Fikret Orman’ın yaptıklarını değersizleştiremem, haddim değil, can cekişen bir camiayı ayağa kaldırdı,
bu noktaya getirdi. Ama güç zehirlenmesi yaşıyor. Camianın başındaki adamın taraftara işine baksın deme hakkı yok, şu sıkıntılı günlerde birleştirici olması lazım. Taraftar bu takımla yatıyor kalkıyor, takımla gülüp takımla ağlıyor, taraftar işine baksın, bravo.
Aynı şekilde camiada nadiren bulabildiğimiz almadan veren değerli adamları dışlama hakkı da yok başkanın.
Kendisini seviyoruz ama umut, metin, ürkmezgil gibi adamlarla devam ederse, çebi başkan giderse, ki muhtemelen Şenol hoca da çok durmaz gider, beni kaybeder.
Camianın başındaki insanın taraftar işine baksın deme hakkı var kardeşim neden olmasın
Beşiktaş taraftarı fazla işi olmayan şeylere burnunu sokmaya başladı sürekli bilgisizce hükümler verip algı
kasmaya başlandı. Biz bir yöneticiyi sadece dışardan duruşuyla değerlendirebiliriz hoşlanırız yada hoşlanmayız
ama bir yönetici iş yapmıyor ne iş yapıyor deme hakkına sahip olmadığımız kesin bizim eleştireceğimiz
tek konu yöneticinin Beşiktaşa yakışıp yakışmadığı metin ve ürkmezgil kesinlikle Beşiktaşa yakışmıyor.
ama onların işini ne derece yaptığına dair kimin elinde ne bilgi varda işlerini yapmadıklarını söylüyor.
yöneticinin görevi yönetmektir güler sabancı bir dönem lassa nın başındaydı şimdi sabancı lastik üretmeyi biliyormuydu
yada işi makinelerin başına geçip lastik üretmekmiydi. Bunlar başarılı iş adamları öyle yada böyle sonuçta yönetmeyi bilen insanlar kimse bir yöneticinin departman başında ne işi var diyemez. işin yürüyüşünü profesyoneller yapar
yönetici profesyonellerle yönetim kurulu arasında köprüdür.
taraftar evet işine baksın önce son maçlar takımı desteklemeyide bıraktı herkes tüccar oldu oyuncu satıyor artık
taraftar için her oyuncunun parasal bir değeri var babel gitmedi diye sosyal medyadan babele küfredebiliyorlar
taraftarlık bu değildir. sen yapman gereken şeyleri yapmayıp yapmaman gereken şeyleri
yapmaya kalktığında suyun akışı değişir. geçen ben söyledim maç başlığı açıyoruz tek mesaj yok
burda bile futbola maça kazanmaya ilgi yok tek dert hangi oyuncu kaça satılacak hepimiz patron olduk
takımı destekleyen kalmadı camianın başındaki adam yanlışı görüyorsa balans ayarınıda yapmakla yükümlü
sadece kulübün değil taraftarında başkanı bunu unutmamak lazım. Sürekli Beşiktaşa karşı algı oluşturulmaya çalışan
ortamda Beşiktaş taraftarının ilgi alanından uzaklaşması kadar tehlikeli bir durum yok.