2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626762 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Dingilizlerden bahsediyoruz efenim ne parası...
Para bunlar için son halka.
Amabalaja bakiyor herifler
Janjanli olmali

Mesela allayip pullasan biraz paylasimci olsan bizim tosici bile 25e okutursun bunlara
Mallar lindelefona 40 mi ne verdi otesi yok valla
Ismaeli bile 10 milyona satarsin bunlara

Çevrimdışı cursedofdragon

Sorsan en iyi alt yapı bizde.

Atınç
Necip
Nihat

yok en iyi alt yapı gs'de :D  :kop:

Kimi cikariyor yahu, kufrederek gonderdikleri Semih mi, yoksa isliklayarak kovduklari Emre Colak mi? 12 yil once cikan bir Arda var, baska da kimsenin ciktigi yok adamlarda. 

Bizden cikan oyuncu is yaptigi muddet kaliyor en azindan, Necip devam ediyor, Atinc 6 milyona satilmasa devam ederdi. Ayni sekilde Fatih simdi yavas yavas oynamaya basladi, satilmazsa bir iki sene daha devam eder.

Bi biz göremiyoruz herhalde bu alt yapı oyuncularını :D

[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2018, 12:13:01 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Vincent Aboubakar hadisesini geçen yıl enine boyuna uzun uzun detaylarıyla yazıştık.
Beşiktaş bonservis indirimi için sonuna kadar pazarlık etmişti orada veremedigimiz 2milyon euro fark ne yazikki bize Negredo ve Love maliyeti ile katlanarak dönmüştü.

Diğer yandan,
 Aboubakar madem Beşiktaşı bu kadar çok istiyordu da neden PORTO ile 12 ekim 2017 de sözleşme uzattı.?
mutlaka Beşiktaş kendisiyle temasa geçip bekle demiştir ,Halbuki Yılbaşına kadar bekleseydi Vida örnegindeki gibi Beşiktaşla ön sözleşme yapabilirdi.
Peşinen kabul ediyorum Porto kendisine yeni bir sözleşme için çok baskı yaptı ama keşke direnseydi,

şimdi bu açıdan bakınca Aboubakar'ın   Beşiktaşa kiralanmasının  Portonun menfaitine olmayacaktır,

İş zor..

Saygılar

"Veremedigimiz" 2 milyon € fark bize göz göre göre kacan 3. sampiyonluga mal oldu. Öyle büyük bir hata ki cezasini hala cekiyoruz. Cekmeye de devam edecegiz ne yazik ki.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Guti:

“Geldiğim ilk andan itibaren herkesin bana davranışları çok güzel.
Seneler sonra Beşiktaş’ta ekibe tekrar dahil olmak beni çok mutlu etti. Doğrusu, Real Madrid’de rahattım ama Şenol hoca ile A takım düzeyinde çalışmak da benim için çok ilginç bir deneyim oluyor.”

Guti:

“Beşiktaş olarak ligde iki sene üst üste gelen şampiyonluk sonrasında kaybedilmiş bir şampiyonluğumuz var. Onu geri almamız gerekiyor. Gerekirse acı çekeceğiz ama bize ait olan o kupayı geri getireceğiz.”

bjknews.blogspot.com
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

"Veremedigimiz" 2 milyon € fark bize göz göre göre kacan 3. sampiyonluga mal oldu. Öyle büyük bir hata ki cezasini hala cekiyoruz. Cekmeye de devam edecegiz ne yazik ki.

ne güzel adamın yarısı çıkmıştı şimdi geriye doğru gidiyor :D

Çevrimdışı uğur07

Bence vida çoktan satıldı. Başkan biz oyuncuları alana kadar ses çıkarmayın demiştir. Biz şu an alacağımız oyuncuların pazarlığı ile ugrastigimiz için vida açıklanmıyor. Ama tabi bu sonsuza kadar surmez. Yakinda vidanın tatil bitecek ve takıma katılacak. Bir hafta içinde çok şey netleşti.

Eğer yukarıdaki gibi değilse bayağı işimiz var demektir.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

ne güzel adamın yarısı çıkmıştı şimdi geriye doğru gidiyor :D

:D :D :D

Mantigim gelmesine hic ihtimal vermiyor zaten de Abou benim zayif noktam. Mantikli düsünemiyorum. Gecen yaz @abdusta abimiz geldi geliyor diye umutlandiriyordu bu sene de @sosyalkartal kardesim sevindiriyor. Bir umuttur yasatan insani :D

Çevrimdışı El Nino

Herkesin yeri dolarda Fabri'nin yeri dolacak mı orası muamma. Sezon başladığında kafamızı duvarlara vurmayız inşallah

Çevrimdışı f_madida

Mantigim gelmesine hic ihtimal vermiyor zaten de Abou benim zayif noktam. Mantikli düsünemiyorum. Gecen yaz @abdusta abimiz geldi geliyor diye umutlandiriyordu bu sene de @sosyalkartal kardesim sevindiriyor. Bir umuttur yasatan insani :D

Ben Sevilla haberlerine cok onem vermiyorum. Abou bize gelmezse Porto'da kalir. Ispanya'da verecegi vergiyi de saysak minimum 3.5 milyonluk sozlesme icin 5 civari bir para vermeleri lazim, 20 milyon bonservis ustune bir de Sevilla'nin oyuncuya cok cazip uzun sureli bir teklif sunmasi gerekiyor. Zaten Porto'da sozlesmesi devam ettigi icin sartlari belirleyen az cok Abou su anda. Ha Porto bize gelmesine de izin vermezse orasi ayri ama Abou'nun Sevilla'ya gideyim diye bir istegi olacagini hic sanmiyorum. Porto Sevilla'ya satmak istiyor olabilir, Abou cok cazip bir teklif gelmedikce (senelik 5 milyondan 4 senelik sozlesme + imza parasi vs) gitmez. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı underworld

Bence vida çoktan satıldı. Başkan biz oyuncuları alana kadar ses çıkarmayın demiştir. Biz şu an alacağımız oyuncuların pazarlığı ile ugrastigimiz için vida açıklanmıyor. Ama tabi bu sonsuza kadar surmez. Yakinda vidanın tatil bitecek ve takıma katılacak. Bir hafta içinde çok şey netleşti.

Eğer yukarıdaki gibi değilse bayağı işimiz var demektir.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi de alan takım niye beklesin

porto satamadığı her an bize kiralık olarak gelmeye bi adım daha yaklaşıyor  :deal:

Çevrimdışı kyiv

Kimi cikariyor yahu, kufrederek gonderdikleri Semih mi, yoksa isliklayarak kovduklari Emre Colak mi? 12 yil once cikan bir Arda var, baska da kimsenin ciktigi yok adamlarda. 

Bizden cikan oyuncu is yaptigi muddet kaliyor en azindan, Necip devam ediyor, Atinc 6 milyona satilmasa devam ederdi. Ayni sekilde Fatih simdi yavas yavas oynamaya basladi, satilmazsa bir iki sene daha devam eder.

Necip yeterli mi sizce? Takımda nasıl kaldığını görüyoruz çalışmasıyla ve yedekliği kabullenmesi ile kalıyor. Necip en ufak hata yaptığında taraftarlar hemen yetersiz demiyor mu?Atınç falan şansın ağa babası 6 milyon tamamen liepzig sebepli, takımda kalsaydı şu anda ilk 11 görebilir miydi?Fatih belki belki 11 görebilir eğer yabancı 2. stoper gelirse o da 11 göremez. Ayrıca bu altyapıdan saydıklarımızın hiçbiri hücum yetenekli değil dikkat ederseniz hepsi savunma yani BOZMA üzerine futbolları var. Yapıcı, hücuma yönelik Nihattan sonra çıkan bir Allahın kulu yok. Emre Çolak küçümsenmiş biz Emre Çolak kadar hücumcu genç çıkarabildik mi?

Çevrimdışı Egos

iyi de alan takım niye beklesin

dünya kupası'nda final oynamış oyuncuların izinlerinden dolayı, transfer prosedürünü ötelemek için kullanılabilecek bir boşluk mevcut aslında.

Çevrimdışı kyiv

Burada kimse Galatasaray altyapısını övdüğümü falan düşünmesin. Ana konu Beşiktaş altyapısı.Bizim altyapımız açık ve seçik olarak kötü. Ya eğiticiler kötü ya seçimler kötü ya da seçilenler kötü. O veya bu sebep farketmez üretken değiliz. Hakkını yemeyelim şimdi zorlayarak aklıma geldi altyapıdan çıkan 1 tane yetenekli var ama onunda Beşiktaş olarak biz faydasını göremedik: 31 yaşındaki Adem Büyük.

Çevrimdışı ALDENYX

bence sen çok yanlış anlamışsın olayı :D
gruplara kaldığında minimum 3 puan alırsın diyor burda minimum önemli elemelerden geldin elemede aldığın puanlar
grup aşamasında etkilemiyor bunu başka başlıktada tartışdık gruba kaldığında hanene 3 puan yazıyor direk katılanada
3 puan minimum yazıyor sonra alacağın puanlar bunun üstüne ekleniyor. eski sitemle manu kupayı kaldırdığında 26
puan aldı yenilenen sistem eski sistemden düşük falan olamaz hem puan sistemi hem para sistemi arttı. bütün maçlarını
kazanırsan 15 puanla bitirirsin grubu hiç bir maçını kazanamazsan 3 puanla bitirirsin orda ön elemede aldığın puanlar
kasdediliyor şimdi bu turu geçersek 1,5 sonraki tur 2 play off u geçersek 2,5 puan alacağız ama gruba kaldığımızda
bu haneye 3 puan olarak yazacak bu kalıcı puan olacak emanet falan değil minimum 3 puan alırsın diyor artısını başarı puanları
belirler play off da elenen takım hanesine 2,5 puan yazar
ben grupları çıktıktan sonraki turlarda puanlama sistemini bulamadım. şlde grupları tüm maşları kazanarak çıkan takıma
22 puan yazılıyor uelde 15 puan yazılıyor 32 turunda anladığım puan yok final gruplarına kalındığında başarı puanı eklenecek deniyor
maç puanları varmı onuda belirten bir şey yok. ama benim tahminim daha önce uefa kupasını alan takımın puanı şimdi
şl puanlarına dahada yaklaşmış en kötü 30 puanın altına düşmez. adamlar ueli daha cazip hale getirmeye uğraşıyorlar angarya haline
değil :D yoksa altlardaki takımların bundan sonra hiç bir şansı olmaz. zaten şl ye katılmak ilk on ülke dışında artık
imkansız hale geldi. nerdeyse mucize takım falan olman lazım katılmak için 7-8-9-10 ülke takımları birbiriyle çarpışıyor
bunların dışında iki ülke takımının sıyrılıp çıkma şansı oluyor. bu sene bu 4 takım oldu çünkü uefayı ve şl yi kazanan takım
zaten girmeye hak kazanan takımlar arasında oldu.
uefa puanlaması nı çok yanlış anlamışsın bende yanlış anladım ama sen bambaşka yola gitmişsin :D ben eleme puanlarıda eklenecek diye
tahmin ediyordum. orda ayrılan takım oynadığı turun puanıyla ayrılır diyormuş 3. turda ayrılan 2 puanla plat off da ayrılan 2,5
puan alarak ayrılır devam eden gruba kaldığında en az 3 puan hanesine eklenir. aynı şl deki 4 puan gibi ve bu kalıcı olur.
mesela şl de elenen takıma puan verilmez diyor çünkü onu uefa grubuna alıyoruz ordaki puanlamaya tabi olur diyor.

guruplardan sonraki her elemede her maç puan veriyor galip 2 puan beraberlik 1 puan mağlüp 0
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

ne zaman demişdi ben sosa dışında kulüpten içeri adım atamaz dediği birini hatırlamıyorum
gomez içinde demedi. hatta tam tersini dedi.
bu arada gomezin alınması çok anlamsız olur bu resmen oyuncu bulamadığım çaresizliği olur.
eski katkısınıda verebileceğini sanmıyorum.
Abi faydalı olur olmaz bilmem ama geldimi şöyle 2 senelik birikmiş zopası var onu yedirmeden formayı vermem. :D
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı underworld

dünya kupası'nda final oynamış oyuncuların izinlerinden dolayı, transfer prosedürünü ötelemek için kullanılabilecek bir boşluk mevcut aslında.
oyuncuyu 1 günlüğüne  getirir imza attırsın sonra gene çayırlara salarsın.

Çevrimdışı Egos

oyuncuyu 1 günlüğüne  getirir imza attırsın sonra gene çayırlara salarsın.

evet ve eğer diğer transferlerini olumsuz etkileyeceğini düşünüyorsan bunun açıklamasının da sonraya bırakılmasını sağlarsın.

Necip yeterli mi sizce? Takımda nasıl kaldığını görüyoruz çalışmasıyla ve yedekliği kabullenmesi ile kalıyor. Necip en ufak hata yaptığında taraftarlar hemen yetersiz demiyor mu?Atınç falan şansın ağa babası 6 milyon tamamen liepzig sebepli, takımda kalsaydı şu anda ilk 11 görebilir miydi?Fatih belki belki 11 görebilir eğer yabancı 2. stoper gelirse o da 11 göremez. Ayrıca bu altyapıdan saydıklarımızın hiçbiri hücum yetenekli değil dikkat ederseniz hepsi savunma yani BOZMA üzerine futbolları var. Yapıcı, hücuma yönelik Nihattan sonra çıkan bir Allahın kulu yok. Emre Çolak küçümsenmiş biz Emre Çolak kadar hücumcu genç çıkarabildik mi?

Necip gayet yeterli yeri geliyor sağ bek oynuyor yeri geliyor stoper oynuyor yeri geliyor ön libero'da kendi mevksinde gayette iyi oynuyor.

Liverpool'la oynarken balotelli'yi de durdurdu.Napoli ile oynarken napoli orta sahasını da durdurdu.

Ne zaman şans verilse elinden gelenin en iyisini yapıyor.

Yok yetersiz demiyoruz belli bir kalitesi var elinden ne geliyorsa onu yapmaya calısıyor diyoruz stoper'de sağ bek'te ön libero'da.

Niye biz alt yapıdan oyuncu satınca şansın ağa babası oluyor ?

Leipzig(alman) takımı futbolu bilmiyolar mı adamlar ? Onca zaman izlemişler atınç'ı ?

Takımda kalsaydı ilk 11 oynarmı demişsin geçen sene kiraladığımızda şampiyonlar ligi maçında oynattık tosic sakatlanınca ? gs oynatıyor mu alt yapıdan çıkma oyuncusunu şampiyonlar ligi maçında yada ilk 11'de ? Varmı takımında alt yapı oyuncusu ?

Hepsi savunma demişsin ? Muhammed enes durmuş var ? Sedat şahintürk var kiraladık onu ? Adem büyük var ?

Emer çolak kim yav ? Arap liginde para kasıyor şuan.gs'den çıkanlar Arda gibi ADAMlar işte...

Yani öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki rakipler her sene 5-10 alt yapıdan oyuncu çıkartıyor bi biz çıkartamıyoruz bizim çıkarttıklarımız satılıyor atınç nukan şans oluyor.Yada başka takıma kiralıyoruz sedat şahintürk gibi kendini geliştirmesi için.

gs'de 1 tane alt yapıdan oyuncu çıkmış daha as takıma girdiği filanda yok.tunus takımı karşısında biraz iyi oynayınca woow.ona woow değil Avrupa liginde ilk defa oynayan fatih'e woow diyeceksiniz.Ona güvenip oynatan hoca'ya woow diyeceksiniz.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2018, 13:25:40 cursedofdragon ]

Çevrimdışı underworld

evet ve eğer diğer transferlerini olumsuz etkileyeceğini düşünüyorsan bunun açıklamasının da sonraya bırakılmasını sağlarsın.
sence ;
everton, westham , liverpool böyle bir şey düşünür mü ?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

guruplardan sonraki her elemede her maç puan veriyor galip 2 puan beraberlik 1 puan mağlüp 0

gruplardan sonraki elemelerde maç galibiyetine puan veriyorsa sorun yok o zaman puan toparlarız baya  :lol:

Etiketler: