değil
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2018, 18:37:03 ekrembaser ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu gün karius un imza töreninde tercümanın çeviri hatasını kimse paylaşmadı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Almar

Hangi bölüm abi? Karius'un sesini hiç duymadım ben sadece tercümanı duydum.

Yalnız Aboubakarin bonservisi 8 milyon değildi. Porto eski takımına bunun üzerine bir 5 milyon daha verdi gibi hatırlıyorum. Yanı 13 milyon civarında.

Çevrimdışı ekrembaser

Tercüman hatasını kabul ettiği bir paylaşım yayınlamış galiba abi. Halil candır çokta düzgün çocuktur yapmış bir hata

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA - Şenol Güneş: "Orkan Çınar idmana gelmeyecek. Bir görüşme yapacak."

Çevrimdışı ekrembaser

Yalnız Aboubakarin bonservisi 8 milyon değildi. Porto eski takımına bunun üzerine bir 5 milyon daha verdi gibi hatırlıyorum. Yanı 13 milyon civarında.

Opsiyonu 10 milyon euroydu 6 milyon Fransa’da eski kulübüne verilecek 4 te Porto’ya kalacaktı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Karius Beşiktaşın febe ve gs ile olan derbilerini seyrettim dedi. Tercüman febe gese derbilerini seyrettim diye çevirdi. İngilizcem ahım şahım değildir ama ben yanlış çevirdiğini duydum ama herhalde ben yanlış anladım dedim. Şimdi medyada gezinirken tercümanın özür açıklamasını gördüm. Başkan ingilizce bilmiyor mu. Ben biliyor varsayıp müdahale ederdi diye düşündüm. Neyse özür açıklamasını görünce rahatladım. Biz bir yıldız alacağız ve adam ben sarıkızları seyrediyorum dedi diye düşününce insan hoş olmuyor tabi  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

Ligi takip ediyor muydun dediler Beşiktaş’ın fb ve gs ile oynadığı maçları izliyordum dedi tercüman fb ve gs derbilerini izliyordum gibi çevirdi.

Çevrimdışı ekrembaser

Karius Beşiktaşın febe ve gs ile olan derbilerini seyrettim dedi. Tercüman febe gese derbilerini seyrettim diye çevirdi. İngilizcem ahım şahım değildir ama ben yanlış çevirdiğini duydum ama herhalde ben yanlış anladım dedim. Şimdi medyada gezinirken tercümanın özür açıklamasını gördüm. Başkan ingilizce bilmiyor mu. Ben biliyor varsayıp müdahale ederdi diye düşündüm. Neyse özür açıklamasını görünce rahatladım. Biz bir yıldız alacağız ve adam ben sarıkızları seyrediyorum dedi diye düşününce insan hoş olmuyor tabi  :)

Başkan ters ters baktı orada zaten

Çevrimdışı mylife1903

Abi halil cok kaliteli bir cocuk bir tane bile arizasini gormemistim simdiye kadar, cok degerli bir calisanimiz. Gundeme gelmemesi normal, kimse kasit aramiyor.
Obur sakalli tercuman mesela cok bombaliyor alakasiz alakasiz ceviri yapiyor diyor lisan bilenler

Simdi yanlisi anlatsam, yonetimi hep elestiriyor olacagim.

Bir ikarus istedigi kadar ingiltere gormus olsun falan bu ingilizce cocugun anasinin dili degil, konusmasindan da belli. Ilk roportaji almanca yapmak lazimdi. Mutluhan suner vardi mesela o cocuk cagirilirdi kusursuz almancasi var. kendisini istedigi gibi ifade edememis olabilir.mesela pascal nouma fazla onemli olmayan roportajlsri ingilizce verirdi trump ingilizcesi kadsr da konusur herkes anlar o da kendini belli seviyede ifade edebilirdi ama cok hassas konular oldugunda fransizca konusurdu. Ayni seyler lucescu icin de gecerliydi. Ikarusun ilk demecinde bunlara dikkat etmek lazimdi
simdi bu ilk defa yapilmiyir, boyko geldiginde anaokulu seviyesi ingilizcesiyla bogustu buralarda cocuk, mitrovic de ayni sonra uyum sorunu cektiler.
3-5 kelime ingilizce quaresma pepe falan da biliyordur onlar da ingilizce konussun.

Boykoya mitrovice de tercuman lazimdi simdi aynisi vidaya da oluyordur.
Ince isler tabi bunlsr

Çevrimdışı caner.eryigit

Harbiden transfer yapmayacağız herhalde kendimi intihar edicem

Çevrimdışı Eray_Steiermark

geçen sene şampiyon olamamak işi berbat etti.

Önceliğimiz şampiyonlar ligi olmamalı diye yırtındık durduk.

2.ci yarı oynadığımız oyunu ilk yarı oynasaydık geçen sene çok rahat şampiyon olurduk.

Şenol hoca yüzünden oldu biraz bu sürekli önceliği şampiyonlar ligi dedi durdu ama şampiyon olamazsam bi daha nasıl gideceğim diye düşünmedi.

Geçen sene hoca'ya verdiğimiz kadro Beşiktaş'ın yakın zamanda ki en iyi en geniş kadrolarından biriydi.

Renklileri piyasadan silebilirdik fırsat teptik.

Gecen seneki kadro da iyi degildi. Bu sezona kiyasla iyiydi evet ama sampiyon oldugumuz seneye göre kötüydü.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkan ters ters baktı orada zaten
Ben o an hafif bir şoka girdim. Özür açıklamasını görene kadar konuya da girmedim. Gerçekten öyle dese hoş olmazdı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yoruk

aynen ön yargılı ve art niyetli olan benim!

"Love Pektemek gidiyorlar belki ama paralarını yine biz ödeyeceğiz ? Ne anlamı kaldı ? "
Tamam.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi herşey tamamda şu mikanos muhabbeti gerçekten çok çirkin oluyor şu şekilde konuşmayalım. Anlatın abi ffp bitmişken ve o kadar oyuncu satışı yapılmışken neden transfer olmuyor deyin satış bedelleri borçlara gittiyse transfer yapmak için kaynak bulunamamasını yazın ama adamın tatil yaptığı yeri yazmayın bize ne abi bize ne para olmadığı için transfer olmuyor adam orada tatil yaptığı için değil
Bu sene de tatil yapmayiversin de takımla ilgilensin bir zahmet

Ulkenin en önde gelen ve en zengin Ailenin Oğlu bile tatil yapmıyor Kulübünün borçları ile uğraşıyor , takımı ile beraber sürekli ?

Kusura bakmayın ama başkan çok saldı ki burada herkes Fikret Orman sever ve sayar saygı duyar , zaten yoruldum diyor , madem yoruldun neden erken seçime gidip ADAY oluyorsun ? Burası ağlama duvarı değil yapamayacaksan bırakırsın olur biter

Ama Baskan söylemleri ile bu sevgi ve saygıyı bitirmek üzere malesef
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2018, 18:57:37 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bizim mikanos yazmamiz cirkin degil
Tff kural uydurup canere gecirirken abuk sabuk atilmis quaresmaya gecirirken yattan foto atmaktir cirkin olan, 20 milyon kan aglarken camianin lideri hareketlerine hal ve tavirlarina dikkat edecek, bu kadar basit.
Kontrollu olacaksin, fikret ormanin ozel hayati falan yok. Herseyi genel, kamuya ve besiktasa ait suan, yok bekarlik yasamak istiyorsa, besiktas baskani olmasin ya da yasiyorsa sessiz sakin yasasin, mikanoslarda gezerken, taraftar cebinden sogarasindan birasindan fedakarlik edip bilet parasi biriktirirken cikip taraftara laf soylenirse, cevabini da afiyetle yiyecek.
Cocugunun oyuncagindan fedakarlik edip bilet almak icin para biriktiren adam taniyorum ben, besiktasin cefakar taraftari baskanini sever sayar ama saygiyi da hakeder bu taraftar, disini sikiyor herkes.
Baskan bu kafada giderse arkasinda adam bulamaz savasa girdigi zaman.
Ozel hayati olmasin demiyor kimse, ben isini de cok etkiledigini dusunmuyorum sahsim adina, beni rahatsiz eden ulu orta olan herseyin baskani rahatsiz etmesi, yahu sen kendin yayinliyorsun.
Mikanos dedik sen rahatsiz oldun iste

Simdi art niyetli olsam gitsin bodrumda eylensin zaten doviz kirizi var neden yunanistan ekonomisine katki yapiyor derim.

Besiktas biraz tutucu camiadir, baskanin hali tavri biraz degismeli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi halil cok kaliteli bir cocuk bir tane bile arizasini gormemistim simdiye kadar, cok degerli bir calisanimiz. Gundeme gelmemesi normal, kimse kasit aramiyor.
Obur sakalli tercuman mesela cok bombaliyor alakasiz alakasiz ceviri yapiyor diyor lisan bilenler

Simdi yanlisi anlatsam, yonetimi hep elestiriyor olacagim.

Bir ikarus istedigi kadar ingiltere gormus olsun falan bu ingilizce cocugun anasinin dili degil, konusmasindan da belli. Ilk roportaji almanca yapmak lazimdi. Mutluhan suner vardi mesela o cocuk cagirilirdi kusursuz almancasi var. kendisini istedigi gibi ifade edememis olabilir.mesela pascal nouma fazla onemli olmayan roportajlsri ingilizce verirdi trump ingilizcesi kadsr da konusur herkes anlar o da kendini belli seviyede ifade edebilirdi ama cok hassas konular oldugunda fransizca konusurdu. Ayni seyler lucescu icin de gecerliydi. Ikarusun ilk demecinde bunlara dikkat etmek lazimdi
simdi bu ilk defa yapilmiyir, boyko geldiginde anaokulu seviyesi ingilizcesiyla bogustu buralarda cocuk, mitrovic de ayni sonra uyum sorunu cektiler.
3-5 kelime ingilizce quaresma pepe falan da biliyordur onlar da ingilizce konussun.

Boykoya mitrovice de tercuman lazimdi simdi aynisi vidaya da oluyordur.
Ince isler tabi bunlsr
Yaw yarım buçuk ingilizcemle ben anladım. Halil not almakla meşguldü sanırım. Aman yapmasın bir daha  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yoruk

Hata Aboubakara 7milyon euro bonservis ödenmemesiyle başladı.

daha sonra telafisi için negredo oda olmayınca love transferleriyle bunun 2 katı maliyetini ödeyip
üstüne lig 4cusu olduk.
ne yazıkki bu hatalar düzeltilmeye çalıştıkça dahada kötü performans ile daha fazla borçlanıyoruz.

saygılar
Orada başka bir takım daha vardı, Porto biz ve 3.takım vardı adını unuttum ,sorun o olmuştu sanırım ? Yoksa para değildi bence.O takım bayağı bir sıkıntı çıkardı gibi.

Şu verimsizleri elden çıkartabilseydik bu kadar masraf olmasaydı keşke.O zaman Negredo'nun bu parası çok da göze batmazdı.Yönetimin hatalarından biri bu mesela.Neden ve nasıl Pektemek sözleşmesi oldu bilmiyorum ? Biliç ısrar mı etti ne oldu o aralarda ?

Çevrimdışı mylife1903

O konuda @abdusta abi hakli
Porto loriente borclu oldugu 7milyona kadar indi deniyor pazarliklarda, gelen bilgiler o yondeydi.

Insanlarla anlasilamayan nokta baska
Olay abunun futbolculugundan bagimsiz.
Fikret orman abuyu belese almaya calisti, portoyu borsa tabiriylen silkelemeye calisti. Donumuza kadar kaptirip silkelenen biz olduk.

Baskanin aciklamalari var yutupta. 10 milyon istiyo neden on milyon, bi sene kalmis sozlesmesi bitiyo, 6 ay sonra belki bana imzalayacak neden 10 milyonda 190bon degil tarzi
Mantigi gorusu gonlunde yatanlar buydu

Sonucta medel negredo lens love alindi
3 kati para verdin 4. Oldun

Çevrimdışı abdusta

Opsiyonu 10 milyon euroydu 6 milyon Fransa’da eski kulübüne verilecek 4 te Porto’ya kalacaktı

7ye bitecekti fransıza 6 yerine 3 teklif edince iş olmadı portoda sorun yoktu burada uzunca yazıstık

Saygılar

Çevrimdışı ekrembaser

Bu sene de tatil yapmayiversin de takımla ilgilensin bir zahmet

Ulkenin en önde gelen ve en zengin Ailenin Oğlu bile tatil yapmıyor Kulübünün borçları ile uğraşıyor , takımı ile beraber sürekli ?

Kusura bakmayın başkan çok saldı ki burada herkes Fikret Orman sever ve sayar saygı duyar

Ama Baksan söylemleri ile bu sevgi ve saygıyı bitirmek üzere malesef

Tamam kardeşim bu yönden eleştir adamın tatil yaptığı mekandan bize ne? Desteklemeyiz olur biter ben kazancımın bir kısmını her ay kulübe sokmaya çalışıyorum ben de durumdan memnun değilim ve inanılmaz kızgınım ama kulüple ilgilenmiyor bıraksın demek ayrı tatil yaptığı için transfer yapmıyor demek ayrı. Adamın tatil yaptığı yer kimseyi ilgilendirmez geçen sene mikanostayken pepeler medeller lensler negredolar geldi mi geldi ben çok iyi hatırlıyorum yönetim kurulundakilerin ve başkanın denizden foto paylaştıklarını. Bunların sebebi tatil değil tatil olduğu için transfer olmuyor tezine karşıyım. Evet boşvermişler ve şu an kulüpte işler yürümüyor ama sebep tatil değil yönetimsizlik

Çevrimdışı ekrembaser

7ye bitecekti fransıza 6 yerine 3 teklif edince iş olmadı portoda sorun yoktu burada uzunca yazıstık

Saygılar

Yok abi ben eğer opsiyonu kullansaydık 10 milyon ödeyecektik dedim opsiyon süresi bitikten sonra yapılan pazarlığı bilmiyorum

Etiketler: