2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4646311 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Atakan Kurt

Kartal Yiğit çok büyük gazetecidir. Yazdığı Gomez haberi doğru mudur yoksa değil midir bilemem ama haberde
@kartalyigt
 imzası varsa 1 defa değil defalarca düşünürüm. Çünkü boşuna haber yapmaz

Çevrimiçi Akil Emre

Negredoyu araplara gönderemediğimize  göre, ben artık forvet transferinin olacağını düşünmüyorum, pektemek ve love gitse bile  ilk yarı sonuna kadar negredo larin nayirle idare edip duruma bakarız. İşallah kagawa ve karius gelir de bi nebze rahatlarız

Çevrimdışı abdusta

Taliscadan sonra 18 dısından isabetli şut atan oyuncumuz kalmadı.
Dün boş alan bulmalarına rağmen şut atacaklarına al ver yaparken
rakip araya girip top çaldı bir çok kez.
Halbuki Tolgay ve Töte ilk yıllarında pata küte şut çıkartıyorlardı 18 dışından.
Sonuç olarak orta saha daha çok insiyatif alacak veya gelecek transfer 10 numara özelliklerinin yanında
şütör özellikleri olacak Kagawa gibi.

Saygılar

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Seçimler de bu yönetime teşekkür etmek gerekir aslında
İyi bir aday gelse bare. Bu yönetim le olmuyor.
Yorgun, isteksizlik, bıkmışlık bu gibi belirtiler fazlasıyla kendini gösteriyor bir yenilik lazım
Transferler in yapılamamasınada etki ediyor bu bıkkınlık yorgunluk isteksizlik

Transferlerin.yapılamamasının yegane faktörü olarak nitelendiriyorum

Yönetim yorgun

Taraftar artık sıkıldı her sene transferler istenilen pozisyona , istenilen düzeyden yapılamıyor.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2018, 09:41:44 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu yaşlı oyuncularla napacağız bakalım bu sezon
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2018, 09:40:39 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı onurturan

ha bu arada bir kadının arabistana gidip yaşamak istemesi için aptal olması lazım :D
öyle aptal biriyle evli olmak istermisin bir düşün.
Kadınlarda fiziksel olmayan donanım opsiyonlarının skalası çok geniş değil bence ağabey..
Ne diyordu mylife , ramos pepe defans tandemin olsa 22 gol yersin vida pepe olsa 24 yersin ama arada kaç milyon fark var.

Çevrimdışı abdusta

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/loris-karius-transfer-perfect-chance-15066781

Bu akşam Istanbul da olması beklenen Karius için güzel bir haber çıkmış.

Antalya maçında Tribünlerde görecegimiz kesin de..
Kaleye geçmesi 2 ayı bulur sanırım.

Hoşgeldin LORİS..Q7 ve PEPE abine yapış futbolculuğu kalitesinden ögren

Saygılar

Çevrimdışı kartal190321

Bizim bazı taraftarlara YD müstahak. AY ayrılmasaydı sarı civcivleri tutmalarını tavsiye edebilirdim. Gerçi bu konuşanların Beşiktaş'ın iyiliğini istediklerinide zannetmiyorum ama neyse.

rakipler berbat durumda  3  nokta atışı  transferle  ligi domine edebilirsin, kadron zaten iyi  oturmuş kadron  var,  kaleci  10 numara   forvet  eksik   taraftar bunu  görüyor   teknik  direktör  bas bas bagırıyor    transfer istiyor  bunu  söyleyen herkes  Beşiktaşın kötülüğünü istiyor   bir tek  yönetim mi   Beşiktaşın iyiligini düşünüyor,  şahısları bu kadar  körü körüne  savunmak  yerine  Beşiktaşımızın   iyiligini  düşünün  şahıslar gelip geçicidir  aslolan  BEŞİKTAŞ tır

6 ay önce gideceği belli olan talisca,1 senedir yedeği olmayan sag bek ihtiyacı var takımın transferde son  8 gün transfer yapılacakmı yapılmayacakmı belli değil  tek suçlu taraftar hadi canım sende beceriksiz yöneticiler iş yapamaz, suçlu transfer isteyen taraftar  yeni moda  bu  kendi hatanı taraftarı suçlayarak  örtmeye çalış  iyimiş :tabe:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Mavi Tuna

ligde 2 de 2 ile başladık.

Avrupada gruplara yakınız.

Kadro kalitemiz halen renklilerden iyi.

Sorsan biz ölüyoruz geberiyoruz :D
Geçen senede aynı şeyler konuşuluyordu. Kadro kaliteli, Avrupa da iyiyiz. Renkliler çok kötü dedik. Sene sonunda o kaliteli denilen kadro ile 4. olduk. Adamlar Gomis, Rodriges, Nagamoto ile 2.5 adam ile şampiyon oldu. Aynı şeylere inanmaya devam edip dillendiririr isek sonuç farklı olmaz. Takım bas bas bağırıyor transfer diye.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Wagner'in Göztepeye kiralanması ,Pektemegin Rizespora satılması
kendileri için çok hayırlı olacagı inancındayım.
Yönetimin ikna ederek bu operasyonu Beşiktaşın ve futbolcuların menfaati istikametinde
başarması gerekmektedir.

taraftar olarak destek veriyorum/veriyoruz.

saygılar

Çevrimiçi Samet Demir

Wagner'in Göztepeye kiralanması ,Pektemegin Rizespora satılması
kendileri için çok hayırlı olacagı inancındayım.
Yönetimin ikna ederek bu operasyonu Beşiktaşın ve futbolcuların menfaati istikametinde
başarması gerekmektedir.

taraftar olarak destek veriyorum/veriyoruz.

saygılar
Pektemek sıcak yuvayı bırakıp gitmez...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Mario Gomez, Beşiktaş'a geri mi dönecek? Alvaro Negredo'yu takımdan göndermek isteyen Beşiktaş'ın flaş bir hamle yaparak Mario Gomez ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Beşiktaş, Alvaro Negredo'yu takımdan göndermesi halinde Mario Gomez'i yeniden takıma katmak için Alman futbolcu ile her konuda anlaşmaya vardı. 4.3 milyon euro maaş alan Negredo, siyah-beyazlı formaya veda ettiği gün Beşiktaş, Mario Gomez'in yeniden siyah-beyazlı formayı giyeceğini açıkladı. Yiğit'in haberi Beşiktaş gündemine bomba gibi düşerken, siyah-beyazlı camiadan şu ana kadar bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapılmaması kafalardaki soru işaretlerini daha da arttırdı

Htspor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Emre Tilev , İspanya da oynayan Fransız diyor , yer yerinden oynar diyor inanılmaz bir pazarlık var diyor

Kim acaba ?

BENZEMA ? :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı alimm

Emre Tilev , İspanya da oynayan Fransız diyor , yer yerinden oynar diyor inanılmaz bir pazarlık var diyor

Kim acaba ?

benzema için yazmış bellii..... lakin real santrafor almadı üstüne ronaldo gitti hangi sebep ile real benzema'nın gitmesine izin verebilrki.... mantık çerçevesinde oluru yok...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı enesbjk

Kim acaba ?

Emre Tilev Galatasaraylı, büyük ihtimal onlarla ilgili bi haberdir

Çevrimdışı Dr.Zeck

Emre Tilev Galatasaraylı, büyük ihtimal onlarla ilgili bi haberdir

Emre TİLEV Beşiktaşlı değilmi yahu ben mi yanlış biliyormusum :S

Çevrimdışı underworld

Selam sana Issah Abass nöbetçileri...

Çevrimdışı enesbjk

Emre TİLEV Beşiktaşlı değilmi yahu ben mi yanlış biliyormusum :S
Kendisi bizim okula konferans vermeye geldiğinde söylemişti Gs li olduğunu, çok makara gırgır bi adam ama maç anlatışından da belli oluyor zaten

Çevrimiçi Necmi

Bu yaşlı oyuncularla napacağız bakalım bu sezon
her sezon olan olacak sezon sonunda yine ayakta kalan onlar olacak
yaşlı oyuncu yoktur formsuz oyuncu vardır hala anlamadınız bunu keşke genç ozi
o yaşlı dediğin oyuncuların yarısı kadar güçlü olsa.
Cristiano Ronaldo 5 ay sonra 34 yaşına girecek ve juve 100 M bonservis ödedi onun için
Allahtan futbolu bilen insanlar sizin gibi yaşlı demiyor yoksa sizin kafada olsa Ronaldo takım bulamazdı
gerçekten ne dediğinizi bilmiyorsunuz takımın kurtulalım dediğiniz adamları en diri olan ve takımı ayakta tutan oyuncular
neden boş konuşma biliyormusun yaşlı dediğin pepe quaresma mesela dk da oynadı ama şimdi takımı kurtarıyorlar genç ozi
bütün yaz yattı ama takıma giremiyor çünkü adım atacak gücü yok hangisi yaşlı sence

Çevrimdışı Erdem Ayaz

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Siyah beyazlıların İngiltere ekibi Liverpool'dan kiralamak üzere her konuda anlaşma sağladığı Loris Karius İstanbul'a geliyor.

Alman file bekçisinin önümüzdeki Pazar veya Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Transfer sezonunun bitmesine kaldı 7 gün ortada hala ne on numara var ne forvet
Başkan da hiç islifini bozmadan tatil yapmakta
Yine geçen seneki kadroya kaldık

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Başkan Fikret Orman’dan açıklamalar:

Karius ilgilendiğimiz bir oyuncu.

Marco Fabian, imza atmadan konuşmak doğru olmaz.

Mario Gomez gündemde değil, hiç konuşmadık.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çoğu kişi Fabian ve Karius alınıp transferi kapatacak Beşiktaş diyor

Etiketler: