Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir kagawa çok lazım şu sıra diğerleri bir şekil hallolur
transferde hiç bir durgunluğumuz yok şu an için hali hazırda anlaşılan oyuncular var daha iyileri zorlanabilir mi düşüncesi var peşpeşe açıklanınca görecez bunu chadli de son dönemeçler ama kesin bitti demeyecem çünkü ters köşe olabilir yarın
Abi şöyle bir iletilerine baktım da ne oyuncular getirmişsin bize:) konoplyanka nasri chedjou hernanes batshuayi balotelli dzsudzsak eto'o serdar gürler. Rakitsky'i 4.5 milyon euroya 1 yıllığına kiralamışız o biraz pahalı geldi, pepe için bizzat ahmet bulutla görüşmeniz olmuş sanırım ama imza 1 yıllık diğer sene çin'e gidecek diye kandırmış seni valla helal olsun abi güzel iç açıcı serin duyumlar bunlar okudukça eğleniyoruz varol
Olga zengin yeni transferimiz ( dün başkan söyledi)
Negredo yıllık maasi konusunda nasıl anlastı acaba rauo vallecano ile. Ya da nasıl anlasacak. Rayo vallecano bizim verdigimiz paraları veremez
DHA'nın sitede yok böyle bir haber.
kagawa için istenilen rakam 8.5 mil euro kendisi de 3.750 den 3 senelik kontrat istiyor sadece rakamlar konusunu öğrendim ne durumda bilmiyorum
Beşiktaş aleyhinde, zarar verme maksatlı yazılar, bağlantılar paylaşılamaz; forum aracılığıyla yayılmasına katkı verilemez. Forum KurallarıÜyeler forum kuralları ya da yaptırımlarla ile ilgili şikâyetlerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan tartışmalar konu dışı olarak işlem görür. İletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip, size dönüş yapılacaktır.
Dha haber ajansı, haber dağıtır. Haber portalı değil yani, kendi sitesinde olmaması normal.Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dha duyumculuga baslamis Sen hayirdir erkencisin
Bu gece uyumayın transferin en hareketli gecesi
https://mobile.twitter.com/SafakSina1903/status/1025071445477662720
Bu arada komik bir bilgi vereyim:Bu turda LASK'ı elersek, bir sonraki turda, seri başı olmamıza rağmen, muhtemel rakiplerimiz arasındaLeipzig, Atalanta ve Bordeaux var.Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay be hala inanamıyorum
larin'i akhisar karşısında merakla bekliyorum. çok temiz son vuruşu var. stres yapmazsa kimseye ihtiyacımız kalmayabilir