2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278767 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

negredo gitsinde kontenjan açmıyor yerine forvet alacaksın
vida gidecekmi bakalım hoş gitse ne olur yerine stoper alacaksın
oda kontenjan açmaz senin 13 yabancın var arası gönderdin 12 olur
on numara ve kaleciyle doldurdun oldu 14  negredo sattın yerine forvet alacaksın vida sattın yerine
stoper alacaksın yerli alamıyorsun gene 14 yabancın var ve hala alman gereken bir sağ bek var
yani merkez orta sahaya yabancı oyuncu alamazsın almanın tek koşulu atiba ile uzatmamaktı uzattık o ihtimali kapattık
bir ihtimal babel yada quaresma giderse onun yerine sağ bek alınır orta sahaya takviyenin tek yolu love da giderse olur
larin bence çok iyi bir oyuncu olacak ama ondan bir patlama beklemek yanlış birinci forvet olamaz daha
Gayet kolay abi
Negredo lens aras love gonderirsin
Vidayi satacan quaresmayi satacan
6 oyuncu oldu

Elinde pepe roko atiba medel babel  kaliyor bi orta saha bir on numara bir santrafor al kapat transferi sistemi de degistir gerekirse hicayla konusup.

Ben olsam bu maddi durumda be kaleci ne sagbek alirdim. Stoperde almazdim pepe roko oynardi, patlayana kadar.
14 yabanci diye neden 14 alalim az alinca ceza mi veriyorlar.

Kagawa gelecekse tamam bir tsne santrafor alirsin adam gibi
Gomez deniyor gelsin baslasin
        Tolgea
Gg pepe roko adri
     Mede atiba
Tire kagava babel
       Gomez
Boyle oynarsin mis gibi

Çevrimdışı mylife1903

Bedava gonderelim demiyorum zaten, ama mesela bir Abdulkadir'e karsilik Tolgay + Pektemek veya Love verilse fena olmaz. Iki taraf da kazanmis olur. Benim derdim kaliteleri de degil, GS'nin kendi capinda bizi keklemeye calistigini da soyledim ta bastan, derdim maas / performans oransizligi. Ayrica ikisi birden luks, hic neden dusunulmuyor Tolgay'i takasta kullanma durumu? TS'ye boyle bir adam lazim Okay gitti, Love veya Pektemek de onlarda is yapar. Abdulkadir de hem bize uyar hem Senol Hoca'yla potansiyeline erisir.
Okay ile musayi alip oynatsan oguzhan tolgaydan daha fazla katki alirdin.

Çevrimdışı mylife1903

artık metin bakmıyor sanırım candaş olabilir başta
Beşiktaşın dijital medya ağını yürütmek twittere iki mesaj yazmak değilki
hep düz hesap bakıyorsunuz olaya Beşiktaş hesaplarının görevi birilerine ayar çekmek değilki
resmi hesapta seviye düşüremezsin taraftar hesabı değil o yazılan herşey kurumu bağlar.
bence sosyal medya ağını çok başarılı yönetiyorlar. Hem taraftar etkileşimini çok hızlı yakalıyorlar
hem bunun üzerine proje geliştiriyorlar. Taraftar istiyorki kulüp kendi gibi olsun ama olmaz
resmi kurup kimliğiyle haraket etmek zorunda ne yapsın isteniyor 12 numara gibi hesaplar açıp ergenleremi teslim etsinler. Kulübün taraftar reaksiyonu olan bölgeden uzaklaşması lazım
taraftar kendi işini kendi görür. yapmaları gereken kulüple takımlarla alakalı paylaşımı biraz daha arttırmak
yoksa taraftar nabzını iyi tutuyorlar hızlı reaksiyonda veriyorlar. maniplasyonlar falan Beşiktaşın ağırlığına yakışmaz.
Kulubun gorevi taraftari orgutlemek ve yonlendirmektir. Bunlari resmi hesaptan yapsin demiyorum zaten, komple bir medya plani ve yonetimi yapilir, trol hesaplar falan da olur.
20 milyonluk camiada taraftarin nabzinu tutmak cok onemlidir, bazen ofke bosalimini bile kontrol eder, manipule ederek kartalyuvasina yonlendirirsin bu ofkeyi. Ofke satislara yansir

Çevrimiçi Necmi

Babel de giderse bu kadro ile 30-40 gol zor atariz

Vida fazla oynamadigi icin once onu yaziyoruz satilsin diye de
Once satilmasi gerekenler lens negro pekto aras love, tolgay ve oguzhan biri sonrasinda vida babel quaresma diye gider
Sattiklarimiz ya da gidenler sebebiyle kalite dusuyor sonra bunlarin yerine yonetim gidip rezalet sikandal transferler yapiyor kalite iyice dusuyor, hala oynayanlari gonderip transfer yapmaya calisiyorlar. Hala guvenmiyorum bu yonetime transfer konusunda insallah duses gelir
güven güvenme yaptıkları ortada yüzde yüz başarı bekliyorsunuz yok öyle bir şey
transfere para harcayamazken ffp yüzünden yapılan transferlerle iki yıl şampiyonluk getiren
bir çok oyuncuyu satarak gelir elde eden yönetim transferde başarısız değildir. düşeşden
bahsediyorsunuzda bu kadar düşeş gelmez. sürekli birilerini beceriksiz görmek ve işi şansa bağlamak
dürtüsü içindesiniz transfer işi zordur bu kadar tutturabilmek bile büyük başarı birde bunu parasız yapmak
biz 4 yıldır transfere cepten kuruş harcamadık transfer hiç eksi vermedi diğer gelirlere yük olmadı ve bu işden para kazandık
başarı kazandık bunu şansa yormak büyük haksızlık kötü oyuncu çıkınca umut metin diye sayıyorsunuz iyi olunca şans oluyor
bu iş şanssa kötü olanda kötü şansdır o zaman gerçekten imza töreninde foto çektirdi diye bir yöneticinin o oyuncuyu aldığını
falanmı düşünüyorsunuz. 5 yıllık geçmişine kayyumun kapısındaki kulübü alacaksın 140 M dolarlık stad yapacaksın 5 yıla iki şampiyonluk sığdıracaksın transferden 70-80 M€ kazanacaksın ve bunların hepsi şans olacak. madem negredoyu alıp Beşiktaşı zarara uğrattı umut diyorsunuz neden vidayı alanında o olduğunu düşünüp iyi iş yaptı diyemiyorsunuz tosiçi satanın cenki satanın o olduğunu neden söylemiyorsunuz kötüyü alıyorda iyiyi alırken satarken o yapmış olmuyormu.
Bence sorun sizde art niyetli bakış açısı bu. ön yargılısınız tarafsız bakamıyorsunuz. devre arası vida alınırken burda insanlar yaygara kopardı o kadar stoperimiz var ne gereksiz transfer boşuna alıyoruz kötü oyuncu şimdi takıma stoper lazım bir tane aldık ama dahada lazım vida giderse almak gerekiyor demek neymiş vida almak gereksiz değilmiş kimseye yapılan teklifi bilmeden konuşup durmak yanlış
ha yanlış transfer yapmadılarmı çok ama hepsinide taraftar galyanı yüzünden yaptılar panik transferleriydi. taraftar sürekli istiyor eldekini sat yenisini al bu aslında ihtiyaç değil alışveriş hastalığı dertleri çoğunun yıldız alıp renklilere hava atmak neymiş hocanın istediği transferleri yapmıyorlarmış iyiki yapmıyorlar al işde serdar aziz hala sakat 4 M verecektik ozanın durumu ortada 7 M verecektik iyiki yapmamışlar.

Çevrimiçi Necmi

Kulubun gorevi taraftari orgutlemek ve yonlendirmektir. Bunlari resmi hesaptan yapsin demiyorum zaten, komple bir medya plani ve yonetimi yapilir, trol hesaplar falan da olur.
20 milyonluk camiada taraftarin nabzinu tutmak cok onemlidir, bazen ofke bosalimini bile kontrol eder, manipule ederek kartalyuvasina yonlendirirsin bu ofkeyi. Ofke satislara yansir
olmadığını nerden biliyoruz. adı üstünde gizli trol hesap zaten bilirsek gizli olmaz.
Bence sosyal medya çok iyi yönetiliyor. Beşiktaş taraftarını resmi hesaptan bile yönlendirmek
5 dakika bile sürmüyor tansiyonu düşürmekde öyle o kadar kolay düşürüyorlarki
bir olay yaşanıyor basit bir haber bir anda taraftar coşuyor ara gazla zirveye çıkıyor yeterli olduğu anda bazı hesaplar
aynı anda tampon görevi görmeye başlıyor taraftarın yönü kısa sürede değişiyor
milyonlarca taraftar var bu kadar hızlı reaksiyon ve aynı hızda geri çekilme doğaçlamamı olur

Çevrimdışı mylife1903

güven güvenme yaptıkları ortada yüzde yüz başarı bekliyorsunuz yok öyle bir şey
transfere para harcayamazken ffp yüzünden yapılan transferlerle iki yıl şampiyonluk getiren
bir çok oyuncuyu satarak gelir elde eden yönetim transferde başarısız değildir. düşeşden
bahsediyorsunuzda bu kadar düşeş gelmez. sürekli birilerini beceriksiz görmek ve işi şansa bağlamak
dürtüsü içindesiniz transfer işi zordur bu kadar tutturabilmek bile büyük başarı birde bunu parasız yapmak
biz 4 yıldır transfere cepten kuruş harcamadık transfer hiç eksi vermedi diğer gelirlere yük olmadı ve bu işden para kazandık
başarı kazandık bunu şansa yormak büyük haksızlık kötü oyuncu çıkınca umut metin diye sayıyorsunuz iyi olunca şans oluyor
bu iş şanssa kötü olanda kötü şansdır o zaman gerçekten imza töreninde foto çektirdi diye bir yöneticinin o oyuncuyu aldığını
falanmı düşünüyorsunuz. 5 yıllık geçmişine kayyumun kapısındaki kulübü alacaksın 140 M dolarlık stad yapacaksın 5 yıla iki şampiyonluk sığdıracaksın transferden 70-80 M€ kazanacaksın ve bunların hepsi şans olacak. madem negredoyu alıp Beşiktaşı zarara uğrattı umut diyorsunuz neden vidayı alanında o olduğunu düşünüp iyi iş yaptı diyemiyorsunuz tosiçi satanın cenki satanın o olduğunu neden söylemiyorsunuz kötüyü alıyorda iyiyi alırken satarken o yapmış olmuyormu.
Bence sorun sizde art niyetli bakış açısı bu. ön yargılısınız tarafsız bakamıyorsunuz. devre arası vida alınırken burda insanlar yaygara kopardı o kadar stoperimiz var ne gereksiz transfer boşuna alıyoruz kötü oyuncu şimdi takıma stoper lazım bir tane aldık ama dahada lazım vida giderse almak gerekiyor demek neymiş vida almak gereksiz değilmiş kimseye yapılan teklifi bilmeden konuşup durmak yanlış
ha yanlış transfer yapmadılarmı çok ama hepsinide taraftar galyanı yüzünden yaptılar panik transferleriydi. taraftar sürekli istiyor eldekini sat yenisini al bu aslında ihtiyaç değil alışveriş hastalığı dertleri çoğunun yıldız alıp renklilere hava atmak neymiş hocanın istediği transferleri yapmıyorlarmış iyiki yapmıyorlar al işde serdar aziz hala sakat 4 M verecektik ozanın durumu ortada 7 M verecektik iyiki yapmamışlar.
Vida gitsin hele abi basiridir deriz merak etme. Zaten bir tane taraftar bile yok vidaya isinan daha dun geldi bugun gidecek.
Basarili transferleri konusuyoruz zaten ama basarisiz transferlerini yazdirmayin gene, para yok diyorsun 80 milyon yuroluk alim yapmadi mi bu kulup.
sezerinden girip omerinden ciksrtma abi. %50 gibidir bu yonetim oturup sayarim cok istiyorsan.
Sadece bonservis olarak bakma. Pekto ile sozlesme yenileyen bir yonetim bu. 5 milyon yuro civari odeme yapildi  pektoya. Adamin 2 macini izleyemezsin izlemek istesen herif yansakat ya kadroya giremiyor.
Bonservis parasini bir kere alip kasaya koyuyorsun ama bonservisle aldigin bir oyuncuya da 3-4 sene maas veriyorsun. Bonservis uzerinden degil maliyet uzerinden konusulmali bazi konulsr.

Gokhan suzen sezercik ugur boral falan yahu

Sizin gozunuzu boyayabilir, benim gozumu boyamiyor bu yonetim, daha iyi olmalari lazim, net. Bu konuyu tartismam bile
Feda sezonu diyor, menemen falan filan gizli hedef samet gereksizi ile bizi rezil ediyorlar. Fedaymis, duzgun de yonetemiyor, feda diyor gidiyor golhan suzene falan para veriyor, tivittirdan niyank.

Hakemlere federasyona mukayet olup senol gunese karismasinlar baska ihsan istemez bu yonetimden.

Bir suru bombasi var adamlarin oturup tekrar baslamayacam. Baskan iyi bi insan olabilir iyi de baskan zaten ama o yonetim kurulu cok zayif.

Çevrimiçi Necmi

bu renkliler 28 bin lira yüzünden haciz yemişler basın hala transfer yaptırıyor :D
bizede 15 M a oyuncu satmışız Beşiktaşın parası yok transfer yapamıyor algısı kasıyorlar.
Başkan ffp bitti dedikten sonra kestiler seslerini daha önce ffp varmış gibi konuşuyorlardı
renklilerle ilgili konuşurken bizide katıyorlardı.
geçen gün biri Beşiktaşın parası var pusuya yattı bekliyor dedi bu kadrosuyla zaten uefa turlarını geçer
aceleleri yok dedi. :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

olmadığını nerden biliyoruz. adı üstünde gizli trol hesap zaten bilirsek gizli olmaz.
Bence sosyal medya çok iyi yönetiliyor. Beşiktaş taraftarını resmi hesaptan bile yönlendirmek
5 dakika bile sürmüyor tansiyonu düşürmekde öyle o kadar kolay düşürüyorlarki
bir olay yaşanıyor basit bir haber bir anda taraftar coşuyor ara gazla zirveye çıkıyor yeterli olduğu anda bazı hesaplar
aynı anda tampon görevi görmeye başlıyor taraftarın yönü kısa sürede değişiyor
milyonlarca taraftar var bu kadar hızlı reaksiyon ve aynı hızda geri çekilme doğaçlamamı olur
Sozkonusu bizim taraftar abi, cometobesiktas olayini bile yaratan bu taraftar
Murat ozen denen herif mesela dun babel lincinde ilk tasi atan degil mi?
Ingilizce babele ayar veriyor, sen kimsin ulan denyo diyen yok sonra sitesinden haber yapip taraftari yonlendiriyor.
Sonra senin yonetimin bu herife gidip ozel roportaj veriyor

Besiktaslinin yuregi tek atar abi, yonlendirmek cok kolay. Benim hatirladigim topluca verilen tek tepki ise fotomaca olmsutu, kartalpencesindem dolayi, arkasi gelmedi. Tarafatr ile bir yere kadar lokomotif kulup ve baskan olmali

Çevrimdışı mylife1903

bu renkliler 28 bin lira yüzünden haciz yemişler basın hala transfer yaptırıyor :D
bizede 15 M a oyuncu satmışız Beşiktaşın parası yok transfer yapamıyor algısı kasıyorlar.
Başkan ffp bitti dedikten sonra kestiler seslerini daha önce ffp varmış gibi konuşuyorlardı
geçen gün biri Beşiktaşın parası var pusuya yattı bekliyor dedi bu kadrosuyla zaten uefa turlarını geçer
Terbiyesizin tekidir, abi allah gano gani belasini versin bu fetocu efsanelere sahip camianin ama 28bin tl fatih terim verir kapatirdi. Boyle firsatcilara da uyuz oluyom. Bizim aktifreklam olayi gibi bisidir bu

28bin tl bir futbolcunun mac basi primi falandir. Boyle bir meblag icin kulupleri afise ediyorlar
Hem seviniyim hem uzuluyom boyle olaylara karisik bir duygu

Lig baslayacak biz kadroyu olusturamadik daha
Taliska devre arasi soylemis ben yokum diye ben o noktadayim

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaşın parası var ama herşeyden ileri yönetim ve başkanın iyi bir para politikası aklı var.
sorumlu davranıyorlar.
örnegin Negredo konusu daha öncede yazdım
Negredo gönderilmek isteniyor ama bunun yanındada yerine alınacak oyuncu ile birlikte maliyet hesabı yapılıyor.
Negredo ve talipli klube söylenen bonservis parası istemiyoruz ama 1 yılı kalmış Negredoyada maaş farkı veya cebimizden ücret farkı ödemeyiz
yani siz karşılayın diyoruz veya Negredoya sen imza parasını karşıdan al maaşınıda düşür anlaş yani seni serbest bırakıyım birşey isteme ve git deniliyor.
Eger bu şekilde Negredo takımdan gönderilmezse kesinlikle Beşiktaş cebinden para verip yollamayacak takımda 1 sene daha tutacak ve yerine transfer yapmayacaktır.
Aksi takdirde Negredoya gitmesi için ödenecek para-yerine alınacak oyuncu kira parası veya bonservis ve kiracıya ödenecek para ile 1 yıl için bu kadar borça girmeyi
klüp düşünmüyor

Bunu böyle okudugumuzda yanlışlarda ısrar edilmeyeceginide anlıyoruz.

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaşın parası var ama herşeyden ileri yönetim ve başkanın iyi bir para politikası aklı var.
sorumlu davranıyorlar.
Negredo gönderilmek isteniyor ama bunun yanındada yerine alınacak oyuncu ile birlikte maliyet hesabı yapılıyor.
Negredo ve talipli klube söylenen bonservis parası istemiyoruz ama 1 yılı kalmış Negredoyada maaş farkı veya cebimizden ücret farkı ödemeyiz
yani siz karşılayın diyoruz veya Negredoya sen imza parasını karşıdan al maaşınıda düşür anlaş yani seni serbest bırakıyım birşey isteme ve git deniliyor.
Eger bu şekilde Negredo takımdan gönderilmezse kesinlikle Beşiktaş cebinden para verip yollamayacak takımda 1 sene daha tutacak ve yerine transfer yapmayacaktır.
Aksi takdirde Negredoya gitmesi için ödenecek para-yerine alınacak oyuncu kira parası veya bonservis ve kiracıya ödenecek para ile 1 yıl için bu kadar borça girmeyi
klüp düşünmüyor

Saygılar
Negrodo pismanliktir
25 mac oynatmayacagimiz bir oyuncu

Yahudiler ne diyor, mali alirken kazanacaksin, elden cikartirken degil

Çevrimiçi Necmi

Terbiyesizin tekidir, abi allah gano gani belasini versin bu fetocu efsanelere sahip camianin ama 28bin tl fatih terim verir kapatirdi. Boyle firsatcilara da uyuz oluyom. Bizim aktifreklam olayi gibi bisidir bu

28bin tl bir futbolcunun mac basi primi falandir. Boyle bir meblag icin kulupleri afise ediyorlar
Hem seviniyim hem uzuluyom boyle olaylara karisik bir duygu

Lig baslayacak biz kadroyu olusturamadik daha
Taliska devre arasi soylemis ben yokum diye ben o noktadayim
gs tv için aldıkları harddisklerin parasını ödememişler banka hesaplarına haciz gelmiş
adamlar ağlıyor işin rengi öyle değil kuruş paraları yok biz bakkal borcunu ödeyemezmiydik
demiyormuyduk zamanında ödeyemedik işde haciz geldi. ne kadar market borcu olabilir.

Çevrimiçi Necmi

sorumlu davranıyorlar.
klüp düşünmüyor

Saygılar
iyide alma oyuncu şampiyon olamadığında kaybın 4 M den fazla olacak
bu kar etmekmi oluyor. bir hatamı yaptın neresinden dönersen kardır. 4 M verip kenarda oturtarak
kazanmış olmuyorsun.

Çevrimdışı underworld

1-portekizli
2-İspanyol
3-Hollandalı
5-arjantinli

Kaç kaç kaç!
Illa boyle bir mal alinacak her sene
Almayin gozunuzu sevem ispanyolca konusan anlayan ve kuzey afrikali beyazimsi futbolcu almayin. Hollandalilari da sevmem ama sevene de bisi diyemem
Pazar buyuk gozunuzu sevem, boh var berazilyada portekizde

Çevrimdışı mylife1903

Demba cildirmis cinde. Cinlinin bogazini sikip silkelemis herifi
Irkcilik falan yapmislar galiba
Sozlesmeyi fesih falan edebilirse pazartesi gelsin baslasin
Gomezi de alalim
Ohh mis tam bir dirty dozen filmi kadrosu olur
Ikinci dunya savasi veteranlari toplanip son bir goreve cikiyirlar
Yas ortalamasi 45
         Tolgea
  Gg pepe vida adri
Q7 Medel atiba babel
    Gomez demba

Su kadroyu 2009da falan yapabilsen kesin uefa alirdin

Çevrimdışı mylife1903

1-portekizli
2-İspanyol
3-Hollandalı
5-arjantinli

Kaç kaç kaç!
Fikraya gider gibi yeminle

Çevrimdışı onurturan

Wolverhampton Vida ve Pepe için 30 milyon€ luk paket bir teklif sundu.

İlginç olan şu ki hiç bir taksit yada bonus talep etmeden nakit 30milyon€ parayı masaya koydular. Everton 5 taksit 3 bonus bilmem ne teklif ediyor mesela.

Teklifi mendes getirdi.

diyo bir sayfa...
30 milyon yuroyu çıkarıp masaya takk diye vurmuş olan klüp olsa şuan duyardık yauw bu saklanabilecek bir şey değil şampiyon kadro kurdurtur..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu bu Epl takımlarını anlamak gerçekten çok Güç

Şimdi bu adamın VİDAdan ne fazlası var ??

Manchester United, Toby Alderweireld transferini tamamlamak üzere.

🔸 Bonservis bedeli: 70 milyon euro
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Valla uyuz oluyorum adamlara
Sanki 70 milyon buna verince sampiyon olacaklar
Biriktir 3-4 sene duzgun bir kadro kur defans oyuncusuna verdikleri paraya bah lan tosici al 5 milyona bunun kadar oynar paran cevinde kalir

Para ingilterede kalsin diye mi boyle yapiyorlar nedir. Bu adami avrupadan alsa 7-8den cok vermezler 30
Yasinda falandir bu alip 15 sene oynatcam Da diyemezsin

Garip garip isler yapiyorlar

Çevrimdışı mylife1903

30 milyon yuroyu çıkarıp masaya takk diye vurmuş olan klüp olsa şuan duyardık yauw bu saklanabilecek bir şey değil şampiyon kadro kurdurtur..
Bize vermiyor adamlar parayi
20 falan bile yok herhalde teklif
Son gun bi sekil iyi paraya satariz belki
Hazirlik maclarinda stoperleri falan sakatlanir insallah

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

2014 2015 sezonundan bu yana premier lig te düzenli oynayan bir oyuncu. Vida ise sadece ukrayna ve turkiye liginde oynamıs bir oyuncu. 70 milyon cok fazla. Ama haksızda sayılmaz manu. Ben manu yoneticisi olsam ve önüme  alderweireld ve vida isimlerini koysalar bendr alderweireld i secerim.

Çevrimdışı mylife1903

2014 2015 sezonundan bu yana premier lig te düzenli oynayan bir oyuncu. Vida ise sadece ukrayna ve turkiye liginde oynamıs bir oyuncu. 70 milyon cok fazla. Ama haksızda sayılmaz manu. Ben manu yoneticisi olsam ve önüme  alderweireld ve vida isimlerini koysalar bendr alderweireld i secerim.
Biri 70 milyon biri 20 yahu
50 milyonluk fark yok arada
Ha bunu 15 alirlardi da vidaya 15 cok 10 milyon verelim demis olsalardi ben de senin gibi yapardim epl tecrubelisini tercih ederdim
Batar insallah diyecem bunlar da iyi pazarliyorlar liglerini

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çarşamba gününe kadar vida da bi gelişme olacak demişti fatih doğan
İnşallah satılır hemen şu negredo yu da bi elden çıkaramadık vallahi yeter artık sabrım kalmadı lig başlıyor kalmış 7 gün her sene aynı tiyatro

Çevrimdışı mylife1903

Çarşamba gününe kadar vida da bi gelişme olacak demişti fatih doğan
İnşallah satılır hemen şu negredo yu da bi elden çıkaramadık vallahi yeter artık sabrım kalmadı lig başlıyor kalmış 7 gün her sene aynı tiyatro
Pilan pirohram dogrultusunda tiransfer manevralarimiz devam ediyor

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Pilan pirohram dogrultusunda tiransfer manevralarimiz devam ediyor
2 aydır plan ve programı oturtamadık daha yani
Aslına bakarsan hoca iyi sabrediyor başka biri olsa tahammül etmezdi

kaç senedir aynı teyyare Oyuncunun takıma alışması derken devreyi yarılamış oluyosun zaten şöyle arkamıza rahatça yaslanıp maç izlemek var bide takıma adapte olmaya çalışan oyuncular acaba ne yapacak stresiyle maç izlemek var

Negredo kaldı başımıza birinin sözleşmesini fesih ediyoruz yerine bi başkası geliyor mutlaka napıp edip zıt kutupları çekiyoruz kendimize daha dikkatli olmak lazım artık tam birinden kurtulduk diyoruz bi başkası geliyor olmaz ki böyle

Etiketler: