2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4662691 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

O kadar sinirleniyorum o kadar sinirleniyorum ki bu pektemek ile yabancı serbestliğinden sonra sözleşme imzalamama ihtimalimiz varken muhtemelen Beşiktaş kulübünün verdiği sözü tutması gerektiği düşünüldüğü için uzatıldı bir nevi ağızdan çıkan lafı yememek için. Bu pektemek denen zat içinde biraz vicdan biraz futbol ahlakı olsa veremediklerinden ötürü utanır zaten şu ana kadar kazandığı 5 milyon eurodan fazla para torunun torununu doyurur daha nasıl açılıktır nasıl bir gözüdoymazlıktır. Anlayamıyorum yeminle oğlum aynı durumda olsa ilk önce ben kulağından tutarım kulübe götürürüm kendi öz çocuğumu YETER derim HAKETMİYORSUN bundan sonrası helal değil sözleşmeyi derhal feshediyorsun ama nerdeeee biz de evlat yetiştiriyoruz millet de!
yapmazsın :D

Çevrimdışı Necmi

hele bir de dindarım ayaklarına yatıp böyle helal olmayan parayı almıyorlar mı... :s20:
sen hiç ruhavi işlerle dünya işlerini birbirine karıştıran dindar gördünmü
kaldıki kime göre haram adam yasal sözleşmesini yapmış gaspmı ediyor oynatıyorlarda
oynamammı diyor. sahaya çıktığında ölümüne oynamıor tekmeye baş uzatmıyor diyebilirmisin
nasıl haram oluyor. adamın yetenekleri belli çıkınca eli belinde dolanmıyor nasıl böyle ağır bir suçlamada
bulunursun hoca tercih etmeyince harammı oluyor.bu işde tek suçlu olmayan pektemektir
zorlamı sözleşme yapmış sözleşmedenönce farklımıydı mal ortada bununla sözleşme yapmışsın
haram yeme rvp gibilerinin yaptığına denir. antrenmana çıkmadı adam
hani diyorlar y bu aralar taraftarı dinlemeyin diye bazı arkadaşlar az taraftarı dinleseydi yönetim bu yanlış
transferlerin hiç birini yapmazdı gerçi doğru olanlarında bir çoğunu yapamazdı o ayrı :D

Çevrimdışı kyiv

yapmazsın :D

Haklısın Necmi abi yapmam zaten benim oğlum Beşiktaşa layık görülecek kadar aşamaları geçmişse koşmama, mücadele etmeme, adam gibi oynamama şansı yok. Beşiktaş taraftarından önce ben onu yerim hergün  :D

Çevrimdışı Necmi

Az önce Fatih Doğan Karius transferinin imza aşamasında diyerek ayrıntılardan bahsetti. İlk yıl 1 ikinci yıl 1,5 kiralama bedeli. Bonuslarla birlikte 1,6 gibi. Ekstra olarak sözleşmeye Karius bizde oynarken isteyen olursa 25 öder diye madde koymuşuz.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

25 ne tl mi dolarmı euromu yoksa kağıd 25 yazıp onumu ödeyecek Liverpool neden kabul etsin böyle bir şeyi
adamların oyuncusu zaten kiralık süresinde satamaz satabilir maddesi konduysa o zaman opsiyon yok demek olur
ha 25+ teklifde opsiyon ortadan kalkar dendiyse bilemem.

Çevrimdışı kyiv

sen hiç ruhavi işlerle dünya işlerini birbirine karıştıran dindar gördünmü
kaldıki kime göre haram adam yasal sözleşmesini yapmış gaspmı ediyor oynatıyorlarda
oynamammı diyor. sahaya çıktığında ölümüne oynamıor tekmeye baş uzatmıyor diyebilirmisin
nasıl haram oluyor. adamın yetenekleri belli çıkınca eli belinde dolanmıyor nasıl böyle ağır bir suçlamada
bulunursun hoca tercih etmeyince harammı oluyor.bu işde tek suçlu olmayan pektemektir
zorlamı sözleşme yapmış sözleşmedenönce farklımıydı mal ortada bununla sözleşme yapmışsın
haram yeme rvp gibilerinin yaptığına denir. antrenmana çıkmadı adam
hani diyorlar y bu aralar taraftarı dinlemeyin diye bazı arkadaşlar az taraftarı dinleseydi yönetim bu yanlış
transferlerin hiç birini yapmazdı gerçi doğru olanlarında bir çoğunu yapamazdı o ayrı :D
Peki Mustafa Pektemek gol atmamak için mi para alıyor bu kulüpten? İnsan bu kadar senede 1 sene 10 golü bulmaz mı? İstenmiyorsun işte verimli değilsin görmüyor musun? İşverenine fayda sağlamıyorsun. Tek haram faiz midir? Bu da faydasız bir eleman en azından iyi niyet gösterip ekmeğini başka kapıda arayamaz mı? Kabul bizde kazandığı parayı kazanamaz başka yerde ama sonuçta  maaşla çalışan bir emekçiden hayli hayli fazla kazanır. Neyse...Benzer konuşmayı yine pektemek üzerinden 2,3 sene önce yine seninle yapmıştık. Değişen bir şey olmadı 3 senede paraları götürdü biz de bir tık üst santraforu rüyamızda göremez olduk. Olan biten bu...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Haklısın Necmi abi yapmam zaten benim oğlum Beşiktaşa layık görülecek kadar aşamaları geçmişse koşmama, mücadele etmeme, adam gibi oynamama şansı yok. Beşiktaş taraftarından önce ben onu yerim hergün  :D
Sen böyle yazınca şimdi aklıma eski futbolcularımızdan Ömer Şişmanoğlu geldi. Sözleşmesi bitene kadar durdu ama sözleşmesi devam ederken kiralık olarak gitti ses çıkarmadı, kiralık olduğu yerden kulübe geri çağırsalar koşa koşa gelirdi. Beşiktaş seviyesinde değildi ama bu Beşiktaş'ı sevmesine de engel değildi. Pektemek ise profesyonel futbolcu; o çok ayrı bir seviye zaten.

Çevrimdışı Necmi

adam gibi oynarda hocanın gözüne giremez oyun taktiğine uymazsa ne olacak bırakıp gidecekmi
bugün olmaz yarın başka hoca gelir onunla parlar bu ihtimal hep var. Beşiktaşın kapısından içeri girip sonra ordan çıkmak o kadar kolaymı

Pektemekin yabancı kuralı kalktıktan sonra mukavele uzatılması son 20 yılın en büyük yönetim hatası. Sadece Tabata transferini hatırlıyorum eşdeğer olan. Birde Del Bosque’yi kovma olayını hatırlıyorum çok ağır olarak.

Çevrimdışı mylife1903

Bu ikarusu bjktvye cikartmazlar insallah

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Son 20 yilin en büyük hatasi Abus'tur. Dördüncü sampiyonluga kosuyorduk üst üste.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ahaha sen besiktasin oyuncusu hakkinda nasi konusmusun boyle, geri okuma yaparken buldum
:D :D :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Son 20 yilin en büyük hatasi Abus'tur. Dördüncü sampiyonluga kosuyorduk üst üste.

Abou'ya geldiğinde laf edenler ne yapıyor şimdi merak ediyorum aldığı paraya laf edenler gol atamıyor diye eleştirenler nerdeler ?

Benimde en üzüldüğüm oyuncularda birisi oldu kendisi.

1.cisi Gomez
2.cisi sosa
3.cüsü aboubakar
4.cüsü talisca.

Çevrimdışı Necmi

Pektemekin yabancı kuralı kalktıktan sonra mukavele uzatılması son 20 yılın en büyük yönetim hatası. Sadece Tabata transferini hatırlıyorum eşdeğer olan. Birde Del Bosque’yi kovma olayını hatırlıyorum çok ağır olarak.

imzalandığında yabancı kuralı vardı diye biliyorum biliç zamanında imzalandı sonrada yabancı kuralı kalktı.
devre arasımı imzalamıştık sezon sonuda biliç gitti imzalamasını isteyende biliçdi.
ama bunların mazereti olmaz sana hiç bir katkı vermeyen oyuncu vermeyeceği belliyken hoca istiyor diye imzalanmamalı.

Abou'ya geldiğinde laf edenler ne yapıyor şimdi merak ediyorum aldığı paraya laf edenler gol atamıyor diye eleştirenler nerdeler ?

Benimde en üzüldüğüm oyuncularda birisi oldu kendisi.

1.cisi Gomez
2.cisi sosa
3.cüsü aboubakar
4.cüsü talisca.

Gomez gittigi gün kizdan ayrilmis gibi icim sizlamisti. Ama cok uzun sürmedi cünkü kendisi gitmek istemisti, gidene kal denmezdi.. Aboubakar ise kalmak istiyordu ama almadilar, alamadilar, baski hissetmediler veya mutlaka alinmasi gerektigini kavrayabilecek kadar futboldan anlamiyorlardi. Artik hangisini secersen :) Sonucta sampiyonluk göz göre göre gitti. Adamin bonservisi de uctu gitti.

Çevrimdışı Necmi

şimdi aynı konu burakta var hoca istiyor diye bir veteran oyuncuya kontrat verilmez üç yılda oturduğu halde ona para öderiz
ama tek farkla pektemek sözleşmesine davrandıkları kadar ılıman davranmaz taraftar. alanları aldığına milyon kere pişman eder.
burak transferi öyle basit olmaz iş yapmazsa çok koltuk sallanır üstündekini atar. çok krediler tükenir.

Çevrimdışı Necmi

Gomez gittigi gün kizdan ayrilmis gibi icim sizlamisti. Ama cok uzun sürmedi cünkü kendisi gitmek istemisti, gidene kal denmezdi.. Aboubakar ise kalmak istiyordu ama almadilar, alamadilar, baski hissetmediler veya mutlaka alinmasi gerektigini kavrayabilecek kadar futboldan anlamiyorlardi. Artik hangisini secersen :) Sonucta sampiyonluk göz göre göre gitti. Adamin bonservisi de uctu gitti.
yada ffp yüzünden alma ihtimali yoktu.
birde camia az sövmemişti bizde oynarken savunan çok az insan vardı.
yani futboldan anlamayan yönetim değil sadece bayağı insan var.
unutuldu sanırım 3-4 M ye alınacaksa tamam ama 10 M verilmez dendiğini

birde 2 m maaş olursa alınsın daha fazla verilmez deniyordu
ne zaman alınmadı birden çok değerli oyuncu oldu alınsaydı bu paraya lınırmı diye gömmek için
hazırda bekleyen bir ordu vardı.

Çevrimdışı underworld

Bu ikarusu bjktvye cikartmazlar insallah
35 gol yemem
İmza karyüs

Çevrimdışı underworld

Ne abu su gül gibi sakatlık sonrası derviş gibi dolanan Falcao yu almayarak büyük hata yaptık.

Form geçici, klas kalıcıydı.
Saygılar

yada ffp yüzünden alma ihtimali yoktu.
birde camia az sövmemişti bizde oynarken savunan çok az insan vardı.
yani futboldan anlamayan yönetim değil sadece bayağı insan var.
unutuldu sanırım 3-4 M ye alınacaksa tamam ama 10 M verilmez dendiğini

birde 2 m maaş olursa alınsın daha fazla verilmez deniyordu
ne zaman alınmadı birden çok değerli oyuncu oldu alınsaydı bu paraya lınırmı diye gömmek için
hazırda bekleyen bir ordu vardı.
Büyük takım çıkması olmadigi icin taraftar çok benimsemedi. Talisca için de geçerli aynısı. Taraftarın çok sevmesi için illa bir büyük takımın ıskartası olması gerekli. Çin'de, Arap ülkelerinde ve Türkiye'de durum budur. Adam bu takımda oynamış cvsi yeter filan denir.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Gelen, giden abuyu bile aratti isin ozeti

Çevrimdışı underworld

Çebi ve torunoğulları güldür programına katılmış

Gelen, giden abuyu bile aratti isin ozeti

Gelen Negredo'yu da aratti abi. Adama demedigimiz laf kalmadi ama Larin'den de Love'dan da iyi matador reyiz.

imzalandığında yabancı kuralı vardı diye biliyorum biliç zamanında imzalandı sonrada yabancı kuralı kalktı.
devre arasımı imzalamıştık sezon sonuda biliç gitti imzalamasını isteyende biliçdi.
ama bunların mazereti olmaz sana hiç bir katkı vermeyen oyuncu vermeyeceği belliyken hoca istiyor diye imzalanmamalı.

Şimdi yine baktım. Yabancı kuralının değişme tarihi 05.01.2015. Pektemekle yeni mukavele 31.01.2015te imzalandı. Zaten çok sinirlenmiştim o zaman yabancı kuralı değişiyor buna niye bu kadar para veriyorlar diye.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı kyiv

Şimdi yine baktım. Yabancı kuralının değişme tarihi 05.01.2015. Pektemekle yeni mukavele 31.01.2015te imzalandı. Zaten çok sinirlenmiştim o zaman yabancı kuralı değişiyor buna niye bu kadar para veriyorlar diye.

İşte adamın bu kadar vicdanı var. Nerde Ersan Adem Gülüm nerede Pektemek...

Etiketler: