2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4633631 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

Çatır çatır top oynuyor dediğin takım, hangi tura kadar çıkabiliyor? Olay bir iki maç kazanmak değil, üst turlara ilerleyebilmek.

Senin bütçenin denk olacağı Romanya, Yunanistan ve Polonya takımlarının Avrupa kupalarında gidebildiği yerler belli işte. Senelerdir bu ülkelerden çeyrek finale çıkabilen bir takım bile hatırlamıyorum.

Bir adama 80 milyon Euro veren takım, körpe yetenek bulmaya da senin 20 katın para harcayabilir. Doğal olarak da senden önce bulur. Sen de onun bulup beğenmediği alırsın ancak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaw biz 100 yıldır çıkamadık o çeyrek finale olay o değil... ayrıca nekadar küçülürsen küçül sen de romen takımı değilsin... taraftarın stadın kültürün...

bütün yetenekli topcuları o takımlar toplayacak mantığı da yanlış... kafaya oynayanlar hariç yetenekli adam sen bulursan eğer calgiari ye ve ya huesca ya değil sana gelir... çünkü gelecek hedefi vardır... bütün gençleri toplayamaz büyük kulüpler.. bir elin parmakları kadar değilki bunlar... he diosanki mbappe.. o tarzı alamazsın... ama çağlar mesela... gözümüzün önündeki adam gitti.. şimdi milyonlar ediyor...

örnek çok... barış olabilitesi var... ndiaye  mesela ben beğeniodum onu... tam pl kitlenecek topcuydu gs aldı sattı...

africa pazarı önemli... hollanda, almanya , fransa alt ligleri, b takımları falan iyi takip edilmeli... dünya topcu çıkar oralardan kanımca...

Çevrimiçi terapati

Sence sizi yonetenler boyle seyleri dusunebilecek capta mi?
Buyuk oyunu gorun yahu dis guclerin mudahelesiydi, bizi kiskanip sampiyonayi almanyaya vermeye calisiyorlar
Yahu zaten öyle bir şey varsa da kusura bakmasınlar, bakanlıklar piyasaya para pompalasınlar futbol kulüplerinden önce. Şampiyona kurtarmaz piyasaların durumunu, resmen serbest düşüş var... Ayrıca kulüplerin durumu da belli zaten, ikisi FFP'li, biri eski FFP'li şimdi takipte. Misal Fenerbahçe'nin her tarafına sponsor olsan ne olur, olmasan ne olur?

Çevrimdışı atalay

300 bin seviyesinde iken önerdiğimizde beğenilmiyordu. 20 misli kulübüne 5 misli de oyuncuya verilince transfer edildi. Ki böyle olacağını da yazmıştım. Bu, EPL öncesi olan-biten senaryo. Bulunduğumuz ölçekte ekipler için asset birçok oyuncuyu var. Elit seviyede bir pozisyon için beş-on oyunculuk havuzun dışına çıkamayacak bir ekip değiliz. Yani bahsettiğin gibi bulunur. @Koa_lAA
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2018, 14:51:52 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

yaw biz 100 yıldır çıkamadık o çeyrek finale olay o değil... ayrıca nekadar küçülürsen küçül sen de romen takımı değilsin... taraftarın stadın kültürün...

bütün yetenekli topcuları o takımlar toplayacak mantığı da yanlış... kafaya oynayanlar hariç yetenekli adam sen bulursan eğer calgiari ye ve ya huesca ya değil sana gelir... çünkü gelecek hedefi vardır... bütün gençleri toplayamaz büyük kulüpler.. bir elin parmakları kadar değilki bunlar... he diosanki mbappe.. o tarzı alamazsın... ama çağlar mesela... gözümüzün önündeki adam gitti.. şimdi milyonlar ediyor...

örnek çok... barış olabilitesi var... ndiaye  mesela ben beğeniodum onu... tam pl kitlenecek topcuydu gs aldı sattı...

africa pazarı önemli... hollanda, almanya , fransa alt ligleri, b takımları falan iyi takip edilmeli... dünya topcu çıkar oralardan kanımca...

Romanya'dan fazla ne futbol kültürümüz var? Adamların Şampiyon kulüpler kupası şampiyonu takımı bile var, bizim neyimiz var? Milli takımlarının başarısı da denk. Yunanistan da benzer durumda.

Stad mtad da hikaye, Anadolu'daki stadlara ortalama 2000 taraftar gidiyor. Görüntü var, ses yok.

Bizi onlardan üstün kılan tek etken, yayın geliri ile hesabını bilmeden yapılan büyük paralı transferler.

Şimdi ikisi de gerilediği gibi, borçlar da tavan yaptı.

Daha fazla para vermezsen, (ki bu gidişle veremeyeceksin) Cagliari'ye ya da Huesca'ya değil de sana neden gelsin? Asam Real Madrid'e, Barcelona'ya, Juventus'a, Napoli'ye karşı falan oynayacak ve daha modern bir ülkede yaşayacak.

Mesela Serdar'a kimse veremedi işte, gitti Huesca'ya.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Baskan ingilterede vida icin gorusmeler yapiyormus. Sanirim arsenale gidecek. Onlarin kanadindan da haber var baya zaten tabi tr kaynakli degillerse..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Necmi

Berk hacıgüzeller : cl den 40 milyon kayıp + kurda%32 artış oldu (tabi bu açıklamadan şimdiye kur daha çok arttı)

Fikret Orman : ya bütçeyi düşücek yada borç artacak.

Hadi ben yalancı çobanım da bu zatların söyledikleri niye yabana atılıyor anlamıyorum!!!
sen bütçeni yaparken şu kadar oyuncu satacağım diyemi yapıyorsun oyuncu bonservis geliri
zaten bütçende yok. 40 M şl den kaybettin doğru ama cenk satışı 23,5 M diğer oyuncuların satışı
14,5 M toplamda 38 M girdi kasana buda şl den kaybolan açığı kapattı. bütçende delikmi açılıyor hayır
 ticarette bir gelir kapısı kapanır başka gelir kapısı açılır
gelir kapısı kapandı diye zarar etmiş olmazsın. Bu konuşmalar ortamı kullanmak demek oluyor
önün fazla kirlendi süpüreceksin de bunu yapmak için kendine mazeret yaratıyorsun.
çok ilginç değilmi kimse bir şey demez sonra birden arka arkaya aynı konuyu bir çok kişi dile
getirmeye başlar. Mesela kredi baş vurusu yapılmışdı sonra bu sene açıklama yapıldı çıkan krediyi
kullanmama kararı almışlar bu çok doğru bir karardı kullanmış olsaydık kur oynamasından dolayı
100 M lira içeri girecektik ama işin bir gerçeği daha var ihtiyacın varsa kullanırdın demekki bütçe gelirlerle
sürdürülebilir olduğu için kredi kullanılmasına gerek kalmamış. krediyi kullanmama kararı aldıklarında
şampiyon olamayacağımız ve şl gelirlerinden mahrum kalacağımız bilinmiyormuydu.
sürekli bir algı var kusura bakmasınlar basın algı yapmasın diyoruz yönetimde yapmayacak algıyı
şl gelirinden olunca 40 M zarar etmiyorsun şimdi uefa platformundayız belki şl kadar geliri yok ama
çeyrek oynadığında gruplardan aldığın parayı çıkarıyorsun nerdeyse en kötü sattığın oyuncularla birlikte cenki
bile katmadan telafi etmiş olursun yapacağın maç miktarı iki katına çıkıyor bu maç gelirlerininde iki katına
çıkması demek önce tabi uefa gruplarına kalmak gerekiyor kalamazsak bu zarar olur işde kalırsak ama
hiçde bir kayıp olmayacak bana kimse masal anlatmasın oyuncu almayarak tasaruf olmaz tasarufu başka
yerkerde arasınlar. rakiplerin bu kadar düşmüşken önümüzdeki şl gelirlerini alman gerekiyor
onlardan daha rahatsan bunu kullanacaksın senin gelirin başarına bağlı oyuncu satman şl de olmana
 bağlı bunu riske sokacak her şey yanlış ve zarardır. sana sponsorlar ananın liginde oyalanasın diye vermiyorlar o paraları
uluslar arası sponsor istiyorsan uluslar arası platformda kalacaksın. tasarufunuda gidip başka yerlerde yapacaksın
üretici firma ürettiği malın hammadesinin kalitesini düşürerek tasaruf yapamaz bunu yaparsa iflas eder.
kalitesiz ürünü satamazsın bu kadar basit rakiplerin kurulduklarından beri en kötü dönemlerini yaşıyor
ve sen bu dönemde ayakta kalmayı başarmışsın ya hamle yapacaksın onları düştükleri yerde bırakacaksın yada
oturup onların ayağa kalkmasını bekleyeceksin ticaret riskdir risk yoksa para yok. fırlama zamanı onlar düşmüşken
onların toplayacağı gelirleride süpürme imkanı elinde
tasaruf edilerek para kazanılmaz sadece anlık durumu kısmen kurtarırsın para kazanmak istiyorsan hamle yapacaksın.
daha önce savunuyordum tasarufu çünkü o zaman biz düşmüşdük rakiplerde ayaktaydı ama şimdi öyle bir durum yok.
tasaruf yapmayalım sadece bol keseden dağıtmayalım buda yeter.
mylife ın dediği gibi tasarufu yönetim gideri olarak harcadığın o parayı harcamayarak yapacaksın gelir kaynaklarını kurutarak değil.

Çevrimdışı uğur07

Şimdi gidenler üzerinden bir değerlendirme yapmak gerekirse, toplam 7 futbolcumuz ayrıldı. 5 yabancı ve 2 yerli olmak üzere. Yabancılardan Aras ve mitrovic geçen sene neredeyse hiç oynamadı. O yüzden kayıp olarak değerlendirilemez. Tosic ise büyük kayıp olarak nitelendirilemez. Vida ve roco geçen seneye göre kazanç olarak değerlendirilebilir. Fabri ve talisca ise kayıp. Kaleci ve forvet arkası ihtiyacımız var.

Yerlilerden gidenler, veli ve atınç. İkiside geçen sene hiç oynamadı.

Birde geçen seneden eksik olduğu düşünülen yerler var. Bunlarda sağbek ve forvet. Buralara transfer bekliyoruz.

Çevrimdışı sefaköykartali

sen bütçeni yaparken şu kadar oyuncu satacağım diyemi yapıyorsun oyuncu bonservis geliri
zaten bütçende yok. 40 M şl den kaybettin doğru ama cenk satışı 23,5 M diğer oyuncuların satışı
14,5 M toplamda 38 M girdi kasana buda şl den kaybolan açığı kapattı. bütçende delikmi açılıyor hayır
gelir kapısı kapandı diye zarar etmiş olmazsın. Bu konuşmalar ortamı kullanmak demek oluyor
önün fazla kirlendi süpüreceksin de bunu yapmak için kendine mazeret yaratıyorsun.
çok ilginç değilmi kimse bir şey demez sonra birden arka arkaya aynı konuyu bir çok kişi dile
getirmeye başlar. Mesela kredi baş vurusu yapılmışdı sonra bu sene açıklama yapıldı çıkan krediyi
kullanmama kararı almışlar bu çok doğru bir karardı kullanmış olsaydık kur oynamasından dolayı
100 M lira içeri girecektik ama işin bir gerçeği daha var ihtiyacın varsa kullanırdın demekki bütçe gelirlerle
sürdürülebilir olduğu için kredi kullanılmasına gerek kalmamış. krediyi kullanmama kararı aldıklarında
sürekli bir algı var kusura bakmasınlar basın algı yapmasın diyoruz yönetimde yapmayacak algıyı
şl gelirinden olunca 40 M zarar etmiyorsun şimdi uefa platformundayız belki şl kadar geliri yok ama
çeyrek oynadığında gruplardan aldığın parayı çıkarıyorsun nerdeyse en kötü sattığın oyuncularla birlikte cenki
bile katmadan telafi etmiş olursun yapacağın maç miktarı iki katına çıkıyor bu maç gelirlerininde iki katına
çıkması demek önce tabi uefa gruplarına kalmak gerekiyor kalamazsak bu zarar olur işde kalırsak ama
hiçde bir kayıp olmayacak bana kimse masal anlatmasın oyuncu almayarak tasaruf olmaz tasarufu başka
yerkerde arasınlar. rakiplerin bu kadar düşmüşken önümüzdeki şl gelirlerini alman gerekiyor
onlardan daha rahatsan bunu kullanacaksın senin gelirin başarına bağlı oyuncu satman şl de olmana
 bağlı bunu riske sokacak her şey yanlış ve zarardır. sana sponsorlar ananın liginde oyalanasın diye vermiyorlar o paraları
uluslar arası sponsor istiyorsan uluslar arası platformda kalacaksın. tasarufunuda gidip başka yerlerde yapacaksın
üretici firma ürettiği malın hammadesinin kalitesini düşürerek tasaruf yapamaz bunu yaparsa iflas eder.
kalitesiz ürünü satamazsın bu kadar basit rakiplerin kurulduklarından beri en kötü dönemlerini yaşıyor
ve sen bu dönemde ayakta kalmayı başarmışsın ya hamle yapacaksın onları düştükleri yerde bırakacaksın yada
oturup onların ayağa kalkmasını bekleyeceksin ticaret riskdir risk yoksa para yok. fırlama zamanı onlar düşmüşken
tasaruf edilerek para kazanılmaz sadece anlık durumu kısmen kurtarırsın para kazanmak istiyorsan hamle yapacaksın.
daha önce savunuyordum tasarufu çünkü o zaman biz düşmüşdük rakiplerde ayaktaydı ama şimdi öyle bir durum yok.
mylife ın dediği gibi tasarufu yönetim gideri olarak harcadığın o parayı harcamayarak yapacaksın gelir kaynaklarını kurutarak değil.
ŞL ye gitmeyerek eksiye düşmüyoruz ama 40 milyon € luk ekstra bir gelirden oluyoruz. Gitseydik ekstradan 40 milyon girecekti kasamıza. Bu da şu anki kurda çok güzel para. Transferleri etkileyebilir mi kesinlikle etkileyebilirdi.

Çevrimdışı sefaköykartali

Anthony Modeste Çin' deki kulübüyle olan sözleşmesini feshetmiş. Lokomotiv Moskova'yla görüşüyormuş. Keşke bizle de görüşse güzel transfer olabilir.

Edit: FT-Exklusiv: Anthony #Modeste hat seinen Vertrag mit Tianjin Quanjian aufgelöst und strebt eine Rückkehr nach Europa an. Es laufen Gespräche mit Klubs aus Frankreich, England, der Türkei und auch aus Deutschland!

Türkiyeden kulüple de görüşüyormuş
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2018, 15:45:55 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Baskan ingilterede vida icin gorusmeler yapiyormus. Sanirim arsenale gidecek. Onlarin kanadindan da haber var baya zaten tabi tr kaynakli degillerse..
Teklif 15-17 milyon + Ospina diyor bir sayfa

Fitmiyiz ?

Bu arada Velbeck ismi çok dillenmeye başladı Allah korusun diyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Dün Ateş le bayağı bir görüştük..Sayfayı internete taşıma (www) ayrıca android ve appstore de uygulama olarak da sizlerle daha ciddi bir şekilde devam edip etmeme konusunda fikir alışverişinde bulunduk...
Transfer dönemi bitince bu konu ile alakalı bir kaç büyüğümüzle de fikir alışverişinde bulunacağız..
Eğer bunu hayata geçirme işini gerçekleştirirsek kim olduğumuzu daha da net anlarsınız arkadaşlar..
Bakalım..

Her şeyin hayırlısı..

Via Beşiktaş istihbarat

Çevrimdışı Koa_lAA

Romanya'dan fazla ne futbol kültürümüz var? Adamların Şampiyon kulüpler kupası şampiyonu takımı bile var, bizim neyimiz var? Milli takımlarının başarısı da denk. Yunanistan da benzer durumda.

Stad mtad da hikaye, Anadolu'daki stadlara ortalama 2000 taraftar gidiyor. Görüntü var, ses yok.

Bizi onlardan üstün kılan tek etken, yayın geliri ile hesabını bilmeden yapılan büyük paralı transferler.

Şimdi ikisi de gerilediği gibi, borçlar da tavan yaptı.

Daha fazla para vermezsen, (ki bu gidişle veremeyeceksin) Cagliari'ye ya da Huesca'ya değil de sana neden gelsin? Asam Real Madrid'e, Barcelona'ya, Juventus'a, Napoli'ye karşı falan oynayacak ve daha modern bir ülkede yaşayacak.

Mesela Serdar'a kimse veremedi işte, gitti Huesca'ya.

bükreş takımlarıyla istanbul takımları aynı ücret aynı oyuncu dediğinde tercih istanbul olur @tuncaboylu terör vs. etkenler olmazsa..zorlama bu konuda bence...

niye barcayla juveyle oynamak için calgiari ye gitsin adam yerel ligde... genç adam hep ligde hedefi olan hem de avrupada oynayabilecek kulübe gider... yeter ki organizasyonun olsun... hedefin olsun...

serdarı kimse alamadı değil almadı... serdar nedir gözünü seveyim 3 m euro...

misal sissoko totenam daki.. beğendiğim bir ortasahadır... adamı toulouse den 2-3 liraya aldılar pl ye... onlar alana kadar sen al... fransa liginde yığınla böyle göçmen yetenek var...

b takımlarını bi tara... gözümüzün önünde fransa 20 yaş altı şampiyonu oldu... birtane adam yokmuydu tr ye gelecek tauvinler, pogbalar, kondogbialar... hadi fransayı geçtim... bitane topcu alan istanbul kulübü oldumu acaba bu turnuvadan başka ülkelerden falan... demek istediğim bu...

ben senin kadar kötümser değilim yani... doğru yapılanma olursa çok para olmadan da olur bazı şeyler...

📌 Lig tarihinde en uzun süre gol yememe rekoru üst üste 12 maçla Trabzonspor'un efsane kalecisi Şenol Güneş'e ait.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi dün yazdığın manas destanı tamamiyle çocuk masalı.
Bu gibi şeylerle beni değil anca ejderha yı inandırırsın.
Cevap istiyorsan yasaklı elmada Berk beyin röportajı var, girip bakabilirsin.
Saygılar

Vida içinde bir bardak su lütfen!
öncelikle karşında çocuk yok çocukla konuşmuyorsun üslubunu düzelt
kimi inandırıp inandırmamak önemli değil insan görmek istediğini görür.
masal değil gerçeklerden bahsediyoruz 2017 bütçesi verildiğinde 370 M euro görünen borç
2018 mayıs raporlarında 290 M euro görünüyor 2017 raporunuda onlar yayınladı
2018 raporunuda onlar yayınladı 290 M 370 M dan azdır ya bu bilgilere göre borcumuz düşüyor
yada raporları yanlış borç düşüyorsa diz dövmenin manası yok. masal anlatan ben değilim
şu anda yönetim masal anlatıyor bu borcun düşmesindeki ana nedenlerden biri kur artışı
iki sene üst üste denk bütçe vermişsin masal değil gelirin dövizse kur artışından bayram edersin
elbet döviz borcundan zarar ediyorsun ama döviz geliri bunu dengeliyor en kötü kardan zarar etmiş oluyorsun
döviz yükselişi kimi batırır biliyormusun ham maddeyi dışardan dövizle alıp üretimini iç piyasada tl
ile yapanları.
senin avrupa gelirlerin döviz oyuncu satışların döviz naklen yayın gelirlerin döviz sponsorlukların döviz
loca satışların vip satışların döviz bir tek kombine satışın tl birde kartal yuvası gelirlerin tl ama kartal yuvası gelirleride
etkilenmiyor 5 e ürettiğini 50 ye satıyorsun ana ürün kalemindende adidas oluyor döviz alıyorsun
üretiminde yerli bu nedenle döviz etkilemez yuvaları bir kalıyor maç hasılatı
yönetim geldiğinde YD ye olan borç 47 M euroydu şimdi bu borç 18 M euro
yönetim geldiğinde bir çok borcumuz tefecilere döviz borcuydu bunları tl banka kredileriyle uzun vadeye yaydık
borçları toparlamak için daha fazla borçlanarak o dönem yılana sarıldık ama şimdi o tl kredilerinin kaymağını yiyoruz
bildiğim kadarıyla çoğu kredimiz tl olmuşdu. evet 1.640 M tl borcu olan biri sürekli her sene dünya faiz ödüyor bu zarar
ama öldük bittik edebiyatı yapmaya gerek yok senelik 1 milyar bütçesi olan bir kulüp için bu borç borç değildir.
evet yönetim ilk geldiğinde korkuyorduk batmanın eşiğinde bile değildik batmışdık neden kulübün bütçesi 150 M du
ve bunda bile açık veriyorduk eksi bakiye yazılıyordu borçda 750 M du gelirinin 5 katı ve bütün gelirlerinde gelecek 5 yıl boyunca temlikliydi bütçenin 5 katı borcun var gelirin yok evet bitiktik şimdi bütçenin 1.6 katı borcun var gelirlerin
var temlikli değilsin kısmen hala temlikli olanlar var. denk bütçe verebiliyorsun neden korkalım
rakiplere bakın bizim 5 yıl önceki durumumuzdan çok daha kötüler ve bizim yaptığımız gibi bir çıkış kapılarıda
yok biz yeni gelir kalemleri açabildik ama onlar zaten açmış oldukları gelir kalemlerinide temliklediler.
ben masal anlatırım bundan 3-4 sene önce burda olanlar hatırlar belki bu renkliler hakkında anlattığım masalları
dinleyip masal diyorlardı o masallarda bugünün reel gerçeği oldu. sizde 4-5 sene sonra burda olursanız bu gün anlattığım masalları o zamanın reeli olarak görürsünüz.

Arsenal, transfer döneminin kapanmasına saatler kala Vida için Beşiktaş'a 30 M€ resmi teklif yapmayı planlıyor. (@standardsport)

Serkan Reçber ayrılığında herhangi bir yönetici ile yaşanan bir münakaşa söz konusu değil.
Projeler ve kafasında oturtmak istediği bir sistem ile geldi..Mevcut şartlarda ve idari şekilde bunu başaramayacağını düşündüğü için istifa kararı aldı..
İstifasını da yönetim kabul etti..Yollar ayrıldı.
Önerdiği bir kaç oyuncunun uygun maliyetli olduğu halde alınmaması da ileriye dönük hamlelerinin icraata dönüşmeyeceği düşüncesini doğurduğundan hak etmeden para kazanmaktansa ayrılmayı daha uygun buldu..
Hakkında hayırlısı olsun..

Via BEŞİKTAŞ istihbarat

Besiktas İstihbarat :claps: :claps: :claps:

Bu adamlar geldiğinde kulübün önünde icra arabaları cirit atıyordu..Gelir bakımından üç büyükler arasında en alttaki kulüp bizdik.Şu an en az borcu olan ve buna mukabil en çok geliri olan kulübüz..
Hata var mı var..
Yazın çarşaf çarşaf..
Burada inanılmaz düzeyli ve haklı gerekçeleri olan muhalif arkadaşlar var..
Yorumlarını beğeniyle takip ediyorum..
Biz bizim gibi Beşiktaş taraftarı olup Almanya da top oynarken tribünde Beşiktaş ı desteklemek için gelen çocuğa burada ne hakaretler küfürler ettik..
Çıkarttırmayın bana o yorumlarınızı..
Sonra o çocuk Beşiktaş tarihinin efsanesi olup kulübe rekor bonsevis kazandırıp Premier Lig e gitti..
Kabilesinden kulağının arkasına kadar küfür ve hakaretler edilen Aboubakar ligin ikinci yarısı öyle bir oynadı ki , bugün dünya kupası ve şampiyonlar ligi finali görmüş mandzukic mi aboubakar mı desem belki de aboubakar ı daha çok isteyecek kişiler çoğunluktadır..
Ne övgüyü ne yergiyi dengeleyemiyoruz..
İçimizde sürekli büyüyen bir kin ve nefret var..
İçeriğin ne olduğu önemli değil...
Lütfen biraz okuyalım..Anlayalım..
Hoş görülü olalım..
4 transfer bekliyorum..
Hepsinin ilk 11 de oynayacak kalitede olacağını düşünüyorum..
İçlerinden en az 1 tanesinin yıldız olacağını düşünüyorum..
Gelmezse siz bana gelirse ben size küfür mü edeyim ?
Böyle saçmalık olur mu ?
Planlama bu...
Şartlar da malumunuz..
Eğer ilk 5 haftayı en az hasarla kapatabilirsek ligin ağası da paşası da biz oluruz..
Zaten az buz bir kadromuz yok..
Lütfen biraz daha ölçülü olalım..
Eleştirmek ile dümdüz gitmek ayrı şeyler..
Lens bile olabilir..
Zorluyor..
İyi başladı..
Lütfen..Biraz daha sakin olalım..
Bu takım hepimizin..

Çevrimdışı tuncaboylu

bükreş takımlarıyla istanbul takımları aynı ücret aynı oyuncu dediğinde tercih istanbul olur @tuncaboylu terör vs. etkenler olmazsa..zorlama bu konuda bence...

niye barcayla juveyle oynamak için calgiari ye gitsin adam yerel ligde... genç adam hep ligde hedefi olan hem de avrupada oynayabilecek kulübe gider... yeter ki organizasyonun olsun... hedefin olsun...

serdarı kimse alamadı değil almadı... serdar nedir gözünü seveyim 3 m euro...

misal sissoko totenam daki.. beğendiğim bir ortasahadır... adamı toulouse den 2-3 liraya aldılar pl ye... onlar alana kadar sen al... fransa liginde yığınla böyle göçmen yetenek var...

b takımlarını bi tara... gözümüzün önünde fransa 20 yaş altı şampiyonu oldu... birtane adam yokmuydu tr ye gelecek tauvinler, pogbalar, kondogbialar... hadi fransayı geçtim... bitane topcu alan istanbul kulübü oldumu acaba bu turnuvadan başka ülkelerden falan... demek istediğim bu...

ben senin kadar kötümser değilim yani... doğru yapılanma olursa çok para olmadan da olur bazı şeyler...

Bükreş takımından bahsetmedin, Cagliari ve Huesca erine sana gelir dedin.

Ayrıca iki taraf da 150-200 bin Euro verirse Bükreş ile İstanbul arasında kimi tercih edeceği ortada olur. Güzel şehir Bükreş, gece hayatı da iyi.

Kaldı ki madem İstanbul cok daha iyi, neden Bükreş'ten ya da Rijeka'dan oyuncu getirmek için 5 kat maaş veriyoruz?

Serdar için istenen 2.5 milyon euro çok para mı? 2 senedir ligde 25 gol 10 asist yapmış, 26 yaşında Fransız altyapılı, yerli oyuncu. Ama kimse veremiyor, çünkü Euro olmuş cokoloko.

Çok para olmadan olacağı söylüyorum işte. Legia Varşova, Olympiakos ve Steaue Bükreş.

Besiktas istihbarat

Fransa Bayrağı - Mirin
Honduras Bayrağı - Najar
İngiltere Bayrağı - (premier ligi temsilen ) Origi
Almanya Bayrağı - 1 hafta içerisinde bitirilmesi planlanan Kagawa içindi..

O günden bugüne seyreden süreçte..Ne stoper , ne sağ bek , ne 10 numara ne de santrafor alınmadı..
Beklenen ayrılıklar da yaşanmadı..
Beklenen gelişler de..
Şimdi soru şu ?
Bu sayfada neden transfer döneminin başından beri gidecekler gelecekleri belirleyecek dedik ?
Şimdi soru şu ?
Biz aldığımız bilgiyi hiç yorum katmadan vermekle hata mı ettik ?
Şimdi soru şu ?
Her sorulan soruya aldığımız bilgi sınırları içerisinde yanıtlar ve herkese mümkün olduğu kadar saygı çerçevesinde hitap etme gayretindeyken hata mı ettik ?
Alevli gönderiler yollamayarak yanlış mı yaptık ?
Her bilgiyi gökten zembille inmediğini yada masa başında yazılmadığını belirtmek adına detaylarıyla küsüratlarıyla açıklarken hata mı ettik ?
O gün durum buyken sizin beklettiğiniz oyuncu da başka kulüple masya oturuyor .
Bende size bir soru sorayım ..
Rafael transferinde hem kulüp hem oyuncu ile anlaşma aşamasına gelindiği gün hoca çıkıp basın toplantısında Rafael gündemimizde yok dedi mi demedi mi?
Tamam o zaman yok diyelim..
Daha sonra Rafel kendisi bizzat Beşiktaş ile anlaşmak üzereydi
m başkanla da görüştüm..Sonra bir daha aramadılar..İletişim koptu demedi mi ?
Demek ki aşama sağlanmış..Anlaşma noktasına gelinmiş..
Hocamız gündemde yok diye açıklama yapmış..
Şimdi burada fatura bilgiyi paylaşan sayfaya kesiliyor..
Bu sene geçtiğimiz senelere göre bir çok noktayı aştık..
Söylediğim gibi sayfadan ayrılabilirsiniz..Takibi bırakabilirsiniz..
Ancak Beşiktaş kulübü başkanına küfür ettirmem bu sayfada..
Bir çıkarımız da yok..
Premier lig den 12 m teklif edilen oyuncu var dedik..E ettiler...
O zaman kur şu ana göre daha stabil ve beklenen oyuncu satışları vardı..
Kagawa da gelirse çok yüksek olasılıkla bonservisle gelecek..

Bazı arkadaşlar takılıyorsun diyor..
Evet..
Önceden kendi adıma takılırdım..
Ama şimdi durum farklı..
Adam Beşiktaş başkanına küfür ediyor..
Sayfanın artmasını büyümesini istemiyorum..
Bu zihniyetteki arkadaşlar lütfen sayfadan ayrılsın..
Herkese iyi akşamlar dilerim..

Çevrimdışı tuncaboylu

öncelikle karşında çocuk yok çocukla konuşmuyorsun üslubunu düzelt
kimi inandırıp inandırmamak önemli değil insan görmek istediğini görür.
masal değil gerçeklerden bahsediyoruz 2017 bütçesi verildiğinde 370 M euro görünen borç
2018 mayıs raporlarında 290 M euro görünüyor 2017 raporunuda onlar yayınladı
2018 raporunuda onlar yayınladı 290 M 370 M dan azdır ya bu bilgilere göre borcumuz düşüyor
yada raporları yanlış borç düşüyorsa diz dövmenin manası yok. masal anlatan ben değilim
şu anda yönetim masal anlatıyor bu borcun düşmesindeki ana nedenlerden biri kur artışı
iki sene üst üste denk bütçe vermişsin masal değil gelirin dövizse kur artışından bayram edersin
elbet döviz borcundan zarar ediyorsun ama döviz geliri bunu dengeliyor en kötü kardan zarar etmiş oluyorsun
döviz yükselişi kimi batırır biliyormusun ham maddeyi dışardan dövizle alıp üretimini iç piyasada tl
ile yapanları.
senin avrupa gelirlerin döviz oyuncu satışların döviz naklen yayın gelirlerin döviz sponsorlukların döviz
loca satışların vip satışların döviz bir tek kombine satışın tl birde kartal yuvası gelirlerin tl ama kartal yuvası gelirleride
etkilenmiyor 5 e ürettiğini 50 ye satıyorsun ana ürün kalemindende adidas oluyor döviz alıyorsun
üretiminde yerli bu nedenle döviz etkilemez yuvaları bir kalıyor maç hasılatı
yönetim geldiğinde YD ye olan borç 47 M euroydu şimdi bu borç 18 M euro
yönetim geldiğinde bir çok borcumuz tefecilere döviz borcuydu bunları tl banka kredileriyle uzun vadeye yaydık
borçları toparlamak için daha fazla borçlanarak o dönem yılana sarıldık ama şimdi o tl kredilerinin kaymağını yiyoruz
bildiğim kadarıyla çoğu kredimiz tl olmuşdu. evet 1.640 M tl borcu olan biri sürekli her sene dünya faiz ödüyor bu zarar
ama öldük bittik edebiyatı yapmaya gerek yok senelik 1 milyar bütçesi olan bir kulüp için bu borç borç değildir.
evet yönetim ilk geldiğinde korkuyorduk batmanın eşiğinde bile değildik batmışdık neden kulübün bütçesi 150 M du
ve bunda bile açık veriyorduk eksi bakiye yazılıyordu borçda 750 M du gelirinin 5 katı ve bütün gelirlerinde gelecek 5 yıl boyunca temlikliydi bütçenin 5 katı borcun var gelirin yok evet bitiktik şimdi bütçenin 1.6 katı borcun var gelirlerin
var temlikli değilsin kısmen hala temlikli olanlar var. denk bütçe verebiliyorsun neden korkalım
rakiplere bakın bizim 5 yıl önceki durumumuzdan çok daha kötüler ve bizim yaptığımız gibi bir çıkış kapılarıda
yok biz yeni gelir kalemleri açabildik ama onlar zaten açmış oldukları gelir kalemlerinide temliklediler.
ben masal anlatırım bundan 3-4 sene önce burda olanlar hatırlar belki bu renkliler hakkında anlattığım masalları
dinleyip masal diyorlardı o masallarda bugünün reel gerçeği oldu. sizde 4-5 sene sonra burda olursanız bu gün anlattığım masalları o zamanın reeli olarak görürsünüz.

Abi, adam haklı.

Senin oyuncu maaşın geçen sene bu zamanlar 50 milyon Euro idi, o da 200 milyon TL idi.

Aynı oyuncuları korumak istesen, ödemen gereken tutar 300 milyon TL.

Sene başında sattığın formadan 40 Euro geliyordu, şimdi 30 Euro geliyor. Tribün gelirlerin de ayrı.

Bazı sponsorluk gelirleri döviz diye biliyoruz, ama o şirketlerin de o sözleşmelerde kuru sabitlediklerinden şüpheleniyorum. Vodafone stad için ilk anlaşmayı imzaladığı paranın 2 katı TL verecek mi sence gerçekten?

Döviz artışı herkesi bitirdi. Hatta ben eminim ki Fenerbahçe Ayew'i aldığına pişman olmuş olabilir.

Çevrimdışı f_madida

Teklif 15-17 milyon + Ospina diyor bir sayfa

Fitmiyiz ?

Bu arada Velbeck ismi çok dillenmeye başladı Allah korusun diyorum

17 + 1 sene ucretsiz Ospinaysa olur. (Ospina'nin maasini da Arsenal odeyecek ama).
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

15 senedir 3-4 kriz 4-5 devaluasyon gordum hicbirzaman bi kerem bilem tasarruf onlemi diye bisi uygulamadim hep ekonomik oldum hel tasarruflu oldum. Cok kotu zamanlar icin cekirdek kadrolu bi bpilanim var ama daha hic uygulamadim.

Bu tasarruf onlemi alan firmalari falan da hic anlamam zaten. Fazla acilmissin ki boguluyorsun kontrollu buyuyeceksin herkes cok calisacak. Kirbaci vuracaksin calisanlardan daha fazla verim alacaksin gerekirse mesai odeyeceksin ama yeni eleman riskine ve maliyetine girmeyeceksin kacinilmaz degilse.

Bu yonetim cok gevsedi, milyonlarca lira gider yapiyorlar ozel ucak tutmalar fAlan. Lan harcadiniz paraya ucak alinirdi.
Bi pilot tutar otobus gibi calistirirdin ucagi yazin koy moskova antalya cartir gitsin gelsin.

Arkadas ikeanin sahibi volvonun sahibi isvec baskani ingiltere kirali firijit bardo bekinbayer hepsi servetlerini ekonomi sinifi ucmalarina borclu.

Senin kicina don alacak paran yok, ozel ucaklarda ucuyon. Umut guner falan sanki sadrazamin sol kolu efendim anasinin karnindan ozel jetle firlamis.
Simdi o havasini bastiginiz hurmalar kicinizi tirmalar

Ali koc ucmuyo lo ozel ucakla siz kimsiniz, sanki romanov ailesi uyesi adamlar.

Yonetici haddini bilecek arkadas benim parami harcarken, yedi yetim hakki diyolar sonra ozel ucaktan inmiyorlar. Kimsiniz siz arkadasim kimsiniz bob marley misin elvis pirasaley mi, ayiptir ayip.

Bilancolarda ydnin 100milyonluk alacagi tikir tikir dusmeye baslamis onlari kontrol edin. Loca falan alip parasini mi vermiyor borcunuzdan dusun mu diyor nedir, herkes haddini bilecek gun gelir birileri konusur fena seyler ortaya cikar.

Çevrimdışı mylife1903

Arsenal, transfer döneminin kapanmasına saatler kala Vida için Beşiktaş'a 30 M€ resmi teklif yapmayı planlıyor. (@standardsport)
Sat sat sat sat gitsib yanina pepeyi de promosyon yapalim

Çevrimdışı f_madida

17 + 1 sene ucretsiz Ospinaysa olur. (Ospina'nin maasini da Arsenal odeyecek ama).

Bir de 200 bin Euro'luk satin alma opsiyonu koysunlar sene sonuna. Sonra tekrar adam aramayalim seneye.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Abi butce ile bilancoyu mu karistiriyon sen
Butce ne olacak diye tahminle yaoarsin
Adamlar 300 milyon mu ne oyuncu satisi koymustu oha demistik hatirlamadin mi
Bir girdi bi cikti plani yapiyon
Ciktilari dengelemek icin de yetmeyen parayi oyuncu satisi diye koyuyon iste
Satilmazsa ingiliz dingiller almadi der gecersin butce onaylanmistir zaten kuruldu
@oblomov finansci cikti anlatir daha bilimsel dille

Mesela gavur butce fazlasi vermene daha cok kiziyor ek butce istemenden
Cunku ek butceyi oturup acikliyon neden istiyon ne degisti falan
Butce fazlasini ise anlatamiyon
Ya sisirip koydun ya bi isi beceremedin ya da butceyi boktan yaptin
Turkiyede patron aferin iyi is cikardiniz derken gavur kirbac manyagi yapiyor

Etiketler: