2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4658491 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yine yaprak kımıldamıyor.. Yok mu Ljajic'in yancılarının kartal emojili yeni resimleri? Koyun da umutlanalım biraz daha  :lol:

Daha önceki trasnferlerimiz 30-31 Ağustos olduğu için umudumuzu taze tutalım , meydanları boş bırakmayalım arkadaşlar  :biggrinking:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yine yaprak kımıldamıyor.. Yok mu Ljajic'in yancılarının kartal emojili yeni resimleri? Koyun da umutlanalım biraz daha  :lol:
Yaprak kımıldamıyor dedin ya hükümet kadın filmindeki o sahne aklıma geldi.  :kop:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı abdusta

Adem Ljajic haberleri italyan medyasında artık yer almıyor

anlaşılan anlaşıldı sanırım.

Saygılar

Çevrimdışı ekrembaser

Adem Ljajic haberleri italyan medyasında artık yer almıyor

anlaşılan anlaşıldı sanırım.

Saygılar

Anlaşılsa gelirdi abi

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı abdusta

Anlaşılsa gelirdi abi
olmayacagı anlaşıldı demek istedim

saygılar

Çevrimdışı abdusta

Transferlerin olası Partizan macına odaklı oldugunu hissediyorum.
Başkanın bugun konuşmamasının sebebi transfer sorusuna muhatap olmamak içindi.
ama turu geçersek transfer yetişecekmi?

saygılar

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş tarihini geçtim, futbol tarihinde böyle rezil bir transfer dönemi yaşanmamıştır herhalde. Bukadar başarısız olunamaz, istesen de olamazsın. Çaba sarfetmek gerek böyle bir performans için.

Çevrimdışı ekrembaser

olmayacagı anlaşıldı demek istedim

saygılar

Kusura bakma abi yanlış anlamışım. Saygılar

Çevrimdışı Akil Emre

Son dk Burak yılmaza bile fitim, bu hücum hattı bizi kanser eder, kimse negredo güzellemesi yapmasın adamın atacağı max 12 gol bizi şampiyon yapmaz. Başkan ve yönetim beni çok şaşırttı önce transferi bitirsinler sıkıntılarıda neyse artık ayrılmak isteyen bıraksın , morali bozulan motivasyonu düşen kendini camiyadan üstün gören, Beşiktaşın adıyla büyüyen kim varsa gidebilir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bursa Love'ı bizden alıp Harun'u febeye vermiş. En azından bursa maçında harun yok. Bol orta kafa yapabiliriz  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Bursa Love'ı bizden alıp Harun'u febeye vermiş. En azından bursa maçında harun yok. Bol orta kafa yapabiliriz  :kop:

pazara kadar bi kaleci alırlar direk geçirirler abi kaleye.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

pazara kadar bi kaleci alırlar direk geçirirler abi kaleye.
Tanınmadık üç kaleci saymışlar , biri geçer kaleye demişler . Eldekiler ve alt yapı ile devam ederler . Yani net kalecileri belli değil. Ben de bursa da harundan başka kaleci tanımıyorum ki hangisi geçer diyebileyim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Dinamizm eksik olduktan sonra topa sahip olmanın hatta topun kıymetini bilmenin bir önemi yok. Kör noktayı bulana kadar metrajı düşük sınırlı bir alanda oynayanlar, her aksiyonu hedefsiz yüksek orta ile sonlandıranlar varken underdoglar istediğini alır. Alan ve zamanı doğru kullanmak asıl hücum için değerli.

DK döneminde İspanya ve Almanya üzerinden bizi de ilgilendirdiği için yazmıştım. Löw biraz önceki basın toplantısında 'topa sahip olmaya dayalı futbolumuzu dengeleyemedik ve hep risk aldık' öz eleştirisi yaptı. Daha önce sürekli gereksiz yere çok fazla atak sonlandırdığımızı vurgulamıştım.

Alıntı yapılan: atalay
Atak sonlandırmak kolay iş. Zaten bütün mesele en doğru pozisyonu ve tercihi aramak, bulana kadar aramak.

Önce bunu görebilmek lazım.

Alıntı yapılan: atalay
22 Mart 2018, 15:38:41 »
Beşiktaş'ın bu sezon şu ana kadar en çok ürettiği xG verilerinde de en yüksek nitelikte üretkenlik değerine ulaştığı dört maçtan üçü içerideki GS, FB ve Monaco maçları. Karabük'ü ayırıyorum. Bu maçlardan bir sonraki maçlarda bırakın oyun seçimlerini oyuncu seçimleri bile aynı olmadı. Pragmatizm. Kaliteli üretmeyi direkt ve en kolay yoldan sonuca gitmeye tercih etmek. Zaten ligde sorun burada patlak verdi. Mesela, Negredo Alanya'daki kafayı vursun diye Alanya, Akhisar ve Malatya maçlarında aynı denemeyi 115 kez yapmak, aynı maçta ilk kez denediği bir merkez oyunundan gol çıkardıktan sonra bir daha denememek, ya da bu üç maçın arasındaki Göztepe maçında Talisca ile aynı denemeden henüz maçın başında gol çıkartıktan sonra bir daha bunu denememek böylece iki gol ve birçok pozisyon bulmak gibi. Bu arada Monaco, FB ve Gs maçlarının önemli bölümlerinde final pozisyonlarını oynama tercihleri diğer maçlardan çok farksız değil. Fakat oyun içindeki bazı farklı tercihler-değişiklikler hatta maç içi değişkenleri bir anda başka bir Beşiktaş izlettirebiliyor.

Topa sahip olmak sınırlı bir şey anlatır. Önemli olan topu, alanı ve zamanı kullanma şekli. Bu şayet topa hakim olmak ise topa hakim olma kalitesi. Son maç %73 topla oynama var. Fakat 59 şuursuz orta ile atak sonlandırılmış. 59 kere sadece kenar ortası üzerinden oynadığınız bir oyunda ikinci topların çoğunu kazanmanıza rağmen final aksiyonlarını kaliteli üretmek yerine, direkt ve kolay yoldan sonuca gimeye tercih etmişsiniz. Beşiktaş 15/16'dan bu yana topa sahip olma oranını arttırdı. Ama o günkü gibi hücum çeşitliği yok. Bunun sebebi de alttakiler ve kolay oyun tercihi.

Build-up, ilk reaksiyon, press metodu, genişlik-derinlik, saha parselizasyonu, atletizm, dinamizm, tempo, oyun mesafeleri, pozisyon ve sayısal üstünlük gibi hususlar.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ljajic olmayacaksa bu saatten sonra transfer beklemiyorum olursada menajer çakması birşey olur onuda istemezük.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Artik sadece guluyorum :))))))))))))
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

+Bir ezber daha var. "Beşiktaş az şut atıyor". İlk üç haftanın açık ara lideri. Geçen sezonun tamamında da aynı şekilde. Peki, pozisyon ve şut tercihlerinin niteliği. Altı pas içinde de marke vaziyette bir low-cross pasa veya merkez oyunu sonrası 1v1 karşı karşıya vurmak ile iki stoperin üzerinden hedefsiz ortaya ya da 30 metreden koridor üzeri şuta vurmak aynı kalite değil. Beki de altı pastan veya 1v1 şut yerine stoperin sırtında-omuzuna çıkıp vurduğunuz pozisyon gol olacak. Fakat uzun vadede pozisyon niteliği kazandırır. Zaten bu verileri tamamen dikkate almasam da ortalama pozisyon kalitesinde lig ortalarında olunduğunu söyleyebilirim. Şüphesiz bu vuruş ve karar kalitesi ile de alakalı.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2018, 15:58:02 atalay ]

Çevrimiçi sozkul

Haha, mutlaka sevinecek birşey buluyorsun, ne güzel..  :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Haha, mutlaka sevinecek birşey buluyorsun, ne güzel..  :)
Ozi uzaktan şut bile deneyebilir  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yoruk

bilmediğin şey hakkında neden yorum yapıyorsun o zaman @yoruk ?

Bilmediğim değil.Okuduğum 3 haber içinde de böyle bir bilgi yoktu.Haberler sonrası aklımda parasını biz ödeyeceğiz düşüncesi oldu.Bu kadar basit.
Ters cevap vermeye gerek yok "bu kaçıncı yani ? Varsa garezin yaz " Haberinin gerçeğinin yazıp düzeltildiği milyon yorum yapılıyor burada.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bilmediğim değil.Okuduğum 3 haber içinde de böyle bir bilgi yoktu.Haberler sonrası aklımda parasını biz ödeyeceğiz düşüncesi oldu.Bu kadar basit.
Ters cevap vermeye gerek yok "bu kaçıncı yani ? Varsa garezin yaz " Haberinin gerçeğinin yazıp düzeltildiği milyon yorum yapılıyor burada.

"Tesislerdeki oda masrafı yemek su elektrik masraflarından mı kurtulmaya çalışıyor yönetim :lol:"

yönetimi kötüleyeceği mesaj atmıcan o zaman.

Şöyle yazsan "parasını biz ödediğimiz oyuncuyu neden başka takıma gönderiyoruz ?" düzgünce açıklamasını yaparız.

Çevrimdışı mylife1903

Vakit yeterse herkesi satalim feda diyelim, kenetlenelim
Ben sadece aciklama bekliyorum ama oyle kur artti falan diye degil
Icraatin icinden

Aklimla dalga gecmeyin diyen adam herkesi salak yerine koymayacak

Motivasyonu yokmus yahu kendi kendini motive edebilen insan ariyor firmalar, motive olamayana kimse maas vermiyor.

Pepe quaresma vida negredo lens basta olmak uzere medel tolgay oguzhan kim varsa 1-2 milyona bakmadan elden cikaralim bi sene disimizi sikariz ama surec duzgun yonetilsin.

Baskan dogaclama konusuyorum sonra cimbizliyorlar diyor kardesim cok dedigini anlatabilen bir adam degilsin kucuk kucuk notlar al piromter kullan. Ulkeyi yinetenler piromter kullaniyo, ayip bisi degil.

40 milyon civari bi girdi yaparsak rahatlariz biraz.
Boyle yarim yamalak yola cikacagimiza hic baslamayalim

Çevrimdışı yoruk

"Tesislerdeki oda masrafı yemek su elektrik masraflarından mı kurtulmaya çalışıyor yönetim :lol:"

yönetimi kötüleyeceği mesaj atmıcan o zaman.

Şöyle yazsan "parasını biz ödediğimiz oyuncuyu neden başka takıma gönderiyoruz ?" düzgünce açıklamasını yaparız.

Arkadaş ne alaka ?

Sen anlamak istediğin gibi anlamışsın ! Orada bir espri var.Fikret başkan en ufak şeyleri hesap eden biri olduğu için öyle yazdım şakayla karışık...
Öyle de yazardım ,böyle yazmayı tercih ettim.Bedava göndermek yerine otursunlar altyapı da sürtsünler düşüncesindeydim.
Ben yönetimi eleştiririm de çok yazdım.Ama hakkını da veririm.Kötüye kötü iyiye iyi deriz !

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ölümü gösterip sıtmaya razı etmek.

Etiketler: