Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beşiktaş, Adem Ljacic transferini bitirdi! Oyuncunun kısa bir süre içerisinde imzayı atması bekleniyor. (via @diegofornero)
SON DAKİKA ! Kepe bitti diyor !
Bunlar da Arda'nın İspanya'daki arkadaşları gibi.. Sanki yancılıkla geçiniyorlar havası sezdim. Ljajic'ten çok bunlar sevinmediyse ben de bir şey bilmiyorum. Adamlar paso kartal emojisi atıp duruyorlar sağa sola.
1-Negredo bu sene 25 yapıştırırsa...şenol hocamız mı parlatmış oluyor?2-ademin arkasına bi marchisio tadından yenmez mi?
Doğru ayrıca torino nasıl bir oyunu tercih ediyor ona da bakmak lazımsaha yayılımı nasılkontra atak mı oynuyordirekt oyun mu oynuyortopa sahip olarak mı oynuyor bunların hepsine bakmak lazım. Ama italya ligi daha sert ve taktik disiplini yüksek bir lig
İşte böyle yahu, birtane pozitif adam çıktı.... ilk sendelemede, ilk şampiyon olamamada başkan, taraftar , hoca, futbolcu dağılıp gidecekmiyiz... Bu ilk kötü gidişte dağılma sendromundan kurtulmamız lazım... Yalnız hoca'nin başka bişey denemesi lazım, o şey ney tam bilmiyorum ama bir şey denemesi lazım, onu da ikna et @MURAT ..İlk iki haftayı ve UEL elemelerini çekirge gibi zıplayarak geçmiştik, o arada arızaları görmeliydi hoca..Sanki kaleci sezon başında gelseydi eminim daha rahat olurduk, hocanın aklı kalede kalıyor diye düşünüyorum..Maçta Vida'yı çıkararak büyük hata yaptı hoca.Ama asıl hatası değişiklikten vazgeçmemesiydi. 3-1 ken hazırlandı Larin, 3-2 oldu o anda vazgeçtim otur diyebilirdi.Vida kornerlerde Larin'den çok daha büyük tehlike rakip takım için.Tam değişirken bu yanlış hamle dedim yanımdakilere, maç bitince yanımdaki arkadaş Güntekin'de aynısını söylemiş abi dedi.
Ben biraz cahil kaldım kepe kim?
negredo'ya 2 milyon €'dan yeni sözleşme önerelim.
Ya Wagner ya pektemek neden gitmiyorsunuz arkadaş
Love----> Bursa
Adem ljajic yıllık maaş 2.5 milyon €.. zorunlu kiralık 12.75 milyon €...yarın sabah istanbulda..umut güner ve ali naibi farkı...(bipspor - İbrahim Seten)
bize karşı oynayamaz maddesi koyduralım gider şimdi ilk maç bize karşı gol atar cinlerim tepeme cıkar
kiralama bedeli yok mu o zaman ?inşallah tutar tutmazsa sakata geliriz.