2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626731 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Konu başlıklarıyla ilgili olmayan içeriğin paylaşımı yönetici iznine tabi olmadan yapılamaz.

Yöneticiler tarafından uygunsuz bulunan mesajlar silinebilir, değiştirilebilir, mesajların değiştirilmesi istenebilir; bazı ihlallerin cezası geri bırakılabilir.

Forum Kuralları

Üyeler forum kuralları ya da yaptırımlarla ile ilgili şikâyetlerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan tartışmalar konu dışı olarak işlem görür. İletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip, size dönüş yapılacaktır.
:guitar: :guitar: :bateri: :dan: :bore:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sabah sabah millet uyurken adamlar kanun cikartiyor.
Yememis icmemis forum kurali yazmis
KHK çıkartmışlar abi :lol: :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Koa_lAA

Vizyonuna tukurem onun birak ya
Abu da gitsin sevilaya
Adam yok sanki

Devre arasinda gol sikintisi cekmeye baslayinca taliskanin kiralanmasi da gundeme gelir

takılmamak lazım vizyona falan yaw... adamın bitiriciliği mevcut takımın toplamından daha iyi... gerçekten göztepe ye gitmeyi falan düşünüyorsa 1,5 milyona falan bize gelsin... biz 1,7 yi 5. santraforuna veren takımız... eyşana mı vermicez...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Günaydın beyler.. Şimdi UEFA'nın Avrupa Ligi için puan düzenlemesine bakıyordum da biraz hayal kırıklığına uğradım.
Alıntı
Points awarded in the UEFA Europa League
a. Qualifying phase and play-offs
– 0.5 points awarded to each club eliminated in the preliminary round;
– 1 point awarded to each club eliminated in the first qualifying round;
– 1.5 points awarded to each club eliminated in the second qualifying round;
– 2 points awarded to each club eliminated in the third qualifying round;
– 2.5 points awarded to each club eliminated in the play-offs.
b. Group stage onwards
– 2 points awarded for a win;
– 1 point awarded for a draw;
– 0 points awarded for a defeat.
c. Guaranteed minimum
Clubs are guaranteed a minimum of three points in the group stage of the UEFA Europa League even if the number of points actually obtained during this stage is lower. This guaranteed minimum is not added to points actually obtained in the group stage and is not included in the association coefficient calculation.

+Şimdi "a" maddesi elenenler için.. Yani hangi turda elenenin kaç puan alacağını yazıyor. Örneğin biz bu turda elensek 1,5 puan alacağız.. Bir sonraki turda elenirsek 2 puan alacağız, playoff'ta elenirsek 2,5 puan alacağız. Yani tur başına ya da galibiyet başına puan yok. Bu turun değeri 1,5 puan, bir üst turun değeri 2 puan demek ki diğer turda elenirsek 3,5 puan toplamışız vs diye düşünmeyin..
+"b" maddesi standart.. Grup aşamasında yenersen 2 puan berabere kalırsan 1 puan alırsın diyor. Bu tamam.
+"c" maddesi çok ilginç..
"Clubs are guaranteed a minimum of three points in the group stage of the UEFA Europa League even if the number of points actually obtained during this stage is lower."
--Kulüplere AL grup aşamasında daha az puan hak etseler bile minimum 3 garanti puan verilir.
"This guaranteed minimum is not added to points actually obtained in the group stage and is not included in the association coefficient calculation."
--Bu garanti puanlar grup aşamasında elde edilen puanlara eklenmez ve ülke puanı içinde yer almaz.

Diyor ki grup aşamasına kalırsan sana minimum 3 puan garanti..  Bu sana verdiğim puanın üzerinde puan alırsan üzerine eklemem diyor.. Diyelim ki 4 galibiyet 2 beraberlik aldık.. Ne yapar? 8+2=10 puan.. +3 puan vermiyor.. 10 puanla hadi eyvallah diyip üst tura gönderiyor seni.. Yani ŞL'de verilen grup puanı hesaplara eklenirken, AL'de verilen grup puanı avans gibi bir şey. Şimdi benim buradan çıkardığım şu.. 6 maç yaparak AL gruplarına kalacağız ve bize "3 puan verilecek". Ancak Türkiye kupasını kazanan Akhisar'ın da hiç maç yapmadan alacağı puan da bu. Üstelik Akhisar tüm maçlarını kaybetse 3 puanla elveda derken biz 2 maç kazansak 4 puanla elveda diyeceğiz..

Geçen sene ŞL'de 19 puan toplamıştık.. Bu 19 puanın 9 puanı bonustu.. 4'ü gruplara kalma.. 4'ü gruptan çıkma.. 1puan da son 16'da oynama puanıydı.. Kalan 10 puanı 4 galibiyet 2 beraberlikle almıştık. Yani 6 maç oynayarak 19 puan almıştık.. Şimdi aynı performansı gösterirsek 12 maç oynayarak 10 puan alacağız..

Umarım c maddesini yanlış anlamışımdır :)

Alıntı
Clubs which reach the round of 16, quarter-finals, semi-finals or final of the UEFA Champions League or the quarter-finals, semi-finals or final of the UEFA Europa League are awarded an extra point for each such round. In addition, four points are awarded for participation in the group stage of the UEFA Champions League and four points for qualifying for the round of 16. These bonus points are also included in the association coefficient calculation.

Bonus puanlar konusunda diyor ki.. ŞL'de son 16, çeyrek final, yarı final ve final için sana 1 puan veririm.. AL'de çeyrek final, yarı final ve finale 1 puan veririm diyor. Ek olarak ŞL'de gruplara kalana 4 puan, çıkana da bi 4 puan daha veririm hem de bunlar ek puanlardır hesaba katılır diyor..

Hayal edelim;
Beşiktaş elemeleri geçti ve gruplara kaldı ----> 3 puan (emanet??)
Beşiktaş gruplarda 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı ----> (4x2 puan) + (2x1 puan) =10 puan
Beşiktaş gruptan çıktı ve son 16 hakkı kazandı ----> 0 puan
Beşiktaş son 16 turunu geçti çeyrek final hakkı kazandı ----> 1 puan
Beşiktaş çeyrek final turunu geçti yarı final hakkı kazandı ----> 1 puan
Beşiktaş yarı final turunu geçti final hakkı kazandı ----> 1 puan

Yani AL şampiyonu olsak alacağımız puan 13 arkadaşlar  :ok:

Eğer c maddesinde bahsedilen 3 puan benim anladığım gibi değilse de 3 puan ekle 16 puan yapar.. Çok düşük.. UEFA diyor ki benim için tek gerçek Şampiyonlar Ligi. Diğerleri az ötede oynasın gürültü etmesin diyor yani  :)

[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2018, 10:58:19 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı underworld

Sevilla abuyu alsın bize Ben Yedder i versin.

Çevrimdışı underworld

Everton > rojo = 30 m £
Everton > digne > 17 m £
Deniyor
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2018, 11:11:00 underworld ]

Çevrimiçi Necmi

Quaresma için de bi daha bu klüpten içeri giremez demişti :)

gelir yani  :bandit:
ne zaman demişdi ben sosa dışında kulüpten içeri adım atamaz dediği birini hatırlamıyorum
gomez içinde demedi. hatta tam tersini dedi.
bu arada gomezin alınması çok anlamsız olur bu resmen oyuncu bulamadığım çaresizliği olur.
eski katkısınıda verebileceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı abdusta

Vincent Aboubakar hadisesini geçen yıl enine boyuna uzun uzun detaylarıyla yazıştık.
Beşiktaş bonservis indirimi için sonuna kadar pazarlık etmişti orada veremedigimiz 2milyon euro fark ne yazikki bize Negredo ve Love maliyeti ile katlanarak dönmüştü.

Diğer yandan,
 Aboubakar madem Beşiktaşı bu kadar çok istiyordu da neden PORTO ile 12 ekim 2017 de sözleşme uzattı.?
mutlaka Beşiktaş kendisiyle temasa geçip bekle demiştir ,Halbuki Yılbaşına kadar bekleseydi Vida örnegindeki gibi Beşiktaşla ön sözleşme yapabilirdi.
Peşinen kabul ediyorum Porto kendisine yeni bir sözleşme için çok baskı yaptı ama keşke direnseydi,

şimdi bu açıdan bakınca Aboubakar'ın   Beşiktaşa kiralanmasının  Portonun menfaitine olmayacaktır,

İş zor..

Saygılar

Çevrimdışı onurturan

Bir oyuncunun , takımın hedefleri ile ilgilenmesi kadar garip bir şey yok Türkiye'de.
Ama şimdi gelmesin ağabey ..
Gomezle beraber atiba da gitseydi o sene ..
Şimdi en az gomezi özlediğimiz kadar atibayı da özlüyorduk.. çünkü aklımızda kalan hep eski hatıralar..

Çevrimdışı onurturan

Vallahi biktim gomez, abu ustune fernandes falan derken olay ismaele kadar gidecek.
Sanki futbolcu yok bi bunlar kaldi.
Yahu yuventus cikmasi falan kovalayin kiralaik miralik ama eskiyi unutalim kapatalim su konuyu
Falkao kac yasinda yahu 45 falandir o

Baskan negredodan memnun kaldiysa daha efendi daha iyi alan acip duvar oreni var lorente onu alalim. Ispanyol, pivot snatrafor
:-*

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Vincent Aboubakar hadisesini geçen yıl enine boyuna uzun uzun detaylarıyla yazıştık.
Beşiktaş bonservis indirimi için sonuna kadar pazarlık etmişti orada veremedigimiz 2milyon euro fark ne yazikki bize Negredo ve Love maliyeti ile katlanarak dönmüştü.

Diğer yandan,
 Aboubakar madem Beşiktaşı bu kadar çok istiyordu da neden PORTO ile 12 ekim 2017 de sözleşme uzattı.?
mutlaka Beşiktaş kendisiyle temasa geçip bekle demiştir ,Halbuki Yılbaşına kadar bekleseydi Vida örnegindeki gibi Beşiktaşla ön sözleşme yapabilirdi.
Peşinen kabul ediyorum Porto kendisine yeni bir sözleşme için çok baskı yaptı ama keşke direnseydi,

şimdi bu açıdan bakınca Aboubakar'ın   Beşiktaşa kiralanmasının  Portonun menfaitine olmayacaktır,

İş zor..

Saygılar
Aboubakar'ın geleceğine inanmıyorum. Gelecek olan adam bu kadar gün yüzüne çıkarılmaz. Hocanın tarif ettiği bir profil var. Her transfer dönemi tartıştık pivot mu oldun kanada kayabilen mobil mi olsun diye. Bu sefer artık neyi istememiz gerektiğini biliyoruz. Doğru profilde doğru bir isim olsun. Aynı isimlere de takılı kalmamak gerek.

Çevrimdışı onurturan

ne zaman demişdi ben sosa dışında kulüpten içeri adım atamaz dediği birini hatırlamıyorum
gomez içinde demedi. hatta tam tersini dedi.
bu arada gomezin alınması çok anlamsız olur bu resmen oyuncu bulamadığım çaresizliği olur.
eski katkısınıda verebileceğini sanmıyorum.
Evet abi hatıralar taze ama baklaım gomez taze mi?

Çevrimdışı f_madida

Everton > rojo = 30 m £
Everton > digne > 17 m £
Deniyor

Maasi fazla gelmis diyorlar, haftalik 120 bin pound aliyormus Rojo. Wolverhampton da istemis ama Rojo gitmek istememis.

Bakalim, transfer doneminin sonlari yaklastikca caresizlikten yapilan cilgin hamleler artacaktir. Bize bir pay duser mi? Yonetim ve menejer baglantilari biraz aktif kalirsa neden olmasin. Rojo'ya 30 + 4 senelik 6 milyondan 54 milyon pound baglayacagina Vida'yi 22+16 gibi bir rakama transer edebilir mesela.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı onurturan

Aboubakar'ın geleceğine inanmıyorum. Gelecek olan adam bu kadar gün yüzüne çıkarılmaz. Hocanın tarif ettiği bir profil var. Her transfer dönemi tartıştık pivot mu oldun kanada kayabilen mobil mi olsun diye. Bu sefer artık neyi istememiz gerektiğini biliyoruz. Doğru profilde doğru bir isim olsun. Aynı isimlere de takılı kalmamak gerek.
Abou nasıl kilo almış adam sanki prof. futbolcu değil yaz tatilinde anasının evine giden öğretmen.. bizim beyaz formanın içinde hayal edemiyorum basılmış sucuk gibi olur.

