2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4653639 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi yaço58

Modeste ile ilgilenmeye başlamışız.
Gs'nin almak istemediği riski alıp bitirmeye calısacakmısız.
Tabi son 48 saatte.  :s20:
kaynak nedir

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Basin toplantasi konulari belli

Besiktasta tiransfer bitmez
Tiransfer cok kolay seydir
Kur farki
Dis mihraklar
Sitat yaptik
Tesis yaptik
Taraftar elinin biletiyle karismasin
Ben yaptim ben aldim ben talimatladim
Yedi yetim hakki
Vatsapa eklemeyin
Dedikoducu namertler var
Sandik orda
Tirol hesaplar
Baba harcligi
500 haciz vardi
Birc artmiyor yuro artiyor
Hakemler pirlantadir
Ikarus cok istedi cok zor tiransferdi
Gozunde isik gordum
Feynk imza ve kapanis

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı abdusta

Adem olayında çıtayı çok olumlu tutmuşuz.
şimdi gelişmelere bakıyorumda
olaylar hep menejerlerin pompası ile
reklamlara dönüştürülmüş.

Sonuçta bunu daha çok Torino Başkanı fırsat transferi gibi görüyor ve degerinin üzerinde bir meblag
talep ettiginden bizim yönetim rest çekip beklemeye geçmiş anlaşılan.
Ademin kalmak istiyorum lafı olası olumsuzluğa karşı kendini taraftar korumasına alırken,Başkanıda taraftarın önüne yuvarlamış.

şahsi fikrim işler olumsuz.

saygılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

kaynak nedir

Belirli - net bir kaynak yok . S. medyada yazmaya baslamıslar
Modeste- Fabregas diyerek. Bana göre transfer olmaz bundan sonra.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Toplanti baslayinca yanina check koyacam
Cek amojisi atin lo
Bunu kullanabilirsin :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

10 numara gelirse ne ala. Gelmezse de sasirmam. Santrfordan coktan umudumu kestim zaten. Matador ile devam fikrine alistirdim kendimi.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bu saatten sonra zor beyler..

Çevrimdışı ekrembaser

Bu saatten sonra zor beyler..

Erzurum lansk maçlarını kafam önde izledim. Takımın sorunlarında transferin küçük bir payı olduğunu düşünüyorum. Maalesef kimyamız bozuldu.

Çevrimdışı Orhan_

Yok :)

"Yok" cevabını boşa çıkaran maçlarımız var da konuşmaya gerek yok artık.

Çevrimdışı El Nino

Yönetim yaz tatilini 30 Ağustos ile birleştirdi sanırım Cuma'da tatil olursa değmesin yağlı boya  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Erzurum lansk maçlarını kafam önde izledim. Takımın sorunlarında transferin küçük bir payı olduğunu düşünüyorum. Maalesef kimyamız bozuldu.
Santraforumuz Negredo, 10 numara veya ofansif orta sahamız artık nasıl tabir edilmek isteniyorsa Oğuzhan. Diğerlerinden de bahsetmedim daha. Böyle omurgaya böyle futbol. Sistem ve felsefe ile çözülecek sanılıyor. Rakipler aptal değil. Senin elindeki oyuncuların defolarını bundan nasıl yararlanacaklarını biliyor.

Çevrimdışı ekrembaser

Santraforumuz Negredo, 10 numara veya ofansif orta sahamız artık nasıl tabir edilmek isteniyorsa Oğuzhan. Diğerlerinden de bahsetmedim daha. Böyle omurgaya böyle futbol. Sistem ve felsefe ile çözülecek sanılıyor. Rakipler aptal değil. Senin elindeki oyuncuların defolarını bundan nasıl yararlanacaklarını biliyor.

Transfer 3-4 maç heyecanlandırır bir gaza getirir tabi ama oyun her sene geriye gidiyor. Bu sisteme doymuş oyuncular dediğin gibi rakipler de ezberledi 3 tane bebeyle oynayan Antalya bile ön alan baskısı yaptı ya da yapmaya çalıştı

Çevrimdışı Orhan_

Rakipler de PSG, Madrid, City olduğu için tabi ki hiçbir şey sistem ve felsefe ile daha iyiye gitmez. Gücümüz yetmez. Mesela son lig maçımızda rakip o kadar güçlüydü ki Oğuzhan o takımda yedek bile olamaz. Tolgay forma yüzü göremez. Negredo desen son 8 haftadır falan bırak gol atmayı kaleye yüzünü dönemedi.

Çevrimdışı onurturan

Negredo şuan laf söylenecek son adam..
Pepe den önce..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Transfer 3-4 maç heyecanlandırır bir gaza getirir tabi ama oyun her sene geriye gidiyor. Bu sisteme doymuş oyuncular dediğin gibi rakipler de ezberledi 3 tane bebeyle oynayan Antalya bile ön alan baskısı yaptı ya da yapmaya çalıştı
Pratikte karşılığı olmayan şeylerin teorisi üzerine sayfalarca yazılıyor. Oğuzhan'a şöyle bir rol verirsek böyle olurmuş. Rakip Oğuzhan'a bir tekme atıp sindirdiğinde onu geriye stoperlerinin arasına yolladığında Oğuzhan ve onun üzerinden takımın oyununa dair o hipotezlerin hepsi çöpe gitmiş olacak.3 sene önceki Sosa, Gomez gibi saha içinde rakipleri analiz edip farklı varyasyonlar sunabilecek bizi sonuca götürecek oyunculara ihtiyacımız var merkezde. Bu işin çözümü budur. Böyle futbolcuları bulup getirebilirsen o zaman bir sonraki aşamaya sisteme geçebilirsin.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Seçimler bir an önce gelsin şu yönetim gitsin artık Değişiklik lazım kimsede istek yok herkes canından bezmiş gibi biz böyle değildik 2015 de ne iyidik sonra bir anda çöküşe geçtik moraller bozuk transfer yok transfer olmadığı için şampiyonluğa inanç yok

Çevrimdışı ekrembaser

Pratikte karşılığı olmayan şeylerin teorisi üzerine sayfalarca yazılıyor. Oğuzhan'a şöyle bir rol verirsek böyle olurmuş. Rakip Oğuzhan'a bir tekme atıp sindirdiğinde onu geriye stoperlerinin arasına yolladığında Oğuzhan ve onun üzerinden takımın oyununa dair o hipotezlerin hepsi çöpe gitmiş olacak.3 sene önceki Sosa, Gomez gibi saha içinde rakipleri analiz edip farklı varyasyonlar sunabilecek bizi sonuca götürecek oyunculara ihtiyacımız var merkezde. Bu işin çözümü budur. Böyle futbolcuları bulup getirebilirsen o zaman bir sonraki aşamaya sisteme geçebilirsin.

Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkar herkesin farklı görüşü vardır elindeki oyuncularla başka bir oyunun oynanabilir olduğunu düşünüyorum ben en azından Antalya’dan 3 yenmeyecek bir oyun oynanabilir

Çevrimdışı federo

10 numara gelirse ne ala. Gelmezse de sasirmam. Santrfordan coktan umudumu kestim zaten. Matador ile devam fikrine alistirdim kendimi.
10 no geleceğini düşünüyorum.
Negredo bu saatten sonra kalır, giderse Love ve Pektemek gider.. 2 sinin de gitme ihtimalinde biri gelebilir aksi halde bu şekilde devam ederiz.

Çevrimdışı mylife1903

Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkar herkesin farklı görüşü vardır elindeki oyuncularla başka bir oyunun oynanabilir olduğunu düşünüyorum ben en azından Antalya’dan 3 yenmeyecek bir oyun oynanabilir
Antalya maci ozelinde yedigimiz gollerin pek sistemle alakasi yok
Istedigin sistemi oyna ampul gibi ofsaytten gol yiyorsun, var diyorlar adam bilerek oynamaya sokuyor kural kitabinda. Obur gol de serseri bir sut carpip taca giderken kaleye yoneliyor. Obur gole bisi demiyom zaten 30 civari gol yiyeceksin.

Sen barselona gibi oyna tak bi ofsayt tak bi kirmizi tak 5 mac ceza
O ofsayt golu yemesek bambaska bir senaryo da olabilirdi.

Zayif yonetim oldukca bizim maclarda bu var sayesinde abuk sabuk olaylari cimbizlayacaklar kurallari evirip cevirip yontup bize sokacaklar.

Var hakemi olmasaydi yardimci hakem top ciktigi an hasirt diye bayrak cekerdi o pozisyona.

Sisteme hocaya gelene kadar oncelikler farkli. Tiransfer bitmez diyip 2 sezondur genc bi sagbek yedegi bulamayan yonetimle ilgilenmek lazim. Balik bastan kokar

Çevrimiçi yaço58

bu yaptığımız kendi ayağımıza sıkmak olur eğer sağlam on numara gelmezse son iki günde ama bu yönetimi anlamıyorum döviz artıyor tamamda zten seneye şl ye gidemezsek borç gene artcak şimdi ademe verceğin 7-8 m mi kayıp yoksa şl fırsatını kaçırıp kaybetceğimiz 40-50m mi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Rakipler de PSG, Madrid, City olduğu için tabi ki hiçbir şey sistem ve felsefe ile daha iyiye gitmez. Gücümüz yetmez. Mesela son lig maçımızda rakip o kadar güçlüydü ki Oğuzhan o takımda yedek bile olamaz. Tolgay forma yüzü göremez. Negredo desen son 8 haftadır falan bırak gol atmayı kaleye yüzünü dönemedi.
Hücumda gol, asist, asist öncesi pas gibi istatistikleri Beşiktaş ve öncesinde malum olan, çeşitlilik sunamayan, katkı sağlamayı geçtim topu ayağında alıp eveleyip geveleyen rakip takımın savunmaya yerleşmesine olanak sağlayan çok tehlikeli olacak pozisyonları başlamadan öldüren vediği yana, geriye paslarla da rakiplerin savunmaya yerleşmesine son noktayı koyup  kanatlardan oynamamıza neden olan, savunmada feyk atıp, 4 kişinin arasına topla dalıp, çalım atma sevdasıyla top kaybına neden olup pozisyon yediren, halen duracağı yeri yapacağı işi bilmeyen Tolgay , 6 senedir aynı fizikle oynayan muhtemelen 6 sene önce yaptığı antrenmanlardakine benzer performans gösteren, bir tekmeyle sinip stoperlerinin yanına kaçan , sadece oyundan kendini kaybettirdiğinde takım arkadaşları koşup ona alan, pas kanalı açtığında işlev gösterebilen Oğuzhan, ömründe 1 sezon 20'li gol sayısını görmüş yaşadığı omuz sakatlığından sonra sürekli geriye gitmiş sezonda 5 gol ortalamayla oynayan çift santraforlu düzenin oyuncusu 1. santrafor olamayacak özelliklere haiz Negredo UEFA sıralamasında ilk 20'ye oynayan Beşiktaş'ta ilk 11 oynayamaz ama Antalya'da oynar. Beşiktaş'ta maaşları bol kepçe ile yatan , doymuş, egoları kaprisleriyle çıldırtan bu oyuncular Antalya'da alacakları üç kuruş maaş ile kendilerini göstermek için yırtınırdı.

Çevrimdışı ekrembaser

Antalya maci ozelinde yedigimiz gollerin pek sistemle alakasi yok
Istedigin sistemi oyna ampul gibi ofsaytten gol yiyorsun, var diyorlar adam bilerek oynamaya sokuyor kural kitabinda. Obur gol de serseri bir sut carpip taca giderken kaleye yoneliyor. Obur gole bisi demiyom zaten 30 civari gol yiyeceksin.

Sen barselona gibi oyna tak bi ofsayt tak bi kirmizi tak 5 mac ceza
O ofsayt golu yemesek bambaska bir senaryo da olabilirdi.

Zayif yonetim oldukca bizim maclarda bu var sayesinde abuk sabuk olaylari cimbizlayacaklar kurallari evirip cevirip yontup bize sokacaklar.

Var hakemi olmasaydi yardimci hakem top ciktigi an hasirt diye bayrak cekerdi o pozisyona.

Sisteme hocaya gelene kadar oncelikler farkli. Tiransfer bitmez diyip 2 sezondur genc bi sagbek yedegi bulamayan yonetimle ilgilenmek lazim. Balik bastan kokar

Abi pardonda Antalya maçındaki yendiğimiz 3 golde orta saha kaynaklı nasıl sistemle alakası yok adamlar elini kolunu sallaya sallaya geçiyorlar orta sahanı. Hele ki 3. Golde Antalyalıya 3 kişi basıp alamıyor orta sahada madem kapamıyorsun indir adamı senin orta saha oyuncunun en azından bunu öngörebilmesi lazım bunun için çok iyi futbolcu olmana hele yeni transfer olmasına ihtiyacın yok.

Transfer bitmezle başlayan cümlene harfi harfine katılıyorum inanılmaz can sıkıcı ve bizi salak yerine koyan bir söylem ancak sistemin kusurlarını da görmezden gelmeyelim

Çevrimdışı cursedofdragon

karius açıklamaları süper adam harbiden thor gibi :D  :evillol:

Etiketler: