2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4641494 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Sen de Talisca fotosunu koy o zaman.  :D
Yok ben Sinan Engin fotosu koyacağım diyorsan o zaman futbolculuk dönemine ait foto koy. Serzenişini anlayabiliyorum. Neyin doğru neyin yanlış olduğu değerlendirmesi yapılacaksa bu objektif yapılmalı diyorsun
Beşiktaşa ihanet ettiği rakibe Beşiktaş kadrosunu maç önünde verdiği polis tapeleriyle sabit olan
birine tepki koymanın objektif olmayan tarafı nedir.
Bu iş sevip sevmeme olayımı. Adam Beşiktaşı fenere azize satmış buda polis kayıtlarında sabit. bunu miğdeniz kaldırıyormu.
benimki kaldırmaz. Dedikodu olsa derim dedikodu kanıtlanmamış bir şey ama adamın ses kaydı var.

Çevrimdışı f_madida

twitter da da yazıyorlar bunu ama anlam veremedim...

tolga fabri den iyi kaleci demek... takımdan gitmiş olan fabri yi kötülemek mi yoksa 6 milyon a ingiltereye giden bi kaleciden daha iyi olduğunu söyleyerek tolga yı övmek mi...

fabri için kötü bişey söylemedi anladığım kadarıyla... tolgayı övmeye çalışıyor...

Aslinda Tolga'yla Fabri'yi karsilastirmak sadece Tolga'ya zarar verir. Cok gereksiz bir yorum olmus baskanin soyledigi
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Egos

Biz burda kendi basimiza yasakli link diyoruz, besiktssa zarar veriyir diyoruz
Metin albayrak demec veriyor o siteye
Baskan aciklama yapiyor
Onsitenin besiktastan nemalanan sahibi de devamli yonetimle gorusup ozel haber giriyir
Yonetimin yasaklamadigini biz niye yasakliyoz

eğer beşiktaş düşmanı olanlar nedeniyle medyaya tepki koyulacaksa takımın yayın havuzundan dahi çıkması gerekir. forumun kapsamıyla, kulübün kapsamını bir tutmak sağlıklı değil.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2018, 18:05:01 Egos ]

Çevrimdışı Necmi

Biz burda kendi basimiza yasakli link diyoruz, besiktssa zarar veriyir diyoruz
Metin albayrak demec veriyor o siteye
Baskan aciklama yapiyor
Onsitenin besiktastan nemalanan sahibi de devamli yonetimle gorusup ozel haber giriyir
Yonetimin yasaklamadigini biz niye yasakliyoz
bize ne yönetimden bizim kendi düşüncemiz olmamalımı bu siteyi yönetim yönetmiyor
bizim için zararlı görünüyorsa konu kapanır. Yönetimden birileri yalakalık yapıyorsa bu onların sorunu
gereken cevap verilir verildide zaten
Metin albayrağı en az senin kadar bende Beşiktaş yönetiminde görmek istemiyorum sen daha adını duymadan
ben onu eleştiriyordum stad zamanı herkes stada odaklanmışdı başka tarafları kimse görmüyordu bunun
o zamanda saçmalıklarını görüyorduk siz stad bitince birden farkettiniz. Bunların olması benimde hoşlanmıyor
olmam burdan Beşiktaş yöneticisine saygısızlık yapılmasına göz yumacağız anlamı taşımıyor. Eleştirin varsa
sonuna kadar yap ama hakaret aşağılama küfür asla kabul edilecek bir şey değildir. Sinan engini sevmem
ama istersen bir küfür etmeyi dene bak nasıl prosedür uygulanıyor :D
küfür hakaret aşağılama kendi başına bir sorun kime yapıldığıyla alakalı bir durum yok. Bu forumda bu tip üslup
istenmiyor. Yoksa hak ediyor etmiyor mevzusu değil konu. zaten o işlerede ben bakmıyorum artık forum kurulu bakıyor
ama sonuçta forumun bir çizgisi var ve o çizgide kalmalı.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Berat bumin olcaya dovme yapmis Besiktas kartali trabzon kaplani👏👏
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı El Nino

Fikret Orman: Tolga Zengin müthiş bir kaleci. Fabri’den daha iyi kaleci.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş kaleci arıyorsa topu oyuna sokma konusunda hassas olmalı. Bunun için önce teknik direktörün üzerinde durması lazım. Seçimde de goalkeeper transition ve sweeper keeper özellikte isimler tercih edilmeli. +1 pas istasyonu çok değerli. Ayak tekniği elit seviyede olmak zorunda değil. Belli seviyede iş görecek çok kaleci var.

İçinde; blokaj, adımlama, kontrollü refleks, ardışık reaksiyon, ritm-denge-değişim-yön tayin yeteneği gibi temel kaleci tekniği birincil kriter. Ve mevcutta bunu karşılayacak bir kaleci var. Yetersiz denilemez. Zaten asıl handikabı bu değil, ilk majör hata için kredisinin kalmaması. Fakat başlama pozisyonu, topun oyuna sokuluşu, oyun takibi gerektiren sezgisel farkındalık ve ayak tekniği gibi hususlar da kıymetli. Güçlü oyunlara ihtiyaç duyulurken +1 istasyon önemli. İlaveten tercih edilen kim olursa olsun Beşiktaş kalecisi baskıya karşı rahat, saha içinde güvenilir bir tercih olabilmeli. Hata yapmaktan çekinmemeli. Aslında bu her pozisyon için geçerli. 
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2018, 17:35:54 atalay ]

Çevrimdışı abdusta

Büyüksün!!
Hem Türkiyenin en güzel reklamını yapıyor,hemde kovsalarda gitmem diyor.
iyiki varsın Karizma

saygılar
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2018, 17:46:14 abdusta ]

Çevrimdışı 38life

Bir kulüp başkanı niçin her vedalaştığı oyuncunun arkasından olumsuz demeç verir? Maalesef yakışmıyor.

Başkan elindeki oyuncunun değerli olduğunu ve yeni kaleci olmadan da devam edebileciğini söyleyerek kaleci transferi pazarlıklarını olumlu yönde etkilemeye çalışıyor. Giden her oyuncunun arkasından kötü şeyler söylediğini düşünmüyorum. Gomez'e söyledikleri az bille. Marcelo, Aboubakar, Beck, Cenk, Tosic gibi oyuncular için hep olumlu şeyler söyledi gittikten sonra.

Çevrimdışı 38life

Sanırım Vida elimizde kaldı.
Çok kötü oldu bu .  :bawling:
Tam da ihtiyacımız oldugu zamanda.

Başkan "satmak zorunda değiliz" diyerek pazarlıkları manipüle ediyor. Vida'yı satmama gibi bir seçeneği yok bu kulübün.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Başkan "satmak zorunda değiliz" diyerek pazarlıkları manipüle ediyor. Vida'yı satmama gibi bir seçeneği yok bu kulübün.

EPL için kaldı son 9 gün.
Umarım başkanda sen gibi düşünüyordur.

Çevrimdışı savaş altay

Oğuzhan Özyakup:

“İleri öne doğru oynamayı daha çok seviyorum. 10 numara da değil, defansif orta saha da değil... Tam aralarında... Orta sahadan atak yapan sekiz numara olarak tam aralarında olmayı daha çok seviyorum.”

Ben ne okudum ? esprisi yerinde olurdu fakat hep aynı şeyleri söylediğinden yapamıyorum  :ssss:

Çevrimdışı atalay

Bahsi geçen Chadli, versatile bir oyuncu. Salt pozisyonel değil, oyun içi. Multiposition özellikte. Pozisyonsuz oyuncu değil zira bu ikisi karıştırılıyor. Orjin kanat ve sol ön. Fakat sağ kenarın tümünde oyun içi etkinliğini daha yüksek buluyorum. Hatta sol iç pozisyonunun yanına aradığım sağ iç olabilir.

Çevrimdışı atalay

+Defansif aksiyonları da iyidir. Arkadaki oyuncuların üzerine fazla yük bindirmez. 

Çevrimdışı alimm

Bahsi geçen Chadli, versatile bir oyuncu. Salt pozisyonel değil, oyun içi. Multiposition özellikte. Pozisyonsuz oyuncu değil zira bu ikisi karıştırılıyor. Orjin kanat ve sol ön. Fakat sağ kenarın tümünde oyun içi etkinliğini daha yüksek buluyorum. Hatta sol iç pozisyonunun yanına aradığım sağ iç olabilir.
            X
X                       X
    ozzy     chadli
         medel

şeklinde mi???
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Evet. Daha doğrusu böyle de kullanılabilir. Zaten son DK'da sol iç ve dış gibi kullanıldı. Serbest-değişken çift sekiz olabilir. @alimm
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2018, 18:21:36 atalay ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Siyah beyazlılar, geçirdiği omuz sakatlığı sonrası kendini bir türlü toparlayamayan Veli Kavlak'ın kendisine takım bulmasını istedi.

Beşiktaş Kulübü'nün, Veli'nin transfer olacağı bir kulüp bulamaması durumunda oyuncuyla sözleşmesini tek taraflı olarak fesih etmeyi düşündüğü öğrenildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı celiker1

Şenol hoca galiba ağzından Slimani ismini kaçırdı.Geçen seneden beri takımda görmek istediğim isim.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Veli Kavlak'tan kendisine kulüp bulmasını istemişler. Eğer kulüp bulamazsa sözleşmesi fesih edilecekmiş.

Yasaklı Link

Çevrimdışı Necmi

neden olmasın satarsak iyi para kazanırız bu bir seçenek
ama satma zorunluluğumuzda yok yani satmama gibi bir seçeneğimiz var.

Çevrimdışı sozkul

yine katılmıyorum... bazı söylemleri fazla abartmamak lazım... şu an birinci kaleci pozisyonunda bu adam var... "hataları var ama iyi kaleci... hatta gidenden bile iyi" demek fabri yi değersiz kılmaz... daha iyi olsa oynardı zaten... çok net şekilde kıyaslama yaparak tolgea yı yüceltmeye çalışıyor... bu kıyaslamanın doğru olmadığını biliyoruz ama bütün taraftarlar adamı kötülerken birinin çıkıp özgüven vermesi lazım... bunu da kulüp başkanı olarak kendisi yapıyor... bi nebze taraftarın maç içi tepkisini azaltmaya yönelik bi hareket...

ben sosa dışında giden biri için çok aman aman karalayıcı bir kelamda bulunduğunu da düşünmüyorum ayrıca... sosa konusunda da kısmen haklıydı.. pazarlık gücümüzü düşürdü... daha iyi fiyata elden çıkarılabilirdi... cenk-ersan-demba-atınç hep iyi konuşuldu arkalarından...

Bende sana katılmıyorum @Koa_lAA , herkesin doğru olmadığını bildiği bir kıyaslamamın  BJK başkanı tarafından söylenmemesi lazım.
İşin kötüsü ters bile tepebilir, eğer hedef Tolga'ya motivasyon sağlamaksa, o bile çocuk mu kandırıyor diye düşünebilir.

Çevrimdışı Necmi

Fikret Orman: Tolga Zengin müthiş bir kaleci. Fabri’den daha iyi kaleci.
Yeme bizi Başkan o zaman sorarlar iki yıldır neden Fabri oynadıda Tolga oynamadı diye

Çevrimdışı Necmi

Bende sana katılmıyorum @Koa_lAA , herkesin doğru olmadığını bildiği bir kıyaslamamın  BJK başkanı tarafından söylenmemesi lazım.
İşin kötüsü ters bile tepebilir, eğer hedef Tolga'ya motivasyon sağlamaksa, o bile çocuk mu kandırıyor diye düşünebilir.
Başkan acaba bu lafı kimi inandırmak için sarf etmiş Beşiktaş taraftarına yediremeyeceğini biliyordur.
Çok gereksiz söylenmiş bir laf anlamı yok. Birde herkesin ağzına laf verir polemik konusu olur. Hadi kalk Harundan
daha iyi kaleci de bunu anlar herkesde fabrinin arkasında yedek
kalan bir kaleciye söyleme.

Çevrimdışı sozkul

Sendede için için küçük bir korku oluşmaya başlamadı mı? yoksa mezarlıktan geçerken yüksek sesle şarkı mı söylüyorsun.

Benim korkum ise Negredo ya da Love dan  veyahut her ikisinden birden  kurtulmanın yolunun onun 15-20  aralığında satılması gerektiğini düşünmem.
Ellerine para sıkıştırmadan gönderemeyeceğiz bu adamları. Vida satılmaz ise zincirleme etkileri kötü olacak.

Çevrimdışı Karabay

Başkan acaba bu lafı kimi inandırmak için sarf etmiş Beşiktaş taraftarına yediremeyeceğini biliyordur.
Çok gereksiz söylenmiş bir laf anlamı yok. Birde herkesin ağzına laf verir polemik konusu olur. Hadi kalk Harundan
daha iyi kaleci de bunu anlar herkesde fabrinin arkasında yedek
kalan bir kaleciye söyleme.
O zaman hedef harun falan değil. Büyük balık peşindeyiz diyebilir miyiz abi.

Etiketler: