2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 98 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4635190 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

ula bu resimlerden sonra Llajic gelmez de baska takima giderse lala midir lolo mudur o instagram artistini var ya lolipop yaparlar

:D :evillol:

Çevrimdışı worns

Aldığın her topu şişirecen. Alışacak ne var bunda.Ceza sahasında top gezdirmek mi. Tövbe de. Orada ne işi var bizim topçuların.

Doğru diyosun. Belki de topu etkili biçimde ! Quaresma'ya aktarabilir demeliydim, bilemiyorum :)

Ama oyuncu iyi oyuncu bizim oyunumuzdan bağımsız.

Çevrimdışı murat

Adem gelecekte türkiye ye takima alisacakda ooooo ölme eseğim ölme. Ati alan üsküdari gecer bile.
kim nereyi geçti.fener sürünüyor gs daha avrupada tokat yemedi.bizim takım oturmuş sadece bir kaç eksik var.

Çevrimdışı EMİR EMRE

kim nereyi geçti.fener sürünüyor gs daha avrupada tokat yemedi.bizim takım oturmuş sadece bir kaç eksik var.

gs ligde de daha tokat yemedi böyle 5 6 atsin arada gecen sene az koymadilar deplasmanlarda o tokatlari :)

Çevrimdışı matias_27

Artık yeter terimin şampiyonluğunu görmek istemiyorum.  Çocukluğumuzun çalındığı yılları yaşamak görmek istemiyorum.  Aklım hayalim almıyor bu gs geçen sene nasıl şampiyon olur 7 mağlubiyetle 7 var mı böyle bir şey.  Şuan rüzgar onların arkasında hala. Dönecek bu rüzgar elbet ama iş işten geçmesin artık. Dün Antalya sanki ölüm kalım maçına çıkmış. Tamam elbette mücadele edecekler ama aman yarabbim o nasıl bir hırs sanki ya kümede kalmak ya da şampiyon olmak için illa 3 puan almaktan başka çareleri yok gibi. VAR sistemi saçmasapan şekilde ilerliyor ve kimse birşey yapamıyor. Sanki bir güç yine gs şampiyon yapılacak yapılmalı gibi hareket ediyor. Anlamlandıramıyorum. Bu rüzgarı başkan sen tersine çevireceksin başka çare yok. Bugün yorgunum,  parçalanıyoruz, taraftara laf söyleme, futbolcuya onun yüzünden şampiyonluğu kaybettik vs vs bir tane güzel şey çıkmadı ağzından. Taraftar yuhalamaz diyor bizim kültürümüzde yok diyor sonra Ozzy yüzünden şampiyonluğu kaybettik diyor. Başkan bence şuan inanılmaz derecede dağınık. Toparlaması lazım. Galiba başkan toparlamadan takım da toparlayamayacak. Sürekli şenol hoca ile aramızda problem yok diyor ee yoksa neden sürekli dile getiriyorsun. Sorulsa bile sadece gülüyorum de. Bla bla bla çok uzattım. Biraz sinirliyim arkadaşlar aslında sinirim ne başkana ne şenol hocaya ne de takıma.  Sadece yalandan tarator olan birinin kibri, hareketleri,  tavırları. Bu sene benim için çok çok önemli bir sene. Ben hiç bir şeyim ben kimim ki ama sadece eğer bu sene o şampiyonluk verilirse kendi şahsımda nacizane olarak Başkanı ve şenol hocayı affetmeyecem.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı ozankarakoc

Artık yeter terimin şampiyonluğunu görmek istemiyorum.  Çocukluğumuzun çalındığı yılları yaşamak görmek istemiyorum.  Aklım hayalim almıyor bu gs geçen sene nasıl şampiyon olur 7 mağlubiyetle 7 var mı böyle bir şey.  Şuan rüzgar onların arkasında hala. Dönecek bu rüzgar elbet ama iş işten geçmesin artık. Dün Antalya sanki ölüm kalım maçına çıkmış. Tamam elbette mücadele edecekler ama aman yarabbim o nasıl bir hırs sanki ya kümede kalmak ya da şampiyon olmak için illa 3 puan almaktan başka çareleri yok gibi. VAR sistemi saçmasapan şekilde ilerliyor ve kimse birşey yapamıyor. Sanki bir güç yine gs şampiyon yapılacak yapılmalı gibi hareket ediyor. Anlamlandıramıyorum. Bu rüzgarı başkan sen tersine çevireceksin başka çare yok. Bugün yorgunum,  parçalanıyoruz, taraftara laf söyleme, futbolcuya onun yüzünden şampiyonluğu kaybettik vs vs bir tane güzel şey çıkmadı ağzından. Taraftar yuhalamaz diyor bizim kültürümüzde yok diyor sonra Ozzy yüzünden şampiyonluğu kaybettik diyor. Başkan bence şuan inanılmaz derecede dağınık. Toparlaması lazım. Galiba başkan toparlamadan takım da toparlayamayacak. Sürekli şenol hoca ile aramızda problem yok diyor ee yoksa neden sürekli dile getiriyorsun. Sorulsa bile sadece gülüyorum de. Bla bla bla çok uzattım. Biraz sinirliyim arkadaşlar aslında sinirim ne başkana ne şenol hocaya ne de takıma.  Sadece yalandan tarator olan birinin kibri, hareketleri,  tavırları. Bu sene benim için çok çok önemli bir sene. Ben hiç bir şeyim ben kimim ki ama sadece eğer bu sene o şampiyonluk verilirse kendi şahsımda nacizane olarak Başkanı ve şenol hocayı affetmeyecem.

Ölüm kalım maçına çıkmış gibi oynamalarının bence bir sakıncası yok. Yeni Malatya da Fener karşısına öyle çıktı. Geçen hafta Galatasaray'ın rakibi de öyleydi. Yalnız, Antalya, bize karşı bence 'hiçbir' varlık gösteremedi. Tesadüfen üç tane pozisyon, biri bana göre net ofsayttı, diğeri adamın sırtına çarpıp gol oldu, bir milyon şut atsa biri daha girmez. Onun dışında ayaklarına top değmedi. Bin tane pozisyon verdiler. Topa sahip olma %74-26, toplam şut 28-7, paslar 513-153, kornerler 12-1, ortalar 59-3... İki topumuz direkten döndü. Son derece kötü oynadılar ve Beşiktaş'ı Vodafone Park'ta yendiler. Mucize!

Erzurum maçının ilk yarısı gibi değildi mesela. Erzurum müthiş oynadı ilk yarıda. Linz maçı da farklıydı. Linz kesinlikle kazanmayı ve turu geçmeyi haketti. Haketmediğimiz bir şekilde tur atladık. Ama Antalya maçı başkaydı...

Neyse, zor ama, biraz sakin olmaya çalışalım.

İlk hafta maçları böyle oluyor biraz. Geçen hafta Galatasaray korkunç kötü oynadı, tesadüfen kazandı. Fenerbahçe hiç top oynamıyor. İlk hafta maçları zevk vermiyor, uyutuyor.

Bizim iki eksiğimiz var, 10 numara ve forvet. Llajic gelmek üzere gibi görünüyor. Bütün yapıyı değiştirecek olumlu anlamda. 'İnanılmaz kaliteli' bir oyuncu olduğu için değil ama, o mevki tamamen boş iki senedir. Talisca da oranın adamı değildi. Şimdi orayı sahiplenebilecek biri geliyor. Artık çaresizce ön liberolardan hücum katkısı beklememize gerek kalmayacak. Benim derdim forvet alamadan bu haftayı bitirme ihtimalimiz... Çünkü ne Negredo, ne Larin, ne Love, ne Pektemek, ne Nayır, ne Güven, hiçbiri Beşiktaş'ın forveti değil, yedek forveti bile değil. Şenol Hoca'ya hiç kızamıyorum... 60 orta yaptığımız maçı kaybettik, 'hala orta gol oynatıyor' diye kızıyorlar. Ne oynatsın adam yahu... Göbekten gitsek kimle gideceğiz, Oğuzhan'la mı... Üflesen dört takla atıyor eleman. Şut yeteneği 10 üzerinden 2. Olmuyor işte. Negredo popoyu kaldırıp dönene kadar mevsim geçiyor, Larin'in zaten ne yaptığı belli değil... Şu maçta, içerde adam gibi pozisyon alabilen, kafaya yükselebilen herhangi bir golcü olsaydı 6-0 biterdi.

Neyse... Ben 'hala' güveniyorum yönetime... Sesimi çıkarmadan, sabırla bekliyorum, önümüzdeki 4 gün içinde iyi bir 10 numara, iyi de bir forvet alınacak diye... Haklı çıkayım, n'olur...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

+1903  :claps:
Yorgo

Çevrimiçi Mehmet57

Moussa Sissoko gibi adami biz almaliyken Fener’e gidiyor, saka gibi.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
As Marca
As Marca
@asmarcatr
·
1 sa
SON DAKİKA

İlk duyurduğumuz Adem Ljajic - Beşiktaş görüşmeleri Mirsad Türkcan ve Ahmet Bulut’un yardımlarıyla olumlu sonuçlandı.

Kira bedeli: €2,5M
Zorunlu satın alma bedeli: €5,5M
Bu bedel Beşiktaş şampiyon olursa €1M, 2. olursa €0,5M artacak.

Güvenilirmi?rakam vermişler

Saygılar

Çevrimdışı ozankarakoc

Her şey bir yana, Ercan Taner'in sesinden bir Llajic frikiği güzel gider be...

'LAAAYİİÇÇÇÇ... Süppper bir gol... Sırp oyuncunun golüü...'

Çevrimdışı Necmi

Her şey bir yana, Ercan Taner'in sesinden bir Llajic frikiği güzel gider be...

'LAAAYİİÇÇÇÇ... Süppper bir gol... Sırp oyuncunun golüü...'
şimdi sırp falan deyip de birilerini çağırma buraya :D
Llajic sırp değil Novi Pazarlı Boşnak.
Novi pazar sırp sınırları içinde kalmış nüfusunu Türklerin oluşturduğu bir şehirdir.

Çevrimdışı Necmi

Güvenilirmi?rakam vermişler

Saygılar
fenerlilerin işlettiği bir hesap olduğunu duydum.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Novi pazar sırp sınırları içinde kalmış nüfusunu Türklerin oluşturduğu bir şehirdir.

O zaman hayırlı olsun diyebilir miyiz ?  :eyes

Çevrimdışı Necmi

O zaman hayırlı olsun diyebilir miyiz ?  :eyes
sahada Beşiktaş formasıyla görmeden hayırlı olsun demem ama alınırsa çok büyük iş
yapılmış olur. Gerçekten a klas bir oyuncu. Hoca doğru şekilde kullanırsa takıma leval atlatır.
yok hala Quaresmaya topu atın oyunu oynatırsa on numara gene bypass edilir
Başkan sözünde duruyor genç oyuncu alacağız demişdi. bu sefer geç yapılsada geleceğe dönük
doğru adımlar atılıyor. Önümüzdeki hafta milli araya gireceğiz partizan ve bursa maçlarını kazasız atlatırsak
takımada alışırlar. Sürpriz yapıp birde forvet çıkartsa şapkadan nokta atışla gireriz sezona.
ama anlaşıldıysa yabancı kontenjan doldu demek oluyor. oyuncu gitmeden oyuncu gelmez gitme
ihtimali olan tek oyuncuda love.

Çevrimdışı ozankarakoc

'LAAAYİİÇÇÇÇ... Süppper bir gol... Novi Pazarlı Boşnak oyuncunun golüüü...'

Ercan Taner'in sesi olunca hiç farketmedi abi, bence hala süper :)

(Ayrıca 'Sırp' diye birilerinin buraya gelesi varsa gelsinler. Biz de ona Fatih Sultan Mehmet'in annesi Sırp Mara Despina'yı anlatırız :) Ya da Novi Pazarlı Boşnak Mara Despina'yı da anlatabiliriz. Ya da biz bırakalım, onu da Ercan Taner anlatsın heuheueh...)
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2018, 04:00:42 ozankarakoc ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

sahada Beşiktaş formasıyla görmeden hayırlı olsun demem ama alınırsa çok büyük iş
yapılmış olur. Gerçekten a klas bir oyuncu. Hoca doğru şekilde kullanırsa takıma leval atlatır.
yok hala Quaresmaya topu atın oyunu oynatırsa on numara gene bypass edilir
Başkan sözünde duruyor genç oyuncu alacağız demişdi. bu sefer geç yapılsada geleceğe dönük
doğru adımlar atılıyor. Önümüzdeki hafta milli araya gireceğiz partizan ve bursa maçlarını kazasız atlatırsak
takımada alışırlar. Sürpriz yapıp birde forvet çıkartsa şapkadan nokta atışla gireriz sezona.
ama anlaşıldıysa yabancı kontenjan doldu demek oluyor. oyuncu gitmeden oyuncu gelmez gitme
ihtimali olan tek oyuncuda love.

Bende Ljajic'in bizi seviye atlatacağını düşünüyorum tam Şenol GÜNEŞ adamı forvet arkası kullanacağız ama ileri hattın heryerinde oynayabilen yetenekli bir futbolcu inşallah gelir çünkü başka alternatifimiz olduğunu düşünmüyorum bence bu olumlu yada olumsuz son hamlemiz olarak transferi kapayacağız. Yeter mi ? bence yetmez ama yapacak birşey yok sağ bek ve forvet olsa iyi olurdu. Eldekilerden iyi performans ve sakatlıksız bir sezon geçirmelerini beklemekten başka çare kalmıyor. 3-4 hafta zaten ilk 11 çıkartmayacaktır hoca kayıpsız geçmek çok önemli.

Çevrimdışı Librarius

Necmi abi nasıl okuyorsun gidisatimizi? Sence şampiyonluk santimiz yüksek mi?
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi sEuL

Tek basina Ljajic bizim ilacimiz olamaz.

Tolgay yada Oguzhan'dan birini 3'e 5'e bakmadan satip 8 numaraya iyi bir oyuncu almamiz sart.

Ozzie-Tolgay'li herhangi bir orta saha ile bu sezon gitmez.

Bu cok acik ve net.

Çevrimdışı Necmi

Bende Ljajic'in bizi seviye atlatacağını düşünüyorum tam Şenol GÜNEŞ adamı forvet arkası kullanacağız ama ileri hattın heryerinde oynayabilen yetenekli bir futbolcu inşallah gelir çünkü başka alternatifimiz olduğunu düşünmüyorum bence bu olumlu yada olumsuz son hamlemiz olarak transferi kapayacağız. Yeter mi ? bence yetmez ama yapacak birşey yok sağ bek ve forvet olsa iyi olurdu. Eldekilerden iyi performans ve sakatlıksız bir sezon geçirmelerini beklemekten başka çare kalmıyor. 3-4 hafta zaten ilk 11 çıkartmayacaktır hoca kayıpsız geçmek çok önemli.
ben love u gönderip birde forvet alacaklarını düşünüyorum.
hocanın elinde başka şansı yok mecbur oynatacak mevkisinde başka adam yok
bursa maçından sonra zaten  milli ara giriyor. yapılan transferler direk 11 e
nokta atışı.

Çevrimiçi sEuL

ben love u gönderip birde forvet alacaklarını düşünüyorum.
hocanın elinde başka şansı yok mecbur oynatacak mevkisinde başka adam yok
bursa maçından sonra zaten  milli ara giriyor. yapılan transferler direk 11 e
nokta atışı.

Sabah namazina kalktin heralde Necmi abi  :D
Sabahin 4'unde alintiliyorsun milleti  :eyes

Çevrimdışı Necmi

Tek basina Ljajic bizim ilacimiz olamaz.

Tolgay yada Oguzhan'dan birini 3'e 5'e bakmadan satip 8 numaraya iyi bir oyuncu almamiz sart.

Ozzie-Tolgay'li herhangi bir orta saha ile bu sezon gitmez.

Bu cok acik ve net.
yanlış düşünüyorsun bizim sorunumuz hocanın oynattığı sistem
çünkü bu sistemde oyun bizim sahada kuruluyor ve 8 numaranın oyunun kalbinde oturması gerekiyor o nedenlede çöküyoruz. bu transferle aynı hatalara düşmezse oyun rakip sahada kurulacak
bu sefer sekiz as değil yardımcı oyuncu olacak işde o zaman ozi iş görmeye başlar ama hala oyunu geride kurayım uzun paslarla quaresmayı buluşturayım kafasında olursa değişen hiç bir şey olmaz.
şimdi biz geride oyun kurmaya kalkınca rakip orta sahaya yerleşiyor stoper desteğiyle orta saha direnci
artıyor ama böyle değişken oynayan ve gol yüzdesi yüksek on numara girdimi oyuna stoperler otomatik geriye yaslanacak orta sahalarıda mecbur geri çekilecek hücuma çıkarken top kaptırma olayımız düşer
ozi veya tolgay baskı yemeden oynar rahat bir alanları olur liberolarda sürekli baskı altında kalmayacağı için onlarda ileri çıkar
bu oyuncu almakla değil oyun merkezini değiştirmekle olur. Ama hoca ben quaresmanın egosunu tatmin edeceğim derse değişen hiç bir şey olmaz çünkü ademle quaresma değil lens oynar babel değil töre oynar topa yapışmayan oyunu hızlandıran topu tutan değil topa dokunan oyuncu lazım solda töre sağda lens arkada ozi baş döndürücü paslaşmalar olur. işin kötüsü bu oyun yapısına uygun forvet olmuyor elimizde. negredo pas oyununa katılır ama bu pas oyununda patlama yapan forvet lazım abou gibi bolatelli gibi falcao gibi

Çevrimdışı Necmi

Sabah namazina kalktin heralde Necmi abi  :D
Sabahin 4'unde alintiliyorsun milleti  :eyes
yatmadımki kalkayım forumun alt yapısıyla uğraşıyorum
forum sadece konulara mesaj yazmak değil esas iş arka planda oluyor.
nelerle uğraştığımızı bir bilsen

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi nasıl okuyorsun gidisatimizi? Sence şampiyonluk santimiz yüksek mi?
oldukça yüksek esas gözüm avrupada birde forvet alabilsek avrupada bile zirveye oynarız.
bir maç kaybederek göz yaşı döken tiplerden değilim.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Beyler rutin Pektemek cezami tamamladim hemen yorumumu yapayim. Antalya maci neden bu kadar dert oldu anlamis degilim. Adamlar biri kuraldisi, biri 100% sans golu ile kazandilar. Gecen seneki Kasimpasa beraberligi gibiydi. Maci tek kale oynadik. Burada da tonla abuk-sabuk yorum gordum. En dikkatimi cekenler ise Oguzhan'a laf soyletmemek icin o haric herkesi gomen 2-3 kisi oldu. Ayni kisiler oyun akli oyun akli, hep kanatta gidiyoruz deyip duruyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Caner, Quaresma zorla mi aliyorlar topu yoksa senin ortadan delmekle gorevli adamlarin surekli kanada dondukleri icin mi kanatlar surekli orta aciyor?

Ljajic isi olmak uzere. Ljajic'i izledim. Bu ligin tozunu attirir. Isin aci tarafi, aslinda Oguzhan'la oyun karakteristikleri birbirine benziyor. Farki Ljajic'in fizik gucu olmasi, sut cektigi zaman sumuk gibi gitmiyor, rakip yanina geldiginde yaprak gibi savrulmuyor. Ljajic geldiginde merkezden cok daha fazla gol bulacagimizi dusunuyorum. Ayrica Oguzhan'in kac kere gereksiz top kayiplari yapip defans orta sahaya kadar cikmisken kontraya yakalanmamiza sebep verdigi umarim net gorulmustur su macta.

Ikincisi, Tolgay'in derdini bilemiyorum. Oynama seni GS'ye alalim denmis gibi sahada dolasiyor bos bos. Kesinlikle yeri 11 degil su an. Umarim Atiba acele doner. Rezalete bakin 5 milyon verdigimiz iki orta saha varken 36'lik Atiba'yi ozler olduk.

Babel ayni oyunu oynuyor, etkisiz kalmasinin sebebi isteksizlik degil artik defanslarin kendisini ezberlemesi. Macta kac kere Nazim'la karsi karsiya geldiler, hepsinde Nazim topu saga cekecegi beklentisiyle pozisyon aldi ve hep oyle oldu. Halbuki Babel arada sola cekip cizgiye inse bombos kalacak. Bunun soylenmesi lazim, belki de bir sure sag kanatta, forvette oynatilmali.

Medel, Vida, Pepe'ye bosa laf soylemeyin. Bu adamlarin kabahati yok. Senin 10 numaran cocuk gibi amatorce toplar kaptirir, 8 numaran 0 mucadele gosterirse defansin kim olursa olsun zor durumlara duser.

Son olarak, Larin'den hic bir sey olmaz. Edu'dan beri Besiktas forvetinde gordugum en duz adam. Acil 1. Lig'e kiralanmali mumkunse.

Çevrimiçi sEuL

yanlış düşünüyorsun bizim sorunumuz hocanın oynattığı sistem
çünkü bu sistemde oyun bizim sahada kuruluyor ve 8 numaranın oyunun kalbinde oturması gerekiyor o nedenlede çöküyoruz. bu transferle aynı hatalara düşmezse oyun rakip sahada kurulacak
bu sefer sekiz as değil yardımcı oyuncu olacak işde o zaman ozi iş görmeye başlar ama hala oyunu geride kurayım uzun paslarla quaresmayı buluşturayım kafasında olursa değişen hiç bir şey olmaz.
şimdi biz geride oyun kurmaya kalkınca rakip orta sahaya yerleşiyor stoper desteğiyle orta saha direnci
artıyor ama böyle değişken oynayan ve gol yüzdesi yüksek on numara girdimi oyuna stoperler otomatik geriye yaslanacak orta sahalarıda mecbur geri çekilecek hücuma çıkarken top kaptırma olayımız düşer
ozi veya tolgay baskı yemeden oynar rahat bir alanları olur liberolarda sürekli baskı altında kalmayacağı için onlarda ileri çıkar
bu oyuncu almakla değil oyun merkezini değiştirmekle olur. Ama hoca ben quaresmanın egosunu tatmin edeceğim derse değişen hiç bir şey olmaz çünkü ademle quaresma değil lens oynar babel değil töre oynar topa yapışmayan oyunu hızlandıran topu tutan değil topa dokunan oyuncu lazım solda töre sağda lens arkada ozi baş döndürücü paslaşmalar olur. işin kötüsü bu oyun yapısına uygun forvet olmuyor elimizde. negredo pas oyununa katılır ama bu pas oyununda patlama yapan forvet lazım abou gibi bolatelli gibi falcao gibi

Tolgay'inda Oguzhan'inda 8 numara pozisyonu icin halen yetersiz oldugu dusuncesindeyim. 6'da oynayan oyuncumuz genelde zaten etliye sutluye karismiyor ofansta, 8'de oynayanida yardimci rolune burursek butun yuk 10 numaranin uzerine yigiliyor. Bize fark yaratacak bir 8 numara gerekiyor.  Oguzhan gelisecegine hep geriye gitti  :s20: Ikili mucadeleden kacan ve korkak oynayan, uzaktan sutu olmayan, bire birde adam gecemeyen, dribblingi olmayan, son vurusu kotu olan bir oyuncudan 8 numara oynamasini beklemek afedersiniz ama sacmalik bana gore.
Atiba eski Atiba degil Sosa'da takimda yok artik, iki ara pasi verecek diye butun orta sahamiz neden Oguzhan'in defolarini kapatmakla ugrassin ki?
Bize tatli sert oynayan, teknik ve uzaktan sutu olan bir oyuncu lazim Guinti tarzi! Biraz baski gorunce oyundan dusen pas hatalari yapan oyuncularla ancak anadolu takimlarina dis geciririz, kaldi ki zaten cogu anadolu takimi kendi sahasina kapanip kontralardan pozisyon bulmaya calisiyor icerdeki maclarda. Mesela Antalyaspor maci, Tolgay yada Oguzhan cok mu baski gordu? Oyunun tamamen hakimi bizdik ve top hep bizdeydi. Ama ikiside bir farklilik yaratamadi. Medel - Oguzhan- Ljajic orta sahasininda rakipler tarafindan kolay gecilecegi gorusundeyim. Yapilan her top kaybinda rakip bizim savunma oyunculariyla basbasa kalir...
Bu arada Senol hocanin oyun sistemini degistirecegini pek sanmiyorum. Caner ve Quaresma takimda oldugu surece Senol hoca bu oyunculari oynatir - bu oyuncular oynadiklari surecede uzun top oynama sevdasi devam eder.
Forvet konusunda size katiliyorum, Negredo ile falan olmaz. Bize fizik gucu yuksek, bir omuz darbesiyle rakibi yikacak, verkaca girdiginde eveleyip gevelemeden kendini savunmanin arkasinda kaleci ile bulacak Abou tarzi oyuncu lazim.

Etiketler: