Başkanın açıklamasının yanlış olduğu bariz ortada. Sürekli taraftarı eleştirmesinin ne kendisine ne de kulübe bir faydası var. Ben yaptım ağızları da gereksiz ve antipatik. Başkanı ben de sevdiğim için yapmaması gerektiğini söylüyorum. Haklı bir yanı falan yok. Sırf başkanı korumak için taraftara sallamak doğru değil. Ha dersin ki kardeşim destek olun kulübe eyvallah ama seyirci beğenmezse gelmez diye bir anlayış olamaz. Taraftar parasını da verir eleştirisini de yapar kimisi gider üçer beşer forma alır kombine alır kimisi bileklik tişört vs. alır. Halkın takımı denilen takımın başkanı taraftar öğrenci ailesinin parasıyla geçiniyor bana ona üç ver buna beş ver diyor dememeli. Parası olmayan takım tutmasın mı o zaman? Başarılı olduğunda taraftar mesajlar yağdırdığında allah razı olsun diyip başarısızlıkta eleştiri alınca taraftar konuşmasın demek doğru değil. Üstelik hiçbir Beşiktaş taraftarı Beşiktaş JK nin başarısız olmasını istemez. Bu yüzden sürekli taraftar eleştireceğine başkan biraz öz eleştiri yapsın ağustos sonu gelmiş üçüncü haftaya çıkacağız üç tane avrupa maçı oynamışız as kadrodan üç eksikle oynuyoruz. Ocakta gideceği belli olan adamın yerini dolduramamışız 8 ayda ama suçlu taraftar.
başkanın üslubunu eleştirirsin ona tamamım sen başkanın üslubunu eleştirme değil taraftarı koruyorsun
bu taraftar korunmayı hak etmiyor emin ol. Başkanın bu konuşması Beşiktaşın yaratmaya çabaladığı imajına yakışmıyor
dersin anlarım taraftar yönetim arasında bir çatışma başlatmaya gerek yok dersin bunuda anlarım ama bana taraftar
feda yaptı falan deyip gelme bir şey yapmadı çünkü lafla rütbeler takmayalım hak etmeyenlere.