2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4639315 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Karius geldiyse hangi sivri akıllı resminin yanına come to Beşiktaş yazar. Yazılacaksa welcome to Beşiktaş yazılır
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2018, 20:04:36 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Transferin bitmesine çok kısa bir süre kala Beşiktaş'ın Manchester City forması giyen İngiliz futbolcu Fabian Delph ile ilgilendiği iddia edilmişti.

Siyah Beyazlıların transfer etmek istediği iddia edilen 28 yaşındaki yıldız isimle ilgili Ada basını çarpıcı iddia ortaya atıldı.

İngiltere basınında yer alan habere göre; Siyah Beyazlılar'ın kadrosuna katmak istediği merkez orta saha oyuncusunun transferi için menajer Pep Guardiaola'dan izin çıkmadı.

Haberde Guardiola'nın kadro derinliğini düşünerek sol bek ve sol kanat pozisyonlarında da forma giyebilen Delph'in takımdan ayrılmasına müsaade etmediği ve bu nedenle de transferin rafa kalktığı belirtildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 DIŞ HABER

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/cansunali29/status/1032998982539198464  Arkadaslar  umutlanmayin  hazirlanan video sadece Carius icinmis
Yorgo

Çevrimdışı Jimexi

Karius alışmıştır gurbet ellerde köşelere yapılan plaselere uçmaya. Bizim ligde pis burun vuruyorlar 3 5 hafta bocalar sonra alışır. Bence yeni video yakında derken Karius'u kastederek yaptı resmi hesap o paylaşımı.

Bi de herhald e su saatte  yayinlamazlar  videoyu .  Ben yanlis hatirlamiyorsam bu  tip transfer duyurusu yapilan videolarimiz genelde gece  gec  saatlerde gelirdi gectigimiz yillar..
Yorgo

Çevrimdışı Erdem Ayaz

* Ç.Rizespor başkanından Pektemek açıklaması

"Bizim taraftarımızın parasına ihtiyacımız yok, kendisine ihtiyacımız var. Transferde ne olacağı belli olmaz. Fazla heyecana kapılmadan, sakin olmak lazım. Mustafa Pektemek'le ilgili bir tutumumuz yok. Genç birisini yetiştirmemiz lazım. Bize sunulan oyuncular değil de biz istediğimizi alabiliyor muyuz? Önemli olan bu..." dedi.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Çevrimdışı Necmi

Karius geldiyse hangi sivri akıllı resminin yanına come to Beşiktaş yazar. Yazılacaksa welcome to Beşiktaş yazılır
welcome yazarsa borsa öper o transfer açıklaması oluyor bu çağrı buna bir şey yapamazlar
burda gel diyor hoş geldin demiyor

Çevrimdışı Karabay

Benim bir tahminim var
Tahminimi Pepe de biliyor

Saygılar
abi sen söyler misin yoksa pepeye mi soralım.

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/cansunali29/status/1032998982539198464  Arkadaslar  umutlanmayin  hazirlanan video sadece Carius icinmis

abi ordan bunu mu anladın :D

Yeni bölümler çok yakında derken gelecek transferlerden bahsesiyor :)

Kagawa'da işlem tamam deniyor bakalım  :bandit:

abi sen söyler misin yoksa pepeye mi soralım.
Pepe biliyorsa kesin Marco Fabiandir.

abi ordan bunu mu anladın :D

Yeni bölümler çok yakında derken gelecek transferlerden bahsesiyor :)

Kagawa'da işlem tamam deniyor bakalım  :bandit:
yok be abisi  ..  cok belli  bisey,  admin muhtemelen her zamanki  sapsalliklarindan birini yapmis,  lorisi koymus, (ne de  olsa bunlar  bizde  hep olan seyler)  sonra da  muhtemelen  uyari  geldi iki saat sonra da lorisi kaldirip  bunu  koymuslar..  Siz bekleyin ama benim hem deneyimlerimden hissettigim hem de AliCansundan  anladigim  sadece Karius videosu .. Siz arzunuzu dillendiriyrosunzu ki benimki de ayno yonde ama simdilik Lallana hatta Kagawa bana yalan gelio, uzulerek soyluyorum bunu.  Tut ki  oldu 0ki bence olmadi- o da olsa olsa Fabian olur   :bandit:
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2018, 20:20:54 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

yok be abi  ..  cok belli  bisey,  admin muhtemelen her zamanki  sapsalliklarindan birini yapmis,  lorisi koymus, (ne de  olsa bunlar  bizde  hep olan seyler)  sonra da  muhtemelen  uyari  geldi iki saat sonra da lorisi kaldirip  bunu  koymuslar..  Siz bekleyin ama benim hem deneyimlerimden hissettigim hem de AliCansundan  anladigim  sadece Karius videosu .. Siz arzunuzu dillendiriyrosunzu ki benimki de ayno yonde ama simdilik Lallana hatta Kagawa bana yalan gelio, uzulerek soyluyorum bunu.

bence yanılıyorsun abi :)

Karius'u bildirdi resmi hesap ondan sonra yeni transferlere hazırmısınız diye ? mesaj verdi benim görüşüm böyle :)

Karius ile ilgili normal paylaşım yapmadık  çünkü kapak fotoğrafını kullanıyoruz transferde :)

10 numara alıcaz dedi başkan :)

bence yanılıyorsun abi :)

Karius'u bildirdi resmi hesap ondan sonra yeni transferlere hazırmısınız diye ? mesaj verdi benim görüşüm böyle :)

Karius ile ilgili normal paylaşım yapmadık  çünkü kapak fotoğrafını kullanıyoruz transferde :)

10 numara alıcaz dedi başkan :)
hadi  bakalim  insallah.. Senin iyimserliginde  degilim ama umalim da sen hakli cik, buralar  bayramda ikinci bir bayram yasasin...  :halay: Ama tabe bu da Kagawa veya Lallana olsun...Sahsen Fabian'in gelmesine gerek olmadigi  kanaatindeyim!
Yorgo

Çevrimdışı Hasan Tahsin

welcome yazarsa borsa öper o transfer açıklaması oluyor bu çağrı buna bir şey yapamazlar
burda gel diyor hoş geldin demiyor
Tamam da come to yazarlarsa bu iş daha olmamış demektir. O zaman bildir kap ını yaz welcome diye. Neyse gelsinde gerisi teferruat. Bu arada Niang adı yazıldı burada, gelirse yeni abuş olur
Tek Büyük Beşiktaş

Tamam da come to yazarlarsa bu iş daha olmamış demektir. O zaman bildir kap ını yaz welcome diye. Neyse gelsinde gerisi teferruat. Bu arada Niang adı yazıldı burada, gelirse yeni abuş olur

abi bitmeyen tranferi kapak fotosuna koymazlar :)

Geçen senede bütün transflerimizi ilk #cometobesiktas şeklinde duyurduk :)

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kagawaya cok odaklandik. Basında cok odaklandi. Acaba yem olabilir mi? Baskan hic adi cikmayan cilgin bi on numara getirebilir.. Perde arkasindan pazarligini rahat rahat hallediyor olabilir herkes kagawayla ilgilenirken..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş Kagawayla anlaştı diyor bjkistihbarat

Çevrimiçi Samet Demir

Video için hazır mıyız

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abi bitmeyen tranferi kapak fotosuna koymazlar :)

Geçen senede bütün transflerimizi ilk #cometobesiktas şeklinde duyurduk :)
Yok, gelen diğer gelecek olana come to diyordu. Ben öyle hatırlıyorum. Bu arada Erzurumspor yabana atılacak takım değilmiş. Ben olsam pektemeki alırdım. Rize içinde aynı şey geçerli. Yalnız bu pektemek gözümde çok negatif oldu. Git be kardeşim, yeter bizden aldığın para. Üç kuruş az al ama ahımızı alma ve topunu oyna. Yazık...
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Beşiktaş Kagawayla anlaştı diyor bjkistihbarat

Yalniz twitterda ki o hesap faceteki istihbarat sayfasiyla baglantili degil. Ayni isimle hesap acip kafalarina gore yaziyorlarmis oyle demisti faceteki hesap.. Guvenilir olmayabilir bu bilgi dostum..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kagawaya cok odaklandik. Basında cok odaklandi. Acaba yem olabilir mi? Baskan hic adi cikmayan cilgin bi on numara getirebilir.. Perde arkasindan pazarligini rahat rahat hallediyor olabilir herkes kagawayla ilgilenirken..
keske öyle olsa, benim pek icime sinmiyor japon, nedense fazla abartiliyor. ha is görürmü görür, ama öyle takimin yildizi falan olmaz, öyle aman aman fazla mac kazandirmaz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yalniz twitterda ki o hesap faceteki istihbarat sayfasiyla baglantili degil. Ayni isimle hesap acip kafalarina gore yaziyorlarmis oyle demisti faceteki hesap.. Guvenilir olmayabilir bu bilgi dostum..
Aynen

Sayfanın sahibi Tweeter hesabımız yok rica ettiler Bjkistihbarat adıyla sayfa açıp orada bu paylaşımları yapalım mı diye izin verdik demişti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: