2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4671721 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

bir kagawa çok lazım şu sıra diğerleri bir şekil hallolur
larin'i akhisar karşısında merakla bekliyorum. çok temiz son vuruşu var. stres yapmazsa kimseye ihtiyacımız kalmayabilir

Çevrimdışı sosyalkartal

transferde hiç bir durgunluğumuz yok şu an için hali hazırda anlaşılan oyuncular var daha iyileri zorlanabilir mi düşüncesi var peşpeşe açıklanınca görecez bunu chadli de son dönemeçler ama kesin bitti demeyecem çünkü ters köşe olabilir yarın
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi annoca

transferde hiç bir durgunluğumuz yok şu an için hali hazırda anlaşılan oyuncular var daha iyileri zorlanabilir mi düşüncesi var peşpeşe açıklanınca görecez bunu chadli de son dönemeçler ama kesin bitti demeyecem çünkü ters köşe olabilir yarın
bitti dediğimiz 2 imza ?
Ospina kagawa?

Çevrimiçi tolga1903

Abi şöyle bir iletilerine baktım da ne oyuncular getirmişsin bize:) konoplyanka nasri chedjou hernanes batshuayi balotelli dzsudzsak eto'o serdar gürler. Rakitsky'i 4.5 milyon euroya 1 yıllığına kiralamışız o biraz pahalı geldi, pepe için bizzat ahmet bulutla görüşmeniz olmuş sanırım ama imza 1 yıllık diğer sene çin'e gidecek diye kandırmış seni :) valla helal olsun abi güzel iç açıcı serin duyumlar bunlar okudukça eğleniyoruz varol

Çevrimdışı sEuL

Abi şöyle bir iletilerine baktım da ne oyuncular getirmişsin bize:) konoplyanka nasri chedjou hernanes batshuayi balotelli dzsudzsak eto'o serdar gürler. Rakitsky'i 4.5 milyon euroya 1 yıllığına kiralamışız o biraz pahalı geldi, pepe için bizzat ahmet bulutla görüşmeniz olmuş sanırım ama imza 1 yıllık diğer sene çin'e gidecek diye kandırmış seni :) valla helal olsun abi güzel iç açıcı serin duyumlar bunlar okudukça eğleniyoruz varol

:kop:

Çevrimiçi Samet Demir

Negredo da gitti. Bu hafta hızlı geçer artık.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Olga zengin yeni transferimiz ( dün başkan söyledi)
Tolga rus kari mi almis, basarili olur tabi
Her basarili erkegin yanina bir rus kari vardir

Çevrimdışı mylife1903

Negredo yıllık maasi konusunda nasıl anlastı acaba rauo vallecano ile. Ya da nasıl anlasacak.

Rayo vallecano bizim verdigimiz paraları veremez
Rayo anca 1.350 para verir 2 milyon da bonsevis bunlar maksimum. Negroya da 3 milyonu bizimkiler atesler.

Pektemektin 4 senede verdigi zarari aadam yarim sezonda hallediveriyir, suoer transfer bunlar hep, plan, program ve akil cercevesinde aklimizla dalga gecmeden

Çevrimdışı tuncaboylu

DHA'nın sitede yok böyle bir haber.
Dha haber ajansı, haber dağıtır. Haber portalı değil yani, kendi sitesinde olmaması normal.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

kagawa için istenilen rakam 8.5 mil euro kendisi de 3.750 den 3 senelik kontrat istiyor sadece rakamlar konusunu öğrendim ne durumda bilmiyorum
30 yasinda olmadi mi o
Iyi oyuncu ama fantastik degil boyu da az kisa 1.70 falandir
Boyu kadar para verek 1.7 milyon yillik
Bonservis de kilosu kadar verek 60kg falandir 6 milyon uygundur

Samuray iyidir ufak tefek adam bunlar montaj isini oracikta hemencecik bitiriverecektir.
Japon oynadi mi bizde hatirlamiyom, senol hocam cekik gozluleri sever, gelsin baslasin ama sacma bi para verilmesi. Mantikli oaraya alirsak japinyaya geri satarken zarar etmeyiz

Çevrimdışı mylife1903

Sosyalkartal jandir jaaaaan
Bombaci Duyumcu adam

Kulup askerden gelmis gibi saldirinca transferde boyle oluyor, cocuk naapsin
Transferi ligler oynanirken yapacan
Alirken kazanacan

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş aleyhinde, zarar verme maksatlı yazılar, bağlantılar paylaşılamaz; forum aracılığıyla yayılmasına katkı verilemez.

Forum Kuralları

Üyeler forum kuralları ya da yaptırımlarla ile ilgili şikâyetlerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan tartışmalar konu dışı olarak işlem görür. İletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip, size dönüş yapılacaktır.
Cok genis anlamlinolmus bu, kasinin ustunde gozunden mod cakarim gibi bir turkce tercumesi olabilir.

Mesela negredonun kap acikalamasi zarar verme maksatli yazi midir?

Çevrimdışı mylife1903

Dha haber ajansı, haber dağıtır. Haber portalı değil yani, kendi sitesinde olmaması normal.

Dha duyumculuga baslamis
Sen hayirdir erkencisin

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Dha duyumculuga baslamis
Sen hayirdir erkencisin
@Sosyalkartal "Bu gece 2 KAP gelecek" diyince uyku tutmadı, sabahladım

İşin aslı, işe gitmeden önce dişçi randevusu ayarladım da, erken kalktım o yüzden.

[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2018, 09:04:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada komik bir bilgi vereyim:

Bu turda LASK'ı elersek, bir sonraki turda, seri başı olmamıza rağmen, muhtemel rakiplerimiz arasında

Leipzig, Atalanta ve Bordeaux var.

Çevrimdışı onurturan

Bu gece uyumayın transferin en hareketli gecesi
Uyumuşum şimdi okuyarak geliyorum  daha helecanlı

Çevrimdışı onurturan

Evet hiç bir şey olmadı.
Günaydın herkese.
Zalım sosyal sana da günaydın. .

Çevrimdışı savaş altay

Bu turda LASK'ı elersek, bir sonraki turda, seri başı olmamıza rağmen, muhtemel rakiplerimiz arasında

Atalanta çekelim, İtalya'ya gitmiyoruz ne zamandır  :boxin:

Çevrimdışı Koa_lAA

ühhh... cl ön elemesine bakmadığına eminsin dimi... ilginç... onca köy takımı varken red bull ne alaka acep...

Çevrimdışı Koa_lAA

Vay be hala inanamıyorum  :D

bence bunu yazan muhabir arkadaşta inanmıyordur...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu sene şu tablo toplamını artıya geçirmek için iyi bir fırsat.. Önümüzdeki bikaç senede de ŞL'yi düzeltiririz  :ok:

Çevrimdışı savaş altay

larin'i akhisar karşısında merakla bekliyorum. çok temiz son vuruşu var. stres yapmazsa kimseye ihtiyacımız kalmayabilir
Larin'in en belirgin özelliği sakinliği zaten. İlk golde önce üç kişi arasındaydı sonra 3 kişi kendi aralarında  :lol: (espri yine yasak)

Etiketler: