2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4648797 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

oyuncu gitmek istememiş söyledi ya başkan.

klüp bul diyoruz dedi bulunca da gitmicem ben Beşiktaş çok güzel diyorlar dedi.
güzel beşiktaş değil beşiktaşın parası
bipbipbupbup

Çevrimdışı frantic

sadece 10 numaranın yeteceğini düşünmüyorum, 2si acil 4tane transfer şart bu takıma, en acilleri 10 numara ve golcü, sonrasında atibanın yerini alacak bir oyuncu ve sağbek de şart. hadi sağbeki devreye kadar gg-adri götürür idare eder dersin, ortasahaya atiba döner 1devre rahat çıkarır devre arası bakılır dersin ama 10 numara ve golcü beraber gelmeyecekse işimiz çok zor. ali ecenin dediği gibi taraftar şov olsun diye transfer istemiyor takım zaten bas bas bağırıyor transfer şart diye.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aslında en iyi sistem 4-3-3 ama öndeki 6 kişinin ekstara işler yapıyor olması lazım. Ortadaki 3 lünün 3 üde box to box diye tabir ettiğimiz gibi olsa hem hücum hem defans ileri uçtaki 3 lününde özellikle kanatların oyun kurucu kanat olsa ve içe kat edebilen olsa her gün Beşiktaşın maçı olsun diye dua ederiz. ama böyle oyuncularda çok yakıyor yav :D 10 numara sisteminde 1 tane süper yeteneklin olsa lig de fazla kaliteli olmadığı için ligi alma konusunda yolu yarılıyor :)
Kanatlarımız Faik - Lens ikilisinden oluşursa bu dediğin olur çok güzel olur çok da iyi güzel olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

güzel beşiktaş değil beşiktaşın parası

onuda anlayı ver gari :D

açıklama yapmaya bile gerek duymadım :D

Çevrimiçi sozkul

@sozkul oynanan oyun benide tatmin etmiyor lakin ligi ve rakipleri görünce ve elimizde geçte olsa (bana göre olağan) transfer imkanı varken bu kadarda ümitsiz olmayı anlamıyorum.şenol güneş konusuna gelirsek benim görüşüm hoca geçen sezon bizde misyonunu tamamlamıştı ama şuan halen görevdeyse destek olmak zorundayız.başkana atıp tutanlarıda anlayamıyorum.benim hissettiğim birileri düğmeye basmış başkanın ipini çekmek için uğraşıyor bizi taraftarımızda buna alet oluyor.1 yıldır turkuaz gurubunun öncülüğünü yaptığı şer odakları yönetim kurulu genel kurul ve taraftara ulaşmayı başardı.başkana atıp tutanlar benim gözümde şer ittifakına katılmışlardır.başkanın devrilmesini isteyenleri kurtuluş savaşında manda isteyenlerle aynı görüyorum.

Haklı olabilirsin, bilmediğimiz şeyler olabilir ama bu başkanın gereksiz konuşmalar yaptığını gerçeğini değiştirmiyor.
Adamı whatsapp grubuna almışlar öğrenciler, bir divanda anlattı bu olayı, bir tv de anlattı emin ol bir kez daha anlatacak bunu, her ünlünün başına gelen şeyler bunlar, taraftar meselesini bu kadar dillendirmesi ve genellemesi yanlış. 

Çevrimdışı Orhan_

aslında en iyi sistem 4-3-3 ama öndeki 6 kişinin ekstara işler yapıyor olması lazım. Ortadaki 3 lünün 3 üde box to box diye tabir ettiğimiz gibi olsa hem hücum hem defans ileri uçtaki 3 lününde özellikle kanatların oyun kurucu kanat olsa ve içe kat edebilen olsa her gün Beşiktaşın maçı olsun diye dua ederiz. ama böyle oyuncularda çok yakıyor yav :D 10 numara sisteminde 1 tane süper yeteneklin olsa lig de fazla kaliteli olmadığı için ligi alma konusunda yolu yarılıyor :)

Kısmen katılıyorum. Peki 10 numara ile pres kalitemiz ne oranda yükselir? Savunma kurgusu ne anlamda gelişir? Hücum çeşitliliği ve üretkenliğimiz ne olur? İşin kolayı ve doğrusu arasındaki fark. Biz işin kolayını mı istiyoruz yoksa güçlü bir oyun mu? İkisi de aynı sonucu verebilir, hangisi geleceği kazandırır? 10 numara transfer edilmesin ya da 10 numaraya karşıyım demiyorum. Sadece indirgemeci tavrı doğru bulmuyorum.

Çevrimdışı mrred

Kısmen katılıyorum. Peki 10 numara ile pres kalitemiz ne oranda yükselir? Savunma kurgusu ne anlamda gelişir? Hücum çeşitliliği ve üretkenliğimiz ne olur? İşin kolayı ve doğrusu arasındaki fark. Biz işin kolayını mı istiyoruz yoksa güçlü bir oyun mu? İkisi de aynı sonucu verebilir, hangisi geleceği kazandırır? 10 numara transfer edilmesin ya da 10 numaraya karşıyım demiyorum. Sadece indirgemeci tavrı doğru bulmuyorum.
Bu konu ile ilgili ademin istatistiklerini öğlen paylaşmıştım hocasının daha defansif bir futbolu benimsemiş olmasından dolayı ademi artık tercih etmediği söylendi. İstatistik ve hocasının bu söylemi birleştiğinde ademin savunma olarak katkısının pek olmayacağını düşünüyorum fakat bizim takım savunmamızda zaten bir arıza var. Takım savunmaya geçerken boyu çok uzun özellikle defans ve orta saha arasında okyanus çukuru var. Bu durum oyuncu bazlı da olabilir hoca bunun üzerinde pek durmuyor da olabilir. Ama bunun üzerinde durmadığını düşünmek haksızlık olur takım boyu daha önce bu kadar uzun değildi defans orta sahaya bitişik 50 metreye defans kuruyorduk nerdeyse . Bu sorun orta saha oyuncularının savunma konsantrasyonlarının eksikliğinden de olabilir . Takım savunması açısından medelin defansa atibanın orta sahaya gelmesiyle olumluya gidiş olabilir diye düşünüyorum
The great gig in the sky

tolga sakat değil miydi ne çabuk iyileşmiş

sakat yok partizan maçında.

Çevrimdışı scarfright

Defans kurgusunun en önemli parçalarından biri kaleci transfer edildi. Ben bizim savunma hayatımızı gayet iyi görüyorum kağıt üzerinde. Ancak kaleci sebebiyle ya da uyum sorununda sıkıntı. Karius uyum sağlarsa işlerin iyi olacağını düşünüyorum

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

Vagner gittiğine göre 1 tane daha yabancı transferi hakkımız var sanırım . Sürpriz bir santrafor gelir mi
The great gig in the sky

Çevrimiçi Kapkarakartal

Vagner gittiğine göre 1 tane daha yabancı transferi hakkımız var sanırım . Sürpriz bir santrafor gelir mi

Daha 10 numaröyü getiremedik santraforu kaldı.  :alala:

Çevrimdışı mellfred

Adem llajic + mario gomez alam
Love pektemek şutlayam
Orkan larin utku kiralayam

Çevrimdışı Orhan_

Bu konu ile ilgili ademin istatistiklerini öğlen paylaşmıştım hocasının daha defansif bir futbolu benimsemiş olmasından dolayı ademi artık tercih etmediği söylendi. İstatistik ve hocasının bu söylemi birleştiğinde ademin savunma olarak katkısının pek olmayacağını düşünüyorum fakat bizim takım savunmamızda zaten bir arıza var. Takım savunmaya geçerken boyu çok uzun özellikle defans ve orta saha arasında okyanus çukuru var. Bu durum oyuncu bazlı da olabilir hoca bunun üzerinde pek durmuyor da olabilir. Ama bunun üzerinde durmadığını düşünmek haksızlık olur takım boyu daha önce bu kadar uzun değildi defans orta sahaya bitişik 50 metreye defans kuruyorduk nerdeyse . Bu sorun orta saha oyuncularının savunma konsantrasyonlarının eksikliğinden de olabilir . Takım savunması açısından medelin defansa atibanın orta sahaya gelmesiyle olumluya gidiş olabilir diye düşünüyorum

Takım boyu önceden bu kadar uzun değildi. Şimdi neden bu kadar uzun? Başka bir opsiyonu yok mu bu takımın? Yok dersen tamamdır, var dersen o zaman problemin oyuncu bazlı olup olmadığı konusunu tekrar sormak isterim. Bir şeyler oturmuyor çünkü.

Çevrimdışı ozankarakoc

Takım boyu önceden bu kadar uzun değildi. Şimdi neden bu kadar uzun? Başka bir opsiyonu yok mu bu takımın? Yok dersen tamamdır, var dersen o zaman problemin oyuncu bazlı olup olmadığı konusunu tekrar sormak isterim. Bir şeyler oturmuyor çünkü.

Yok :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı murat baltacı

Son anda ljajic ve abou veya o tarz hızlı bir forvet bitirebilirsek başarısız geçen transfer dönemini yine günü kurtararak bitirmiş olacağız. Ljajic çok iyi oyuncu ama keşke arkasını Fernando ndiaye gibi ikiliyle doldurabilseydik medel ozi ljajic orta sahası iyi paslasir ama zaafiyet gösterebilir.

Plansız programsız olmanın cezasınıda vidayı satamayarak 10-15 milyonluk bir gelirden olarak çektik,yerine alacağımız marcelo tarzı bı stoperde alamadık geriden oyun kurma sıkıntımız bu yüzden devam edecek.

BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Tolganın da neşesi yerine gelmiş.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan66

birde son gün burak la ozan tufan geliyormus  :evillol:

Çevrimdışı federo

Adem llajic + mario gomez alam
Love pektemek şutlayam
Orkan larin utku kiralayam
İşte bu süper olur

Çevrimdışı federo

birde son gün burak la ozan tufan geliyormus  :evillol:
İşte bu kıyım olur :)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Kaç saat kaldı yahu transferin bitişine  :alala:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ljajic torinoda kalmak istiyorum demis. Hey yavrum hey. Kaldi 2 gun bakalim napicaz.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı zafkan

Güven Yalçın forvet arkası değil mi? Neden hep forvetler arasında sayılıyor?
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Etiketler: