2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 91 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4644092 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Adem Ljacic transferini bitirdi! Oyuncunun kısa bir süre içerisinde imzayı atması bekleniyor. (via @diegofornero)

gelsin gari :D

Çevrimdışı mylife1903

SON DAKİKA !
Kepe bitti diyor !

Raki mi lan o?
Ya bu cocuktan fazla umutlanamiyom sanki bir suru suluk yapismis kanini emiyor gibi

Çevrimdışı mylife1903

Bunlar da Arda'nın İspanya'daki arkadaşları gibi.. Sanki yancılıkla geçiniyorlar havası sezdim. Ljajic'ten çok bunlar sevinmediyse ben de bir şey bilmiyorum. Adamlar paso kartal emojisi atıp duruyorlar sağa sola.
Hah cok yasa da

Çevrimdışı mrred

Hocanın sanırım savunma konusunda tek planı var
Top zaten genelde bizde o yüzden topu kaptırdığımız an kaptırdığımız yerde topu basar alırız.
Fakat uygulamada geçen yıl pek öyle olması topu kazanma süremiz 10 saniyeye kadar çıktı bir önceki yıl 7 8 lerdeydi. Bütün takım 2 3 saniye fazla koştu fazla yoruldu
Hocanın topu kaptırdığımız an baskı yapma olayını mükemmelleştirmesi şart büyük takım böyle oluyor arkadaşlar. Bunu eldeki kadroyla mı yapar daha gençlerle mi yapar bilmiyorum sonuçta savunma çok yetenek gerektiren bir şey değil sadece organizasyon alan bilgisi ve uyumlu takım oyunu gerekiyor. Hoca bunu mutlaka yapmalı
The great gig in the sky

Çevrimdışı s4rc4stic

1-Negredo bu sene 25 yapıştırırsa...şenol hocamız mı parlatmış oluyor?
2-ademin arkasına bi marchisio tadından yenmez mi?

Torino, zorunlu satın alma opsiyonu ile Ljajic'i Beşiktaş'a göndermeye hazır. (Di Marzio)

Çevrimdışı mylife1903

1-Negredo bu sene 25 yapıştırırsa...şenol hocamız mı parlatmış oluyor?
2-ademin arkasına bi marchisio tadından yenmez mi?
Markiz gelsin baslasin yeni cuntimiz olur

Çevrimiçi Necmi

Doğru ayrıca torino nasıl bir oyunu tercih ediyor ona da bakmak lazım
saha yayılımı nasıl
kontra atak mı oynuyor
direkt oyun mu oynuyor
topa sahip olarak mı oynuyor bunların hepsine bakmak lazım. Ama italya ligi daha sert ve taktik disiplini yüksek bir lig
Mazzarri savunma futbolunu seven bir hocaymış o nedenle ademi tutmuyormuş

Çevrimdışı Yolgezer

Negredo kalmali. Adam zeka ile oynuyor. Boyle oynayan forvet zor bulunur. Takimda onu en iyi anlayan Guti olmali. Vagner dede gibi dolaniyor sahada. Adami gorunce, elinde baston eksik gibi hissiyat olusuyor bende.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2018, 19:04:50 Yolgezer ]

Çevrimdışı abdusta

https://t.co/vQ6Tx6IQ4b?amp=1

Ademin antremanını taraftarlar basmış satılmasın diye bagırıyorlarmış

Saygılar

Çevrimiçi murat

İşte böyle yahu, birtane pozitif adam çıktı....  :claps: :claps: :claps:
ilk sendelemede, ilk şampiyon olamamada başkan, taraftar , hoca, futbolcu dağılıp gidecekmiyiz... Bu ilk kötü gidişte dağılma sendromundan kurtulmamız lazım...
Yalnız hoca'nin başka bişey denemesi lazım,  o şey ney tam bilmiyorum ama bir şey denemesi lazım, onu da ikna et @MURAT ..
İlk iki haftayı ve UEL elemelerini çekirge gibi zıplayarak geçmiştik, o arada arızaları görmeliydi hoca..
Sanki kaleci sezon başında gelseydi eminim daha rahat olurduk, hocanın aklı kalede kalıyor diye düşünüyorum..
Maçta Vida'yı çıkararak büyük hata yaptı hoca.
Ama asıl hatası değişiklikten vazgeçmemesiydi. 3-1 ken hazırlandı Larin, 3-2 oldu o anda vazgeçtim otur diyebilirdi.
Vida kornerlerde Larin'den çok daha büyük tehlike rakip takım için.
Tam değişirken bu yanlış hamle dedim yanımdakilere, maç bitince yanımdaki arkadaş Güntekin'de aynısını söylemiş abi dedi.

@sozkul oynanan oyun benide tatmin etmiyor lakin ligi ve rakipleri görünce ve elimizde geçte olsa (bana göre olağan) transfer imkanı varken bu kadarda ümitsiz olmayı anlamıyorum.şenol güneş konusuna gelirsek benim görüşüm hoca geçen sezon bizde misyonunu tamamlamıştı ama şuan halen görevdeyse destek olmak zorundayız.başkana atıp tutanlarıda anlayamıyorum.benim hissettiğim birileri düğmeye basmış başkanın ipini çekmek için uğraşıyor bizi taraftarımızda buna alet oluyor.1 yıldır turkuaz gurubunun öncülüğünü yaptığı şer odakları yönetim kurulu genel kurul ve taraftara ulaşmayı başardı.başkana atıp tutanlar benim gözümde şer ittifakına katılmışlardır.başkanın devrilmesini isteyenleri kurtuluş savaşında manda isteyenlerle aynı görüyorum.

Çevrimdışı abdusta

Di marzio un haberine gore Torino ile alaşılamayan madde
Biz satın alma opsiyonu ile kiralamada diretirken onlar zorunlu satın alma ile kiralamaya onay verecegini bildirdi
Buradan dönebilir iş ama oyuncu gelmek için ısrarlı belki fiyat daha duserek zorunlu satın almaya donebilir şahsi düşüncem

Saygılar

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

negredo'ya 2 milyon €'dan yeni sözleşme önerelim.

3den önerdik Kabul etmedi  :akuma:
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2018, 19:21:12 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Ya Wagner ya pektemek neden gitmiyorsunuz arkadaş

ah ah.. yaramiz derin

ama adamlar neden gitsin ?
Istanbul gibi bir sehirde Ayda 1 milyon TL aliyorsun. Sen olsan gider misin ?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Love----> Bursa

bize karşı oynayamaz maddesi koyduralım gider şimdi ilk maç bize karşı gol atar cinlerim tepeme cıkar :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adem ljajic yıllık maaş 2.5 milyon €.. zorunlu kiralık 12.75 milyon €...
yarın sabah istanbulda..
umut güner ve ali naibi farkı...
(bipspor - İbrahim Seten)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Karabay

yarın sabah istanbulda..

fark derken rakamların bu kadar yüksek olması sanırım.

Beşiktaş ve Bursaspor, Vagner Love transferi için anlaşmaya vardı..

Love, Bursaspor’la görüşüyor..

yarın sabah istanbulda..

kiralama bedeli yok mu o zaman ?

inşallah tutar tutmazsa sakata geliriz.

Çevrimiçi murat

yarın sabah istanbulda..

umut güner nevzat demir tesislerindeymiş diyorlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bize karşı oynayamaz maddesi koyduralım gider şimdi ilk maç bize karşı gol atar cinlerim tepeme cıkar :D
Katılıyorum

Pekto yu Başaka verdik az daha bizi şampiyonluktan ediyordu attığı Gollerle :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

kiralama bedeli yok mu o zaman ?

inşallah tutar tutmazsa sakata geliriz.
Trollmüş
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2018, 19:53:05 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: