2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 88 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4644011 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

alpay-fatih daha iyi olur :)

:ok:

Biraz altyapıyı da destekleyelim. En azından yedek stoperler altyapıdan çıkabiliyor olsun artık.

Çevrimdışı mylife1903

rakitsky gerçekten iyi stoper nasıl oluyorda onu bir büyük kapmadı bu güne kadar
gitmesini engelleyen ne acaba.
Adam benim icin en buyuk takim sahtardir diyir
Ustelik 3-4 milyon para aliyordur neden gitsin. Karisi da calisiyir muzukcu mudur nedir
Ayrica 25-30dan asagi bonservis istemezler almaya kalksan anca sahibini razi edersen uygun miktara alirsin
Italyada bi takimda 5 mac oynasin fiyatida 60-70 olur

Simdi zubaya bakalim. Adamin rusyada kemiksiz maasi 3 bildigin gerzegin dusuk akillinin teki.
Bu adamin rusyadan gitmesi icin sebep para olsa 5-6 kazanmak istese avrupadan 10 civari teklif almali kimse vermez.

Rakteciyi razi etsen ahmetovla gorussen falan belki olur ama cok ugrasman lazim cok.

Çevrimiçi Necmi

Hobit iyidir ya embokani gibi ork olaydi yada saydu dumbele gibi goblin

vida gibi elf olsa olurmu

Çevrimdışı Koa_lAA

Hobit iyidir ya embokani gibi ork olaydi yada saydu dumbele gibi goblin

hahha iskandinav lara da elf ler desek... biz neyiz yaw  :D :D dothraki (got) olabilir...  :evillol:
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 17:19:25 Koa_lAA ]

Çevrimiçi Necmi

:ok:

Biraz altyapıyı da destekleyelim. En azından yedek stoperler altyapıdan çıkabiliyor olsun artık.
her aldığımızdan para kazanıyoruz bonservissiz geliyor maliyet sıfır giderken birşeyler bırakıyor
hazır çark dönerken kovaları doldurmak varken yeni değirmen yapmaya neden uğraşalım :D

Çevrimdışı savaş altay

Ne olur Ersan felan gelmesin ya da topu oyuna elle sokma gibi bir torpil lisans'a eklensin  :evillol:

Buluyoruz işte ne güzel yeni isimler , salın bizi artk lütfen! @Necmi abi'nin haklı olduğu bir konu da

büyük düşünmüyoruz taraftar olarak. Fernandes dosyası kapandı bende yine de Manuel eskilerden değil mi

seslerini duyar gibiyim. tamam saha orada , top da orada.. buyur al!!  :biggrinking:

Kaliteli isimleri tekrar takımda görmek hoş oluyor , vizyon darlığından sağdan ilk çıkışlar değil. Ersan para konusunda

güzellikler yaptı evet ama burası ticaret odası değil. Sahada top oynanacak  :) Yeni isimler lütfen. Roco vb pls.

Çevrimdışı kyiv

Su tertemiz cocuga kufur ediyorlar ayiptir. Pekto yattigi yerden paralari gotursun sakat sakat amerigalara gitsin kampin ilk gunu ameliyat olsun ve yatmaya devam etsin tek kelime de edilmesin

Kufur kulturumuzde vardir edilir.

Simdi bir suru yamik isi kufur etmeden anlatamazsin bu ulkede ama bu cocuga ayiptir yahu

Azimli bir çocuksa şimdi nasıl mutludur. Düşünsene Beşiktaş forması giyeceksin. Daha değerlisi ne olabilir?

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam benim icin en buyuk takim sahtardir diyir
Ustelik 3-4 milyon para aliyordur neden gitsin. Karisi da calisiyir muzukcu mudur nedir
Ayrica 25-30dan asagi bonservis istemezler almaya kalksan anca sahibini razi edersen uygun miktara alirsin
Italyada bi takimda 5 mac oynasin fiyatida 60-70 olur

Simdi zubaya bakalim. Adamin rusyada kemiksiz maasi 3 bildigin gerzegin dusuk akillinin teki.
Bu adamin rusyadan gitmesi icin sebep para olsa 5-6 kazanmak istese avrupadan 10 civari teklif almali kimse vermez.

Rakteciyi razi etsen ahmetovla gorussen falan belki olur ama cok ugrasman lazim cok.
Ukrayna'lılar yurtdışında pek potansiyellerini sergileyemiyor.

Bak Konoplyanka, Yarmolenko falan da dert oldu gittikleri kulüplere. Boyko da aynı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

91-92 şampiyonluğunda en büyük pay Şifo’nundur bence.

Beşiktaş kariyerinde 150 golü var, inanılmaz bir rakam orta saha oyuncusu için. Golün her türlüsünü attı, ceza sahası dışından kafa golü bile var :) Derbilerde de acımazdı. Özledim valla :)
Sag ayak sol ayak tirivela yapardi quaresma gorse hirsindan aglar bir top istop ederdi 2 kisi oyundan duserdi

Çevrimdışı mylife1903

Ben bırakalım aynı gün imzalar demişdim söylediğim kişide mylife dı sanırım.
Fbye imzalamasi besiktas ayarinda topcu yapmaz ismaeli
Adam futbolcu bile degil

Ne oldu imzaladiysa sampanya patlatarak kutladim daha buyuk bir darbe vurulamazdi fbye.
Adamlar hemen uyandi bizim camia senelerce buna sabretti

Çevrimdışı mylife1903

vida gibi elf olsa olurmu
Mevkiye bagli
Elfleri ortasahada orklari defansta kullanmak gerekirken santrafor icinse vampir tercih edilmeli

Çevrimdışı f_madida

Bu iki oyuncunun geçen sene beraber oynaması problem yarattı. Bu sene de yaratacak. Hocanın çözüm bulabileceği bir mesele değil bu. Atiba ve Oğuzhan ilişkisini ele alalım. İkisi de eksik oyuncu tamam ama birbirinin eksiklerini kapatan, birbirini tamamlayan 2 eksik oyuncu. Oğuzhan ve Tolgay ikilisi ise birbirinin eksiklerini iyice gün yüzüne çıkaran 2 eksik oyuncu ve bir başka husus ikisi de 2.5 milyon avro maaş ile oynayacak bu sezon. Bir şekilde çözüme kavuşturulmalı bu mesele yoksa başımızı ağrıtması kuvvetle muhtemel.

Oguzhan oynuyorken Tolgay gereksiz. Oguzhan ve Medel'in onunde Kagawa olur. Tolgay yedek olarak rotasyonda bekler.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı savaş altay

Sag ayak sol ayak tirivela yapardi quaresma gorse hirsindan aglar bir top istop ederdi 2 kisi oyundan duserdi
abi son yıllar multi pozisyon diye bir şey başımıza büyük bela oldu. Trend devam etsin.
Roco'yu 8 numarada zaman zaman kullanabilme ihtimali eldekilere göre sence güçlü mü ?  :lol:

+ Hava topu

+ Dikine kaleye yönelme

+ Sertlik

Savunmada 4 4 2 - Hucumda 3 5 2  :ebebe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Umut Nayir hakkında alıntı:

kendisi ilköğretim döneminden arkadaşım olur. efendi, zeki ve koyu beşiktaşlı biridir. o zamanlar okul bahçesinde ders aralarında top oynarken bile beşiktaş formasından başka birşey giydiğini görmüşlüğüm yok. yukarıda bahsedilen türkçe hocası da (bkz: gönül gürel) dir. hayallerini gerçekleştirmesi dileğiyle

Çevrimdışı mylife1903

Azimli bir çocuksa şimdi nasıl mutludur. Düşünsene Beşiktaş forması giyeceksin. Daha değerlisi ne olabilir?
Aynen boyle
Sanki real takimi burasi
Oyuncu eksik olacak zaten
Parasi duzgun olsun arizasi saha icinde olsun kafi
Negredo mesela 1.250 aliyor olsa hic agzimi acmazdim ayni sey lens icin de gecerli 500binlik topcu

Turk oyuncular ise turkce cumle kurabilen kalitede olsunlar mumkunse izmirli olsun gavura satarken pasaport problemi olmaz.
Okay ile musayi da hep ayni sebeple yazdim hatta tsdeki penaltici stoper cocuk da gelsin baslasin
Kirolari toplamasinlar takima

Zamaninda yetersiz₁ riza turkce adini yazamayacak kursati ademi falan getirmisti boyle fiyaskolar yakismiyor bize burasi besiktas
Oyuncu formayi giyince yakistiracak kendine

Çevrimdışı Savaş

Bizim taraftarlar Umut'a hakaret ediyor diye adam sosyal medya hesabini yorumlara kapatmış.

Besiktas adami transfer etmek istediyse adamin suçu ne abi? Daha hic oynamamis bi adamin gunahi ne? Millet yata yata milyonlar alsin bu adam suclu çıksın. Bizim taraftarimiz icinde de var beyinsizler.

Ben Umut'u goztepe zamaninda izlerdim. 1. Lige cikmasinda büyük etkisi vardır Goztepe'nin. Ayrica oynarsa  mevcut forvetlerimizden de daha fazla katki verir. Bizim taraftarimiz mevcut forvetine bakmadan yeni forvete salliyor. Sacma ve cok yazik!

Yeni savunma hattina da pepenzo diyorum ben. Hayirli olsun.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Ukrayna'lılar yurtdışında pek potansiyellerini sergileyemiyor.

Bak Konoplyanka, Yarmolenko falan da dert oldu gittikleri kulüplere. Boyko da aynı.

O durumu avrupada herkes biliyor zaten. Bunlar ispanyollar gibi zor uyum sagliyor
Mesela boyko tek gelmese daha faydali olurdu. Alirsan 2-3 tane birden alacaksin
Butun takim iki aya rusca konusur

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aynen boyle
Sanki real takimi burasi
Oyuncu eksik olacak zaten
Parasi duzgun olsun arizasi saha icinde olsun kafi
Negredo mesela 1.250 aliyor olsa hic agzimi acmazdim ayni sey lens icin de gecerli 500binlik topcu

Turk oyuncular ise turkce cumle kurabilen kalitede olsunlar mumkunse izmirli olsun gavura satarken pasaport problemi olmaz.
Okay ile musayi da hep ayni sebeple yazdim hatta tsdeki penaltici stoper cocuk da gelsin baslasin
Kirolari toplamasinlar takima

Zamaninda yetersiz₁ riza turkce adini yazamayacak kursati ademi falan getirmisti boyle fiyaskolar yakismiyor bize burasi besiktas
Oyuncu formayi giyince yakistiracak kendine
Biraz geç karar alıyormuş;pozisyon sırasında  fazla sayıda opsiyonu ele alıyorsa normaldir. Ceza sahası içinde yeteri kadar bulunmuyormuş. Bunun gibi eksikleri var ama bunlar giderilemeyecek şeyler de değil. Genel olarak bakınca doğru bir iş yapılmış. Bu transfer döneminde kulüp bence çok daha düzgün hareket ediyor. Misal 750 bin avro maaşla Hollanda'dan bir çocuk gelecekti. O maaşla gelmesi doğru olmazdı.

Çevrimdışı mylife1903

haklı çıkmak için sürekli algı kasıyorsun. Biz savunduk çünkü Beşiktaşın oyuncusuydu.
Para için fenere gitmedi biz onunla sözleşme yenilemedik. Çebi menejerini kulüpten kovdu.
bizde sözleşmesi bitti ve gitti. Bizi satmadı. Bunu sadece fenerliler böyle savunur onlar bile savunamıyor gerçi.
utanmasanız fener bize kapak taktı diyeceksiniz. Söylediğinizden haberiniz yok kendinizi haklı çıkartmak için
Beşiktaşı ezik göstermekten çekinmiyorsunuz. İstemedik ismaili menejerini kulüpten kovduk
bunda anlaşılmayacak ne var.
Sizin tek sorununuz bu zaten her düşündüğünüz doğru her haraketinizde haklısınız yada haklı çıkmak için
herşey mübah hiç bir sınırınız yok. Gerekirse Beşiktaş oyuncusuda aşağılanır gömülür Beşiktaş bile ezik gösterilebilir yeterki haklı olun. Evet biz büyük Beşiktaşlıyız kardeşim çünkü Beşiktaşa laf söylerken kırk defa düşünüyoruz
kendi bebeğimiz gibi koruma dürtüsüyle haraket ediyoruz. Bizim için bir konunun içinde Beşiktaş varsa değeri iki katı artıyor. evet Tarafsız bakamıyoruz yolda Beşiktaş forması giyen bir çocuğa saldırılsa ne olduğuna bakmadan haklımı haksızmı demeden korumaya geçeriz belki küfür etti bilmem benide ilgilendirmez ezdirmem orda bir Beşiktaşlıyı
Beşiktaşın oyuncusunuda ezdirmem. Kötü oyuncu olabilir kötü performans gösterebilir eleştirisini yaparız ama
iş ezdirmeye geldimi hayır sokaktaki çocuğu koruduğum gibi Beşiktaşın formasını giyen oyuncuyuda korurum
sizler eleştiriyle hakareti birbirinden ayıramıyorsunuz. Mesela Beşiktaş oyuncusuna çöp demek eleştiri değil hakarettir burada. Beşiktaş oyuncusunu eleştirecekseniz üslup önemli Beşiktaş oyuncusunu eleştireceğim diye hakaret eden
benim gözümde Beşiktaşlı değildir. Alay eden aşağılayan benim için renklidir renkli muamelesi görür bu kadar basit.
ben fenerlilerin ağzından duyduğum kelimelerin aynısını burda Beşiktaşlıyım diyen birinden duyarsam onun Beşiktaşlılığını dibine kadar sorgularım.
Bu arada biri Beşiktaş forması giyiyorsa Beşiktaşın değeridir. Gittiği gün biter ama kaldığı sürece değeri olmaya devam eder. Ne istiyorsun hiç bir oyuncu son nefesini Beşiktaş formasıyla sahada vermeyecek hepsi günü gelince gidecek bunu biliyoruz diye değersiz muamelesimi yapmamız lazım. ne yapalım şimdi gömelim hakaret edelim olur ya bizde sözleşmesi bitince her hangi bir oyuncu fenere gidebilir.
Sizin kafanızdaki insanlar yüzünden biz holoskoyu kiralayacak takım bulamıyorduk bizzat Beşiktaş taraftarı o kadar aşağıladıki pazarını kendimiz kapattık pektemek içinde aynı şey yapılıyor. neden yıllarca Beşiktaş oyuncularını hiç elden çıkaramadık ronaldo gelse Beşiktaşa bazıları iki gün sonra çöp yapar. pepeye yapılıyor.
ya daha alınan oyuncu Beşiktaş forması giymeden çöp ilan ediliyor. bunu tosiçe yaptılar fabriye yaptılar atibaya yaptılar.
Holosko falan gibi topcular bu formayi giydikce elestiri olur
Kazma yeteneksiz futbolcu gormek istemiyorum ben ozellikle yabancilarda
Holoskoyu hic almasan boyle holosko arti bir miktar gibi kelimelerde literature girmez

Yonetim gidecek holosko gibi kazmayi alip gelecek ustune bej milyon ile buragi falan verecek
Sen bu forumu 2003 yilinda kuraydin abi
Kulup 70-80 milyon yuro tasarruf ederdi. Tabata gibiler ismael gibiler basta bir suru oyuncu alinmazdi

Elestiri olacaktir olmalidir, yazarlari da bu besiktasli bu besiktasli diye ayirmaya gerek yok

Çevrimdışı mylife1903

abi son yıllar multi pozisyon diye bir şey başımıza büyük bela oldu. Trend devam etsin.
Roco'yu 8 numarada zaman zaman kullanabilme ihtimali eldekilere göre sence güçlü mü ?  :lol:

+ Hava topu

+ Dikine kaleye yönelme

+ Sertlik

Savunmada 4 4 2 - Hucumda 3 5 2  :ebebe:
Yok savunmada 5-4-1 hucumda 2-7-1 olmali bizim ligde
Pepe medel roko yaparsin
Ortada rafael oguzhan nejipjan tolgay adri
Az onlerinde babel oynar onunla beraber larin
Medel top bizdeyken ortayi 7ler
Mis gibi
Luce v2019

Çevrimdışı tuncaboylu

Biraz geç karar alıyormuş;pozisyon sırasında  fazla sayıda opsiyonu ele alıyorsa normaldir. Ceza sahası içinde yeteri kadar bulunmuyormuş. Bunun gibi eksikleri var ama bunlar giderilemeyecek şeyler de değil. Genel olarak bakınca doğru bir iş yapılmış. Bu transfer döneminde kulüp bence çok daha düzgün hareket ediyor. Misal 750 bin avro maaşla Hollanda'dan bir çocuk gelecekti. O maaşla gelmesi doğru olmazdı.
Orkun Kökçü ve Ferdi Kadıoğlu gibi simsar menajerlere sahip futbolcular yerine, Güven Yalçın gibi radar altındaki gençlere yönelmek lazım.

Bizimle adı geçen Azad Toptik ve Emre Aslan vardı bir de. Özellikle Emre Aslan'dan çok umutluyum, Leipzig altyapısında 25 maçta 19 gol 6 asist yapmış.

[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 17:52:11 tuncaboylu ]

Çevrimdışı savaş altay

Bu Roco günü kurtardı , Akşam da maç var. Haydi yine iyiyiz bu gün. Kıpkırımızı çıkıyormuşuz akşam.

Çevrimiçi Necmi

Şili milli takımının oyununa da bakmak lazım bence.Büyük takımın defans oyuncusu olmak başka sürekli atak yiyen kontra arayan takımların oyuncusu olmak başka oluyor malum..

Neyse göreceğiz 2 hafta sonra.
şili milli takımı iki defa üst üste güney amerika şampiyonu olan takım güney amerikanında en kaliteli
milli takımlarından biri dk ya katılamamasına şaşırdım katılsalar şimdi medelinde arkasından el sallıyorduk
ama şili milli takımı pazardır.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'ta forma giyen her futbolcu değer değildir. 7 sezon boyunca rahat rahat takılan sezon sonu sözleşmesi bitecek olan piyasasını artırmak için sürekli ileriye bindirme yapıp savunmada boşluklar yaratan savunmadaki oyuncular o boşlukları kapatmaya çalışırken o sebep olduğu boşlukları da ileride eli belinde izleyen İsmail bir değer değildi. Fener'e gitmeden önce de aynıydı. Her futbolcuya özellikle de İsmail gibilerine değer demek Beşiktaş'ın gerçek değerlerine hakaret.
Burası için Beşiktaş forması giyen her oyuncu değerdir.
bu tartışmaya açık bir konu değil.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

haklı çıkmak için sürekli algı kasıyorsun. Biz savunduk çünkü Beşiktaşın oyuncusuydu.
Para için fenere gitmedi biz onunla sözleşme yenilemedik. Çebi menejerini kulüpten kovdu.
bizde sözleşmesi bitti ve gitti. Bizi satmadı. Bunu sadece fenerliler böyle savunur onlar bile savunamıyor gerçi.
utanmasanız fener bize kapak taktı diyeceksiniz. Söylediğinizden haberiniz yok kendinizi haklı çıkartmak için
Beşiktaşı ezik göstermekten çekinmiyorsunuz. İstemedik ismaili menejerini kulüpten kovduk
bunda anlaşılmayacak ne var.
Sizin tek sorununuz bu zaten her düşündüğünüz doğru her haraketinizde haklısınız yada haklı çıkmak için
herşey mübah hiç bir sınırınız yok. Gerekirse Beşiktaş oyuncusuda aşağılanır gömülür Beşiktaş bile ezik gösterilebilir yeterki haklı olun. Evet biz büyük Beşiktaşlıyız kardeşim çünkü Beşiktaşa laf söylerken kırk defa düşünüyoruz
kendi bebeğimiz gibi koruma dürtüsüyle haraket ediyoruz. Bizim için bir konunun içinde Beşiktaş varsa değeri iki katı artıyor. evet Tarafsız bakamıyoruz yolda Beşiktaş forması giyen bir çocuğa saldırılsa ne olduğuna bakmadan haklımı haksızmı demeden korumaya geçeriz belki küfür etti bilmem benide ilgilendirmez ezdirmem orda bir Beşiktaşlıyı
Beşiktaşın oyuncusunuda ezdirmem. Kötü oyuncu olabilir kötü performans gösterebilir eleştirisini yaparız ama
iş ezdirmeye geldimi hayır sokaktaki çocuğu koruduğum gibi Beşiktaşın formasını giyen oyuncuyuda korurum
sizler eleştiriyle hakareti birbirinden ayıramıyorsunuz. Mesela Beşiktaş oyuncusuna çöp demek eleştiri değil hakarettir burada. Beşiktaş oyuncusunu eleştirecekseniz üslup önemli Beşiktaş oyuncusunu eleştireceğim diye hakaret eden
benim gözümde Beşiktaşlı değildir. Alay eden aşağılayan benim için renklidir renkli muamelesi görür bu kadar basit.
ben fenerlilerin ağzından duyduğum kelimelerin aynısını burda Beşiktaşlıyım diyen birinden duyarsam onun Beşiktaşlılığını dibine kadar sorgularım.
Bu arada biri Beşiktaş forması giyiyorsa Beşiktaşın değeridir. Gittiği gün biter ama kaldığı sürece değeri olmaya devam eder. Ne istiyorsun hiç bir oyuncu son nefesini Beşiktaş formasıyla sahada vermeyecek hepsi günü gelince gidecek bunu biliyoruz diye değersiz muamelesimi yapmamız lazım. ne yapalım şimdi gömelim hakaret edelim olur ya bizde sözleşmesi bitince her hangi bir oyuncu fenere gidebilir.
Sizin kafanızdaki insanlar yüzünden biz holoskoyu kiralayacak takım bulamıyorduk bizzat Beşiktaş taraftarı o kadar aşağıladıki pazarını kendimiz kapattık pektemek içinde aynı şey yapılıyor. neden yıllarca Beşiktaş oyuncularını hiç elden çıkaramadık ronaldo gelse Beşiktaşa bazıları iki gün sonra çöp yapar. pepeye yapılıyor.
ya daha alınan oyuncu Beşiktaş forması giymeden çöp ilan ediliyor. bunu tosiçe yaptılar fabriye yaptılar atibaya yaptılar.
Beşiktaş oyuncusunu aşağılıyormuşuz diyerek yine algı yapıyorsun. 7 senede pozisyon almasını dahi öğrenmemiş yan gelip yatmış bir oyuncu demişim İsmail hakkında. Madem yalan söylüyormuşum ispatlayacaksın bana pozisyon almasını öğrendiğini kendini geliştirdiğini. Benim ispatım adamın oynadığı maçlar ve istatistikleri. Hepsine ulaşabilirsin. İsmail'in sorunu yetersiz olup olmaması da değil, Talisca gibi cahil kendini kurnaz sanan bir futbolcu sanıp menajerinin aklıyla hareket etmesi.

Çebi niye Beşiktaş'ın futbolcusunun menajerini kovmuş kulüpten. Beşiktaş'ın değerine yapılır mı böyle bir şey? Yapmış işte Çebi bir yanlış senin kafa yapına göre. Seninle devam etmeyeceğiz diyeceğin adamın menajerini kulübe çağırıp kovar mısın direk? O zamanları hatırlamayanlarınız için söyleyim İsmail'in menajeri fener ile bizim aramızda mekik dokuyor İsmail'in alacağı ücreti artırmaya çalışıyordu. Başta İsmail'in alacağı ücret üzerinde 2 taraf anlaşmışken  fb araya girince sonunda Çebi bu ahlaksızlığa dayanamayıp bir Beşiktaşlı yönetici ne yapması gerekiyorsa onu yapmıştı. O sıralar Beşiktaş'ın futbolcusu dolayısıyla değeri olan İsmail menajeri aracılığıyla böyle işlere de girişmişti.

Tosic, Fabri, Atiba gibi futbolcular üzerinden İsmail'i koruyamazsın. Hepsi ayrı bir karakter ve çok daha da düzgün karakterler.

Etiketler: