2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4619471 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

🔥 Şenol Güneş, son 10 sezonda çalıştırdığı takımlara 112 milyon € bonservis kazandırdı.
#Üstad
Hocayi eplye gondersek evertona falan herifler para basar her sene sitiye livirpula satar 100 100
Mal mal adamlar calisiyor yeminle o evertonun hoca neydi ya
Senol gunes onu altyapinin basina koydurmaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hocayi eplye gondersek evertona falan herifler para basar her sene sitiye livirpula satar 100 100
Mal mal adamlar calisiyor yeminle o evertonun hoca neydi ya
Senol gunes onu altyapinin basina koydurmaz
Kesinlikle katılıyorum abi 1 sene kalsın en az 150-200 milyon bonservis kazandırır çalıştırdığı kulübe tabi EpL şartlarında , malum orada Bonservisler 25-30 milyondan başlıyor :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Pepe nin Quaresmaya attığı İlhan mansız çalımini gördünüz mü :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı abdusta

westham united veya Liverpool taraftarısınız,
formunuzda Domagoj Vida ile topic açıp tartışırsınız.

sabah şöyle iki üç foruma baktım Topik yok ,yazan,heyecanlanan ingiliz taraftar yok.
birileri bizimi gaza getiriyor.?

saygılar

Çevrimdışı underworld

sabah şöyle iki üç foruma baktım Topik yok ,yazan,heyecanlanan ingiliz taraftar yok.

saygılar
Aynen reyis bu durum çok kıllandırıyor beni

Çevrimdışı underworld

Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda stoper transferine ağırlık veren Beşiktaş'ta rota Hollanda'ya çevrildi.

Foot Mercato'ya konuşan PSV'nin stoperi Nicolas Isimat-Mirin, "Beşiktaş ile kontrat üzerinden anlaşmaya çalışıyoruz. Transfer olmak istediğim bir takım. Transferde 2-3 pürüz kaldı. Sabırla bekliyorum" açıklamasında bulundu.

Galatasaray'ın yıldızı Bafetimbi Gomis ile Türkiye'yi konuştuğunu söyleyen Mirin, "Gomis, tutku dolu taraftarlardan bahsetti. Süper Lig'in ne kadar iyi bir lig olduğunu söyledi. Kararımı kısa süre içerisinde vereceğim" dedi.

Rennes'den de teklif aldığını söyleyen 26 yaşındaki Fransız, geçtiğimiz sezon 32 lig maçında görev aldı.

Goal

Onur Küçük

• Ziyaretçi

saygılar
10 güne kadar nedeni anlaşılır. Vida'nın ismi o kulüple bu kulüple anılır olsa o zaman bizim Deniz Türüç'ü 3 büyüklere fahiş fiyatla satmaya çalışan, ortalığı kızıştıran Kayserispor kulübü ve başkanından ne farkımız kalır? Ciddi alıcısı olan böyle bir şey istemez. Adamların gözü önünde saygınlığı kaybetmemek lazım.

📌 Kulübümüz, yeni transferlerimiz Roco, Umut, Dorukhan ve Güven Yalçın ile birlikte yarın saat 15.00’te basın toplantısı düzenleyecek.

Çevrimiçi Necmi

10 güne kadar nedeni anlaşılır. Vida'nın ismi o kulüple bu kulüple anılır olsa o zaman bizim Deniz Türüç'ü 3 büyüklere fahiş fiyatla satmaya çalışan, ortalığı kızıştıran Kayserispor kulübü ve başkanından ne farkımız kalır? Ciddi alıcısı olan böyle bir şey istemez. Adamların gözü önünde saygınlığı kaybetmemek lazım.
Başkan çıkıyor Vida için resmi teklif yok diyor daha ne demesi lazım.
6 ay sonra satmak için almadık diyor. Beşiktaş gelirlerini oyuncu satma üzerine kurmadı diyor.
Teklif olur oyuncuda gitmek isterse bakarız diyor.
Basın dünyanın her yerinde aynı, basının yazıp çizmesiyle kimsenin itibarı kaybolmaz.

Çevrimiçi Necmi

saygılar
Belki onlarda bizim gibidir topik açmıyordur konu dışı yapmayı seviyordur :D :bandit:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başkan çıkıyor Vida için resmi teklif yok diyor daha ne demesi lazım.
6 ay sonra satmak için almadık diyor. Beşiktaş gelirlerini oyuncu satma üzerine kurmadı diyor.
Teklif olur oyuncuda gitmek isterse bakarız diyor.
Basın dünyanın her yerinde aynı, basının yazıp çizmesiyle kimsenin itibarı kaybolmaz.
Doğrudur, yoktur ama 10 gün ya da 1 ay içinde cazip bir teklif gelirse takımın menfaatlerine de uyarsa satabilir, satmam demez sanırım. Oyuncu satalım ya da satmayalım diye bir derdim yok şahsen. Basın dünyanın her yerinde aynı ama ahlak anlayışı dünyanın her yerinde aynı değil.

Çevrimdışı f_madida

Belki onlarda bizim gibidir topik açmıyordur konu dışı yapmayı seviyordur :D :bandit:

dun paylasmistim, gerci o Everton taraftariydi. Twitterda yazmisti hem, forumda degil.

https://twitter.com/followeverton/status/1023668410406850560

The world is better in black and white, and red.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

dun paylasmistim, gerci o Everton taraftariydi. Twitterda yazmisti hem, forumda degil.

Everton taraftarında hız fetişizmi var. Savunma oyuncusu isterler en hızlısı olmalı. Santrafor isterler. En hızlısı olmalı.

Çevrimiçi doganay

Everton taraftarında hız fetişizmi var. Savunma oyuncusu isterler en hızlısı olmalı. Santrafor isterler. En hızlısı olmalı.

Bu ozelliklerinin yaninda birde simdiki halinden daha hizli da olsa, Vida Everton'a mi kalir sanki direk top listeye girer.

Çevrimdışı f_madida

Ingilizlerin genelinde var o fetis.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hangi takımın taraftarı olursa olsun gelecek bir stoper öyle aman aman kimseyi heyecanlandırmaz. İlgisizlikleri bu bakımdandır bence. Juve taraftarına  dünyanın en iyi stoperi mi yoksa Ronaldo mu desen , cevaplarını hepimiz biliyoruz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kara kartalım transfer yapacak mıdır?

Çevrimdışı worns

Bu İsimat-Mirin doğru hedef. Bizim takım bu tarz oyuncuları sever. (Atiba, Marcelo) Topla ilişkisi iyi savunma oyuncularına hep ihtiyaç var. bu arkadaşı üstüne baya da ciğerli diye biliyorum. Yaşı iyi, parlama olasılığı yüksek. Her anlamda iyi transfer olur.

Ama Pepe gidicek Roco- Mirin şeklinde bir tandemle sezona başlanacaksa bu çok çok riskli. Bu iki oyuncunun teker teker takıma uyumu, birbirine uyumu derken defansif açıdan acı çektirici bir sezon başlangıcı yaşayabiliriz.

Daha önce de yazmıştım. Pepe kalmalı ve algılandığı kadar da önemsiz bir konu değil onun varlığı. Pepe-Mirin-Roco-Fatih gayet ideal bir rotasyon olur. Bir sene sonra Pepe'yi buradan rahatlıkla çıkarabiliriz. Bu geçişte katalizör rolü oyanayacak bir oyuncu gerek ve Pepe her bakımdan doğru oyuncu.

Çevrimiçi Samet Demir

Konu dışı. Walcott da ne hızlıydı zamanında. Biraz gerileme olmuş gerçi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Doğrudur, yoktur ama 10 gün ya da 1 ay içinde cazip bir teklif gelirse takımın menfaatlerine de uyarsa satabilir, satmam demez sanırım. Oyuncu satalım ya da satmayalım diye bir derdim yok şahsen. Basın dünyanın her yerinde aynı ama ahlak anlayışı dünyanın her yerinde aynı değil.
Aynı fetiş Hocada da var :D

Çevrimdışı Jimexi

Everton'a yol yaptı adamlar son hazırlık maçlarında. Farklı yenilip durdular hala kibirden stoper beğenemiyorlar. Geçen sezon mangala mangala dediler gördük mangalayı sakatlandı gerçi ama sakatlanmadan önce bir kaç bariz hatası vardı. Vida gibi adam bulsunlar öpüp başlarına koysunlar.

bugün de mi transfer yok.

Çevrimiçi Necmi

değerini bulduğunda satılmayacak oyuncu yoktur.
resmi teklif yok dedi teklif gelirse satmayız demedi oyuncuda isterse satarız dedi.

Etiketler: