2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4642842 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

Buyursun hoşgelmiş . Allah utandırmasın. Yalnız ailenin diğer fertlerine göre fiziken farklı baya. Yemeyip yedirmişler, içmeyip içirmişler galiba. :D

genleri böyle heralde bunların... ataları hobbitler olabilir... kısa-bodur ve kuvvetliler... cılız değiller genelde... süt yerine tekila falan da içiyor olabilirler bebeyken...

Çevrimdışı cursedofdragon

bencede 11 oynar gibi... kesecek stoper yok zaten  :D yedek ersan olur bide...

yalnız şu atiba emekli falan olup idari kısıma falan geçseydi keşke... okadar emek harcamış adam... güzel bi şekilde uğurlasaydık yada...

ersana gerek yok bence ihtiyaç olursa medem stoperi yedekler orta sahada

dorukhan,necip,tolgay-oğuzhan olucak.

Gökhan-Enzo-Pepe-Adriano
            Medel-Fatih-Caner

Çevrimdışı tuncaboylu

ersana gerek yok bence ihtiyaç olursa medem stoperi yedekler orta sahada

dorukhan,necip,tolgay-oğuzhan olucak.

Gökhan-Enzo-Pepe-Adriano
            Medel-Fatih-Caner
800-900 Bin Euro'luk tasarruf için buna gerek yok.

2 as stoperi (ki biri 35 yaşında, biri yeni transfer) 2 genç ve 1 orta sahayla yedeklemek yeterli değil.

Ersan ya da ona denk maliyette bir stoper alalım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Roco'nun takımıyla sözleşmesi bitmiş mi?Biz bu oyuncuyu nasıl bedelsiz alıyoruz,bilen var mı?
Hayatta Beşiktaş

Takımımız, 1792 gün sonra UEFA Avrupa Ligi’nde bir ön eleme maçına çıkacak.

🗓 Beşiktaş 2-0 Trömsö (29.08.2013)

2 as stoperi (ki biri 35 yaşında, biri yeni transfer) 2 genç ve 1 orta sahayla yedeklemek yeterli değil.

oynayamacak oyuncu için gerek yok.

Enzo-Pepe sürekli oynayacak.

Necip-Fatih-medel de bunları yedekler ersan'ı daha önce de aldık 1 maçta bile oynamadı fatih'e para vermiyoruz onun yedek beklemesi daha mantıklı.

Medel stopere kayarsak dorukhan-tolgay-X olur gayet yeterli olur.

Enzo-Pepe
Medel-Fatih-Necip

orta saha ;

Medel-Necip-Dorukhan

Tolgay-Oğuzhan

[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 16:43:25 cursedofdragon ]

Roco'nun takımıyla sözleşmesi bitmiş mi?Biz bu oyuncuyu nasıl bedelsiz alıyoruz,bilen var mı?

sözleşmesi bitmiş galiba.

Çevrimdışı Necmi

Asıl siz İsmail'in Fenerbahçe'ye gideceğini ön görmediniz, hatta "kimse 500 bin bile vermez" diye 1 ay boyunca yazılar yazdınız.
Herif 1.750'ye gitti imza attı sonra.

Biz burada @Necmi ile "İsmail boşa çıksın, dier renkliler imza attırır" diyorduk.

Umut transferinde de eleştirilecek bir şey yok. Ya tutarsa diye alınmış, sudan ucuz bir oyuncu. Ne var bu kadar tepki konacak?

Ben bırakalım aynı gün imzalar demişdim söylediğim kişide mylife dı sanırım.

Çevrimdışı celiker1

:ok: Sessiz,sedasız,kağıt üstünde  çok başarılı bir transfer. @atalay ın özel ilgi alanı oldupu bölgeden oyuncu.Muhakkak geçmişte bu oyuncu içinde notları vardır.Hatta belkide yazmıştırda biz dikkat etmemişizdir.Bizim takım formatı içinde yapabileceklerinin analizini bekliyorum
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 16:49:35 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Koa_lAA

Fatih-medel de bunları yedekler ersan'ı daha önce de aldık 1 maçta bile oynamadı fatih'e para vermiyoruz onun yedek beklemesi daha mantıklı.

Enzo-Pepe
Medel-Fatih

orta saha ;

Medel-Necip-Dorukhan

Tolgay-Oğuzhan

bu sene var sistemi de var... potansiyel kırmızı kart görme olasılığı da yüksek olacak... bi tane daha stoper alırlar gibi yedeğe... ya da orta sahaya... topsuz alanda dirsekler vs. kırmızı görme olasılığımız yüksek...

o yüzden bu sene süpriz puan kayıpları daha çok olacaktır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş oyuncusunun Beşiktaş forumunda savunulması kadar doğal bir şey yok. ona hakaret edenlerde ödül olarak değil ceza olarak moderasyona alındı. Beşiktaş forumunda Beşiktaş oyuncusunu korumaktan daha doğal ne olabilir.
koruyanlara cezamı verelim onumu demek istiyorsun.
Bir konuyu netleştirelimmi @Onur Küçük
foruma kayıt tarihin 04 Ağustos 2015  yani forumun eski üyelerindensin sürekli forumda ceza verdiğimizi falan söylüyorsun her mesajın nerdeyse sürekli bu yönde duyanda cezadan başını hiç kaldıramıyorsun tek bir kelime yazamıyorsun bütün özgürlüklerini kısıtladık sanıyordur. Senki en fazla eleştiren kişilerden birisin bunu bütün forum görüyor peki bu nedenle ne kadar ceza aldın sana hangi haksız cezayı verdikde böyle galyana geliyorsun sürekli forumu itibarsızlaştırma çabası içindesin ben söyleyeyim aldığın cezaları bütün forum öğrensin.
Uyarı= 0
Moderasyon=0
No post=0
bu güne kadar forum tarafından sana hiç bir uyarı gelmemiş istediğin gibi yazmışsın her mesajında forumuda itibarsızlaştırmaya uğraştığın halde genede bir uyarı almamışsın. Kardeş senin derdin ne. Bizden ne istiyorsun sen bu üslubunla ceza almadıysan demekki alanlar çok daha ileri gitmişki o cezaları almış.
Forumun işleyişindenmi memnun değilsin kardeş ben gelin konuşalım bu forumu düzene sokacağınız fikirleri tartışalım elinizi taşın altına sokun dediğimde nerdeydin. Şimdi burda bu eleştiriyi yapma hakkına sahip değilsin. bu eleştiride değil art niyet. Senin için bu dolmuş kaçtı artık. Foruma karşı sorumluluk duyan arkadaşlar fikirlerini söyledi. Bazıları sorumluluk aldı şimdide forumu dizayn etmek için arka planda çabalıyorlar. Sana daha öncede dedim burda komuşarak forum işleyişini değiştiremezsin forumda başlıklarda yapılan eleştirilere kapalı artık bu eleştirilerde gerekli işlemi görecek forumu itibarsızlaştırma çabasında olan hiç kimseye bu izin verilmeyecek. Forumla ilgili bir sıkıntısı olan bunu forum kuruluyla paylaşır düzeltilmesini ister yada farklı bir önerisi varsa bunu iletir. Buda değerlendirmeye alınır ama bunu yapmayıp forum sayfalarında sallayanlar kötü niyetlidir amaçları forumda bir şeyleri düzeltmek değil forumu itibarsızlaştırmaktır. Bütün herkes bilsin diye sana bu mesajı özelden yazmıyorum. Sözüm sadece sana değil bu kafada olan bütün üyelere şahsına söylüyorum ama aslında genele konuşuyorum. bazı arkadaşlar sürekli forumu itibarsızlaştırmak forum yöneticilerini itibarsızlaştırmak baskı altına almak işlerini yapamaz duruma sokmak için özel çaba sarfediyor. hiç mesaj yazmayıp sadece bunun için fırsat kollayanlar bir hata gördüğünde saldırmak için tetikte bekleyenlerde var.
Daha öncede söylemişdim kimseyi burda zorla tutmuyoruz burda insanlar gönüllülük esası üzerinden yazılarını yazar. buranın kuralları vardır. Burda yazan kişiler buranın kurallarını otomatik kabul etmiş demektir. Hiç kimsenin bu kuralı beğenmedim ben uygulamam demek gibi bir hakkı yok.
bu forumu bir taraftar birliği kurmadı ben kurdum kurarkende şartlarım belliydi bu forumda Beşiktaş değerlerine kötü laf edilemez bu net buna kim olursa olsun asla izin verilmez. Sürekli bazı arkadaşlarda bir rahatsızlık var neymiş ben belirliyormuşum benim dediklerim oluyormuş benim sözüm konun hükmündeymiş. Arkadaşlar forumu kuran kişiyim ben ve tüm sorumluluğuda tek başıma benim üstümde sizin yaptıklarınızdanda ben sorumluyum siz telifli bir link atarsanız siz değil buranın sahibi olduğum için ben cezasını çekerim. siz küfür ettiğinizde aslında küfür bu forumda edilmiş oluyor dava edildiğinde bu platform ve ben edileceğim sizin riskinizi ben üstlenmişken kusura bakmayında bazı kurallar koyayım siz kendinizden sorumlusunuz ben herkesden sorumluyum.
Dediğim gibi artık bir forum kurulu var ve forumun sorumluluğunu üstlendi ben artık kimseye moderasyonda vermiyorum  müdahalede etmiyorum sadece izliyorum ama bu karışmayacağım anlamıda taşımıyor. Foruma saldıranı kesinlikle affetmem bu saldırı foruma olur yöneticisine olur moderatörüne olur. foruma risk olacak türde bir yanlış gördüğümde kesinlikle müdahale ederim ve sert olurum. Artık genel forum alanlarına forumun itibarsızlaştırılmasına dönük mesajlara asla izin verilmeyecek bir sorunu olan iyi niyetliyse zaten forum kuruluna anlatır. Kötü niyet besleyen buraya yazıp algı yaratmaya çalışır. Genel başlıklara yazılan hiç bir forum eleştirisini iyi niyetli olarak görmeyeceğiz. Bilginiz olsun özellikle senin @Onur Küçük
1-2 aydan beri bana moderasyon vermek için uğraşıyorsun. Sebep arıyorsun. Bir şey demişsem bunu farklı yönlere çekmeye çalışıyorsun. Bunu sadece bana yapmıyorsun. Sorun şu. Kendi fikirlerini genel geçer doğrular sanıyorsun. Fikirlerini herkese dikte etmeye çalışıyorsun. Sen neyi savunursan herkes onu savunmalı sen kimi gömüyorsan herkes onu gömmeli çünkü sana göre sen bütün doğruları biliyorsun. Bizler ise sana göre bir çobana ihtiyacı olan kişileriz. O çoban da sen olmalısın. Dikte etmeye çalıştığın fikirleri 'Burada Beşiktaş diktası var' diyerek üstünü kapatıyorsun. Sana yönelik eleştirileri kendinden uzaklaştırıp foruma yönelik bir saldırı olarak göstermek istiyorsun. Birisi sana bu konuda yanlışsın dese bunu kabullenemiyorsun. Kabullenememek bir tarafa bunu bir hakaret gibi algılıyor, karşı harekete geçiyorsun. Şimdi niye bana bu mesajı attın? Asıl sebep İsmail, senin ve bizim İsmail hakkında söylediklerimiz . Foruma saldırmak itibarsızlaştırmak değil sebep . Asıl sebep bir konu hakkında seninle 180 derece zıt düşünmem.

Forum kurulunda görev alan abileri kardeşleri çok iyi anlıyorum. Kurul bir düzene koymaya çalışıyor forumu ama korkarım ki onlar bunun için çabalarken sen onlara da karışacak, neyin doğru neyin yanlış olduğunu onlara dikte edeceksin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fatih-medel de bunları yedekler ersan'ı daha önce de aldık 1 maçta bile oynamadı fatih'e para vermiyoruz onun yedek beklemesi daha mantıklı.

Enzo-Pepe
Medel-Fatih

orta saha ;

Medel-Necip-Dorukhan

Tolgay-Oğuzhan

Ersan geçen sene düzenli oynadı ve hazır gelecek.

Enzo-Pepe devamlı oynayacak da, lig ve Avrupa Ligi'nde 50 maç yapacağız. 35'lik Pepe dinlenmeyecek mı?

Medel orta sahada kalsın. Dorukhan sağ beki de yedekliyor ve Necip Medel'in üretkenliğinde değil.

Fatih neyse, Alpay'ı görmedik bile hiç.

Ben de tutumluyum, ama bu kadarına gerek yok.

Ersan olmaz, toplam 1 milyon maliyetle yerli deneyimli bir stoper alındı; o da olur.

[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 16:48:13 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Necmi

Bu olayin bir ust kademesi benim raketci oluyor ortasahayi gecmekle kalmiyor 40mden de muhattaassam sol ayaaylan yapistiriyor
rakitsky gerçekten iyi stoper nasıl oluyorda onu bir büyük kapmadı bu güne kadar
gitmesini engelleyen ne acaba.

Çevrimdışı tuncaboylu

1.3 milyon bonservis diyenler de var.

Farketmez, bonservis olmasa imza parası ödenmiştir. Ama esas önemli avantaj, maaşının çok yüksek olmaması.

Ersan geçen sene düzenli oynadı ve hazır gelecek.

Enzo-Pepe devamlı oynayacak da, lig ve Avrupa Ligi'nde 50 maç yapacağız. 35'lik Pepe dinlenmeyecek mı?

Medel orta sahada kalsın. Dorukhan sağ beki de yedekliyor ve Necip Medel'in üretkenliğinde değil.

Fatih neyse, Alpay'ı görmedik bile hiç.

Ben de tutumluyum, ama bu kadarına gerek yok.

Ersan olmaz, toplam 1 milyon maliyetle yerli deneyimli bir stoper alındı; o da olur.

biz aldığımız zaman fırsat gelmedi diyorum hiç oynamadı geldi gitti öyle.

Yine aynısı olucak.

50 maçı rahat kaldırır 2 futbolcu kaldıramadığı yerde cezalı olduğu yerde medel-fatih-necip oynar ben gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Pepe-Tosic sürekli oynadı bi sıkıntı olduğunda medel oynadı sıkıntı olmadı yani aynı şekil de necip'te oynayabilir :)

Dorukhan'ı sağ bek'te beğenmedim hoca'da orta sahada daha çok beğendi bence gökhan'da sıkıntı olursa adri oraya kayar caner oynar kendi mevkisinde :)

Tabi sağ bek almazsak bide sağ bek alabiliriz :)

Çevrimdışı emre_1978

Şifo’nun genç dönemlerını çok merak etmişimdir

Aklımda hep 94 sonrası Şifo var.Cok farklı mıydı ilk zamanları ? Daha iyi,daha kötü ?

91-92 şampiyonluğunda en büyük pay Şifo’nundur bence.

Beşiktaş kariyerinde 150 golü var, inanılmaz bir rakam orta saha oyuncusu için. Golün her türlüsünü attı, ceza sahası dışından kafa golü bile var :) Derbilerde de acımazdı. Özledim valla :)

Çevrimdışı kyiv

Bu eleştiriyi de anlayamıyorum.

Öncesi sonrası yok ki bu işin. Zaten transfer bütçeni sarsmayacak ve gayet ucuz bir adam. Esas santraforu alana kadar neden bekleyelim, ya arada biri girip fiyat arttırırsa.

Yanlış anladın asıl santraforlarını alsın dediğim Fenerbahçe ve Galatasaray. Bizim santraforlar belli : Negredo ve Love

Çevrimdışı mylife1903

genleri böyle heralde bunların... ataları hobbitler olabilir... kısa-bodur ve kuvvetliler... cılız değiller genelde... süt yerine tekila falan da içiyor olabilirler bebeyken...
Hobit iyidir ya embokani gibi ork olaydi yada saydu dumbele gibi goblin

Çevrimdışı mylife1903

Normal rotasyonu 5 kisidir stoperin bujuklu olsa dadindan yenmez. Ben bek bujugi kullanirdim tosic gibi hoca ortasaha bujugu kullanacak medel varken

Çevrimdışı celiker1

Tosiç ve Mitroviç'i 8 milyon euroya gönderip Şili milli olmuş olmuş,yaşı 25 olan  oyuncuyu bedelsiz ve uygun sözleşme ile almak yönetimin başarı hanesine yazar.Roco,Pepe,Larin duran topların çok önemli olduğu ligimizde fark yaratacaktır diye düşünüyorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Necip-Fatih-medel de bunları yedekler ersan'ı daha önce de aldık 1 maçta bile oynamadı fatih'e para vermiyoruz onun yedek beklemesi daha mantıklı.

Enzo-Pepe
Medel-Fatih-Necip

orta saha ;

Medel-Necip-Dorukhan

Tolgay-Oğuzhan

Başka stopere gerek yok. Başka stoper aldığımızda Fatihi unutalım çocuk ne zaman şans bulacakta oynayacak. Bu kadro yeter. Çok sıkışırsak devre arası uygun birşey bakılsın.

Çevrimdışı Necmi

Aziz Başkan büyük adam. Kurtardı bizi İsmail'den yoksa siz büyük Beşiktaşlılar'a kalsak biz sol bekte Adriano'yu değil  halen İsmail'i izler olurduk. Sürekli arkasında durduğunuz, savunduğunuz Beşiktaş'ın değeri dediğiniz adam para için Fener'e gitti. Olan biten bu.
haklı çıkmak için sürekli algı kasıyorsun. Biz savunduk çünkü Beşiktaşın oyuncusuydu.
Para için fenere gitmedi biz onunla sözleşme yenilemedik. Çebi menejerini kulüpten kovdu.
bizde sözleşmesi bitti ve gitti. Bizi satmadı. Bunu sadece fenerliler böyle savunur onlar bile savunamıyor gerçi.
utanmasanız fener bize kapak taktı diyeceksiniz. Söylediğinizden haberiniz yok kendinizi haklı çıkartmak için
Beşiktaşı ezik göstermekten çekinmiyorsunuz. İstemedik ismaili menejerini kulüpten kovduk
bunda anlaşılmayacak ne var.
Sizin tek sorununuz bu zaten her düşündüğünüz doğru her haraketinizde haklısınız yada haklı çıkmak için
herşey mübah hiç bir sınırınız yok. Gerekirse Beşiktaş oyuncusuda aşağılanır gömülür Beşiktaş bile ezik gösterilebilir yeterki haklı olun. Evet biz büyük Beşiktaşlıyız kardeşim çünkü Beşiktaşa laf söylerken kırk defa düşünüyoruz
kendi bebeğimiz gibi koruma dürtüsüyle haraket ediyoruz. Bizim için bir konunun içinde Beşiktaş varsa değeri iki katı artıyor. evet Tarafsız bakamıyoruz yolda Beşiktaş forması giyen bir çocuğa saldırılsa ne olduğuna bakmadan haklımı haksızmı demeden korumaya geçeriz belki küfür etti bilmem benide ilgilendirmez ezdirmem orda bir Beşiktaşlıyı
Beşiktaşın oyuncusunuda ezdirmem. Kötü oyuncu olabilir kötü performans gösterebilir eleştirisini yaparız ama
iş ezdirmeye geldimi hayır sokaktaki çocuğu koruduğum gibi Beşiktaşın formasını giyen oyuncuyuda korurum
sizler eleştiriyle hakareti birbirinden ayıramıyorsunuz. Mesela Beşiktaş oyuncusuna çöp demek eleştiri değil hakarettir burada. Beşiktaş oyuncusunu eleştirecekseniz üslup önemli Beşiktaş oyuncusunu eleştireceğim diye hakaret eden
benim gözümde Beşiktaşlı değildir. Alay eden aşağılayan benim için renklidir renkli muamelesi görür bu kadar basit.
ben fenerlilerin ağzından duyduğum kelimelerin aynısını burda Beşiktaşlıyım diyen birinden duyarsam onun Beşiktaşlılığını dibine kadar sorgularım.
Bu arada biri Beşiktaş forması giyiyorsa Beşiktaşın değeridir. Gittiği gün biter ama kaldığı sürece değeri olmaya devam eder. Ne istiyorsun hiç bir oyuncu son nefesini Beşiktaş formasıyla sahada vermeyecek hepsi günü gelince gidecek bunu biliyoruz diye değersiz muamelesimi yapmamız lazım. ne yapalım şimdi gömelim hakaret edelim olur ya bizde sözleşmesi bitince her hangi bir oyuncu fenere gidebilir.
Sizin kafanızdaki insanlar yüzünden biz holoskoyu kiralayacak takım bulamıyorduk bizzat Beşiktaş taraftarı o kadar aşağıladıki pazarını kendimiz kapattık pektemek içinde aynı şey yapılıyor. neden yıllarca Beşiktaş oyuncularını hiç elden çıkaramadık ronaldo gelse Beşiktaşa bazıları iki gün sonra çöp yapar. pepeye yapılıyor.
ya daha alınan oyuncu Beşiktaş forması giymeden çöp ilan ediliyor. bunu tosiçe yaptılar fabriye yaptılar atibaya yaptılar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Roco'nun whoscored index'ine baktım:

İspanya'da Elche forması giydiği ilk sezonunda fena değilmiş, ama
Espanyol forması giydiği dönemde beklentileri karşılayamamış.

Şu anda İspanya'da değil de Meksika'da oynama sebebi bu olsa gerek.

Meksika performansı whoscored'da yer almıyor, ama milli takımın as oyuncusu olmaya başladığına göre başarılı herhalde.

Etiketler: