2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4610920 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Tamam da önce yetiştiriciler ile ilgili bir doktrin ortaya koymak gerekiyor. Yetiştiricileri biz mi yetiştircez dışardan mı getircez ? Dışardan getirip çocukları eğitcek miyiz ? Eğitmek için bir akademi mi kurcaz ? Nitelik nicelik hepsi eksik olduğu için çok yol var ki o da her aşamada verdiğin kararlar doğru olursa çok yol, doğru olmazsa bir ömür falan gidebilir.
Atanamayan beden egitimi ogretmenlerini koyariz baslarina
Emekli boksor karateci falan da guvenlik olur iste

Çevrimdışı cursedofdragon

O nasıl bir hesap öyle fabri bedavaya mi oynuyordu.
Hem adam gitmek istedi kaç kere söylendi. Adam gitmek isteyince pazarlıkta elimiz zayıfladı.

fabri 1.1'e oynuyordu.

🔥SON DAKİKA!!🔥 Beşiktaş, David Ospina için Arsenal kulübüne resmi teklifini sundu. (Le Mundo)

🔸 Kiralama bedeli 1.5 milyon euro
🔸 3 milyon euro satın alma opsiyonu

le mundo güvenilir bi kaynak ama bakalım.

Çevrimdışı Koa_lAA

şu adidas tan bir an önce kurtulmayı umuyorum... bize yaptıkları kırmızı forma ile sivas spor un kırmızı forması aynı... böyle terbiyesizlik olurmu yav... kaleci formaları desen bütün dünyada aynı...

hadi orlando city formasıyla falan aynıydı... ona tamam dedik ama aynı ligde oynayan takımla aynı yapmak nedir arkadaş... bildiğin dalga geçmişler bu sene..

🤔 Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen kaleci Livakovic'in sevgilisi Helena Matic:

"İyi çekin, bir daha çekemeyeceksiniz. Çünkü yakında İstanbul'a gidiyoruz."

inanmalımıyız ?

Çevrimdışı kartalbayt

fabri 1.1'e oynuyordu.
Şöyle bir hesap yapalım o zaman:

Fabri
2018-2019 -1.100.000 EURO
2019-2020 -1.500.000 EURO (Yeni sözleşme iyimser olarak)
2020-2021 -1.500.000 EURO
Toplam 4.100.000 EURO kasadan çıkacaktı

Onun yerine Ospina
Kiralama + Bonservis -4.500.000 EURO
2018-2019 -2.000.000 EURO (Eğer kabul ederse)
2019-2020 -2.000.000 EURO
2020-2021 -2.000.000 EURO
Toplam 10.500.000 EURO

Maliyet farkı 6.400.000 EURO
Bonservis girdisi 6.000.000 EURO
Toplam zarar 400.000 EURO

Ospina için 3 senede kabul edilebilir bir zarar bence

Çevrimdışı kyiv

🤔 Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen kaleci Livakovic'in sevgilisi Helena Matic:

inanmalımıyız ?

Mrmiç kefil mi? Öyleyse Ospinayı bile istemem. 1995 doğumlu. Kesin adaya satarız 2,3 sene sonra. 1 milyon kulübüne 750 bin  futbolcuya.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

dominik livakovic  bu çocuğu mrmic önermişse ben okeyim. Harun olmasın da kim olursa olsun. Stadsız şampiyon olduğumuzda Tolga gayet iyidi, son Leipzig maçında rekorlar kırdı. Beni şu an için uefa ilgilendirmiyor zaten
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Sevgili Kartallar,

Son dönem iş hayatımda bazı gelişmeler yaşanmakta, bu gelişmeler neticesinde foruma vakit ayıramayacak bir noktaya gelmiş bulunmaktayım. Bu nedenle aranızdan üzülerek ayrılıyorum.

3 yıla yaklaşan bir üyelik ve dile kolay 22000lere yakın ileti.

Bu kadar ileti yazıp da zaman zaman bazı arkadaşların ayağına basmamak elbette olanaksız, hak etmediği halde ayağına bastıklarım oldu ise affola.

KARTAL kalın.

SİYAAAAAAAHHHH
Yapma abi ya
Biz bekliyoruz abi seni yine burada.
BEYAaAAZZZ

Şöyle bir hesap yapalım o zaman:

Fabri
2018-2019 -1.100.000 EURO
2019-2020 -1.500.000 EURO (Yeni sözleşme iyimser olarak)
2020-2021 -1.500.000 EURO
Toplam 4.100.000 EURO kasadan çıkacaktı

Onun yerine Ospina
Kiralama + Bonservis -4.500.000 EURO
2018-2019 -2.000.000 EURO (Eğer kabul ederse)
2019-2020 -2.000.000 EURO
2020-2021 -2.000.000 EURO
Toplam 10.500.000 EURO

Maliyet farkı 6.400.000 EURO
Bonservis girdisi 6.000.000 EURO
Toplam zarar 400.000 EURO

Ospina için 3 senede kabul edilebilir bir zarar bence

Fabri'yi 6'ya sattık 1.1 milyon € maaşı vardı 7.1 milyon €.
Ospina 1.5 kiralık 3.0 satın alma deniyor kiraladık satın aldık 4.5 milyon €. 2-2.5 arası da maaşı olur.

Fabriden 1.5 milyon € kalıyor oda ospinanın maaşına gider.

Orta da kar yok.

Fabri'yi 1.8'e ikna edip 5 senelik sözleşme önersek kabul ederdi daha karlı olurdu.

[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 15:48:55 cursedofdragon ]

dominik livakovic  bu çocuğu mrmic önermişse ben okeyim. Harun olmasın da kim olursa olsun. Stadsız şampiyon olduğumuzda Tolga gayet iyidi, son Leipzig maçında rekorlar kırdı. Beni şu an için uefa ilgilendirmiyor zaten

o ne demek abi ?kupayı alıcaz bu sene :)

Çevrimdışı kartalbayt

Ospina 1.5 kiralık 3.0 satın alma deniyor kiraladık satın aldık 4.5 milyon €. 2-2.5 arası da maaşı olur.

Orta da kar yok.

Fabri'yi 1.8'e ikna edip 5 senelik sözleşme önersek kabul ederdi daha karlı olurdu.
İşte o aradaki 1,5 mio fark da Ospina Fabri arasındaki maaş farkına gidecek. Sonuçta Fabri bedavaya oynamayacaktı  :)
Ben de kar olduğunu söylemiyorum ama 3 senede 400 bin Euro fazla ödeyerek Ospina'yı oynatmış oluruz 2 mio Euro'ya gelecekse

Çevrimdışı Hasan Tahsin

o ne demek abi ?kupayı alıcaz bu sene :)
Stoper, 10 numara ve forvet transferlerini göreyim o zaman fikrimi bildiririm. Heeee bunların bazısı olmadı vs vs lig şampiyonluğu yeter bana . Seneye tamamen serbestiz ayrıca satılacak futbolcularımız da olacak  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Söyleyince yazınca kızıyorsunuz buyrun ADİDAS REZİLLİĞİ !!!

Bari bire bir ayni yapmayın lan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Mrmiç kefil mi? Öyleyse Ospinayı bile istemem. 1995 doğumlu. Kesin adaya satarız 2,3 sene sonra. 1 milyon kulübüne 750 bin  futbolcuya.

kefilmiş.

İşte o aradaki 1,5 mio fark da Ospina Fabri arasındaki maaş farkına gidecek. Sonuçta Fabri bedavaya oynamayacaktı  :)
Ben de kar olduğunu söylemiyorum ama 3 senede 400 bin Euro fazla ödeyerek Ospina'yı oynatmış oluruz 2 mio Euro'ya gelecekse

ospina bedavaya gelsin ordan 2 milyon € maaş verelim sadece daha karlı :D

Çevrimiçi yaço58

şimdi sivassporun kırmızı formayı gördüm bizimkinin aynısı harbi adidas dalga geçiyor ayıp valla taraftara kulube hakaret bu yaptığı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sevgili Kartallar,

Son dönem iş hayatımda bazı gelişmeler yaşanmakta, bu gelişmeler neticesinde foruma vakit ayıramayacak bir noktaya gelmiş bulunmaktayım. Bu nedenle aranızdan üzülerek ayrılıyorum.

3 yıla yaklaşan bir üyelik ve dile kolay 22000lere yakın ileti.

Bu kadar ileti yazıp da zaman zaman bazı arkadaşların ayağına basmamak elbette olanaksız, hak etmediği halde ayağına bastıklarım oldu ise affola.

KARTAL kalın.

SİYAAAAAAAHHHH
Ben de uzunca bir müddet foruma giremedim , aslına bakarsan çoğunlukla forumda olduğum zamanlarda da yazmayıp okumakla yetindim. O ne demek giremeyeceğim foruma artık. Yukarıda forumda bulunanlar ve bilmem kaç ziyaretçi görünür. Orada @tangaz görelim de varsın yazmasın. Gerçi dayanamaz yazarsın sen.
Filmlerde olur ya nayırrrr sen ayrılamazsın, biz seni kovuyoruz  :evillol:
Ben anlamam kardeşim yukarıda ismini göreceğiz
Bu arada   BEYAAAAZZZZZZZZ
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

inanmalımıyız ?
gelsinler başlasınlar ne diyim

mrmic istiyormuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Eliyle oyun başlatmalarını çok beğendim. Ayakları da iyi. Mrmiç ısrarcıysa buyursun gelsin. Sambade Fabri' yi getirdi kazandık.
https://youtube.com/watch?v=9xKYAUBIJHA
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 16:04:11 sefaköykartali ]

Çevrimdışı kyiv

kefilmiş.

O zaman hayırlı olsun. Ospina için şartlarımız kabul görmezse b planı bu çocuğa dönerler. Bursada bize bu hırvat kaleciden daha düşük bir bonservis ile yanıt vermezse ki hiç sanmıyorum. Livakovic 3. kaleci olarak takıma dahil olur.

Zaten Mrmiç kadar kalecilik yapsa Fabriyi falan aratmaz. Bana göre Mrmiç, Oscar Cordobadan da iyi kaleciydi. Biraz geç geldi bize hepsi bu. Rasim Kara sağolsun her zaman Beşiktaşın hayrına işler yapmıştır.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 16:04:48 kyiv ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şimdi sivassporun kırmızı formayı gördüm bizimkinin aynısı harbi adidas dalga geçiyor ayıp valla taraftara kulube hakaret bu yaptığı
Rezalet ya böyle bir şey olamaz tamam yurt dışinda bir takımın ki ile aynı olur bir nebze eyvallah deriz ama Anadolu takımı ile Besiktasa tek tip aynı forma yapmak en hafif tabir ile Besiktaşa hakaret etmektir küfür etmektir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Orta da kar yok.

Ya Gülhan, matematiğin zayıf mı?

Ospina'ya 2 vermek yerine, Fabri'yle 1.8'den sözleşme yenilemek nasıl daha karlı oluyor?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya Gülhan, matematiğin zayıf mı?

Ospina'ya 2 vermek yerine, Fabri'yle 1.8'den sözleşme yenilemek nasıl daha karlı oluyor?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ligi bilen bizi seven kaleci elimizde kalırdı öyle karlı oluyor.

Şimdi bi de kaleci aramak zorunda kalmazdık kaleciyi buldun bonservisi yıllık ücreti daha yüksek olucak 1.1'e oynayan kaleci mi bulucan ?

Bi de imza parası isterse seyret cümbüşü.

Çevrimdışı kyiv

Rezalet ya böyle bir şey olamaz tamam yurt dışinda bir takımın ki ile aynı olur bir nebze eyvallah deriz ama Anadolu takımı ile Besiktasa tek tip aynı forma yapmak en hafif tabir ile Besiktaşa hakaret etmektir küfür etmektir

500 bin forma satan kulüple 10 bin forma satan kulübü bir görmüşler. Bu forma işini kendimiz yapsak? Belki adidas 10 milyon veriryordur ama kulüp kendi üretse kalan kar, adidasın verdiği parayı karşılamaz mı? Eminim kulübün kendi üreteceği forma daha çok satar.

Etiketler: