Abi herşey tamamda şu mikanos muhabbeti gerçekten çok çirkin oluyor şu şekilde konuşmayalım. Anlatın abi ffp bitmişken ve o kadar oyuncu satışı yapılmışken neden transfer olmuyor deyin satış bedelleri borçlara gittiyse transfer yapmak için kaynak bulunamamasını yazın ama adamın tatil yaptığı yeri yazmayın bize ne abi bize ne para olmadığı için transfer olmuyor adam orada tatil yaptığı için değil
Bizim mikanos yazmamiz cirkin degil
Tff kural uydurup canere gecirirken abuk sabuk atilmis quaresmaya gecirirken yattan foto atmaktir cirkin olan, 20 milyon kan aglarken camianin lideri hareketlerine hal ve tavirlarina dikkat edecek, bu kadar basit.
Kontrollu olacaksin, fikret ormanin ozel hayati falan yok. Herseyi genel, kamuya ve besiktasa ait suan, yok bekarlik yasamak istiyorsa, besiktas baskani olmasin ya da yasiyorsa sessiz sakin yasasin, mikanoslarda gezerken, taraftar cebinden sogarasindan birasindan fedakarlik edip bilet parasi biriktirirken cikip taraftara laf soylenirse, cevabini da afiyetle yiyecek.
Cocugunun oyuncagindan fedakarlik edip bilet almak icin para biriktiren adam taniyorum ben, besiktasin cefakar taraftari baskanini sever sayar ama saygiyi da hakeder bu taraftar, disini sikiyor herkes.
Baskan bu kafada giderse arkasinda adam bulamaz savasa girdigi zaman.
Ozel hayati olmasin demiyor kimse, ben isini de cok etkiledigini dusunmuyorum sahsim adina, beni rahatsiz eden ulu orta olan herseyin baskani rahatsiz etmesi, yahu sen kendin yayinliyorsun.
Mikanos dedik sen rahatsiz oldun iste
Simdi art niyetli olsam gitsin bodrumda eylensin zaten doviz kirizi var neden yunanistan ekonomisine katki yapiyor derim.
Besiktas biraz tutucu camiadir, baskanin hali tavri biraz degismeli