2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4622699 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bide bu var , hangisi doğru bilemedim :alala:

Umur Nayir'in Beşiktaş ile 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenilirken, Siyah Beyazlı kulübün genç futbolcuya ödemeleri TL üzerinden yapacağı belirtildi.

Beşiktaş ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Umut Nayir'a ilk sezon için 1.750 bin TL ödeme yapılacak, geri kalan 3 yılda ise artarak 2 milyon TL ile son bulacak.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı caner.eryigit

Umut Nayir'in sözleşmesinin detayları:

🔸️4 yıllık sözleşme
🔸️İlk yıl 300 bin euro
🔸️Kalan yıllarda yükselerek 400 bin euro maaş

Maaş makul bence
Maaş makul da gerek varmıydı?larin kalacak güveni aldın.negredo pektemek love dan biri kesin kalacak hoca bir de ısrarlar forvet diye bağırıyor nasıl olacak.gereksiz bir transfer bence...

Çevrimiçi Samet Ç

Liverpool Echo gazetesine gore Liverpool’in Vida’yi almaya niyeti yok.
O haberler yalandı Sky Sports'un sitesine girdim Liverpool ve Vida ile ilgili tek bir haber yapmamışlar keza bugünde L'Equipe'in siteye girdim Monaco ve Vida ile ilgili tek bir haber yok Türk basını dış basını kaynak gösterip uyduruk haber yapıyor etkileşim için Beşiktaş hesapları da araştırmadan paylaşıyor. Vida en fazla 15-20 milyon arasına gider.

Çevrimiçi sefaköykartali

Neden Orkun değil de 25 yaşında süper ligde maçı olmayan umut? Mantıklı bir açıklaması olan var mı?

Çevrimiçi yaço58

umut işi canımı sıktı o kadar gereksiz transferki yaşıda 25 ayrıca ne satılır ne oynatılır biz as forvet beklerken 5. forvetimiz geldi ama giden ve as forvet yok başkanımız bu şansı inşallah iyi kullanır ancak bence gereksiz bir hamle

Çevrimdışı Karabay

Neden Orkun değil de 25 yaşında süper ligde maçı olmayan umut? Mantıklı bir açıklaması olan var mı?
tutarsa tutar, tutmazsa kulübün davalarına bakar. Bir taşla iki kuş.

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu gidecekler Allah Rızası için gidin de işimize bakalım...

Çevrimdışı Mehmet57

Feyenoord’li Orkun mu? Orta saha oyuncusu, hatta box-to-box oynayan merkez orta saha.

Çevrimiçi sefaköykartali

tutarsa tutar, tutmazsa kulübün davalarına bakar. Bir taşla iki kuş.
Yıllık 2 milyona avukat tutuyoruz bi de para yok derler başkanımdaki lükse bak :lol:

Çevrimiçi sefaköykartali

Feyenoord’li Orkun mu? Orta saha oyuncusu, hatta box-to-box oynayan merkez orta saha.
Mevkiden bağımsız olarak söyledim. Genç, takımının en yeteneklisi olduğu söyleniyor yatırım yapılacaksa ona yapılması lazım. Neden 4 tane elden çıkartmaya çalıştığımız forvet varken bitane daha?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Bizim basın kendi kendine gelin güvey oluyor inş taklaya gelmeyiz.
O haberler yalandı Sky Sports'un sitesine girdim Liverpool ve Vida ile ilgili tek bir haber yapmamışlar keza bugünde L'Equipe'in siteye girdim Monaco ve Vida ile ilgili tek bir haber yok Türk basını dış basını kaynak gösterip uyduruk haber yapıyor etkileşim için Beşiktaş hesapları da araştırmadan paylaşıyor. Vida en fazla 15-20 milyon arasına gider.

Çevrimdışı cursedofdragon

Umut Nayir'in sözleşmesinin detayları:

🔸️4 yıllık sözleşme
🔸️İlk yıl 300 bin euro
🔸️Kalan yıllarda yükselerek 400 bin euro maaş

Maaş makul bence

ilk yıl 1.750 tl diyor yasaklı elma.

asgari ücretten 100 tl kadar fazla.

Çevrimiçi Samet Ç

17 yaşındaki Orkun'a verecek paramız yok ama 25 yaşında hayatında Süper Lig'de sadece 165 dakika süre alan ve bizde de muhtemelen sezonu kulübe de tamamlayacak adama 4 yıl maaş bağladık.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 23:02:53 Samet Ç ]

Çevrimdışı underworld

Ayew e misilleme umut nayir.
İyi oldu bu  dransfer pektoya arkadaş lazımdı.

Çevrimiçi yaço58

17 yaşındaki Orkun'a verecek paramız yok ama 25 yaşında hayatında Süper Lig'de sadece 165 dakika süre alan ve bizde de muhtemelen sezonu kulübe de tamamlayacak adama maaş bağladık.
  bu transferin hiçbir açıklaması yok 25 yaşında genç olmayan birine 4 yıllık sözleşme çok lüks eğer böyle bir hamle yapcaksan tüm transferleri açıklayıp taraftarın gazını alıp öyle açıklasalardı  bu transfer dönemi umarım hayal kırıklığı yaşamayız

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ben kur artışı karşısında kısmen de olsa korunabilecegimizi dusunuyorum.Kazandigimiz dövizi elimizde döviz olarak tutmalıyız ki artıştan etkilenmeyelim.Ayrica bu dövizi ekonomistlerin görüşleri doğrultusunda al sat yaparsak kara geçme şansımız bile olur.

Çevrimiçi murat

şöyle düşünebiliriz bu nayır kardeşimiz için oynarsa negredo kadar atar en azından, oynamazsada pektemeğin 1 yıllık nafakasını 4 veya 5 yılda kazanır.acaba pektemeği yarı maaşı karşılığında bir yere göndermiş olabilirmiyiz.

Çevrimiçi Samet Ç

17 yaşındaki Orkun'a verecek paramız yok ama 25 yaşında hayatında Süper Lig'de sadece 165 dakika süre alan ve bizde de muhtemelen sezonu kulübe de tamamlayacak adama 4 yıl maaş bağladık.
Badem'e göre 250 bin Euro'da bonservis vermişiz.  :D

Çevrimdışı underworld

Nayirin gelmesi iyi oldu neticesinde o bölgede sayıca çok eksiktik.
Çok şükür bugünde aklımızla dalga geçilmedi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Beşiktaş JK’ nın 25 Temmuz 2018 itibariyle:
1 adet as kaleci
1 adet as stoper
1 adet as sağ bek
1 adet yedek stoper
1 adet as on numara
1 adet as santrafora ihtiyacı vardır.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Cok merak ediyorum acaba şu an almak icim temas halinde oldugumuz futbolcular var mı?

Çevrimdışı Mehmet57

Umut transferi nerden bakarsan bak tam bir facia. Besiktas seviyesi ile uzaktan yakindan alakasi olmayan bir topcu.

Herkesin unuttugu; Babel Hollanda milli takiminin santroforu. Hem Advocaat’a gore, hem de Koeman’a gore Hollanda milli takimi icin en uygun santrofor. En kotu ihtimalde Babel’i ortada oynatabiliriz, burdan baksan bile Umut transferi cok gereksiz.

Çevrimiçi yaço58

satışları yaptık mitro ve fabriyle 9.5 m girdi tosici saymadım bile buna rağmen hala taraftarı ateşleyici transfer olmaması şaşırtıcı ve ligin başlamasına az kaldı şenol hocanın tavrı belli Allah yardımcımız olsun şimdi  mesela forvet ve kaleci gelse 3-4. haftada formayı anca alırlar bakalım görcez artık tek güvencem başkanımız ona güvenimiz tam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mustafa Pektemek gitti demek Umut ile anlaştıysak. Ben böyle yorumluyorum bu transferi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: