2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 89 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4644679 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Başkanın açıklamasının yanlış olduğu bariz ortada. Sürekli taraftarı eleştirmesinin ne kendisine ne de kulübe bir faydası var. Ben yaptım ağızları da gereksiz ve antipatik. Başkanı ben de sevdiğim için yapmaması gerektiğini söylüyorum. Haklı bir yanı falan yok. Sırf başkanı korumak için taraftara sallamak doğru değil. Ha dersin ki kardeşim destek olun kulübe eyvallah ama seyirci beğenmezse gelmez diye bir anlayış olamaz.  Taraftar parasını da verir eleştirisini de yapar kimisi gider üçer beşer forma alır kombine alır kimisi bileklik tişört vs. alır. Halkın takımı denilen takımın başkanı taraftar öğrenci ailesinin parasıyla geçiniyor bana ona üç ver buna beş ver diyor dememeli. Parası olmayan takım tutmasın mı o zaman? Başarılı olduğunda taraftar mesajlar yağdırdığında allah razı olsun diyip başarısızlıkta eleştiri alınca taraftar konuşmasın demek doğru değil. Üstelik hiçbir Beşiktaş taraftarı Beşiktaş JK nin başarısız olmasını istemez. Bu yüzden sürekli taraftar eleştireceğine başkan biraz öz eleştiri yapsın ağustos sonu gelmiş üçüncü haftaya çıkacağız üç tane avrupa maçı oynamışız as kadrodan üç eksikle oynuyoruz. Ocakta gideceği belli olan adamın yerini dolduramamışız 8 ayda ama suçlu taraftar.
başkanın üslubunu eleştirirsin ona tamamım sen başkanın üslubunu eleştirme değil taraftarı koruyorsun
bu taraftar korunmayı hak etmiyor emin ol. Başkanın bu konuşması Beşiktaşın yaratmaya çabaladığı imajına yakışmıyor
dersin anlarım taraftar yönetim arasında bir çatışma başlatmaya gerek yok dersin bunuda anlarım ama bana taraftar
feda yaptı falan deyip gelme bir şey yapmadı çünkü lafla rütbeler takmayalım hak etmeyenlere.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

"Partizan macında Tolgayın kafasına çarptırdığı metal Baraj adam  bilardo gol mesela"

saygılar

anca zaten birine çarparsa girer adam kaleyi tutturamıyorki :D

Çevrimdışı alimm

United dönüşünden beri kagawa operasyonu bekleyen ben artık ljajic istiyorum... Yarın hemen gelsin başlasın... artık santrafor nöbetine gecelim mümkünse..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yalnız gelen-giden oyuncuların karakterli ve profesyonel olmasına ayrıca seviniyorum adamlar net her şey belli olmadan istanbul'a ayak basmadan
kendi takımlarından kopmuyor kulubü takibe bile almıyor aynı şekilde fabri de yaptı bizden gidene kadar bekledi bir de hala kulubümüzü takip ediyorlar
rakiplere bakıyorum adamların oyuncusu gelmeden kulubü takibe alıyor gönderi beğenip story atıyor daha kulubünden bağın kopmadı bune hız saygın olsun biraz
bu yönden şanslı mıyız yoksa seçilerek mi alınıyor bilmiyorum gerçi başkan bir açıklamasın da oyuncuların aynı zamanda karakterlerin de göz önünde bulunduruyoruz demişti
Guzel ayrıntı :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dün cüno febe nin kazanması için yırtındı durdu. Maçın başlarında iki sarı kartı es geçti. Ne olduğu belli olmayan pozisyonde göztepe liye anında sarıyı çıkardı. Var mar hikaye. Bize oos ve forvet kesin şart. Yoksa belki tek maçta önümüzü keser bunlar
Tek Büyük Beşiktaş

Necmi abi hakli
Ben semtin gobegindeki sitadin doluluk oranindan da memnun degilim
O sitatta boks maci yapsa besiktas o sitat hinca hinc doldurulmali
Semt icinde tutuculuk azalmis eskiden fbli gsli gezemezdi simdi bayrak falan asiyorlar diye kulagima geliyor

Hazirlik maclari yapilsin hatta antreman falan da yapilsin sitatta kulup nevsat demire gecince bi kopukluk oldu siporcular o semt havasini iyi koklamali.

Almanyadan katilanlar daha iyi bilgi verir salke kulubu futbolculsri madene indiriyor diye rivayetler vardi eskiden taraftari bilsin diye
:o_o:

Besıktaş semtinde Renkli bayrağı asacak , renkli forma giyip gezecek adam daha anasının karnından doğmadı abi merak etme için rahat olsun  o konuda

Semt aynı semt değişiklik yok Beşiktaş da sadece Beşiktaşin şampiyonluğu kutlanır :bandit:

Çevrimdışı Karabay

buna bende hiç anlam veremedim ama alsınlar ben anlamasamda olur :D
sağına bakıyorum soluna bakıyorum her tarafından 20 M euro fışkırıyor yaş 26
belki diyorum bize verip parlatmak istiyorlar ama biz girmeyiz öyle işe opsiyonsuz herhalde :alala:
ha 10+ M bonservis verip alacaklarsa onada razıyım
Belki ffp dedir diye düşündüm
biz girmezmiyiz o işlere :) ne zaman çıktık ki abi.

Çevrimdışı underworld

Ademmmm  lahiççççç

Kop gel

Böyle karşılaştırmalar yanlış o zaman Gary rodrigues ve Onyekuru da Q7 ye tur bindirir. Böyle karşılaştırmalar bizi bir yere götürmez. Hoca Oyunu q7 üzerine kuruyor 20 tane orta yapıyor 1 tanesi isabetli oluyor gol olunca kazanıyoruz gol olmayınca kazanamıyoruz. 2015 ve 2016 daki gibi oyunu oğuzhan üzerine kurarsa "gol olasılığı yüksek" pozisyonlara giriyoruz. Bu şeklideki oyun bizi kısırlaştırıyor hatta bilakis akıllı rakipler bize orta yaptırmaya teşvik ediyorlar (Başakşehir ve Malatya). Q7 ağırlıklı olarak çizgide half space kullanmıyor (Monaco ve Porto maçları hariç). Half spaceden yapılan orta ile çizgiden yapılan orta arasında fark var isabet oranları değişik. Sezonun ilk maçı akhisar maçında gökhan gönül lens ile ikili oynadı half spaceden gelişen atak babel gol . Oğuzhan half spaceden pepeye bir kere orta yaptı gol. Çizgi daha güvenli bir yer çünkü arkadan oyuncu gelemez sırtını çizgiye verirsin , kaleden uzaksın isabet oranın düşük olur. Half space de kaleye daha yakınsın ama bütün defoların ortaya çıkar çünkü sağdan soldan önden arkadan her yerden oyuncu gelme ihtimali var. Q7 bu alanda etkili olamayacağını biliyor ve o alana girmiyor. Girsin atamasın hiç önemli değil ama yeter ki girsin ve girdiği zaman topla vedalaşmayı bilsin. Modric bildiğin sıska bir adam fiziği nerdeyse ortaokul talebisi gibi adam dünyanın en iyi 3 futbolcusundan birisi. Neden peki ? Pas açılarını iyi ayarlıyor, hızlı oynuyor , top gelmeden nereye atacağını düşünüyor ve defansta da alanı iyi kapatıyor. Elimizde bunları oğuzhandan daha iyi yapacak bir oyuncu varsa buyursun gelsin yapsın.
İddia ediyorum Ne Gary ne de Onyekuru tur bindiremez Quaresmaya

Quaresma onların yaşındayken Usain Bolt hızındaydi topu defanstan alıp 12-15 saniyede rakip kaleye iniyordu hemde adam çalımlaya çalımlaya

Lütfenbir dünya Markasını şöyle adamlarla kıyaslamayın anlıyorum sevmiyorsunuz adamı ama bunu yapmayın en azından yahu Quaresmaya hakarettir bu yaptığınız

Dünkü topçu bunlar

Böyle karşılaştırmalar yanlış o zaman Gary rodrigues ve Onyekuru da Q7 ye tur bindirir. Böyle karşılaştırmalar bizi bir yere götürmez. Hoca Oyunu q7 üzerine kuruyor 20 tane orta yapıyor 1 tanesi isabetli oluyor gol olunca kazanıyoruz gol olmayınca kazanamıyoruz. 2015 ve 2016 daki gibi oyunu oğuzhan üzerine kurarsa "gol olasılığı yüksek" pozisyonlara giriyoruz. Bu şeklideki oyun bizi kısırlaştırıyor hatta bilakis akıllı rakipler bize orta yaptırmaya teşvik ediyorlar (Başakşehir ve Malatya). Q7 ağırlıklı olarak çizgide half space kullanmıyor (Monaco ve Porto maçları hariç). Half spaceden yapılan orta ile çizgiden yapılan orta arasında fark var isabet oranları değişik. Sezonun ilk maçı akhisar maçında gökhan gönül lens ile ikili oynadı half spaceden gelişen atak babel gol . Oğuzhan half spaceden pepeye bir kere orta yaptı gol. Çizgi daha güvenli bir yer çünkü arkadan oyuncu gelemez sırtını çizgiye verirsin , kaleden uzaksın isabet oranın düşük olur. Half space de kaleye daha yakınsın ama bütün defoların ortaya çıkar çünkü sağdan soldan önden arkadan her yerden oyuncu gelme ihtimali var. Q7 bu alanda etkili olamayacağını biliyor ve o alana girmiyor. Girsin atamasın hiç önemli değil ama yeter ki girsin ve girdiği zaman topla vedalaşmayı bilsin. Modric bildiğin sıska bir adam fiziği nerdeyse ortaokul talebisi gibi adam dünyanın en iyi 3 futbolcusundan birisi. Neden peki ? Pas açılarını iyi ayarlıyor, hızlı oynuyor , top gelmeden nereye atacağını düşünüyor ve defansta da alanı iyi kapatıyor. Elimizde bunları oğuzhandan daha iyi yapacak bir oyuncu varsa buyursun gelsin yapsın.
+ olarak daha geçen hafta half spaceye inip Low cross pasla Asist yapmadı mı ? Yine ayni maçta half space ye inip orta ile asist yapmadı mı :alala:

Yine Partizan maçında Half spaceye inip ölçüp biçip topu Tolgaya carptirarak Gol artırmadi mi ?

Yoksa ben başka maçlari mı izledim :alala:

Çevrimdışı mrred

+ olarak daha geçen hafta half spaceye inip Low cross pasla Asist yapmadı mı ? Yine ayni maçta half space ye inip orta ile asist yapmadı mı :alala:

Yine Partizan maçında Half spaceye inip ölçüp biçip topu Tolgaya carptirarak Gol artırmadi mi ?

Yoksa ben başka maçlari mı izledim :alala:
Evet yaptı ve daha çok yapmalı ayrıca topla vedalaşma süresini kısaltması gerek. Erzurum maçında çok geç verdi pası o pozisyon nerdeyse gol olmayacaktı. Lensin penaltı pozisyonunu hatırlıyor musun ? Orda o topu Tolgay Lense değil Q7 atsa pozisyonda sence ne olurdu ? Lens içeri koşu yapıyor Q7 çizgiye paralel koşuyor bunu yapmamalı işte .
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bugün Torino-Inter maçı var. Dua edelim de adem şov yapmasın.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yarın 15.00'te beIN SPORTS HABER'de canlı yayında Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtlayacak.

Çevrimdışı onurturan

Şov yapmaması yetmez anlatılanlara göre sakatlanması bile gerekebilir..

Çevrimdışı tuncaboylu

2-3 haftadır takımla antrenmanlara çıkmıyor diyorlar, mutsuz ve ayrılmak istiyormuş.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yarın 15.00'te beIN SPORTS HABER'de canlı yayında Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtlayacak.
Başkan kanal kanal gezmeye başladıysa, 10 numara transferi yarın açıklanır.

Çevrimdışı Ömer Kaan

2-3 haftadır takımla antrenmanlara çıkmıyor diyorlar, mutsuz ve ayrılmak istiyormuş.

Kagawa diye bekletiyoruz diyorlar, bu adamın talibi vardır bekletmek ne kadar doğru bilemedim.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Lens'e yazık oldu tam form tutmuştu.

Çevrimdışı Savaş

Kagawa diye bekletiyoruz diyorlar, bu adamın talibi vardır bekletmek ne kadar doğru bilemedim.
Aynen. Murat Özen'in de roportajina göre Ljajic bizden haber bekliyormuş. Demekki daha iyisini kovaliyoruz ki daha bir haber vermedik bu adamlara.

Bir iki gun içinde 10 numara açıklanır diyorum ben. Bakalım kim gelecek.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Alacağımızı sanmıyordum ama bu haberleri okudukca seviniyorum.  :biggrinking:
Yaşıda Kagawa'ya nazaran daha uygun. Faydalı olur insallah.
Son iki sezonda 10 Gol - 9 asist yapmıs aynısı bizde yapsın yeter .

Çevrimdışı Eray_Steiermark

The Bridge on the River Kwai güzel film gercekten de :) The Guns of Navarone'u da cok severim. Torinolu adama isinamadim videolarda hep sut cekmis :alala:

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı abdusta

Aynen. Murat Özen'in de roportajina göre Ljajic bizden haber bekliyormuş. Demekki daha iyisini kovaliyoruz ki daha bir haber vermedik bu adamlara.

Bir iki gun içinde 10 numara açıklanır diyorum ben. Bakalım kim gelecek.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaptırdık

iyisi Marco Fabian  .elimizden kaptılar :lol: :lol: :lol:

Vah vah..

saygılar

Etiketler: