2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4629631 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Karışmayayım dedim ama bosnalılar, sırplar, hırvatlar vs hepsi slav ırkındandır. Aralarında çok az lehçe ve oldukça din farkı vardır. Müslüman boşnaklar, ortodoks sırplar, Katolik hırvatlar gibi. Dediğine tamamen katılıyorum, yani seni sırp partizan adam edecek, seçim sana aitken bosna değil de sırp milli takımını seçeceksin, sonra marşını okumam falan. Klasik mesut özil hikayesi. Git alman milli ol, formdan düşünce ırkçılık. Hadisin ordan

Mesut Özil'i andırdı hikayesi de o yüzden söyleme gereği duydum tabi onun milliyetçiliği dediğiniz gibi formdan düşüp tepki aldıktan sonra ortaya çıktı. Ljaic özelinde bir insan bir milletle adının dahi anılmasına tahammül edemiyor üzerine attığı gollerle o milleti sevince boğuyorsa bi durup düşünmek lazım. Karışık işler tabi belki olay anlatıldığı gibi değildir.

Çevrimdışı 38life

Karışmayayım dedim ama bosnalılar, sırplar, hırvatlar vs hepsi slav ırkındandır. Aralarında çok az lehçe ve oldukça din farkı vardır. Müslüman boşnaklar, ortodoks sırplar, Katolik hırvatlar gibi. Dediğine tamamen katılıyorum, yani seni sırp partizan adam edecek, seçim sana aitken bosna değil de sırp milli takımını seçeceksin, sonra marşını okumam falan. Klasik mesut özil hikayesi. Git alman milli ol, formdan düşünce ırkçılık. Hadisin ordan

Aşırı derecede düz bir bakış açısı. İçinde bulunmadan böyle konuşabilirsin.

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ljajic haftalardır kadroya giremiyor diyorduk da yedeklere almışlar?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Utku da yakışıklılıkta karius tan geri kalmaz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Utku da yakışıklılıkta karius tan geri kalmaz

Başkanı oyuncusu taraftarı

hepimiz yakışıklıyız  :icool: :D :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Başkan teşekkürler herşey için sana ya

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Orta aç orta aç orta aç
Rezalet devam ediyor.

Çevrimdışı Mehmet57

Hala Oguzhan veya Tolgay’i 11’e yazmak isteyen var mi?

2 sezondur “ORTA SAHA” diye bagiriyorum. Nafile. Bu iki yetersiz satilmadigi surece alinmayacak.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

32-33-34 lük lerle bukadar.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

oguzhan müthiş diyagonal paslar atıyor. tam bir maestro gibi

Çevrimdışı EMİR EMRE

oguzhanin 1 numarali dusmaniyim ama bugun Medel Tolgay dahil tum savunma hattimiz kotu. gotu boklu bir Doukara yamulttu koca savunmayi. yaziklar olsun hepsine.

Çevrimdışı celiker1

Oğuzhan'ı inatla 10 numara oynatarak ıslıklattın ya Şenol hocam
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Takımın bitik olduğu transfer transfer diye bağırdı sezon başlmadan belli oluyor sezonu en erken açan takım oluyoruz ama gel gör ki transferleri bir türlü önceden bitiremiyoruz
hatta bunun makarası da var sayfalar yapıyor başkan transfer bitirmiş işte bu gülüşten belli zamanı bekliyor ne zamanı abi allah aşkına ne zamanı çıldırcam deliricem şu oyuncuları kaç kere
önceden getirin diyoruz şu takıma sezonun ilk 4-5 maçı o kadar önemli ki ama gel gör inada mı bekletiyorlar yoksa pürüzler mi cıkıyor anlamadım gitti inşallah düşündügüm gibi değildir
zira yapılan kötü işler bir gün elbet gün yüzüne çıkar
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Mümkünse hem Kagawa hem Ljacic gelsin.
Artık Oguzhan ve Tolgay ile olmayacak .

Çevrimiçi Umutcan Kaya

''Taraftar işine baksın transferler geç yapılacak 10'ıncı hafta da anca oynayacak''
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı EMİR EMRE

Lallana Llajic Kagawa bunlarin ucu de gelsin finansal fair playin da icine ederim. Mevkisinde orta saha yazan kim varsa gelsin bu takimdakilerden kotu oynamaz.

Çevrimdışı Barış Hoca

20 yıldır kendi parasını kazanan biri olarak egosundan patlayacak olan başkanımızdan transfer istiyorum. Kendini Beşiktaşlı olarak görüp henüz "babalarının parası"yla üniversitede hayata hazırlanan öğrenci kardeşlerim, bir öğretmen olarak sizlere tavsiyem sayın başkanımıza daha çok yazmanızdır.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimiçi Umutcan Kaya

sezon öncesinde tolgayı istiyorlar diyorlardı pazarlıklar sürüyor diye haberler vardı hangi kulüp isteyip pazarlık yapıldıysa ben bizim transfer komitesinin
aklından şüphe ederim sövmemek icin zor tutuyorum kendimi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı scarfright

Adem ljajic bugün oynanan inter maçında sonradan oyuna girdi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet57

Bizimkiler santrofor bulamayip gider transfer sezonu kapanmadan Mbaye Diagne’yi alirlar. Demedi demeyin.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bizimkiler santrofor bulamayip gider transfer sezonu kapanmadan Mbaye Diagne’yi alirlar. Demedi demeyin.

yok Doukara daha iyi ilk gorusmeler olumlu gecmis Love Pektemek + 5 milyon euro. Ama bi sorun varmis bizim bu iki adama odedigimiz yillik maas zaten Antalyaspor kadarmis

Çevrimiçi sEuL

Son 4-5 mactaki oyunu gordukten sonra sartlar zorlanip olabiliryorsa Kagawa - Ljajić ikilisini birden almak lazim.
Atiba (Medel) - Kagawa - Ljajić orta sahasi ile hem defansif hemde ofansif anlamda rakiplerin ustunde oluruz.
Tolgay yada Oguzhan ile basladigimiz her macta orta sahamiz yol gecen hani olmaya devam edecektir.
Ikiside ne 8'in nede 10'un hakkini veremiyorlar.
Bu arada Babel gitmek istiyorsa yol versinler gitsin, eskiden rakibi kendi ceza sahamiza kadar kovalayan adam artik onunden gecen topa ayak uzatamiyor.
Bu kadar isteksizlik olmaz, mac icerisinde cildirtti beni resmen...
Sadece 10 numara transferi ile birseyler basarabilecegimizi dusunen arkadaslar buyuk hayal kirikligina ugrayabilirler maalesef.
Sag bekimizde sol bekimizde yeterli degil bence...
Caner'de GG'de iyi birer yedek olurlar bu takimda.
Hocanin Caner takintisini anlayamiyorum, Caner'i oynatacagim diye Adri'yi sacma sapan pozisyonlarda oynatip performansini dusuruyoruz.
Hocanin'da kendini silkelemesi gerekiyor, oynattigi oyun oyun degil.
Ortalardan biktik be hocam  :s20:

Çevrimdışı atalay

*Başlıklar karıştı. Yanlışlıkla uğramışken BAM, BAM, BAM!
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 01:26:41 atalay ]

Çevrimiçi COB

Balkanlari bilmeden ve bu konulara hakim olmadan Adem'i "sahte milliyetcilikle" tenkit etmeyin.

Sirbistan dedigin ulkede eger Ljajic baska milli takima gitseydi, asiri fanatik Sirplar kendisine herhangi bir zarar verebilirdi. Ayni durum memleketim Kosova icin de gecerli. Basketbol takimimiz bir sirp oyuncuyu milli takima cagirdi (Kosova dogumlh), adam daha karar vermeden linc edildi, sonrasinda gelmedi zaten.

Ben vaktinde burda Tosic cetnik hareketi yaptiginda tepki gosterdigimde az kalsin Necmi abiden ceza yiyordum. O 3 parmak isareti ile kac bosnagin 2 parmagini kestiler ve bundan da gurur duyuyorlar. Partizan tarftari Vida'ya hirvat oldugu icin tepki gosterdi, actiklari pankart ta ortada. Olayli Sirbistan-Arnavutluk macinda da olaylar cikana kadar "ubi zakolj ma shiptari ne postoj" diye tempo tuttular (oldur, kes taa ki tek arnavut sag kalmayana kadar).

Sirp milliyetciligi kadar fasist bir milliyetcilik bir tek siyonistlerde var.

Biraz doluyum kusura bakmayin, savas gormus bir insan olarak, bu konular gundeme gelince hatirlamak istmedigim seyleri hatirliyorum.

Etiketler: