2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4632793 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bu Adem Ljajic'i Torino neden satıyor, biz nasıl alıyoruz anlayamıyorum.

Adam 2 senedir Serie A'da tozu dumana katmış, neden bırakıyorlar?

Biz şu ekonomik durumda nasıl alabiliyoruz? Kiralama bedeli bile en az 1.5-2 civarı olacaktır.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torino'nun şimdiki hocası defansif bi oyun benimsiyormuş. Oyüzden kiralık gönderiliyor.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ljajic dinamik bir oyuncu gücümüze güç katar net
Bu oyuncu inşallah alınmıştır

Çevrimdışı 38life

Oyuncuyu izlemedim demek ki büyük bir defosu var ya da mutsuz ya da maaşını beğenmiyor.

E- Hiçbiri

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fabri ciğime kesik atmışlar. Karius gelmese sevinirdim bize döner diye
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

Şu saatlerde şuan beşiktaş hem forvet hem sağ bek transferini bitirmeye yakın dedi tanıdığım biri de son 5 gün hareketli olacak taraftar sürprizlere hazır olsun diyor haydi bismillah
abou duası enter
bipbipbupbup

Çevrimdışı abdusta

Ljajic için kesin Beşiktaş bilgisi yok İtalyan cephesine
özetle Türkiye ve az ihtimalle Fransa deniliyor

ama kesin yazılan Ljajic Torinodan bir başka takıma transfer olacak.

oradan bakınca Beşiktaş veya şu takım demek zor.

az daha bekleyelim.

Alıntı
Beşiktaş yönetimi Partizan maçı öncesinde Ozan Tufan'ın menajeri Mirsad Türkcan ile bir araya geldi..
3 gün önce böyle bir haber düşmüstü.demekki görüşme konusu başkaymış

saygılar

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alıntı

Yine negatif yönlerden başlayalım. Oyunun içinde kaybolduğu anlar onun en negatif yönü. Ancak gol ve asist olarak bizi tatmin edecek seviyede bir performans gösterecegine inanıyorum. Oyuncu Novi Pazarli bir Müslüman. Kültürel olarak uyum sürecinde sıkıntı yasamayacaktir. Ülkesinde küçük Kaka olarak lanse ediliyor ve İtalya gibi bir ligde gayet pozitif işler yaptı. Dini içerikli Sırp Marşıni okumayı reddettiği için yaşadığı sıkıntılar onun prensiplerine bağlı olduğunun ispatı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Beşiktaş kiralama teklifi yaptı‚ torino bonservisiyle satmak istiyor..
hafta içi son tur görüşme olacak..
ama bana sorarsanız şartlarda gevşeme olmazsa; gerçekleşmesi biraz zor..
(bipspor-özel)

I. Seten

Umut Güner’in kankasıdır kendisi transfer başarısının büyüklüğünü belirtmek için böyle olmayacak gibisinden paylaşımlar yapar.😉

Çevrimdışı 38life

Ben hic macini izlemedim. Videolardan izledigim kadariyla biraz bencil gibi. Ama cok keskin ara paslarida atiyor nadiren. Eger bu yetegine egilirse bizde cok iyi isler yapabilir. Birebiri iyi hizi var. Bakalim hayirlisi olsun.. kagawa benim gozumde sosa benzeriydi oyun olarak. Ljajic biraz sneijderi andiriyor.

Şuanda çok da paylaşımcı bir 10 numaraya ihtiyacımız yok gibi. Kaleye şut atıldığında sevinir hale geldik. Ben top auta çıktığında bile seviniyorum, içim biraz ferahlıyor. Şut atılıyor yani sonuçta, aut maut farketmez. Herzaman görebildiğimiz birşey değil artık şut.

Sırbistan basınından Telegraf: "Adem Ljajic, 1 yıllığına #Beşiktaş'a imza attı ama Partizan'a karşı oynamayacak."

Uğur Karakullukçu: "Adem Ljajic Türkiye'nin göreceği en iyi en teknik 10 numaralardan biri olacak."

Via BEŞİKTAŞ istihbarat

Sabahtan beri Ljajic i sevdirmeye çalışmaktan içimiz şişti..Bir aksilik olmaz ve resmi olarak açıklanırsa çok seveceğiniz bir oyuncu aldık..İçiniz ve kafanız rahat olsun arkadaşlar..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Italya ligi icin istatistikleri cok iyi :) hayirlisi olsun

Bu sefer haklı sankı :alala:

Turgay Demir :

Beşiktaş'ın yeni transferi Karius neredeyse tüm Avrupa medyasında haber oldu, FB ve GS'nin transferlerinde nedense aynı şeyi göremedik. Neyse onlar da bizim medyada manşet oldular en azından...

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kagawa'dan sonra ljajic de kadro dışı deniyor.

Çevrimdışı 38life

Kagawa kadro da yok

Kagawa zaten aylardır kadro dışı. Hiçbir maçın kadrosuna alınmadı.

Çevrimdışı ekrembaser

Kagawa'dan sonra ljajic de kadro dışı deniyor.

Benim takip ettiğim ve okuduğum 3 haftadır takımla çalışmıyor diyorlar kadroda düşünülmediği için elden çıkartıyorlar

Güntekin Onay :

Adem Llajiç’i Mazzari tutmuyor, çünkü daha savunma odaklı bir teknik adam. Llajiç, Torino’da bir önceki TD Mihajloviç’in gözdesiydi. Montella ile Fiorentina’da da başarılı oldu. Ofansif oyunu ön planda tutan takımda iş yapar.

Çevrimdışı 38life

Karius'un Instagram paylaşımı :

"Meşhur Beşiktaş ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Beşiktaş ile mümkün olduğu kadar çok kupa kazanmak için elimden geleni yapacağım. Her zaman, her yerde, en büyük kartal. #LK1🦅"

Çevrimdışı underworld

maaşı ne olsun @underworld ?

saygılar
Yaş 26 güzel
Opsiyonu bilsem daha net çıkarım yapabilirdik.
Ama 2,5
Opsiyonu uygunsa 2,75

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Güntekin Onay :

Adem Llajiç’i Mazzari tutmuyor, çünkü daha savunma odaklı bir teknik adam. Llajiç, Torino’da bir önceki TD Mihajloviç’in gözdesiydi. Montella ile Fiorentina’da da başarılı oldu. Ofansif oyunu ön planda tutan takımda iş yapar.
Tamam işte başkan herseferinde ofansif orta saha alacağız diyor yani ofansif bi oyun kurgusu üzerine kadro planlaması yapılacak

Çevrimdışı Erdem Ayaz

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2018, 18:44:38 Erdem Ayaz ]

Etiketler: