2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4655612 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

kim dedi resmi hesap mı yoksa renkli medya mı ?

yok yahu biz diyoruz...Kimsenin günahını alma :)

Çevrimdışı El Nino

Vida için 30 dedik 40 dedik ancak sonunda acı gerçekle yüzleşiyoruz. 15 milyona fit miyiz? Yoksa kalsın mı?

3 gün kaldı zaten İngiltere'de transfer döneminin bitmesine. Vida satılamazsa transfer zor.

Çevrimdışı spiegel

15-18 makul bir rakam benim açımdan. 20ler konusulurken de fazla bir rakam gibi geliyordu.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Aboubakar kalitesiz miydi ilk yarı top oynayamadı? Erken transfer her türlü avantajdır oyuncular kadroya daha kolay adapte olur daha rahat oynarlar. Gsyi şampiyon yapma parolasıyla başladılarsa da 21 puan bıraktın ilk devre. Bunun galatasarayla vs. ilgisi ne? Çıkıp oynadın 21 puan kaybettin. Ligin çok üstünde bir kadroya da gerek yoktu. 10 kişi kalmış Akhisarla 10 kişi kalmış Kayseriyi yensen küme düşmüş Gençlerbirliğine yenilmesen şampiyondun.

Ilk yari oynayamadi degil, hoca oynatmadi. Tipki Medel'i gecen sene 2. devreye kadar oynatmadigi gibi. Ciktigi her macta gayet iyiydi ilk devre Medel, yine de hoca Oguzhan'da inat etti. 21 puan birakma sebebimiz sirf oyun degil, hakemlerle oldu. FB macini unutmayin. 2. devre mudaheleyi azalttilar hepsi o, ama ne zaman GS'ye yaklasip tehlikeli olmaya basladik hemen devreye girdiler. GS'nin Alanya maci, FB maclarimiz ortada. Oyuncularimiz kimsenin almadigi cezalar aliyor, 5-6 mac ceza yiyorlar. Bir metre geriden cikan adamimiza ofsayt veriliyor, sezon baslamadan rakip takim taraftari Samsun'da sahaya girdi diye bizim sahamiz kapatiliyor, hocamizin kafasi yarilip ustune bize ceza veriliyor hala "ama 21 puan biraktin ilk devre" diyenler var. Soyleyecek bir sey yok. Basiniza vurulup lokmanizin alinmasina o kadar alismissiniz ki ugradiginiz bariz haksizlik karsisinda bile sucu hala kendinizde ariyorsunuz.

Çevrimdışı cursedofdragon

3 gün kaldı zaten İngiltere'de transfer döneminin bitmesine. Vida satılamazsa transfer zor.

FFP yok.olsaydı bile.

Fabri 6 milyon €
Tosic 4.5 milyon €.
Mitrovic 3.5 geldi.

Çevrimdışı kyiv

15+ bana her türlü uyar.Hissiyatım 16 ya lestera gidecek diyor.

Çevrimdışı kyiv

orkan ve utku'da kiralanacak deniyor.

mantıklı...Özellikle utkunun eğer 1. kaleci olması isteniyorsa tecrübelenmesi lazım.Kaleci yedek kulübesinde oturarak tecrübe kazanamaz. İlk 11 de oynama garantisiyle 1. lige kiralansın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forumda da Quaresma forvet arkası oynar mı şeklinde mesajlar yazılmıştı bir dönemler hatta biz burada bunu tartışırken Hoca da Quaresma'yı o mevkide denemişti. Sosa'nın gittiği daha henüz Talisca'nın gelmediği hazırlık dönemiydi sanırım. Quaresma kanatta oynamaktan daha memnun. Hocanın kafasında bir plan ve o plana uygun bir oyuncu tiplemesi var. Buna göre bir adım atacaklardır.
Oraya gitmeye gerek yok abi daha basit yerden anlatalım @abdusta abiye

Şenol Gunes ilk sezonunda hazırlık maclaru ve sezonun ilk 2-3 maçında Q7 yı 10 numara pozisyonunda oynattı

O sezonun ilk maçında Mersin I. Y yi 5-1 yenmiştik ve Q7 maça 10 numarada başlamış ve devreye zar zor 1-0 önde gitmiştik , Şenol hoca devre Arası Q7 yı oyundan almış ve Maçı 5-1 kazanmıştık

Not : Sosa daha yeni transfer edildiği için hazır değildi o maçta

Yanı Q7 o pozisyonda Katiyen olmaz , Lens olur Babel de okur ama Q7 olmaz , olamaz , olması teklif dahi edilemez
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sadece tahmin, Harry Maguire transferi sonrası Vİda' yı Leicester' a satacağımızı düşünüyorum.
Leicester'ın Maguire' yi tutabilme ihtimali yok.
Bugün bende öyle bir haber gördüm

Meguire Zu M.city

Vida Zu Leicester

Diye bir haber gördüm

Çevrimdışı worns

Vida 10 milyonun üzerindeki tüm tekliflere satılabilir. Baştan beri böyle düşünüyorum. Yaş 29. Bence max ederi buralarda gelir. İyi oyuncu ama bizim için 10 milyonluk oyuncu değil Vida. Defans hattını daha geride kuran takımlarda oynamaya alışkın, öne çıkmada erken hamlede tereddütler yaşayabilen bir stoper. Ayrıca oyun kurulumunda ciddi rol üstlenebilecek bir pas tekniğine sahip değil. Bizim takımda parlayabileceğini pek düşünmüyorum önümüzdeki senelerde de. Bir Marcelo performansı bile beklemiyorum dürüst olmak gerekirse.

Talibi varsa resmi teklif varsa satalım onun için. Yıllık ücreti de fazla. Zaten yüklü kontratlı Pepe var. İki yüksek kontratlı stoper de bize lüks biraz.

Oktay'ın ne olduğunu ben biliyordum zaten benim gözümde bitmişti ama Nihat konusunda bir tepkim yoktu.Hani ne olumlu ne olumsuz.Dün yaptığı bariz ayıp.O da gözümden düştü.
Fakat 2012 yılında bildiğim kadarı ile "hatırlıyorum ki" gelecek alacaklarından vazgeçmişti , sözleşmemi bitirelim demişti.Yani yata yata da alabilirdi paralarını 3 yıl daha.
Tazminat davası açarak ve kulübü icraya vererek hakkından daha fazlasını aldı Nihat..

orkan ve utku'da kiralanacak deniyor.
Orkan Zu ADS diyorlar

ADS acayip kadro kurdu bu sene süper lige çıkmazsa bi daha da hayatta çıkamaz

Çevrimdışı abdusta

Vida için 30 dedik 40 dedik ancak sonunda acı gerçekle yüzleşiyoruz. 15 milyona fit miyiz? Yoksa kalsın mı?

Panik yok!!

son dakika haberi!! dikkatlice okuyun

Kısaca

Calum Chambers Fulhama kiralık yolunda ,o halde Vidaya 25milyon pound bonservisi hazırlayacaklarmış.
diğer yandan 35milyon pound ödedikleri Mustafiyide elden çıkarmak zorundalar.

olursa olur olmazsa onlar üzülsün biz degil..

https://www.givemesport.com/1367743-arsenal-identify-their-replacement-for-fulhambound-calum-chambers-fans-are-split

Alttada Arsenalli fanatiklerin Vidayı kuçumsediği yorumlar var

saygılar

Çevrimdışı f_madida

Orkan Zu ADS diyorlar

ADS acayip kadro kurdu bu sene süper lige çıkmazsa bi daha da hayatta çıkamaz

bu sene cikamazsa iflas eder amator lige gider. gerci ciksa bile iflas etme ihtimali yuksek bu kadar para harcadiktan sonra.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Vida 10 milyonun üzerindeki tüm tekliflere satılabilir. Baştan beri böyle düşünüyorum. Yaş 29. Bence max ederi buralarda gelir. İyi oyuncu ama bizim için 10 milyonluk oyuncu değil Vida. Defans hattını daha geride kuran takımlarda oynamaya alışkın, öne çıkmada erken hamlede tereddütler yaşayabilen bir stoper. Ayrıca oyun kurulumunda ciddi rol üstlenebilecek bir pas tekniğine sahip değil. Bizim takımda parlayabileceğini pek düşünmüyorum önümüzdeki senelerde de. Bir Marcelo performansı bile beklemiyorum dürüst olmak gerekirse.

Talibi varsa resmi teklif varsa satalım onun için. Yıllık ücreti de fazla. Zaten yüklü kontratlı Pepe var. İki yüksek kontratlı stoper de bize lüks biraz.

Bu kadar aceleci olmayin, Arsenal Chambers'i alel acele kiralama derdinde, son detaylar hallolunca Vida'ya teklif gelecek. Vida buyuk ihtimal Arsenal'e gidiyor.

Çevrimdışı worns

Bu kadar aceleci olmayin, Arsenal Chambers'i alel acele kiralama derdinde, son detaylar hallolunca Vida'ya teklif gelecek. Vida buyuk ihtimal Arsenal'e gidiyor.

O Chambers'i bize kiralasalar ya hazır ilişki kurmuşken. Stoper ve sağ bek oynayabiliyor. Gayet iş görür.  :)

Çevrimdışı mylife1903

Ozzinin %30dan da vazgecsinler mesutu vermeyeceklerse

Hem kendi adamlari ne demis
Bir turk iyidir iki turk td gonderir

150milyon len

bizim 4.cü santrafora bile teklif gelmesi :D

Renklilerin as oyuncularına bi halt gelmemesi :D

Çevrimdışı alimm

Ospina
                                   Tolga
                                   Ersin

Gökhan               Pepe            mirin            Adriano
corchia            Roco            Fatih           Caner

Oğuzhan      Medel
                          tolgay           Atiba

Lens                              Kagawa               chadli
Töre                               emre                 Quaresma

Aboubakar
                                    Larin
                                    Umut
                                    Güven

Bu kadro yeterli olur :)

ufak bir iki dokunuş daha lazım sanki :)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

ufak bir iki dokunuş daha lazım sanki :)

fazla lüks oldu bence :)

şenol hoca geniş kadroyu idare edemiyor :)

Çevrimdışı underworld

Aboubakar kalitesiz miydi ilk yarı top oynayamadı? Erken transfer her türlü avantajdır oyuncular kadroya daha kolay adapte olur daha rahat oynarlar. Gsyi şampiyon yapma parolasıyla başladılarsa da 21 puan bıraktın ilk devre. Bunun galatasarayla vs. ilgisi ne? Çıkıp oynadın 21 puan kaybettin. Ligin çok üstünde bir kadroya da gerek yoktu. 10 kişi kalmış Akhisarla 10 kişi kalmış Kayseriyi yensen küme düşmüş Gençlerbirliğine yenilmesen şampiyondun.
35 dk başak 10 kişi oynadı onu es geçme.
En az 90 dk 3-4 Maçta bir fazla oynadık ama değil gol atmak POZİSYONA bile giremedik.
Fakat zaten bizi şampiyon yapmayacaklardı, Yersen..!

Çevrimdışı underworld

15 bugün olur
Çok zorlarsa 13 te olur

Çevrimiçi Samet Demir

Ozzinin %30dan da vazgecsinler mesutu vermeyeceklerse

Hem kendi adamlari ne demis
Bir turk iyidir iki turk td gonderir
Ozinin %30 hakkı gitti zaten. Sözleşmesi bittikten sonra sözleşme yeniledik diye biliyorum abi ama ? Bilenler bilgilendirsin.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: