2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4631416 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

yatmadımki kalkayım forumun alt yapısıyla uğraşıyorum
forum sadece konulara mesaj yazmak değil esas iş arka planda oluyor.
nelerle uğraştığımızı bir bilsen

Kolay gelsin valla Necmi abi, sayenizde taraftari oldugumuz takimi takip etme ve fikirlerimizi tartisma sansi bulabiliyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

şimdi sırp falan deyip de birilerini çağırma buraya :D
Llajic sırp değil Novi Pazarlı Boşnak.
Novi pazar sırp sınırları içinde kalmış nüfusunu Türklerin oluşturduğu bir şehirdir.
Abu mesut almandir diyen sen degil miydin yaw

Çevrimdışı Gökhan Kurt

◾️Beşiktaş’ın son teklifi €2,5M + €5M (Zorunlu)
Fenerbahçe ise Cuma günü €2M + €7M (Z) teklifi yaptı.

Torino, bu teklifi daha uygun bulsa da menajer Mirsad Türkcan, Fenerbahçe yönetimiyle “soğuk” olduğu için önceliğin Beşiktaş’a verilmesini sağladı.(Marca)

Çevrimdışı doganay

◾️Beşiktaş’ın son teklifi €2,5M + €5M (Zorunlu)
Fenerbahçe ise Cuma günü €2M + €7M (Z) teklifi yaptı.

Torino, bu teklifi daha uygun bulsa da menajer Mirsad Türkcan, Fenerbahçe yönetimiyle “soğuk” olduğu için önceliğin Beşiktaş’a verilmesini sağladı.(Marca)
Bu marca nin Fotomaç ile bir bağlantısı var mı acaba  :D

Çevrimdışı tangaz

Abu mesut almandir diyen sen degil miydin yaw

VAR iptal etmezse gol
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Layiç geldi mi Layiç
Larin kiralanıp kadroda yer açıldı mı Larin
Forvet geldi mi forvet

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Beyler rutin Pektemek cezami tamamladim hemen yorumumu yapayim. Antalya maci neden bu kadar dert oldu anlamis degilim. Adamlar biri kuraldisi, biri 100% sans golu ile kazandilar. Gecen seneki Kasimpasa beraberligi gibiydi. Maci tek kale oynadik. Burada da tonla abuk-sabuk yorum gordum. En dikkatimi cekenler ise Oguzhan'a laf soyletmemek icin o haric herkesi gomen 2-3 kisi oldu. Ayni kisiler oyun akli oyun akli, hep kanatta gidiyoruz deyip duruyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Caner, Quaresma zorla mi aliyorlar topu yoksa senin ortadan delmekle gorevli adamlarin surekli kanada dondukleri icin mi kanatlar surekli orta aciyor?

Ljajic isi olmak uzere. Ljajic'i izledim. Bu ligin tozunu attirir. Isin aci tarafi, aslinda Oguzhan'la oyun karakteristikleri birbirine benziyor. Farki Ljajic'in fizik gucu olmasi, sut cektigi zaman sumuk gibi gitmiyor, rakip yanina geldiginde yaprak gibi savrulmuyor. Ljajic geldiginde merkezden cok daha fazla gol bulacagimizi dusunuyorum. Ayrica Oguzhan'in kac kere gereksiz top kayiplari yapip defans orta sahaya kadar cikmisken kontraya yakalanmamiza sebep verdigi umarim net gorulmustur su macta.

Ikincisi, Tolgay'in derdini bilemiyorum. Oynama seni GS'ye alalim denmis gibi sahada dolasiyor bos bos. Kesinlikle yeri 11 degil su an. Umarim Atiba acele doner. Rezalete bakin 5 milyon verdigimiz iki orta saha varken 36'lik Atiba'yi ozler olduk.

Babel ayni oyunu oynuyor, etkisiz kalmasinin sebebi isteksizlik degil artik defanslarin kendisini ezberlemesi. Macta kac kere Nazim'la karsi karsiya geldiler, hepsinde Nazim topu saga cekecegi beklentisiyle pozisyon aldi ve hep oyle oldu. Halbuki Babel arada sola cekip cizgiye inse bombos kalacak. Bunun soylenmesi lazim, belki de bir sure sag kanatta, forvette oynatilmali.

Medel, Vida, Pepe'ye bosa laf soylemeyin. Bu adamlarin kabahati yok. Senin 10 numaran cocuk gibi amatorce toplar kaptirir, 8 numaran 0 mucadele gosterirse defansin kim olursa olsun zor durumlara duser.

Son olarak, Larin'den hic bir sey olmaz. Edu'dan beri Besiktas forvetinde gordugum en duz adam. Acil 1. Lig'e kiralanmali mumkunse.

Evet ben de Kasımpaşa maçına benzettim. Onlar da 2 kere gelip 2 gol atmışlardı. Hatta birinde gelmemişlerdi bile epey uzaktan gol atmıştı adamlar :) Ama şöyle de büyük bir fark var Antalyaspor Kasımpaşa'ya göre çok daha kötü bir takım. Daha çok puan kaybedilecek.. Her devrede alınabilecek 51 puan var.. Biz şu an 3'ünü harcadık. 40 puan başarıdır bence. Ama takımın oynadığı futbola bakınca insanın umudu sönüyor. Mutlaka bi Başakşehir galibiyeti alıp nötrlemek lazım. Tabi bunun için de transfer şart. Forvetten 2 hafta önce vazgeçmiştim. Geçen hafta sağ bekten vazgeçtim. Alalım Adem Ljajic'i yeterli.

Çevrimdışı onurturan

Evet ben de Kasımpaşa maçına benzettim. Onlar da 2 kere gelip 2 gol atmışlardı. Hatta birinde gelmemişlerdi bile epey uzaktan gol atmıştı adamlar :) Ama şöyle de büyük bir fark var Antalyaspor Kasımpaşa'ya göre çok daha kötü bir takım. Daha çok puan kaybedilecek.. Her devrede alınabilecek 51 puan var.. Biz şu an 3'ünü harcadık. 40 puan başarıdır bence. Ama takımın oynadığı futbola bakınca insanın umudu sönüyor. Mutlaka bi Başakşehir galibiyeti alıp nötrlemek lazım. Tabi bunun için de transfer şart. Forvetten 2 hafta önce vazgeçmiştim. Geçen hafta sağ bekten vazgeçtim. Alalım Adem Ljajic'i yeterli.
Niye forvetten iki hafta önce, sağ bekten bir hafta önce?

Niye forvetten iki hafta önce, sağ bekten bir hafta önce?

2 hafta önceki Lask maçında Negredo golü atınca ve forvetten kimsenin gönderilemeyeceği belli olunca vazgeçmiştim. 2 yıldır sağ bek eksik hep bi sürpriz bekliyordum son ana kadar ama geçen hafta Erzurum maçından sonra ondan da vazgeçtim. Alalım 10 numaramızı öpüp başıma koyucam.

Çevrimiçi Akil Emre

Başkanın artık bişeyler yapması lazım gözgöre göre sezonu kaybedeceğiz, en acilinden 10 numara ve forvet lazım gerekirse love ve pektemek pafta takılsın, koca sezon çöpe atılamaz

Çevrimdışı onurturan

2 hafta önceki Lask maçında Negredo golü atınca ve forvetten kimsenin gönderilemeyeceği belli olunca vazgeçmiştim. 2 yıldır sağ bek eksik hep bi sürpriz bekliyordum son ana kadar ama geçen hafta Erzurum maçından sonra ondan da vazgeçtim. Alalım 10 numaramızı öpüp başıma koyucam.
Forvet konusunda haklısın ağabey ne de olsa tek forvet oynayacağız gibi.. ama son maçta larinin yerine şöyle uyum sağlamış bir forvet olsa (love niye olmadı hala anlamış değilim keşke olsaydı) yani kısaca negredoyu dörtdörtikide izlemek isterdim..
Sağbek konusunda sürpriz yapacak durumumuz yok bence olsa çok iyi olurdu ama..

Çevrimdışı İsmail Özyurt

yanlış düşünüyorsun bizim sorunumuz hocanın oynattığı sistem
çünkü bu sistemde oyun bizim sahada kuruluyor ve 8 numaranın oyunun kalbinde oturması gerekiyor o nedenlede çöküyoruz. bu transferle aynı hatalara düşmezse oyun rakip sahada kurulacak
bu sefer sekiz as değil yardımcı oyuncu olacak işde o zaman ozi iş görmeye başlar ama hala oyunu geride kurayım uzun paslarla quaresmayı buluşturayım kafasında olursa değişen hiç bir şey olmaz.
şimdi biz geride oyun kurmaya kalkınca rakip orta sahaya yerleşiyor stoper desteğiyle orta saha direnci
artıyor ama böyle değişken oynayan ve gol yüzdesi yüksek on numara girdimi oyuna stoperler otomatik geriye yaslanacak orta sahalarıda mecbur geri çekilecek hücuma çıkarken top kaptırma olayımız düşer
ozi veya tolgay baskı yemeden oynar rahat bir alanları olur liberolarda sürekli baskı altında kalmayacağı için onlarda ileri çıkar
bu oyuncu almakla değil oyun merkezini değiştirmekle olur. Ama hoca ben quaresmanın egosunu tatmin edeceğim derse değişen hiç bir şey olmaz çünkü ademle quaresma değil lens oynar babel değil töre oynar topa yapışmayan oyunu hızlandıran topu tutan değil topa dokunan oyuncu lazım solda töre sağda lens arkada ozi baş döndürücü paslaşmalar olur. işin kötüsü bu oyun yapısına uygun forvet olmuyor elimizde. negredo pas oyununa katılır ama bu pas oyununda patlama yapan forvet lazım abou gibi bolatelli gibi falcao gibi
Adem ile birlikte Oğuzhan'dan daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum ben de abi. Ama işte dediğin gibi hocada bitiyor iş. Ben benim seviyemin çok altındaki takımlara niye bu kadar ve aynı tipte pozisyon veriyorum diye düşünmez, yenmemiz lazımdı aslında mucize oldu yenildik modundan çıkmazsa değişen birşey olmaz. Bir de bu Babel'e Cenk gittikten sonra bi haller oldu ve tarzı rakipler tarafından da iyice ezberlendi. Bu Babel'i de bi kendine getirmek lazım.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Kaptan iyidir iyi
Bi on numara gelsin oğuzhan ın yükü hafifler maestro moduna geçer

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dortmund, Nuri Şahin ve Kagawa’yı satış listesine koydu. (Bild)

gösteriyorlar ama vermiyorlar :D

aslında nuri'de fena olmaz  :alala: ama o bölgede adamımız çok.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

3 günde bu oyuncularla ilgili gelişmeler olabilir

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

sağ bek alinacak mi acaba? firsat transferi olarak alirız belki.

Çevrimdışı mylife1903

sağ bek alinacak mi acaba? firsat transferi olarak alirız belki.
30 tane adam var kadroda daha oyuncu alip kadrodaki cocuklarin huzurunu mu bozalim

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

30 tane adam var kadroda daha oyuncu alip kadrodaki cocuklarin huzurunu mu bozalim
gökhan sakatlansa sag bek kim oynayacak abi  :)

Çevrimdışı mylife1903

Vida oynar iste

bizde sağ bek çok.. Adriano var.. Vida var.. Medel var.. Necip var.. Hatta Lens bile var..  :lol:

Mevcut Kadro ;

Kaleci ;

Karius
Tolga
Utku
Ersin

Sağ bek ;

Gökhan

Stoper ;

Pepe
Vida
Roco
Fatih
Alpay

Sol bek ;

Adriano
Caner

Ön Libero ;

Medel
Atiba
Necip
Dorukhan

Orta saha ;

Oğuzhan
Tolgay

Sağ Kanat ;

Quaresma
Lens
Töre
Orkan

Sol Kanat ;

Babel

10 numara ;

Yok

Santrafor ;

Negredo
Larin
Love
Pektemek
Umut
Güven

Çevrimdışı federo

Ben bu sene bu saatten sonra sağbek transferi olacağını düşünmüyorum. Cl de olsak alınırdı ama bu maddi durumda Gökhan-Adriano-Vida-Necip-Dorukhan-Atiba şeklinde idare edilebilir düşüncesi olacaktır. Alınacaksa da Gökhan'a alternatif değil direk 11 e yerleşecek kalite de biri olmalı, aksi durumda alternatif olarak kadro içinden biri koyulabilir. Bu sene şampiyonluk gelirse seneye sağlam bir sağbek alınması planlanıyor bence, özellikle Cl olursa iyi biri gelir.
Kesin olan 10 no geleceği, bunun dışında forvette sayı 1 hatta 2 azalmazsa kimseyi almayız.
Bunun dışında farklı bir satış olur ise alış da olabilir fakat son 3 gün olur mu göreceğiz.

Etiketler: