Biz burda kendi basimiza yasakli link diyoruz, besiktssa zarar veriyir diyoruz
Metin albayrak demec veriyor o siteye
Baskan aciklama yapiyor
Onsitenin besiktastan nemalanan sahibi de devamli yonetimle gorusup ozel haber giriyir
Yonetimin yasaklamadigini biz niye yasakliyoz
bize ne yönetimden bizim kendi düşüncemiz olmamalımı bu siteyi yönetim yönetmiyor
bizim için zararlı görünüyorsa konu kapanır. Yönetimden birileri yalakalık yapıyorsa bu onların sorunu
gereken cevap verilir verildide zaten
Metin albayrağı en az senin kadar bende Beşiktaş yönetiminde görmek istemiyorum sen daha adını duymadan
ben onu eleştiriyordum stad zamanı herkes stada odaklanmışdı başka tarafları kimse görmüyordu bunun
o zamanda saçmalıklarını görüyorduk siz stad bitince birden farkettiniz. Bunların olması benimde hoşlanmıyor
olmam burdan Beşiktaş yöneticisine saygısızlık yapılmasına göz yumacağız anlamı taşımıyor. Eleştirin varsa
sonuna kadar yap ama hakaret aşağılama küfür asla kabul edilecek bir şey değildir. Sinan engini sevmem
ama istersen bir küfür etmeyi dene bak nasıl prosedür uygulanıyor

küfür hakaret aşağılama kendi başına bir sorun kime yapıldığıyla alakalı bir durum yok. Bu forumda bu tip üslup
istenmiyor. Yoksa hak ediyor etmiyor mevzusu değil konu. zaten o işlerede ben bakmıyorum artık forum kurulu bakıyor
ama sonuçta forumun bir çizgisi var ve o çizgide kalmalı.