2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4617483 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

değerini bulduğunda satılmayacak oyuncu yoktur.
resmi teklif yok dedi teklif gelirse satmayız demedi oyuncuda isterse satarız dedi.
Yazdığım mesaja tekrar bakayım 'Resmi ciddi bir teklif var da satmıyor' şeklinde bir mesaj mı yazmışım diye. 10 güne kadar anlaşılır demişim mesajımda.

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

transfer istiyorum artık santrafor istiyorum kaleci istiyorum.

sağ bek istiyorum stoper istiyorum.

10 numara istiyorum 10 numara yok.

Çevrimiçi yaço58

ortalık çok durgun taraftarı havaya sokcak ve tam randıman alınabilcek bir isim lazım mesela kagawa yada abuş gibi inşallah sessizlik böyle bozulur

Çevrimiçi Necmi

Yazdığım mesaja tekrar bakayım 'Resmi ciddi bir teklif var da satmıyor' şeklinde bir mesaj mı yazmışım diye. 10 güne kadar anlaşılır demişim mesajımda.
teklif gelirse satılır diye senin dediğini onayladım zaten

Çevrimdışı yoruk

Negredo karakterli adammış.İndirime giderim demiş.Yalan mı doğru mu haber bilmiyorum ama beklerim böyle bir teklif.
 Sonuçta adam parasına bakarım oynamam diyenlerden değil,belli ediyor kendini.Negredo 2 olsun 2.5 olsun Love gitsin artık.Negredo gideceğine Love gitsin.
 Gerçi adamın talibi yok ki nasıl gidecekse.

Çevrimdışı f_madida

Negredo karakterli adammış.İndirime giderim demiş.Yalan mı doğru mu haber bilmiyorum ama beklerim böyle bir teklif.
 Sonuçta adam parasına bakarım oynamam diyenlerden değil,belli ediyor kendini.Negredo 2 olsun 2.5 olsun Love gitsin artık.Negredo gideceğine Love gitsin.
 Gerçi adamın talibi yok ki nasıl gidecekse.

Negredo bedava oynasa zarar. Negredo oynadigi zaman resmen forvetsiz oynuyor takim, fedakarlik yapmak istiyorsa ceksin gitsin parasini istemeden.

Çevrimdışı f_madida

Çevrimdışı f_madida

Pepe ve Quaresma'yi bu sene satamazsak, sezon sonu ikisi de Porto'ya bedava gidecekler gibi duruyor. Zaten Quaresma, Besiktas'la devam etmezsem ulkeme donerim diyordu. 

Çevrimdışı atalay

Evet, Empoli'de iken 33 farklı duran top organizasyonu vardı. O sebeple lakabı Mister33. O sezonda Empoli'nin attığı gollerin yüzde otuzu da duran toptan geldi. Asıl alametifarikası ise topu geri kazanma ve topla vedalaşma sürelerini çok düşük zamanlara indirebilmesi. @mrred

Çevrimiçi murat

Hangi takımın taraftarı olursa olsun gelecek bir stoper öyle aman aman kimseyi heyecanlandırmaz. İlgisizlikleri bu bakımdandır bence. Juve taraftarına  dünyanın en iyi stoperi mi yoksa Ronaldo mu desen , cevaplarını hepimiz biliyoruz
Dünyanın en iyi stoperi mi yoksa negredo mu desen yine negredo konuşulur.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş U19 takımı, duran top organizasyonlarına A takımdan daha fazla kafa yoruyor.
Bunu Azerbaycan'da Reşad Sadigov çok iyi yapar. Hatta bir tane de milli takıma atmışlardı.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı atalay

+U19 takımımızı CEE CUP'da oynadığı Academia Sport Team, Everton ve Slavia Praha maçlarında izledim. Kendilerinden bir-iki yaş büyük oyunculara karşı iyi performans sundular. Çoğunluğunda görebileceği gibi öne çıkan isim Oğuzhan Akgün. İyi bir sol ayağı var ama zayıf ayağını da kötü kullanmıyor. Oyun olgunluğu gayet iyi. Fiziksel ve mental gelişimi konusunda üzerinde durulması gereken bir oyuncu.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2018, 18:23:49 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
14 Nisan 2016, 16:37:45 »
Sol bek pozisyonu için Marvin Plattenhardt dışında diğer adayım: Independiente'den, Nicolas Tagliafico...
Geçenlerde Marvin'i Almanya, Nicolas'ı ise Arjantin milli takımında gördüm. Nicolas aynı zamanda Ajax yapmış. Bunlara farklı bir tipleme olarak memleketten ek yapayım: Paulo Diaz. Ayrıca bir ara Kaderabek ismi geçmiş. Eskiler bilir bu oyuncuyu Hoffenheim'a gitmeden önce kuruşuna kadar hesaplayıp önermiştim. Nagelsmann onu hem dörtlü hem de üçlünün önündeki beşlide hatta ters ayaklı ters kanatta oynatarak kullandı. Taktiksel zekası epey gelişti. O olmayacak iş. İsmi artık yok yere geçiyor.

Söyleyin memleketten bir haber mi var? @levitate

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

U19 final maci cee cup ın youtube kanalinda. Oguzhani izleyelim bakalim..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

+U19 takımımızı CEE CUP'da oynadığı Academia Sport Team, Everton ve Slavia Praha maçlarında izledim. Kendilerinden bir-iki yaş büyük oyunculara karşı iyi performans sundular. Çoğunluğunda görebileceği gibi öne çıkan isim Oğuzhan Akgün. İyi bir sol ayağı var ama zayıf ayağını da kötü kullanmıyor. Oyun olgunluğu gayet iyi. Fiziksel ve mental gelişimi konusunda üzerinde durulması gereken bir oyuncu.
Bu kupa prestijli bir kupa mı @atalay?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Pepe, vida, Q7 elde kaldı gibi duruyor.

Düşük maaşlılar gitti yüksek maaşlılar kaldı.

Çevrimiçi levitate

Söyleyin memleketten bir haber mi var? @levitate
hangi haber? paulo diaz'mı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

bursa başkanı harunu doğrulamış.

Çevrimdışı underworld

Kayserispor Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Erol Bedir, toplantının ardından konuştu. Son yıllarda yapılan en güzel toplantılardan birisi olduğunun altını çizen Bedir, “Hemen hemen bütün başkanlar katıldı. Katılmayanlar mazeret belirttiler. Samimi bir ortam vardı. Kimsenin kimseye ters bakmadığı bir ortamdı. Bundan dolayı mutluyum. Yeni sezonun başlamasına ramak kala böyle bir toplantının olması ve Türk futbolunun, kulüplerinin problemlerinin masaya yatırılması da ayrıca mutlu etti. Hem Kayserispor Başkanı hem de Kulüpler Birliği Başkan Vekili olarak Türk futbolunun sorunlarını dinleme imkanı bulduk. İnşallah bugün aldığımız bu bilgiler ışığında yarın Kulüpler Birliği Yönetimi olarak sabah Fikret Orman ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu'nu ziyaret edeceğiz. Yayıncı kuruluşla görüşeceğiz. Yapmamız gerekenleri yapacağız. Anlatmamız gerekenleri anlatacağız. 11.30'da spor bakanımızın başkanlığında TFF'de yine bir toplantımız var. Tüm kulüp başkanları katılacak” dedi.

Problemlerin de altını “Sıcak günler yaşıyoruz” sözleriyle çizen Bedir, “Sıcak günler yaşıyoruz. Sıcak günleri kötü manada kullanmıyorum. Türk futbolunu ileriye götürecek, kulüplerimiz bir takım sorunlarından kurtulabilecek en azından kısa, orta ve uzun vadeli tedbirler düşünüyoruz. Bu konuda hem şahsım adına kafa yoran biriyim. Diğer kulüp başkanı arkadaşlarımın da bir takım çalışmalar yaptığını görmekten mutlu odum. İnşallah bu toplantıda çıkan sonuçları yarın federasyon ve yayıncı kuruluşla değerlendiririz. Türk futbolunu daha iyi yere getirmek zorundayız. Kulüpler Birliği Vakfı, tavsiye makamı olsa da, sonuçta 18 Süper Lig ekibinin temsilcisi burada. Her bakımdan etkili konumdalar. Milyonları temsil ediyorlar. Dolayısıyla en azından bu gücümüzü kullanarak bir şeyler yapmaya çalışacağız” açıklamasını yaptı

Menajer ücretlerine limit getirilmeli”

Menajerlik ücretlerinin kulüplere çok büyük yükler yüklediğini söyleyen Erol Bedir, “Birçok konu konuşuldu. Sahadaki şiddet olayları, deplasman taraftarlarına uygulanacak bir takım prosedürler, kulüplerin kendi mali yapılarını toparlama konuları, özellikle menajer ücretleri çok çok önemli. Menajer ücretleri nedeniyle kulüpler neredeyse batırma noktasına geldi. Menajer ücretlerinin belli bir limit içerisinde olması tavsiye edildi. Tüm kulüpler de buna sadık kalınması konusunda söz verdi. İnşallah federasyon da bizim anlatacaklarımızla birlikte kendi bilgilerini de bu işin içerisine katarak, Türk futbolu adına iyi şeyler yapar” diyerek toplantıda geçen hususları aktardı.

Heh işte şöyle yavaş yavaş söylediklerime gelin

Çevrimdışı mehmetthedum

Menejer ücretini tek taraflı kısıylamak veya tff'den kural getirmek işe yaramaz ki..   bu kuralları kabul eden ve bu kuraallara göre iş yapan menejerlere lisans verilmeli, diğerleri çalışamamalı. Bunu da menejer sendikası/odası kurularak takip etmeli.

Örgütsüz ve deorganize her iş, üstelik kurallar olmaz ve olan kurallara uyulmazsa başarısiz olmaya mahkum.

Futbolcu sendikası da dahil..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş U19 takımı, duran top organizasyonlarına A takımdan daha fazla kafa yoruyor.
Bunu Azerbaycan'da Reşad Sadigov çok iyi yapar. Hatta bir tane de milli takıma atmışlardı.

Hakem de bize katılmış :evillol:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Samet Demir

Mario gomez diyorlar...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: