2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4623963 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

valla ben şu anda odaklandım kagawa yı bekliyorum alabilirsek sosa kimmiş iki gömlek daha iyisini almış oluruz.
birini on numaraya koyuyorsan bu sosa olur talisca olur yada kagawa olur farketmez takımı onun yetenekleri üzerine inşaa edersin bunu yapamazsan hem oyuncuyu harcarsın hem takımı harcarsın.
Oguzhan var abi hem 10numara giyiyo hem de kaptan onu verem sana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

B.kunu çıkartmak nedir nasıl yapilir ibretle izliyoruz.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Yazıp-yazmama
burası yeridir degildir ikileminde madem konu sponsorluk madem konu transfer
madem tartıştığımız Beşiktaşımızın dogru işler yaptığı bazılarınında yanlış işler yaptığı
işte size yanlış işlerin hikayesi.

not:hikaye dogrudur ,ilkelesel olarak bazı takım ve futbolcu isimleri ni bu başlıkta yazmasakda hikayenin içinde isim olarak geçtiği
için zikredilmiştir.İsimlerden ziyade olayın eleştirisel anafikrine odaklanın

BAŞLAR
=======
ÜLKENİN GARİP İŞLERİ
Bugün cumartesi,
Hafta sonu.
Benim yazıyı okumadan sağlam bir koltuğa oturun.
Derin bir nefes alın
Ondan sonra yazıyı okuyun.
Yazının sonununda ne yaparsınız bilemem?
++

İspanya’nın Atletico Madrit takımında,
Bir Türk topçu oynar.
Ülkenin siyasetçileri bu topçunun Barcelona’da
Oynamasını isterler.
Türk Hava Yolları Barcelona’ya zaten sponsordur.
10 milyon Euro vermiştir.
Araya bazı kişileri sokarlar.
Bu topçuyu Barcelona’ya alın, diye.
Barcelona’nın bu topçuyu Atletico Madrit’ten,
Almak için 15 milyon Euro’ya ihtiyacı vardır.
Barcelona, Fair play çerçevesinde bu parayı ödeyemez.
Türk Hava Yolları bir kılıf bulur,
Bir şeye daha sponsor olur ve
Barcelona’ya 15 milyon Euro öder ve transfer gerçekleşir.
Barcelona bedavadan topçu almış olur.
Oynarsa oynar, oyanamazsa oynamaz.
Nasılsa maliyet SIFIR
++

Ama Türk topçu Barcelona’nın kıymetini bilmez,
Fırsat buldukça İstanbul’a kaçar.
Dünyası İstanbul’daki hatunlardır.
200’ye yakın antrenmana çıkmaz.
Barcelona bunu kapının önüne koyar.
12,5 milyon Euro’yu getiren bu topçuyu alır der.
İşin mizahı.
Bacelona bu topçuya kasasından 1.-Euro ödememiştir.
Topçu için 12,5 milyon Euro ister.
Müşteri çıkmaz.
Topçunun Avrupa piyasasında vukuatları ayyuka çıkmıştır.
Galatasaray ilgilenir ama 12,5 milyon ödeme şansı yoktur.
İşe yine siyasiler girer.
++

Yukarıdan emir gelir,
Başakşehir bu topçuyu alsın.
Başakşehir'in imkanları kısıtlı.
Bütçeden verecekleri para 3,5 milyon Euro’dur.
Açık olan 9 milyon Euro’yu birisi vermelidir.
Bir kuruma yukarıdan emir gelir.
Kurum 9 milyon Euro’yu öder.
Kim?
++

Bir ipucu vereyim.
Bu kurumun ucuz ürünlerini almak için,
Garibanlar sabah 6’da kuyruğa giriyor.
Ürünleri halk için.
Ama bu kurum 9 milyon Euro ödüyor.
Halbuki bu parayı fiyatına yansıtsa.
Ne güzel olur.
++

9 milyon Euro’yu ödeyen kurum.
İSTANBUL HALK EKMEK.
Şimdi gelelim yazının sonuna.
Bu ülkenin 24 milyon Euro'su,
Birilerin keyfi için Barcelona'ya ödenmiştir.
Ne için ?
Topçu Barcelona'da oynadı da,
Ne oldu?

BİTER
====

saygılarımla
senin quaresma sevdanı bile özlemişiz  :D bizi daha fazla bu kadar yazılarından uzak bırakma

Çevrimdışı Karabay

valla ben şu anda odaklandım kagawa yı bekliyorum alabilirsek sosa kimmiş iki gömlek daha iyisini almış oluruz.
birini on numaraya koyuyorsan bu sosa olur talisca olur yada kagawa olur farketmez takımı onun yetenekleri üzerine inşaa edersin bunu yapamazsan hem oyuncuyu harcarsın hem takımı harcarsın.
@Necmi abi bu açıklama çok yüzeysel olmuş. Biraz daha detaya girelim. Kagawa mı geliyor.

Çevrimdışı savaş altay

Oguzhan var abi hem 10numara giyiyo hem de kaptan onu verem sana
:ebebe:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ben Oguzhan-Atiba-Sosa'li sezonu Talisca'li gecen 2 sezona da tercih ederim. Talisca'nin oynadigi takim biraz da Talisca nedeniyle asiri sekilde bireysel cabalarla skor bulmaya dayali bir takimdi. Golleri guzel miydi? Guzeldi ama oyun olarak cok bir guzelligi yoktu sahada gordugumuz olayin. 2015-2016 sezonundaki oyun bazi mevkilerdeki yetersizliklere ragmen (Ismail K. - Tolga - defans hatti -) cok daha guzel, akici bir oyundu. Talisca boyle bir oyunun oyuncusu degil.
O sezon daha akıcıydık elbette ama benim kızdıgım taliscayı fazlasıyla yerip, sosayı göklere cıkaranlara..

hepimize 3 4 sene once deselerdi ki " besiktasa bir oyuncu gelecek ve 80 macta 34 gol 14 asist yapacak " deselerdi hepimiz havada karada kabul ederdik.

Çevrimdışı mylife1903

Kagawa gibi bir oyuncuyu kulübü neden bıraksın? Ben hiç ihtimal vermiyorum kulüple bir anlaşmazlığı mı var yoksa yeni td mü istemiyor ?
Zor transfer cok zor
Bence gelmez ne isi var. insallah mumkunati vardir tabi

Çevrimiçi Necmi

Şimdi sürekli sosa güzellemeleri yapanlar var facebookta falan. Sürekli sosa gelse eski oyunumuza döneriz falan diyenler var ama bana sorsalar talisca mı sosa mı diye ben yine talisca derim.

2015 2016 sezonu 2. Devresi haric sosanın düzgün oynadigı zaman yok. Ayrıca talisca antrenmana katılmadı falan diye laf ediyoruz ki dogru ama sosa nın ayrılısını da hatırliyoruz. Tamam para kazandırdı ama o da sıkintı cıkarmıstı.
her arjantine gidişinde yaşattıklarınıda unuttu bazı arkadaşlar.

Çevrimdışı f_madida

Onunde gomez gibi bir figurle gormeden cevap vermemek lazim buna
Gomez ona donup bi baksa kosusu degisir taliskanin
Ha negro donup baksa taliska hadi len diyebilir.
Yarim yamalak gordugumuzu de kabul ediyorum taliskayi.
Simdi taliska o takimda olsa buyuk ihtimal sola atardi senol gunes onu babel gibi kullanirdi cok dusuk bir ihtimal sosayi saga atip taliyi ortada kullanirdi

Mesela o gomezli takima adri ile fabri transferi olaydi, iki tane avrupa kupasi koyardik muzeye
Ilk kupadan eminim de ikinci kupada hoca sampiyon olanlar oynasin doye yedeklerle cikip verebilirdi kupayi

Her mevkisi iyi bir takim olur, onun ustunde bir ekstra olarak belki yazdigin gibi kanattan vs serbest rolde oynatirsin olur eger bekler cok saglamsa mesela. Bunun disinda Talisca takim oyununu zorlastiran bir adam.

Mesela gecen sene gsyi ezip gectigimiz macta takimda Talisca yok, takir takir top oynadik ortasahada ezdik adamlari. Yine feneri ezip gectigimiz macta Talisca yok, bunlar en dominant oldugumuz kritik maclar hicbirinde Talisca'nin izi yok.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

her arjantine gidişinde yaşattıklarınıda unuttu bazı arkadaşlar.
Aynen öyle  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Burada anlamadığım bir şey var. Bahsettiğimiz oyuncular beşiktaşın oyuncuları eksik ve artı yönlerini kendimizce yazıyoruz onlar düşmanımız falan değil. Mesela Q7 çok profesyonel bir futbolcu gerek kendine bakması gerek antremanlara yaklaşımı , top kontrolü gerçekten elit seviyede ortaları elite seviyede ama adam içe çalım atınca pozisyonları heba ediyor yine aynı şekilde patlayıcı kuvveti yok. Talisca son vuruşları elite seviyede ki bunu hoca da söyledi muazzam bir oyuncu ama eksiklikleri var. Adama yeteneksiz diyen futbol cahilidir zaten ama futbolun teknik ve taktik boyutu var yetenek ve fizik dünya futbolunda neredeyse artık eşitleniyor özellikle elit seviyelerde herkes topa iyi vuruyor herkes frikik atabiliyor herkes hızlı koşabiliyor herkes çalım atabiliyor vesaire olay bunların artık çok ötesine geçti artık detaylar çok önemli olmaya başladı. Talisca 10 milyon olsaydı başkan alırdı ama kulüpte para yok ne yapsın şimdi başkan ve hoca oturup ağlasınlar mı ? Eldekilerle en iyisini yapmaya çalışcaklar. Eldekilerin içinde geçmişte yapmış olan Oğuzhan var ben de o yüzden oyunun oğuzhan üzerine kurulmasını savunuyorum. Oğuzhanın eksiklikleri var mesela hızlanamıyor, belli bir mesafeden sonra hızlanamıyor ama adamın nerdeyse 270 derece gözü var çok hızlı düşünüyor ve en doğru zamanda topu ayağından çıkarmayı biliyor. Evet doğru fiziki yeterliliği yok peki ne yapalım dövelim mi adamı ? Lens top kontrolü kötü driplingi iyi şutu iyi ama adamın ilk kontrolü eksik. Sonuç olarak teknik direktörlükte oyuncuların yapabilirliğini analiz edip ona göre alternatif çözümler üretmek değil midir ? Takım geçen sene bunu şampiyonlar liginde çok güzel bir şekilde yaptı @atalay bunun örneklerini bir çok kez verdi ama ligde yapamıyoruz. Yapamama sebebimiz takımların kapanması olabilir hakemler olabilir veya oyuncuların konsantrasyonu olabilir hepsi olabilir. Ama sonuç olarak mevcut hücum planlarına hücum setlerine alternatif ne gibi hücum planları olabilir bunun üzerinden gidip ona göre bu oyun planlarına hangi oyuncular uygun onun analizini yapmak oyuncuyu gömmek falan değildir. Sarrinin 33 tane duran top organizasyonu varmış az önce okuyunca işin gerçekten baya detaylarda saklı olduğunu bir kez daha anladım. Futbolcunun Artı yönlerini yazmak ne kadar doğalsa ve yazınca futbolcu yalakası olmuyorsak eksik yönlerini yazınca oyuncuyu beğenmiyoruz algısı yaratılıyor? Bide bir oyuncuyu şu aşamada beğenip beğenmeme lüksümüz zaten maddi olarak yok. Para yok ki böyle bir lüksümüz olsun. Sonuçta futbol bir oyun rakibinizdeki 11 adamın eksik veya artı özelliklerine göre bir oyun şablonu çıkıyor onu en mükemmel şekilde uygulayan takım çoğu kez kazanıyor. En iyi oyunculara sahip takım her zaman kazanmıyor en iyi planı en iyi şekilde uygulayan "takım" kazanıyor. Biz en iyi oyunculara sahip olamayacağımıza göre en iyi "planlara" sahip olmaya çalışalım diyoruz. Dediğimiz bu
yetenek kazanılacak bir şey değil ama fizik kazanılacak bir şey kazanamıyorsan evet ıslak odunla dövmek gerekiyor. 270 derece oyun görüşü olabilir çok güzel ara paslarda atabilecek yetenek de olabilir ama senin o pası atacak yere gidecek gücün yoksa yemişim yeteneğini. sırf gücün yok diye sana gelen her topu geriye oynayıp takımın el freni oluyorsan yerim senin yeteneğini kimse ozi kötü oyuncu demiyor belkide tüm zamanlarda oynayan oyuncularımız içinde ilk ona girecek yeteneğe sahip ama bu yetenek bana hangi artılarda dönüyor. kulübede oturan yetenekli bir ozinin Beşiktaşa nasıl bir katkısı olur.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2018, 18:10:55 Necmi ]

Çevrimdışı savaş altay

bunları söyleyince birden taliscayı Beşiktaşın üstüne koymuş oluyoruz senin elinde
maç değil şampiyonluk kazandıracak bir oyuncu var tek yapman onu doğru kullanmak
bunu yapma ondan olmayacağı bir şeyi iste sonrada yem et taraftara ben uzun zamandır ilk defa takımın en
skorer olmuş oyuncusunu kaldıki
bir sezon öncede takımı şampiyon yapan baş rol oyuncularından birinin bu kadar gömüldüğüne şahit oluyorum
gol atarsan maç kazanırsın bu adamda gol atıyor. Ben diyorum kesinlikle iyi niyet yok biraz işi bilsen
tüm oyunculara ceza sahası civarında topu taliscayla buluşturun dersin bu her şeyi taliscanın üzerine kurmak değildir
bunun adı taliscayı verimli kullanmaktır. Bunu demeyi bir kenara bıraktım raket gibi ayağa serbest vuruşları attırmayan bir hoca vardı kenarda isteyen istediğini söyler söylediğimizde şaka sanılıyor resmen Şenol hoca quaresmaya teslim olmuş bunun bir başka açıklaması yok talisca sadece quaresma izin verirse serbest vuruş kullanabiliyordu.
hadi oyunu sistemi geçtim herkes kendi görüşünü savunur haklıdır haksızdır ama bana hiç kimse talisca sahadayken
bir başkasının serbest vuruş kullanmasını ve hocanın kenarda bunu izlemesini açıklayamaz işde hocanın bütün bakış açısı o serbest vuruşlarda deşifre oluyordu. Taliscayı hiç bir şekilde kullanmadı kullanamadı bedelinide şampiyonluğu vererek ödedik. ilk yarı boyunca taliscaya top atılmıyordu. Senin elinde bir oyuncu var ve bu oyuncu rakip tanımadan gol atıyor
ister karşısında avrupanın  a klas takımı olsun ister ligin vasat takımı olsun hiç farketmiyor. böyler bir oyuncuyu kullanamamak  Bizim ayıbımız. Sadece kendi bireysel yeteneğiyle hiç bir destek görmeden 7-8 maç kazandırdı
bunun ötesi yok.
Kaçan Kartal büyük oldu   :iwantattention:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Lan biri David Silva yazmış yanlış duymadınız David Silva yazmış , başşak geçiyor heralde ellaaam :D
Önüne gelen duyumcu olmaya basladı facebookta, twitterda..
Örnegin daha bugün besiktas transfer  platformu diyr bir sayfada vidanın 28 milyona evertona gidecegi, pepe icin 15 milyonluk teklifi kabul ettigimiz ve en bomba kısım kagawa ve götze icin hareketlilik olabilecegini yazmış.

Çevrimiçi Necmi

15-16 sezonu takımın 8 numarası Oğuzhan Özyakup 9 gol 7 asist ile toplam 16 gole katkıda bulunmuş.
16-17 sezonu 5 gol 7 asist ile 12 gole katkıda bulunmuş
17-18 sezonu 5 gol 5 asist ile 9 gole katkıda bulunmuş.

Takım oyunundan-oyuncu takımına evrilme süreci... Bu sürecin sorumluları yapılanmayı tasarlayanlar ve teknik ekiptir oyuncular değil.
Bu arada öyle bir söylem oluştu ki ortamda istatistiklerdeki düşüşün daha dramatik olması gerektiği algısı yerleşmişti kafama. Halbuki öyle bile değilmiş.
nerden baktın bu istatistiklere
2017-18 de ligde 0 gol 4 asist
şlde 0 gol 0 asist
tr kupası 0 gol 4 asist
o 5 golü nerde atmış  :alala: halı sahadamı :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Önüne gelen duyumcu olmaya basladı facebookta, twitterda..
Örnegin daha bugün besiktas transfer  platformu diyr bir sayfada vidanın 28 milyona evertona gidecegi, pepe icin 15 milyonluk teklifi kabul ettigimiz ve en bomba kısım kagawa ve götze icin hareketlilik olabilecegini yazmış.

ee yalan haber değil ki bunlar :D

Vida için 22 teklif geldi biz 30 istiyoruz 28'e kadar çıkmışlardır.

Pepe için arap ülkesinden ve porto dan teklif var bir tane de ingiliz klübünden rakam o civara kadar çıkmış olabilir.

Kagawa ile ilgileniyoruz :D

Nerde yalan haber :D

Çevrimiçi Necmi

Bırak onlar istediği kadar konuşssunlar ama taliscayı da artık düşünmeye gerek yok bence dünyada başka adam mı yok
doğru söylüyorsun bak bir koç yetişiyor bile
kocaman olmuş maşallah

Çevrimdışı underworld

neden hollandada almanyada akvaryumda yetiştirerek  pek alada yapıyorlar.
birinin ikinci ligde alt seviye takımlarla oynayarak yetişmesimi yoksa pepeyi quaresmayı
izleyerek yetişmesimi daha fazla şey katar. sen ne kadar iyi olursan ol rakiplerin kadar iyisin
orda karşında rakip yokki sende onların seviyesinde kalırsın
yuhalanmayla iyi oyuncu oluyorsa kulüp bir kaç bin taraftarı çağırır özellikle ergenleri toplar sabah akşam yuhalatır
böylece büyük yıldızlar çıkar. bizim ergenler yuhalamayı iyi biliyor.
Iki yöntem var.
1-parayı basar en iyisini alır oynatırsın, alt yapıyla falan hiç uğraşmassın.

2 -altyapı ve akademi kurar, Yurtiçi - yurtdışı genç oyuncuları alıp toplarsın.

Şimdi başkan bu 2. Maddeyi uygulamaya çalışıyor.

Madem 2. Madde uygulayacaksın o zaman tam gerekliliklerini yerine getirmen lazım. Öteki türlü istenilen sonuca ulaşamazsın.

"türkiyede oyuncunun olgunlaşma yaşı 25-26..."
Via Necmi

Avrupa da oluyorda bizde niye olmuyorun açıklamasını zaten bir üstte yapmışsın.

Şunu artık ayırt edelim biz ne avrupalıyız ne de ortadoğulu. aramızda mantalite ve fiziksel olarak büyük farklılıklar var bunu bilmeden onlar gibi yapmaya çalışarak bir sonuca varamayız. Avrupa'da 18 yaşında süre alan bir oyuncunun bizdeki tekabülü 24 - 25 yaş...

Eee biz bu yoldan gitmek istiyoruz ama ne yapıcaz o arayı?
O boşluğu da pilot takım uygulamasıyla kapatıcaz.
17-18 yaşındaki futbolcu düzenli olarak 3-4 yıl top koşturacak. Öteki türlü 22 yaşına gelip 500 dk lık futbol süresiyle bu iş yürümez.

Ne diyor Şenol Hoca, Fatih yetersiz, gelişmesi lazım ... E tamam yeterSiz de şimdi ona ne yapacağız ki bu yaşta kenarda bekleterek nasıl geliştireceğiz.oynamadan nasıl gelişecek Şenol hocam ?
- - underworld, ben yarışmacıyım nasıl hazır olmayan oyuncuyu oynatayım.
- haklısın hocam

Pepe'ye  bakarak iş olsaydı şimdiye kadar her taraf Pepe kaynıyor olurdu.

Haa birde merak etmeyin Messi, neymar çıkmaz ama en azından 26 kişilik kadroda 6-7 kişilik bir blok oluşturabilirsin.
Keşke gönül ister ki 14-15 kaliteli olsun diğerleri yetiştirme yedeklerden oluşsun.
Belki körün taşı abdül-Yusuf - cengiz gibi biri çıkarsa o zaman ilk 11 i ne yazarsın.

Sen iyi proje oluşturur bu insanlara güzelce aktarırsan o hazırlık maçları full bile çeker.
Sen ışık ver gerisini Beşiktaş taraftarına bırak.
Kendi maça gitmese bile gene parasını verir başkasını gönderir.

Kalde yi temsili olarak yazdım yoksa " Tahsildaroğlu beyaz peynirim, sanica boru vb" bir sürü sponsor  bulunur problem olmaz, sen yeter ki ışık ver ışık.

Takımın kendi kendini nasıl döndürebileceğini Kabaca yazdım.
Şimdi eldeki (oğuzhan, fatih, toptik, güven, marlos vb) oyunculara onca para veriyorsun ama hiçbirini kullanamıyor bedavadan para harcıyorsun.
Onca nakitidin karşılığı "hava"...

Bunca yatırımın karşılığını almak istiyorsan çözüm - > pilot takım

Çevrimiçi Necmi

Iki sene once 10 gecen sene 20 milyon yonetim gideri yazilmadi mi abi bilancoya
Buraya da koyulmustu tivittirdan
Hah onun kalemlerini merak ediyorum mesela
Oyuncu izlemeye giden yoneticilerin masraflarini, yedikleri yemeklerin adisyonunu merak ediyom
Yoksa negredoya bonservis verilmeyecekti de verildi gibi tartismalar ispati mumkun olmayan islerdir, duman cikar ama atesi goremezsin, belgesi falan da olmaz zaten.
o rakamlar yöneticinin yediği adisyonla şişmez az gerçekci olmak lazım bunların hepsi
iş adamı ceplerinde parası olan insanlar adisyonamı tenezzül edecekler işlerini güçlerini
bırakmış Beşiktaşa mesai harcıyorlar. peki bu harcadıkları zaman nedeniyle işlerinde zarara uğramıyorlarmı
madem adisyonu düşünüyorsun bunuda düşüneceksin. an geliyor cebinden para veriyor
ödeme oluyor cepten karşılanıyor bağış yapmak zorunda da değiller anlık nakit ihtiyacını çözsünler yeter
bu bile büyük yardım oluyor. Çebi bütün stad yapılırken stadın demir ihtiyacını hiç nakit almadan sağladı
kimse bir şey demedi. Döndüler stada demir satıyor diye suçladılar. sanki ondan değilde yabancıdan alsak değişen bir şey olacak kimse demirin borsası olduğunu ve para ödemeden alamayacağını bu şekilde satanın zarar etme olasılığının çok yüksek olduğunu söylemedi. piyasanın altında verdiğinide söylemedi.
bak birini sevmeye bilirsin yanlışlarında eleştirme hakkınada sahipsin ama bu tip çirkin yakıştırmalar olmuyor
o 20 M bütçeyi sana söylemiyorlar ama bağımsız denetleme şirketinin raporlarında kuruş kuruş vardır.
sen bilmesende olur bilmesi gerekenler bilsin yeter.  Beşiktaş dernekdir dernekler masası bile giden her kuruşu denetler.
Beşiktaşa oyuncu bakmak için gidiyorsa yediği yemeğin faturasını Beşiktaş ödüyorsa helali hoş olsun.
Beşiktaşa hizmet edecek bunun için zamanından işinden fedakarlık edecek sen ona adisyonmu soracaksın.
bu kulübün ne kapalı ödemeleri vardır bunu yönetim gideri olarak gösterdikleri faturalandıramıyorsan bu yönetim gideri olur. kişisin gelirini hesapla bir ay ve gider faturalarına bir bak bakalım faturalandıramadığın gelirinin yüzde kaçı şirketler farklımı sanıyorsun. bir milyarlık bir bütçeyle oynuyorsan elbet bu rakamlarda faturalanmayan gider olur.
mesela basit bir örnek şirketler sigortayı askeri ücret gösterir ama kişiler yüksek maaş alır peki bu aradaki fark nasıl muhasebe ediliyor. maaş gösteremezsin muhasebe kaydına faturalı işlem geçmez ama ortada ciddi bir gider var.

Çevrimiçi Necmi

Talisca varsa derbi galibiyeti yoktur.
Konya maçındaki hakemi istemeden de olsa yaptığı kıyak için tebrik ediyorum.
O şeytanlık yaptı ama daha çok bize yaradı.
son şampiyonluğumuzda 1-0 aldığımız gs maçında o serbest atışı içeri senmi soktun :D
şl de o 4 golüde sen attın herhalde.

Çevrimdışı underworld

son şampiyonluğumuzda 1-0 aldığımız gs maçında o serbest atışı içeri senmi soktun :D
şl de o 4 golüde sen attın herhalde.
Bruma kk

Şampiyonlar ligi ne zamandır derbiden sayılır oldu
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2018, 18:47:18 underworld ]

Çevrimiçi Necmi

Aleks yasinda da gormek lazim. Aleks arti olarak iyi de pas yapan adam da eksiltebilen versiyonuydu
Bence daha akilliydi aleks ve futbolu daha iyi biliyordu biraz da aleksin insan kalitesi bundan iyiydi herhalde. Fblilere sormak lazim o saha disi yonunu aleksin. Bizim taliska kronun tekiydi mesela.

Bu asya insaninda var abi
Hep diyom ya
Araba alacak, motoru guclu olsun, jaguar konforunda olsjn, ferrari gibi gazlasin, dort ceker olsun, arazide land cruiser gibi gitsin, hic bozulmasin, 4lt yaksin ama haci murat parasinda olsun
rakipler yanından yürüyerek geçiyordu. Bilemeyiz bazı şeyleri çünkü her zaman fenerin en çok kazananı
oldu. Birde unutmayalım fenerden kovularak gitti. olgunluk seviyesinde fenere geldi taliscanın bu daha olmamış hali.

Çevrimiçi Samet Demir

senin quaresma sevdanı bile özlemişiz  :D bizi daha fazla bu kadar yazılarından uzak bırakma
Ben özlemedim hatta kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. Abdusta abi geçen sene bu sene için q7'yi iyi paraya Çin e satacağız dedi. Duygularımla oynadı.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Ben bunu anlamadım Talisca ile hoca arasında bilmediğimiz bir husumet mi var ?
talisca ile hoca arasında değil sorun bizim sorunumuz hoca ile quaresma arasındaki ilişki
bunu geçen sene taliscada yaşadık bu sene kurban kim olacak bakalım.
hoca iki sene quaresmaya serbest vuruşları talisca atacak diyemedi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Porto yönetimiyle bir görüşme yapan Aboubakar, Beşiktaş'a gitmek istediğini söyledi. (TRT Spor)

Etiketler: