2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4647184 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman: "Negredo için bize ulaşmış bir şey yok. Taraftarımızın da sevdiği bir oyuncu. Şartlar oluşursa gidebilir diye söyledik ama olmuyorsa da bizim kontratlı oyuncumuz."

Fikret Orman: "Vida ile alakalı gazeteler sürekli yazıyor. Millet eline hesap makinesi aldı. 10, 15, 20, 30 söyleniyor. İlk günden beri söyledik. Vida'yı biz satmak için almadık. Hatta yönetici üzerinden Vida bana "Başkan beni satmak mı istiyor?" diye sordu. Hayır dedim."

Çevrimdışı caner.eryigit

İhale yine taraftara kaldı biz istiyoruz diye paraları çarçur edemezlermiş.
Hoca 2 senedir sağ bek diyor
Talisca sana Ocak ayında kalmıycam demiş
Forvetlerin durumu ortada
Hoca gitmesi gereken oyuncuları işaret etmiş net istediklerini de söylemiş.
Arkadaş koskoca 3 ay siz ne iş yaparsınız?
Kur farkı fln geçin abicim o işleri aklımızla alay etmeyin.menajerlerin eline bakıyoruz şapkadan ne çıkaracaklar ona bakıyoruz diyin.
İşiniz gücünüz taraftara giydirmek.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fikret Orman: "Negredo için bize ulaşmış bir şey yok. Taraftarımızın da sevdiği bir oyuncu. Şartlar oluşursa gidebilir diye söyledik ama olmuyorsa da bizim kontratlı oyuncumuz."

Fikret Orman: "Vida ile alakalı gazeteler sürekli yazıyor. Millet eline hesap makinesi aldı. 10, 15, 20, 30 söyleniyor. İlk günden beri söyledik. Vida'yı biz satmak için almadık. Hatta yönetici üzerinden Vida bana "Başkan beni satmak mı istiyor?" diye sordu. Hayır dedim."

Geçecek bu hikayeleri.

Kim şampiyon olsun diye sorulduğunda gevrek gevrek Hırvatistan dersen onun arkasından roman yazılır.
Satmaya çalıştık ama beceremedik demenin kuyruğu dik tutarak söylenmesi.

Çevrimdışı indie

kariusun gelmeyeceğini neye göre söylüyorsun söyle bizde bilelim ?
verebileceğim kaynak olsa resmi açıklama olurdu. Duyumculuğum yoktur. Az kaldı zaten.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Renklilerden özellikle febenin arap takımı transferlerne inanmıyorum. Ali Koç kulübe para enjekte etmenin yolunu bulmuş.
Bu araplarda evet para var ama para konularında bu kadar aptal değiller.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkanı dinliyorum şuan canlı son ana kadar bekleyeceğiz transfer için dedi.kaleci olayı bitmiş onu anladım.kur farkı fln dedi ülkenin ekonomik durumu ortada fln olmazsa da transfer yapmayacağız dedi

kaleci dışında transfer olmazsa en iyi ihtimal dördüncülük olur.

Çevrimiçi Necmi

Seçim kararının ülke durumuyla ne alakası var. Basiretsiz ve yetersiz yöneticiler yüzünden alındı diye biliyorum ben. Seçimden sonra ülkenin içindeki kriz etkilemeyecek mi artık bizi yani.
seçim kararını ben zaten onaylamıyorum 3 ayda ne değişti demene cevap verdim
yoksa daha karar alındığında gereksiz demişdim

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Beyler sakin olun daha transfer dönemi kapanmadan istifaya davet etmek de nedir? Burasi Forza degil :) Desarj olmak isteyen bir zahmet oraya gitsin.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

O kadar oyuncu sattık borç azalmıyor personellerin maaşları gecikmeli olarak veriliyor kredi çekilerek. Nerede bu paralar ? En çok merak ettiğim ise başkan Talisca'yı alacaktık ama kalmak istemedi diye kendisi söyledi. Şu anda para yok deniyor biz bu Talisca'yı nasıl alacaktık Benfica'dan öpücükle mi ?
Taraftar  plan nerede program nerede diye soracak olsa taraftar da taraftarlığını bilsin diye giydirmeye başlayacak yöneticiler. Sanki 6 seneden beri değil de daha yeni yönetime gelmişler olanı olacağı bilmiyormuş gibi hareket edip ihaleyi taraftarın üzerine atmak da yeni modamız oldu. En azından tüm suçu Hocanın üzerine ihale etmekle Torunoğulları, Reçber gibi isimlerden sonra Hocayı da yiyerek bir yere varamayacaklarını anlamışlardır.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Beyler sakin olun daha transfer dönemi kapanmadan istifaya davet etmek de nedir? Burasi Forza degil :) Desarj olmak isteyen bir zahmet oraya gitsin.
Gayet sakinim abi ben. Kendisi de rahatlar hem. Ailemle vakit geçiremiyorum diyordu. Burda küfür kıyamet kovmaya çalışmıyoruz başkanı sonuçta.

Çevrimdışı KAP

O eski gergin transfer sezonlari yok ama, gecen sezon bu vakitlerde buralar hep yaniyordu. En azindan baskani istifaya davet eden bir mesaj ariyor bu gozler :D

Bir transfer dönemi klasiği de yerine getirildiyse KAP’lar gelsin :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca direk istediği transferleri basının önünde söyledi taraftar da bu konuda hemfikir. Bu saatten sonra eğer hocanın istediği transferler gerçekleşmezse her türlü olumsuzluk yönetime yansır ve yazılır.
Olay bu kadar açık ve nettir!!!

Çevrimdışı 38life

Karius ve Kagawa nın kesin olarak gelmeyeceğini söyleyebilirim. Sadece Marco için uğraşılıyor. Belki bir de ucuz yerli bek. Beklentileri dizginleyin.

100 milyon euro'suna iddia'ya girelim mi? Hemen yarın sabah 8'de noterde kağıt imzalayalım.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Karius 24 saat içinde istanbula geliyor. (Liverpool Echo)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Karius'un Beşiktaş'a transferi Türkiye'deki bayram tatili nedeniyle gecikti. Karius'un 24 saat içerisinde İstanbul'a gitmesi bekleniyor. (Liverpool Echo)

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı cursedofdragon

100 milyon euro'suna iddia'ya girelim mi? Hemen yarın sabah 8'de noterde kağıt imzalayalım.

girmez artık karius 24 saat içinde istanbula geliyormuş :D

verebileceğim kaynak olsa resmi açıklama olurdu. Duyumculuğum yoktur. Az kaldı zaten.

aynen az kaldı yola çıkmış :D  :evillol:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bizim bazı taraftarlara YD müstahak. AY ayrılmasaydı sarı civcivleri tutmalarını tavsiye edebilirdim. Gerçi bu konuşanların Beşiktaş'ın iyiliğini istediklerinide zannetmiyorum ama neyse.

Çevrimdışı indie

girmez artık karius 24 saat içinde istanbula geliyormuş :D

:evillol: Kap gelmeden emin olmayın  :evillol:

Çevrimdışı sozkul

Boşver iddiayı şimdi, şu elindeki paranın 30 milyonunu kulübe hibe et transfer yapalım lütfen..  :)

:evillol: Kap gelmeden emin olmayın  :evillol:

ilk sana geliyormuş işte bilgiler bizi bilgilendir  :kop:

Boşver iddiayı şimdi, şu elindeki paranın 30 milyonunu kulübe hibe et transfer yapalım lütfen..  :)

:D

Bizim bazı taraftarlara YD müstahak. AY ayrılmasaydı sarı civcivleri tutmalarını tavsiye edebilirdim. Gerçi bu konuşanların Beşiktaş'ın iyiliğini istediklerinide zannetmiyorum ama neyse.

Beşiktaş'lı mı bakalım :D

Çevrimiçi Necmi

haklısın bu forumda istifa kelimesi cezaya tabidir bilmiyor sanırım arkadaşlar.
burası forza değil.

Etiketler: