2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4656298 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Nihat Kahveci beşiktaşlı Felan değil şimdi burda bişey diyeceğimde moderasyon almak istemiyorum geçen hafta nopost + 1 hafta moderasyon aldım ağzımı bozmak istemiyorum
Benim gözümde demirörenden farkı yok nihat kahvecinin
Ayıptır ayıp.
Okadar ekmeğini yedi bu kulübün yaptığı nekadar ayıp aklıma geldikçe sinirleniyorum

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Başkanla olan konuşmasını paylaşmış bide

Çevrimdışı mylife1903

Başkanla olan konuşmasını paylaşmış bide
Dedikoducu adam ya
Boyle paylasim yapilir mi

Çevrimdışı mylife1903

Haber Kartalı

@HaberKartali
ÖZEL: Kulübümüz, 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha Rafinha Alcantara'yı kiralamak istiyor. Barcelona'dan fiyat talep edildi.
Ilginc bi hafta once falan yazdim buraya
Kim okuyor forumu gardesim fikir calmayin
Emege saygi, foruma link verin

Gercekligi yok burdan gazladik, duyum falan degil

Çevrimdışı f_madida

Nihat Kahveci beşiktaşlı Felan değil şimdi burda bişey diyeceğimde moderasyon almak istemiyorum geçen hafta nopost + 1 hafta moderasyon aldım ağzımı bozmak istemiyorum
Benim gözümde demirörenden farkı yok nihat kahvecinin
Ayıptır ayıp.
Okadar ekmeğini yedi bu kulübün yaptığı nekadar ayıp aklıma geldikçe sinirleniyorum

Yahu usenmedim baktim, adam 2 senede toplam 7 milyon avro maas almis, sezon basi 3 gol 3 asistle oynamis. Hic ben hakettim mi bu parayi diye sormak da yok, nasil bir tipmis bu boyle. Hala da laf ediyor, az bucuk duzgun bir insan olsa yahu kusura bakmayin ben 2 sezondur hicbir sey yapamadim bari fedakarlik yapayim bu sezon, maasimi biraz azaltayim da katkim olsun derdi zamaninda.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu usenmedim baktim, adam 2 senede toplam 7 milyon avro maas almis, sezon basi 3 gol 3 asistle oynamis. Hic ben hakettim mi bu parayi diye sormak da yok, nasil bir tipmis bu boyle. Hala da laf ediyor, az bucuk duzgun bir insan olsa yahu kusura bakmayin ben 2 sezondur hicbir sey yapamadim bari fedakarlik yapayim bu sezon, maasimi biraz azaltayim da katkim olsun derdi zamaninda.
Insan derken

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1026395834940907520  kafa karisti  :alala:

bu adamne ara  kiraya vrildi  ne ara baska takimla antrenmana cikti ..  Miyaşını kimin odeyecegi konusunda  fikri  olan ? Anlasmanin  maddeleri endir  hollanda kulubuyle ? Bi bilen, duyan? 
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2018, 12:42:29 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Nihat sosyal medyada ne paylaşsa küfür yiyor ve bunu başkanın yaptırdığını düşünüyor..  Dün Instagram'dan şöyle bişey paylaşmış:

Hızlı resim açamayanlar : https://imgur.com/a/cd4wJ0x

Oktay Derelioğlu da şöyle bi açıklama yapmış Nihat'a destek olmuş..
Alıntı
''Fikret Orman açıp küfür eder anca Nihat'ım! Bakalım bekliyorum, varsa yüreğin yüzüme et diye beni de engelledi! Beşiktaş'ın sahibi sanıyor kendini. Ancak sosyal medyada belden aşağı vurarak algı yapıyor. Kimseden de korkumuz yok, bunu da sahte hesaplar ve kişiler bilsin' Beşiktaş'ın tek sahibi vardır, o da taraftar''

Nihat gözümde zaten bitikti de Oktay'ın da ne olduğunu görmüş oldum.

Çevrimdışı worns

Moussa wague, rafinha ve cliessen'i kiralasın barca bize madem. Hepsi 2 yıllıktan güzel paket olabilir. :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Mevcut Kadro ;

Tolga
                       Utku
                       Ersin

Gökhan      Pepe        Roco           Adriano
                Alpay        Fatih           Caner

Oğuzhan   Medel
                Tolgay       Atiba
                                Necip
                                Dorukhan

Quaresma       10 numara yok        Babel
Lens
Töre
Orkan
Mertcan

Negredo
                       Love
                       Larin
                       Pektemek
                       Umut
                       Güven

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oktay Derelioğlu: "Fikret Orman açıp küfür eder anca Nihat'ım! Bakalım, bekliyorum varsa yüreğin yüzüme et diye beni de engelledi. Kendisini BJK'nın sahibi sanıyor. Ancak sosyal medyada belden aşağı vurararak algı yaparlar."

Fabrinin yarısı kadar adam değilsiniz ikiniz de

Nihat Kahveci ve Oktay Derelioğlu gerçekten Beşiktaş efsanesi olsaydı, efsaneyi geçtim iyi birer Beşiktaşlı olsaydı,
Beşiktaş transferler ile uğraşırken, en yoğun ve kritik dönemde iken
Beşiktaş başkanına yazdığı konuşmayı ifşa etmez, Oktay gibi "o anca açar küfür eder" demezdi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu arada transfer bekliyoruz ama Euro şu an 5,9935 TL.. 6 TL'ye ramak kaldı  :ebebe:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Oktay Derelioğlu: "Fikret Orman açıp küfür eder anca Nihat'ım! Bakalım, bekliyorum varsa yüreğin yüzüme et diye beni de engelledi. Kendisini BJK'nın sahibi sanıyor. Ancak sosyal medyada belden aşağı vurararak algı yaparlar."

Fabrinin yarısı kadar adam değilsiniz ikiniz de

Nihat Kahveci ve Oktay Derelioğlu gerçekten Beşiktaş efsanesi olsaydı, efsaneyi geçtim iyi birer Beşiktaşlı olsaydı,
Beşiktaş transferler ile uğraşırken, en yoğun ve kritik dönemde iken
Beşiktaş başkanına yazdığı konuşmayı ifşa etmez, Oktay gibi "o anca açar küfür eder" demezdi
"Varsa yüreğin yüzüme et diye beni de engelledi"   diye yazarak Başkana küfür ettiğini itiraf etmiş . Kimse farkına varamamış
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı terapati

Mevcut Kadro ;

Tolga
                       Utku
                       Ersin

Oğuzhan   Medel
                Tolgay       Atiba
                                Necip
                                Dorukhan

Lens
Töre
Orkan
Mertcan

Negredo
                       Love
                       Larin
                       Pektemek
                       Umut
                       Güven
Mevcut kadronun bu şekilde kalması ve Şenol Hoca'nın halen aynı taktikle oynatmaya çalışması an itibariyle en büyük korkularım takımla ilgili...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir kasik suda Babel'i linc eden Besiktas taraftari Nihat-Oktay ikilisinin sistematik olarak Baskan Fikret Orman icin attigi mesajlar konusunda sessiz kalmis.  :alala: :alala:
Sessiz falan değil tepkiler çığ gibi büyüyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Nihat sosyal medyada ne paylaşsa küfür yiyor ve bunu başkanın yaptırdığını düşünüyor..  Dün Instagram'dan şöyle bişey paylaşmış:

Hızlı resim açamayanlar : https://imgur.com/a/cd4wJ0x

Oktay Derelioğlu da şöyle bi açıklama yapmış Nihat'a destek olmuş..
Nihat gözümde zaten bitikti de Oktay'ın da ne olduğunu görmüş oldum.
Oktay bitmis

Kucuk bit yavrusuna da (Hakaret Yasak)₁ denir. Mesela kancik yavsaklandi diye bahsedilir literaturde

Aklima bi fikra geldi
Ormanda yangin cikmis
Bi telas butun heyvenler kaciyir
Aslan cikmis durun la demis
Boyle olmaz panik yapmayin birbirimjzi ezecez
En iyisi alfabatik siraylan kacalim demis
Zebra uzulurken bi bakmjs aslan bit hoplaya ziplaya gemiyi terk etmeye baslamis
Aslan demis ula dur bit kardas sirani bekle
Bit de demis
Aslan abey ben senin bildigin bitlerden degilim

Çevrimdışı kyiv

Ona sorsan profesyonellik. Zorlamı kendimi transfer ettirdim? Mehmet Topuz yüzünden yenilen golü çıkarmak için alınan Nihat kahveci...Ve skor 0-1 iken 0-2....Ah demirören ah...Bırak herşeyi herkesi Fenrbahçe alsın. Bizden kaçırarak aldıkları kimden hayır gördüler?

Çevrimdışı mylife1903

Mevcut Kadro ;

Tolga
                       Utku
                       Ersin

Oğuzhan   Medel
                Tolgay       Atiba
                                Necip
                                Dorukhan

Lens
Töre
Orkan
Mertcan

Negredo
                       Love
                       Larin
                       Pektemek
                       Umut
                       Güven

baba baba on numera yiooh
para mı bitmiş lo tabe negroyu acik unutursan boyle galirsiyinh
babo yaaww on nomero komple yok, transfer etmemisler
Vaaaouuyijj babonun
Parasiz galmislar bir de on numaero transfer etmemisler
hade parasiz galdin da niye adam akıllı on numeron yohtur, on numero alaydi

Çevrimdışı kyiv

Bu devirde parayı tercih etmeyen gerçek Beşiktaşlıyı bulmak çok zor.Devir para devri olmuş. Şu an altyapıda Beşiktaşın geleceği diye gördüğümüz çocukların velileri hele çocuklar biraz büyüsün biraz iyi çıksın kulübü sağmak için her numarayı yaparlar. Kısıtlı yeteneği ile sözleşmesi iyi niyetle uzatılanların artık yeter dendiğinde neler yaptığı ortada iken kimseye güvenmeyeceksin. Asıl olan Beşiktaştır gerisi hikaye.Onun için çocukluğumdan bu yana aldığım formaların hiçbirinin arkasına futbolcu ismi yazdırmadım. Sen, ben, o hepimiz Beşiktaş için bu futbolculardan çok daha değerliyiz biz Beşiktaş üzerinden para kazanmıyoruz aksine para, zaman, emek harcıyoruz.

Çevrimdışı terapati

Bu devirde parayı tercih etmeyen gerçek Beşiktaşlıyı bulmak çok zor.Devir para devri olmuş. Şu an altyapıda Beşiktaşın geleceği diye gördüğümüz çocukların velileri hele çocuklar biraz büyüsün biraz iyi çıksın kulübü sağmak için her numarayı yaparlar. Kısıtlı yeteneği ile sözleşmesi iyi niyetle uzatılanların artık yeter dendiğinde neler yaptığı ortada iken kimseye güvenmeyeceksin. Asıl olan Beşiktaştır gerisi hikaye.Onun için çocukluğumdan bu yana aldığım formaların hiçbirinin arkasına futbolcu ismi yazdırmadım. Sen, ben, o hepimiz Beşiktaş için bu futbolculardan çok daha değerliyiz biz Beşiktaş üzerinden para kazanmıyoruz aksine para, zaman, emek harcıyoruz.
:claps:

Çevrimdışı mylife1903

Gavur dedigimiz adamlar bunlardan daha delikanli cikiyir ya ona uzuluyorum
Fabri atibA hatta ve hatta gutiye bah bi de bu nihata oktaya falan
Bu adamligin dini dili irki hatta ve hatta cinsiyeti de olmuyor

Çevrimdışı kyiv

Gavur dedigimiz adamlar bunlardan daha delikanli cikiyir ya ona uzuluyorum
Fabri atibA hatta ve hatta gutiye bah bi de bu nihata oktaya falan
Bu adamligin dini dili irki hatta ve hatta cinsiyeti de olmuyor

Tosic unutulur mu?

Çevrimdışı 38life

Vida konusunda izlenen politika büyük bir fiyaskoya doğru gidiyor. Hayırlısı. İnşallah yanılırım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ona sorsan profesyonellik. Zorlamı kendimi transfer ettirdim? Mehmet Topuz yüzünden yenilen golü çıkarmak için alınan Nihat kahveci...Ve skor 0-1 iken 0-2....Ah demirören ah...Bırak herşeyi herkesi Fenrbahçe alsın. Bizden kaçırarak aldıkları kimden hayır gördüler?
Kontratı verince işlem tamamlanmış oluyor. Kontratta yazan kulübün yükümlüklerinden ibaret her şey sanılıyor. Örneğin kontratta takım antrenman yaparken Veli dizinden sakat raporu alıp konserlere gidemez diye bir şey yazmıyor. Öyleyse kılıfına uydurduktan sonra Veli'nin böyle bir şey yapmasında sakınca yok  değil mi? Yazılı olduğu kadar yazılı olmayan kurallar da vardır ama işine gelen işine geldiği gibi algılıyor. Bunu da özellikle bizim Türk futbolcular yapıyor. Nihat kendi deyimiyle profesyonel bir futbolcuydu. Ben de onu Beşiktaş efsanesi olarak değil profesyonel bir futbolcu olarak ele alıp gerçekte ne kadar profesyonel olduğunu sorguluyorum. Nihat gibiler bu yolu kendileri seçti. Sonradan çıkıp ağlamak sızlanmak yok.

Çevrimdışı mylife1903

Kontratı verince işlem tamamlanmış oluyor. Kontratta yazan kulübün yükümlüklerinden ibaret her şey sanılıyor. Örneğin kontratta takım antrenman yaparken Veli dizinden sakat raporu alıp konserlere gidemez diye bir şey yazmıyor. Öyleyse kılıfına uydurduktan sonra Veli'nin böyle bir şey yapmasında sakınca yok  değil mi? Yazılı olduğu kadar yazılı olmayan kurallar da vardır ama işine gelen işine geldiği gibi algılıyor. Bunu da özellikle bizim Türk futbolcular yapıyor. Nihat kendi deyimiyle profesyonel bir futbolcuydu. Ben de onu Beşiktaş efsanesi olarak değil profesyonel bir futbolcu olarak ele alıp gerçekte ne kadar profesyonel olduğunu sorguluyorum. Nihat gibiler bu yolu kendileri seçti. Sonradan çıkıp ağlamak sızlanmak yok.
Yd efsanesi

Etiketler: