2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 100 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4654478 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Marega adim adim Besiktas'a geliyormus :D

Çevrimdışı Egos

öyle bir şey olursa tangaz ağabey işi gücü bırakır foruma döner, bir de çift forvet oynamaya başlarsak çoluk çocuğu bırakıp istanbul'a taşınabilir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adım adım geliyorsa Portekiz'den buraya yürümesi baya uzun sürer.  :biggrinking:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Buda yönetime iyi bi ders olsun
Olmayacak oyunculara olmayacak sözleşmeler yaparsan olmayacak paralar ödersen böyle transferin bitmesine 8 gün kala elin ayağına dolanır önünü göremezsin

Pektemek i mi göndermeye uğraşalım negredoyu mu love ımı ? Resmen kendilerine ve taraftara işkence edermişçesine ezbere transfer olsun diye transferler yapıyorlar

Pektemek ve Love a transfer sezonu bitmeden kulüp bulunması çalışmaları ivedilikle yürütülmeli.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

öyle bir şey olursa tangaz ağabey işi gücü bırakır foruma döner, bir de çift forvet oynamaya başlarsak çoluk çocuğu bırakıp istanbul'a taşınabilir.
Adım adım geliyorsa Portekiz'den buraya yürümesi baya uzun sürer.  :biggrinking:

Depar ata ata gelse son güne kadar yetisir herhalde :D Kadro disi kalmis gelsin baslasin.

Çevrimdışı indie

Marega işimizi görmez, on numara alıyorlarsa oyun zekası yetersiz, santraforsa vuruşları yetersiz.

Çevrimiçi Samet Demir

Marega 4-4-2 için iyin. Bizim kadroya olmaz yani. Abuyu versinler bize.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Marega 4-4-2 için iyin. Bizim kadroya olmaz yani. Abuyu versinler bize.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyumsuzluktan fotomaç haberleri bile değer kazanmış artık. Marega'yı bize yar etmezler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

ŞUAN fener ve gs en önemli oyuncularını sattılar aralarında muhtemelen bir ndiaye savaşıda var 8 numara için ancak biz bugun kariusu açıklayıp ardından yarın yada haftasonu kagawa yada onun muadilii birini açıklayıp antalya maçında tribünde oturtursak psikolojik üstünlük ve kagawa karius gibi a kalite adamlarla şampiyonluk hayal olmaz seneyede sağlam bi kaç dokunuşla şampiyonlar lginde iyi yerler hayal değil ancak kesinlikle kagawa yada muadili şart fabianla falan olmaz bakalım renkliler napcak josef ve guilino gitti topal zaten kazma bence hem 6 hem 8 hemde 10 numara onlara lazım gs de geçen sene şampiyonluğu getiren gomisi 1m euro karla satt gitsin başımızdan diye oynamayacağı belliydi şimdi kimi alabilirler aynı etkyi gösterirmi muallak kariusun geldiğini ve sağlam bir 10 numara ile ipler tamemen bizim elimize geççek inşallah  bu hafta ayrıyetten fenere gene çakar göztepe inşallah herşey gönlümüzce olur renktaşlar

Çevrimdışı levitate

bana tek koyan şey love'ın hala takımda olması
bipbipbupbup

Çevrimdışı ekrembaser

Ben transferi falan geçtim Başkan hayata küsmüş gibi aday olacağından da emin değilim artık. Çok acayip şeyler oluyor keşke haziranda yapsalardı erken seçimi

Çevrimdışı Savaş

8 gün kaldı. Hala 4 tane net transfer gerekiyor.

Yüksek maaşlı futbolcular hala elimizde. Ya şapkadan tavşan çıkacak ya da bu kurla bu maaşlarla zor bela gidicez.

Fakat yine de bizi bu duruma yöneticilerin hesap vermesi gerekiyor. Göreceğiz bakalım neler olacak.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Karius'u açıklayın artık bütün yaz tatil yaptınız zaten bayram tatilinizi de erken bitirin bir zahmet.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu Karius'u açıklayın artık bütün yaz tatil yaptınız zaten bayram tatilinizi de erken bitirin bir zahmet.
Yarın açıklanır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Fener hüllenin kralını yapıyor.el altından Ali Koç parasıyla ffp de kendilerini rahatlatıyorlar.en çok kasan biz olduk Marcelo abuş bu yüzden şimdi burada değil.tatilleri ayağına Brezilya da tahta kapandı şimdi de bayram tatilleri yüzünden belki Arap tahtası kapanıyor.bu rahatlıkları neden çok merak ediyorum.bu arada hala maçımızın yayıncısı Yok!pektemek denen arkadaşı Fulya göndereceksin sabah akşam suni çimde idman yapsın takımla hala neden çalışıyorsa...

Çevrimiçi sozkul

Ben transferi falan geçtim Başkan hayata küsmüş gibi aday olacağından da emin değilim artık. Çok acayip şeyler oluyor keşke haziranda yapsalardı erken seçimi

Başkan nerede ?

Çevrimdışı Akil Emre

Fb Sow ve ertuğrul transferlerinde olduğu gibi sistemi devam ettiriyor, bizdeki asıl sıkıntı nedir anlayamıyorum, Santrafor kale ve 10 numara gelmesse başarısız olacağımız aşikar. Bu arada Pektemek kardeşime de iyi bayramlar.

Çevrimdışı 38life

Gerekli bölgelere iyi transferler yapılsa bile rezalet bir transfer dönemi geçirdik. Dünya kupasında boy gösteren oyuncularımızı satamadık. Bu yaz satabileceğimiz fiyatlara birdaha asla satamayacağız. Hemde döviz kuru böyle yüksekken gelecek para daha kıymetliydi. Yönetim tarafında ne olduğunu anlamak güç. Öyle bir görüntü var ki; sanki yönetim işi bırakmış kulüp kendi başına kalmış, yönetimsiz bir şekilde devam ediyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İyi açıdan bakmak lazım GS nin orta sahasi epey guclenmis olsa da forvet hatti zayifladı

Bir diğer güzel Haber de JOSEF çirkefinden kurtulduk :ishock: :ishock:

Kötü olan şey Bu Araplar neden bizden bir oyuncuya talip olmuyorlar ya ?

Bir 10 numara ile en büyük şampiyonluk adayıyiz

Bu arada KAGAWA tamam , Karius ile birlikte açıklanacak diyor bir çok sayfa hadi inş diyelim

Satın alma opsiyonlu kiralık , Maaş 3.5 civarı diyorlar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Başkan nerede ?

Abi nerede bilmiyorum tatilde de olabilir geçen sene tatildeyken bir dünya transfer yaptık asıl mesele şu an kulüpte idareci kalmamış yönetim yokmuş gibi. Ortada kimsecikler yok transferi geçtim 3 hafta sonra seçim var ortada Başkan dahil bir aday yok durumlar can sıkıcı bir hal almaya başladı. Beşiktaş’ı yalnız bırakmışlar gibi anladığım Ali naibi bişeyler yapmak için çırpınıyor kalanlar arazi

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Beşiktaş, 10 Numara Transferi İçin Gözünü Kagawa ve Lucas Lima'ya Dikti

bu haberler dolaşıyor

Bana göre her ikisininde olasılığı %5

saygılar

Çevrimiçi Necmi

ŞUAN fener ve gs en önemli oyuncularını sattılar aralarında muhtemelen bir ndiaye savaşıda var 8 numara için ancak biz bugun kariusu açıklayıp ardından yarın yada haftasonu kagawa yada onun muadilii birini açıklayıp antalya maçında tribünde oturtursak psikolojik üstünlük ve kagawa karius gibi a kalite adamlarla şampiyonluk hayal olmaz seneyede sağlam bi kaç dokunuşla şampiyonlar lginde iyi yerler hayal değil ancak kesinlikle kagawa yada muadili şart fabianla falan olmaz bakalım renkliler napcak josef ve guilino gitti topal zaten kazma bence hem 6 hem 8 hemde 10 numara onlara lazım gs de geçen sene şampiyonluğu getiren gomisi 1m euro karla satt gitsin başımızdan diye oynamayacağı belliydi şimdi kimi alabilirler aynı etkyi gösterirmi muallak kariusun geldiğini ve sağlam bir 10 numara ile ipler tamemen bizim elimize geççek inşallah  bu hafta ayrıyetten fenere gene çakar göztepe inşallah herşey gönlümüzce olur renktaşlar
kardeş burda renkli yok :bandit:
yanlış forumdasın :bandit:

Çevrimiçi Necmi

mayıs da genel seçim yapıp haziranda erken seçime gitmek biraz tuhaf olurdu :D

Çevrimiçi Samet Ç

İyi açıdan bakmak lazım GS nin orta sahasi epey guclenmis olsa da forvet hatti zayifladı

Bir diğer güzel Haber de JOSEF çirkefinden kurtulduk :ishock: :ishock:

Kötü olan şey Bu Araplar neden bizden bir oyuncuya talip olmuyorlar ya ?

Bir 10 numara ile en büyük şampiyonluk adayıyiz

Bu arada KAGAWA tamam , Karius ile birlikte açıklanacak diyor bir çok sayfa hadi inş diyelim

Satın alma opsiyonlu kiralık , Maaş 3.5 civarı diyorlar

Edit: Trollendik  :kop:

Çevrimdışı ekrembaser

mayıs da genel seçim yapıp haziranda erken seçime gitmek biraz tuhaf olurdu :D

Yok abi bu sezonun bitiminden bahsediyorum

Etiketler: