güven güvenme yaptıkları ortada yüzde yüz başarı bekliyorsunuz yok öyle bir şey
transfere para harcayamazken ffp yüzünden yapılan transferlerle iki yıl şampiyonluk getiren
bir çok oyuncuyu satarak gelir elde eden yönetim transferde başarısız değildir. düşeşden
bahsediyorsunuzda bu kadar düşeş gelmez. sürekli birilerini beceriksiz görmek ve işi şansa bağlamak
dürtüsü içindesiniz transfer işi zordur bu kadar tutturabilmek bile büyük başarı birde bunu parasız yapmak
biz 4 yıldır transfere cepten kuruş harcamadık transfer hiç eksi vermedi diğer gelirlere yük olmadı ve bu işden para kazandık
başarı kazandık bunu şansa yormak büyük haksızlık kötü oyuncu çıkınca umut metin diye sayıyorsunuz iyi olunca şans oluyor
bu iş şanssa kötü olanda kötü şansdır o zaman gerçekten imza töreninde foto çektirdi diye bir yöneticinin o oyuncuyu aldığını
falanmı düşünüyorsunuz. 5 yıllık geçmişine kayyumun kapısındaki kulübü alacaksın 140 M dolarlık stad yapacaksın 5 yıla iki şampiyonluk sığdıracaksın transferden 70-80 M€ kazanacaksın ve bunların hepsi şans olacak. madem negredoyu alıp Beşiktaşı zarara uğrattı umut diyorsunuz neden vidayı alanında o olduğunu düşünüp iyi iş yaptı diyemiyorsunuz tosiçi satanın cenki satanın o olduğunu neden söylemiyorsunuz kötüyü alıyorda iyiyi alırken satarken o yapmış olmuyormu.
Bence sorun sizde art niyetli bakış açısı bu. ön yargılısınız tarafsız bakamıyorsunuz. devre arası vida alınırken burda insanlar yaygara kopardı o kadar stoperimiz var ne gereksiz transfer boşuna alıyoruz kötü oyuncu şimdi takıma stoper lazım bir tane aldık ama dahada lazım vida giderse almak gerekiyor demek neymiş vida almak gereksiz değilmiş kimseye yapılan teklifi bilmeden konuşup durmak yanlış
ha yanlış transfer yapmadılarmı çok ama hepsinide taraftar galyanı yüzünden yaptılar panik transferleriydi. taraftar sürekli istiyor eldekini sat yenisini al bu aslında ihtiyaç değil alışveriş hastalığı dertleri çoğunun yıldız alıp renklilere hava atmak neymiş hocanın istediği transferleri yapmıyorlarmış iyiki yapmıyorlar al işde serdar aziz hala sakat 4 M verecektik ozanın durumu ortada 7 M verecektik iyiki yapmamışlar.
Vida gitsin hele abi basiridir deriz merak etme. Zaten bir tane taraftar bile yok vidaya isinan daha dun geldi bugun gidecek.
Basarili transferleri konusuyoruz zaten ama basarisiz transferlerini yazdirmayin gene, para yok diyorsun 80 milyon yuroluk alim yapmadi mi bu kulup.
sezerinden girip omerinden ciksrtma abi. %50 gibidir bu yonetim oturup sayarim cok istiyorsan.
Sadece bonservis olarak bakma. Pekto ile sozlesme yenileyen bir yonetim bu. 5 milyon yuro civari odeme yapildi pektoya. Adamin 2 macini izleyemezsin izlemek istesen herif yansakat ya kadroya giremiyor.
Bonservis parasini bir kere alip kasaya koyuyorsun ama bonservisle aldigin bir oyuncuya da 3-4 sene maas veriyorsun. Bonservis uzerinden degil maliyet uzerinden konusulmali bazi konulsr.
Gokhan suzen sezercik ugur boral falan yahu
Sizin gozunuzu boyayabilir, benim gozumu boyamiyor bu yonetim, daha iyi olmalari lazim, net. Bu konuyu tartismam bile
Feda sezonu diyor, menemen falan filan gizli hedef samet gereksizi ile bizi rezil ediyorlar. Fedaymis, duzgun de yonetemiyor, feda diyor gidiyor golhan suzene falan para veriyor, tivittirdan niyank.
Hakemlere federasyona mukayet olup senol gunese karismasinlar baska ihsan istemez bu yonetimden.
Bir suru bombasi var adamlarin oturup tekrar baslamayacam. Baskan iyi bi insan olabilir iyi de baskan zaten ama o yonetim kurulu cok zayif.