Çevrimdışı mylife1903

Abou nasıl kilo almış adam sanki prof. futbolcu değil yaz tatilinde anasının evine giden öğretmen.. bizim beyaz formanın içinde hayal edemiyorum basılmış sucuk gibi olur.
Lensle beraber kokteyl sosis

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Everton > rojo = 30 m £
Everton > digne > 17 m £
Deniyor

Vida 29 yaşında, Rojo 28 .

Vida > Rojo  . Bu Everton cidden adam olmaz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Lens'ten sonra bünyemiz alıştı kilolu futbolcuya  :D 

Çevrimiçi Necmi

Günaydın beyler.. Şimdi UEFA'nın Avrupa Ligi için puan düzenlemesine bakıyordum da biraz hayal kırıklığına uğradım.
+Şimdi "a" maddesi elenenler için.. Yani hangi turda elenenin kaç puan alacağını yazıyor. Örneğin biz bu turda elensek 1,5 puan alacağız.. Bir sonraki turda elenirsek 2 puan alacağız, playoff'ta elenirsek 2,5 puan alacağız. Yani tur başına ya da galibiyet başına puan yok. Bu turun değeri 1,5 puan, bir üst turun değeri 2 puan demek ki diğer turda elenirsek 3,5 puan toplamışız vs diye düşünmeyin..
+"b" maddesi standart.. Grup aşamasında yenersen 2 puan berabere kalırsan 1 puan alırsın diyor. Bu tamam.
+"c" maddesi çok ilginç..
"Clubs are guaranteed a minimum of three points in the group stage of the UEFA Europa League even if the number of points actually obtained during this stage is lower."
--Kulüplere AL grup aşamasında daha az puan hak etseler bile minimum 3 garanti puan verilir.
"This guaranteed minimum is not added to points actually obtained in the group stage and is not included in the association coefficient calculation."
--Bu garanti puanlar grup aşamasında elde edilen puanlara eklenmez ve ülke puanı içinde yer almaz.

Diyor ki grup aşamasına kalırsan sana minimum 3 puan garanti..  Bu sana verdiğim puanın üzerinde puan alırsan üzerine eklemem diyor.. Diyelim ki 4 galibiyet 2 beraberlik aldık.. Ne yapar? 8+2=10 puan.. +3 puan vermiyor.. 10 puanla hadi eyvallah diyip üst tura gönderiyor seni.. Yani ŞL'de verilen grup puanı hesaplara eklenirken, AL'de verilen grup puanı avans gibi bir şey. Şimdi benim buradan çıkardığım şu.. 6 maç yaparak AL gruplarına kalacağız ve bize "3 puan verilecek". Ancak Türkiye kupasını kazanan Akhisar'ın da hiç maç yapmadan alacağı puan da bu. Üstelik Akhisar tüm maçlarını kaybetse 3 puanla elveda derken biz 2 maç kazansak 4 puanla elveda diyeceğiz..

Geçen sene ŞL'de 19 puan toplamıştık.. Bu 19 puanın 9 puanı bonustu.. 4'ü gruplara kalma.. 4'ü gruptan çıkma.. 1puan da son 16'da oynama puanıydı.. Kalan 10 puanı 4 galibiyet 2 beraberlikle almıştık. Yani 6 maç oynayarak 19 puan almıştık.. Şimdi aynı performansı gösterirsek 12 maç oynayarak 10 puan alacağız..

Umarım c maddesini yanlış anlamışımdır :)

Bonus puanlar konusunda diyor ki.. ŞL'de son 16, çeyrek final, yarı final ve final için sana 1 puan veririm.. AL'de çeyrek final, yarı final ve finale 1 puan veririm diyor. Ek olarak ŞL'de gruplara kalana 4 puan, çıkana da bi 4 puan daha veririm hem de bunlar ek puanlardır hesaba katılır diyor..

Hayal edelim;
Beşiktaş elemeleri geçti ve gruplara kaldı ----> 3 puan (emanet??)
Beşiktaş gruplarda 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı ----> (4x2 puan) + (2x1 puan) =10 puan
Beşiktaş gruptan çıktı ve son 16 hakkı kazandı ----> 0 puan
Beşiktaş son 16 turunu geçti çeyrek final hakkı kazandı ----> 1 puan
Beşiktaş çeyrek final turunu geçti yarı final hakkı kazandı ----> 1 puan
Beşiktaş yarı final turunu geçti final hakkı kazandı ----> 1 puan

Yani AL şampiyonu olsak alacağımız puan 13 arkadaşlar  :ok:

Eğer c maddesinde bahsedilen 3 puan benim anladığım gibi değilse de 3 puan ekle 16 puan yapar.. Çok düşük.. UEFA diyor ki benim için tek gerçek Şampiyonlar Ligi. Diğerleri az ötede oynasın gürültü etmesin diyor yani  :)

bence sen çok yanlış anlamışsın olayı :D
gruplara kaldığında minimum 3 puan alırsın diyor burda minimum önemli elemelerden geldin elemede aldığın puanlar
grup aşamasında etkilemiyor bunu başka başlıktada tartışdık gruba kaldığında hanene 3 puan yazıyor direk katılanada
3 puan minimum yazıyor sonra alacağın puanlar bunun üstüne ekleniyor. eski sitemle manu kupayı kaldırdığında 26
puan aldı yenilenen sistem eski sistemden düşük falan olamaz hem puan sistemi hem para sistemi arttı. bütün maçlarını
kazanırsan 15 puanla bitirirsin grubu hiç bir maçını kazanamazsan 3 puanla bitirirsin orda ön elemede aldığın puanlar
kasdediliyor şimdi bu turu geçersek 1,5 sonraki tur 2 play off u geçersek 2,5 puan alacağız ama gruba kaldığımızda
bu haneye 3 puan olarak yazacak bu kalıcı puan olacak emanet falan değil minimum 3 puan alırsın diyor artısını başarı puanları
belirler play off da elenen takım hanesine 2,5 puan yazar
ben grupları çıktıktan sonraki turlarda puanlama sistemini bulamadım. şlde grupları tüm maşları kazanarak çıkan takıma
22 puan yazılıyor uelde 15 puan yazılıyor 32 turunda anladığım puan yok final gruplarına kalındığında başarı puanı eklenecek deniyor
maç puanları varmı onuda belirten bir şey yok. ama benim tahminim daha önce uefa kupasını alan takımın puanı şimdi
şl puanlarına dahada yaklaşmış en kötü 30 puanın altına düşmez. adamlar ueli daha cazip hale getirmeye uğraşıyorlar angarya haline
değil :D yoksa altlardaki takımların bundan sonra hiç bir şansı olmaz. zaten şl ye katılmak ilk on ülke dışında artık
imkansız hale geldi. nerdeyse mucize takım falan olman lazım katılmak için 7-8-9-10 ülke takımları birbiriyle çarpışıyor
bunların dışında iki ülke takımının sıyrılıp çıkma şansı oluyor. bu sene bu 4 takım oldu çünkü uefayı ve şl yi kazanan takım
zaten girmeye hak kazanan takımlar arasında oldu.
uefa puanlaması nı çok yanlış anlamışsın bende yanlış anladım ama sen bambaşka yola gitmişsin :D ben eleme puanlarıda eklenecek diye
tahmin ediyordum. orda ayrılan takım oynadığı turun puanıyla ayrılır diyormuş 3. turda ayrılan 2 puanla plat off da ayrılan 2,5
puan alarak ayrılır devam eden gruba kaldığında en az 3 puan hanesine eklenir. aynı şl deki 4 puan gibi ve bu kalıcı olur.
mesela şl de elenen takıma puan verilmez diyor çünkü onu uefa grubuna alıyoruz ordaki puanlamaya tabi olur diyor.

Çevrimdışı underworld

Bizimkinin adı bile geçmiyor.
Kendi kendimize çalıp oynuyoruz.
Vida 29 yaşında, Rojo 28 .

Vida > Rojo  . Bu Everton cidden adam olmaz.

Çevrimdışı kyiv

Kıyaslama yapmadan duramayacağım. Dün akşam çok kısa renkli maçını izledim. Galatasaray yine alttan yetenekli bir genç bulmuş Yunus diye. Hani diyoruz ya bizim kadromuz şöyle iyi şöyle potansiyelli falan. Valla benim izlediğim Beşiktaşta genç yetenek diye lanse edilenlerin hepsinden yetenekli bu çocuk. Allah rızası için bizim alt yapı ne yapıyor senelerdir? Yahu 10 senede tesadüf mesadüf 1 tane yetenekli adam keşfedilemez mi? Adamlar yine çıkarmış bu sene. belki her sene çıkaramıyorlar ama bizden daha üretken oldukları kesin. Yeminle kıskanıyorum sinir oluyorum nasıl bir altyapımız var anlayamıyorum. Hadi altyapıyı da geçtim gurbetçi olarak daha pişmiş olarak aldıklarımızda işe yaramıyor.

Çevrimdışı underworld

Kıyaslama yapmadan duramayacağım. Dün akşam çok kısa renkli maçını izledim. Galatasaray yine alttan yetenekli bir genç bulmuş Yunus diye. Hani diyoruz ya bizim kadromuz şöyle iyi şöyle potansiyelli falan. Valla benim izlediğim Beşiktaşta genç yetenek diye lanse edilenlerin hepsinden yetenekli bu çocuk. Allah rızası için bizim alt yapı ne yapıyor senelerdir? Yahu 10 senede tesadüf mesadüf 1 tane yetenekli adam keşfedilemez mi? Adamlar yine çıkarmış bu sene. belki her sene çıkaramıyorlar ama bizden daha üretken oldukları kesin. Yeminle kıskanıyorum sinir oluyorum nasıl bir altyapımız var anlayamıyorum. Hadi altyapıyı da geçtim gurbetçi olarak daha pişmiş olarak aldıklarımızda işe yaramıyor.
Sorsan en iyi alt yapı bizde.

Atınç
Necip
Nihat

Çevrimdışı onurturan

Bizimkinin adı bile geçmiyor.
Kendi kendimize çalıp oynuyoruz.
Ama bu eşyanın tabiatına aykırı.. vida şuan stoper ihtiyacı olan kim varsa gündeminde olması lazım.. pahalıdır falan diye yanaşmıyollar ellaam

Çevrimdışı underworld

Ama bu eşyanın tabiatına aykırı.. vida şuan stoper ihtiyacı olan kim varsa gündeminde olması lazım.. pahalıdır falan diye yanaşmıyollar ellaam
Dingilizlerden bahsediyoruz efenim ne parası...
Para bunlar için son halka.

Çevrimdışı cursedofdragon

:kop: :kop:

Çıkıyorda ne oluyor adamlar oynatıyorlar mı :D

Bizim kadro da necip var şuan aktif alt yapıdan çıkma.

Fatih aksoy var alt yapıdan çıkma Uefa Avrupa liginde oynadı.

Atınç var alt yapıdan çıkma Şampiyonlar liginde oynadı.6 milyon € sattık.

Kaçtane alt yapı oyuncusunu 6 milyon € satmış gs :D

Çevrimdışı f_madida

Kimi cikariyor yahu, kufrederek gonderdikleri Semih mi, yoksa isliklayarak kovduklari Emre Colak mi? 12 yil once cikan bir Arda var, baska da kimsenin ciktigi yok adamlarda. 

Bizden cikan oyuncu is yaptigi muddet kaliyor en azindan, Necip devam ediyor, Atinc 6 milyona satilmasa devam ederdi. Ayni sekilde Fatih simdi yavas yavas oynamaya basladi, satilmazsa bir iki sene daha devam eder.

The world is better in black and white, and red.

Etiketler: