2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4612384 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Kısıtlamaya uğrayan üyelerin onay bekleyen mesajları ve özel mesajlaşmalar forum kurallarına tabidir.

Forum Kuralları

Üyeler forum kuralları ya da yaptırımlarla ile ilgili şikâyetlerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan tartışmalar konu dışı olarak işlem görür. İletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip, size dönüş yapılacaktır.
Dusunulen iletiler de kurallara tabi mi?

Çevrimdışı KAP

Yuksek maaslari savunmak istemem ama icimi rahatlatmak adina ben soyle dusunuyorum, bu oyuncular bonservissiz gelmis imza parasi verildi mi bilmiyorum . Yani bu adamlari bonservisiyle almis olsak Fener gibi 6m bonservis oderdik, bir anlamda bonservisini senelere yaymisiz gibi.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi COB

Vida icin 15 milyon euro + Mignolet + Origi(veya Sturridge) e razimiyiz ?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

artık ben de duyum vermeme kararı aldım forumda aleyhime çok propaganda çalışması yapılıyor transfer sezonu bugün anlaşılıyor yarın bozuluyor belli olmuyor bu işler  :) Bugün duyumlarımın listesini yapıp kıyasıya eleştiren bir güruhu da gördü bu gözler  ki bunlar her gün spor muhabirlerinin sırf para kaygısıyla uydurdukları yalan haberlere seslerini çıkarmıyorlar bu işten hiç bir çıkarım menfaatim yok kimseyi facebook twitter hesabıma da yönlendirmedim umutlandırıp utandırdıysam affola hakkınızı helal edin   :)

Dostum kıyasıya eleştirmedim sadece takıldım sana yahu. Neden bu kadar alıngansın ki? Saymadım ama belki de 15 tane duyum yazmışsın 1'i bile tutmamış. E bırak da insanlar eleştirsin takılsın yahu. Ben 15'te 0 yapsam küfür etseler sesimi çıkarmam :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Vida icin 15 milyon euro + Mignolet + (veya Sturridge) e razimiyiz ?

Razı olmak ne ki . Lpool'a kadar sırtımızda taşırız  :D

( İkisininin bonsvervisi ile alınacagını düşünerek söyledim )

Çevrimdışı Koa_lAA

Yuksek maaslari savunmak istemem ama icimi rahatlatmak adina ben soyle dusunuyorum, bu oyuncular bonservissiz gelmis imza parasi verildi mi bilmiyorum . Yani bu adamlari bonservisiyle almis olsak Fener gibi 6m bonservis oderdik, bir anlamda bonservisini senelere yaymisiz gibi.

aynısını bernard da istiyormuş mesala duyunculara göre... adamın bonservisi elinde.. tahmini 15 m yuro... senelik 5,5-6 m yuro maaş istiyormuş... imza parası dahil...

ben bu işe kıl olmaya başladım...fifa-uefa neyse artık bi çözüm bulmalı... topcular kulüp yerine kendileri kazanmak için sözleşme imzalamayıp free ye düşmeye başladılar... bonservisi kendileri istiyolar... kulüpler daşmı yiyecek...

Çevrimdışı Halit

aynısını bernard da istiyormuş mesala duyunculara göre... adamın bonservisi elinde.. tahmini 15 m yuro... senelik 5,5-6 m yuro maaş istiyormuş... imza parası dahil...

ben bu işe kıl olmaya başladım...fifa-uefa neyse artık bi çözüm bulmalı... topcular kulüp yerine kendileri kazanmak için sözleşme imzalamayıp free ye düşmeye başladılar... bonservisi kendileri istiyolar... kulüpler daşmı yiyecek...

Bu birazda EPL takımlarının ve tabii ki PSG'nin yaratmış olduğu bir olay. Ne ekildi ise şimdi tüm futbol camiası onu biçiyor..
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Nicolas Isimat-Mirin Psv den ayrılmak istiyor Rennes ve Besiktas ile görüştüğünü doğruladı -sol stoper-

(Foot Mercato)

Çevrimdışı f_madida

Vida icin 15 milyon euro + Mignolet + Origi(veya Sturridge) e razimiyiz ?

Ben 25 milyon bonservisi tercih ederim, boyle bir alternatif varsa.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tuncaboylu

Medyada pek adı geçmiyor bu sene
Ne oldu Bruno Martins Indi'ye?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Allah korusun
Allah korusun
Allah korusun

Çevrimdışı balkan-kartal

fenerbahcenin stoper alternatiflerinden biriymis aspora gore :D
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı tuncaboylu

fenerbahcenin stoper alternatiflerinden biriymis aspora gore :D
Ben de "Ağustos geldi, neden hala açılmadı İndi sezonu" diyordum.

Bizimle adı geçtiği söylenen Nicholas Isimat Mirin çağrışım yaptı bir yandan da.

Isimat Mirin tam aradığımız prototipe benziyor, yaş ve kariyer anlamında.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

NEGREDO FEDA DEDİ...
⚫⚪🔴
Beşiktaş'ta, performansı beğenilmeyen İspanyol oyuncu Alvaro Negredo, ailesinin İstanbul’u sevdiğini ifade ederek, “Maaşımı indireyim, sözleşmemi bir yıl daha uzatalım.” mesajı gönderdi.

Geçen sezon hayal kırıklığı yaratan performansı ve yüksek maaşı nedeniyle Beşiktaş'ta gönderilecekler listesinde yer alan Alvaro Negredo'dan sürpriz bir hamle geldi. Başkan Fikret Orman'ın hakkında, "Hayatın gerçekleri var. Negredo bizim ve taraftarların beklentilerini karşılamadı" yorumunu yaptığı İspanyol golcü, yönetime ilginç bir teklif sundu. İstanbul'da yaşamaktan ve Beşiktaş'ta forma giymekten çok mutlu olduğunu söyleyen Negredo, "Ben bu formayı uzun yıllar giymek istiyorum. Maaşımda indirime gideyim, sözleşmemi bir yıl daha uzatalım" mesajı gönderdi.

YÜZDE 50 BİLE KURTARMIYOR

Teknik direktör Şenol Güneş'in de gönderilmesinden yana tavır koyduğu 32 yaşındaki futbolcunun 'feda' çıkışı siyah-beyazlıları şaşırttı. Ancak Beşiktaş'ta yıllık 4 milyon 350 bin Euro kazanan Negredo, maaşını yarı yarıya bile indirse 2 milyon 175 bin Euro alacak. Bu durumda bile Negredo, takımda Babel, Oğuzhan ve Tolgay gibi isimlerden daha çok kazanmış olacak. İyi bir teklif gelmesi halinde Negredo'yu satmak isteyen yönetimin, bu teklife mesafeli olduğu kaydedildi.

İŞTE SÖZLEŞMESİ

Geçen yıl 2.5 milyon Euro'ya Valencia'dan alınan Negredo, 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. İlk senesinde 4 milyon 350 bin Euro kazanan İspanyol golcü, bu sene de aynı rakamı alacak. Negredo bu sezon 25 ve üzeri resmi maça çıkarsa (Türkiye Kupası hariç) sözleşmesi otomatik uzayacak ve son yılında 4 milyon Euro kazanacak.

Haber Kaynağı: Sabah
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Mandzukic haberleri ayyuka çıktı yine

Olur mu dersiniz ? CR7 de Juveye gitmişken Forma şansı kalmadı gibi bir şey

Çevrimdışı Ömer Kaan

Mandzukic haberleri ayyuka çıktı yine

Olur mu dersiniz ? CR7 de Juveye gitmişken Forma şansı kalmadı gibi bir şey
Umut Güner ile birlikte Marmariste bir otelde olduğu söyleniyor.

PEKTEMEK İLE YOLLAR AYRILIYOR...
⚫⚪🔴
Beşiktaş'ta yeni sezon planları içerisinde yer almayan Mustafa Pektemek için yönetim flaş bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Süper Lig’de Beşiktaş formasıyla geçen sezon 8 maça çıkıp sadece 130 dakika görev yapabilen Mustafa Pektemek, 1 gollük performans ortaya koymuştu.

Teknik direktör Şenol Güneş’in kadro alternatifleri arasında yer almayan 29 yaşındaki futbolcunun, 1.7 milyon Euro’luk maaşını göz önünde bulunduran yönetim, bu isimle ayrılık kararı aldı. Siyah-Beyazlılar’ın, bu kararını oyuncunun menacerine ilettiği ve 750 bin Euro karşılığında sözleşme fesh etme önerisinde bulunduğu kaydedildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Çevrimdışı f_madida

NEGREDO FEDA DEDİ...
⚫⚪🔴
Beşiktaş'ta, performansı beğenilmeyen İspanyol oyuncu Alvaro Negredo, ailesinin İstanbul’u sevdiğini ifade ederek, “Maaşımı indireyim, sözleşmemi bir yıl daha uzatalım.” mesajı gönderdi.

Geçen sezon hayal kırıklığı yaratan performansı ve yüksek maaşı nedeniyle Beşiktaş'ta gönderilecekler listesinde yer alan Alvaro Negredo'dan sürpriz bir hamle geldi. Başkan Fikret Orman'ın hakkında, "Hayatın gerçekleri var. Negredo bizim ve taraftarların beklentilerini karşılamadı" yorumunu yaptığı İspanyol golcü, yönetime ilginç bir teklif sundu. İstanbul'da yaşamaktan ve Beşiktaş'ta forma giymekten çok mutlu olduğunu söyleyen Negredo, "Ben bu formayı uzun yıllar giymek istiyorum. Maaşımda indirime gideyim, sözleşmemi bir yıl daha uzatalım" mesajı gönderdi.

YÜZDE 50 BİLE KURTARMIYOR

Teknik direktör Şenol Güneş'in de gönderilmesinden yana tavır koyduğu 32 yaşındaki futbolcunun 'feda' çıkışı siyah-beyazlıları şaşırttı. Ancak Beşiktaş'ta yıllık 4 milyon 350 bin Euro kazanan Negredo, maaşını yarı yarıya bile indirse 2 milyon 175 bin Euro alacak. Bu durumda bile Negredo, takımda Babel, Oğuzhan ve Tolgay gibi isimlerden daha çok kazanmış olacak. İyi bir teklif gelmesi halinde Negredo'yu satmak isteyen yönetimin, bu teklife mesafeli olduğu kaydedildi.

İŞTE SÖZLEŞMESİ

Geçen yıl 2.5 milyon Euro'ya Valencia'dan alınan Negredo, 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. İlk senesinde 4 milyon 350 bin Euro kazanan İspanyol golcü, bu sene de aynı rakamı alacak. Negredo bu sezon 25 ve üzeri resmi maça çıkarsa (Türkiye Kupası hariç) sözleşmesi otomatik uzayacak ve son yılında 4 milyon Euro kazanacak.

Haber Kaynağı: Sabah

Bedava oynasa oynatmam. Kacirdigi gollerle, bos pozisyonlarda kaleye vurmak yerine attigi paslarla verdigi zarari kim odeyecek?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

PEKTEMEK İLE YOLLAR AYRILIYOR...
⚫⚪🔴
Beşiktaş'ta yeni sezon planları içerisinde yer almayan Mustafa Pektemek için yönetim flaş bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Süper Lig’de Beşiktaş formasıyla geçen sezon 8 maça çıkıp sadece 130 dakika görev yapabilen Mustafa Pektemek, 1 gollük performans ortaya koymuştu.

Teknik direktör Şenol Güneş’in kadro alternatifleri arasında yer almayan 29 yaşındaki futbolcunun, 1.7 milyon Euro’luk maaşını göz önünde bulunduran yönetim, bu isimle ayrılık kararı aldı. Siyah-Beyazlılar’ın, bu kararını oyuncunun menacerine ilettiği ve 750 bin Euro karşılığında sözleşme fesh etme önerisinde bulunduğu kaydedildi.

Haber Kaynağı: Fanatik
Geçen yine Fanatikte çıkarılan Şenol Hoca kalmamı istiyor haberi ve şimdi de kulüp sözleşme feshi için 750 bin avro önerdi haberi. 2 taraf var . 1)Pektemek tarafı 2) Kulüp . 2 tane birbiri ile zıt Fanatik haberi ve bu haberlerin ortak tarafı bu 2 taraftan hep 1 tanesinin çıkarı üzerine olması. Tesadüf mü? Hoca neden 130 dakika görev almış sürekli gitmesi hakkında telkinde bulunduğu bir oyuncunun kalmasını istesin, kulüp neden oynamayan bir oyuncu ile gitmesi için masaya oturduğunda oyuncuya 750 bin avro önerip direk kendi kalesine gol atıp ipleri oyuncu tarafına versin?

Çevrimdışı underworld

Mirin, pepe nin yerine mi geliyor?

Çevrimdışı terapati

Geçen yine Fanatikte çıkarılan Şenol Hoca kalmamı istiyor haberi ve şimdi de kulüp sözleşme feshi için 750 bin avro önerdi haberi. 2 taraf var . 1)Pektemek tarafı 2) Kulüp . 2 tane birbiri ile zıt Fanatik haberi ve bu haberlerin ortak tarafı bu 2 taraftan hep 1 tanesinin çıkarı üzerine olması. Tesadüf mü? Hoca neden 130 dakika görev almış sürekli gitmesi hakkında telkinde bulunduğu bir oyuncunun kalmasını istesin, kulüp neden oynamayan bir oyuncu ile gitmesi için masaya oturduğunda oyuncuya 750 bin avro önerip direk kendi kalesine gol atıp ipleri oyuncu tarafına versin?
Onu bilmiyorum da; Şenol Hoca, B36 maçında Mustafa Pektemek'i oynatırsa yine, kendimi intihar etmeyi planlıyorum. Daha fazla tahammül edemeyeceğim sanırım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Nicolas Isimat-Mirin Psv den ayrılmak istiyor Rennes ve Besiktas ile görüştüğünü doğruladı -sol stoper-

(Foot Mercato)

sağ ayaklı adam sağ stoper  :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

HABER l  Jürgen Klopp, Liverpool'un Fransa'da gerçekleştirilecek sezon öncesi hazırlık kampı için belirlediği 29 kişilik listede Mignolet'e yer vermedi.

Çevrimdışı f_madida

sağ ayaklı adam sağ stoper  :alala:

bu eleman pek istedigimiz ozelliklerde degil gibi.

🔥 Şenol Güneş, son 10 sezonda çalıştırdığı takımlara 112 milyon € bonservis kazandırdı.
#Üstad

Etiketler: