2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4611970 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Dışarıda bu kadar kayıp varsa normal değil.
Gs nin tek beraberliği var fb ye, onda da 10 kişi kalmışlar
14 galibiyet 3 beraberlik normal.

Dışarıdaki kayıplara odaklamak lazım

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

(Geçen sene de benzer muhabet yapmıştık hatırladım seni, yok Beşiktaş'lı değilsin falan demeye getiriyorsun)
Kanıtlamak zorunda değilim hangi takımı tuttuğum belli isteyen başka şey düşünür umrumda değil .Rakip takım taraftarı olup da yıllardır şurada mesaj yazıp zaman harcayacak değilim herhalde.

Ben sadece önce kendimize bakalım diyorum.Bana bunlar bunlar oldu diye yazıp da gelmene gerek yok bu yazdıkların hep oluyor.Ben 25 yıldır izlerim maçları ve istisnalar hariç her yıl bu olaylar oluyor.Yazmana gerek yok biliyoruz yani.

Önce kendine bak.Ben bunu diyorum.Niye şampiyon olduğumuz sezonlarda önümüzü kesemediler ? niye ? Niye geçen sene kestiler ? Ben diyorum forvetlerin +5 atsa şampiyonsun diye.Sen diyorsun hakem.Yok öyle şey yok.Hücumda bu kadar kısır olursan şampiyon da olamazsın arkadaş bu kadar basit.Bak ne diyorum fazla değil 5 gol ya 5 gol . Hadi 5 bile değil .Q7 penaltıyı atsa +2 puan alıyorduk.Love Konya maçıydı sanırım atsa +2 daha alıyorduk GS maçında 1 tane atsak en kötü +1 alırdık.Bak bir çırpıda sana 4 gol saydım.4 gol 5 puan.Neymiş ? Hakemmiş.Hee tamam oldu o zaman.

boşa kürek çekiyorum...

Ben hakemler aldırmıyorlar diyorum sen alsaydın diyorsun..

Şampiyon olduğumuz senelerde de hakemler bizi doğramaya calıstı zaten dünlük bugünlük olay değil bu ben 26 yaşındayım kendimi bildim bileli böyle daha öncesinden de böyleydi.

Adnan polat çıkıyor gs'nin şike yapmadığına kefil olamam diyor.

Malatyalı oyuncu açıklıyor Beşiktaş'ı yenmemiz için bize gs'den para verildi diyor.(O zamanın parası doğan parası diyor)

Diğeri şike yaptıysam fener için yaptım kendim için yapmadım diyor.

En faiş 20 hakem  hatalarına bakıyorsun çoğu Beşiktaş.

Şike,hakemler,medya,siyaset her türlü pislik var...

Ondan sonra çıkıp ben "hakemler önümüzü kestiler lafına katılmıyorum" diyorsun.

Biz de sana katılmıyoruz...
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 12:08:14 cursedofdragon ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

3 beraberlik
Ts, bşk, akigo
Ts ve Akhisar maçlarının ilk 11'inde Lens ve Negredo var. Başakşehir maçında ilk 11'de Lens varken Negredo 74'de oyuna girmiş. Bunu neden yazıyorum? Şenol Güneş'e Hocalık , Quaresma gibi futbolculara da futbolculuk öğretmeden önce en az 2 kere düşünsün herkes diye.

Çevrimdışı tangaz

Sevgili Kartallar,

Son dönem iş hayatımda bazı gelişmeler yaşanmakta, bu gelişmeler neticesinde foruma vakit ayıramayacak bir noktaya gelmiş bulunmaktayım. Bu nedenle aranızdan üzülerek ayrılıyorum.

3 yıla yaklaşan bir üyelik ve dile kolay 22000lere yakın ileti.

Bu kadar ileti yazıp da zaman zaman bazı arkadaşların ayağına basmamak elbette olanaksız, hak etmediği halde ayağına bastıklarım oldu ise affola.

KARTAL kalın.

SİYAAAAAAAHHHH
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Dışarıda bu kadar kayıp varsa normal değil.
Gs nin tek beraberliği var fb ye, onda da 10 kişi kalmışlar

gs mi hakemler mi ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sevgili Kartallar,

Son dönem iş hayatımda bazı gelişmeler yaşanmakta, bu gelişmeler neticesinde foruma vakit ayıramayacak bir noktaya gelmiş bulunmaktayım. Bu nedenle aranızdan üzülerek ayrılıyorum.

Bu kadar ileti yazıp da zaman zaman bazı arkadaşların ayağına basmamak elbette olanaksız, hak etmediği halde ayağına bastıklarım oldu ise affola.

KARTAL kalın.

SİYAAAAAAAHHHH
Abi kolay gelsin de hiç mi girip 2 kelime edecek vaktin olmayacak ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Güle Güle @tangaz abi.
Ara sıra ugrarsın  :D

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Ya darılmayın ama yanlış anlamayın ama bu önümüz kesiliyor muhabetleri sıkıyor arkadaş.

Sen geçen sene atamadığın için şampiyon veya 2. olamadın.Forvetlerin +5 daha atsa tamamdın işte.Yine önümüzü kesememiş olacaklardı.GS maçında Babel-Negredo atsa zaten en az 2.olma ihtimalimiz çok büyük olacaktı

Konya ile oynanan süper kupa maçıyla verilen ceza ile başlayıp hemen akabinde Şenol Hoca'ya yapılan milli takım başına geç baskısı sonrasında Q7 ve Caner'e verilip diğer takım oyuncularına verilemeyen cezalar, derbilerde verilmeyen goller ve penaltılar, rakiplere çıkmayan ama bize çok kolay çıkan kartlar, hepsini geçin ikinci yarıdaki Gs maçından bir hafta önce Gs aleyhine verilmeyen penaltı ve Muslera'ya çıkmayan kırmızı kart. Tüm bunlara rağmen renkli basında yaratılan Beşiktaş kollanıyor algısı. Şimdi tüm bunları yok mu sayalım ? Haklısınız gol atabilen bir forvetimiz olsaydı, hoca ve takım özellikle ilk yarı lig maçlarına biraz daha konsantre olsalardı yine de şampiyon olabilirdik. Ama eminim ki o ihtimallerde dahi şampiyon olmamızın engellenmesi için başka engeller önümüze çıkarılacaktı. Sizin söylediğiniz etkenlerle biz sadece işlerini kolaylaştırdık. Nasıl 2003-2004 sezonunda şampiyonluk elimizden alınması için operasyon yapıldıysa benzerini yine yaşadık ve biz de düşük performansımızla buna çanak tuttuk. Tüm bunları görmemek ve bütün sorumluluğu +5 gol atamayan forvete bağlamak bizi sadece ileride tekrar yapılması olası operasyonlara karşı hazırlıksız bırakır. Geçen senenin senaryosu belliydi,  bizim şampiyon olmamamız gerekiyordu, gerek operasyonla gerek kendi katkımızla olmadık.

ERSAN GÜLÜM'DEN GÜZEL HABER...
⚫⚪🔴
Ersan Gülüm Beşiktaş’a bedelsiz gelme konusunda takımı Hebei’yi ikna etti. Tecrübeli stoperin içerideki parasının bir kısmını bırakması karşılığında bonservisini aldığı bildirildi

Vida'yı satmasına kesin gözüyle bakılan Beşiktaş'a eski futbolcusu Ersan Gülüm'den iyi haber geldi.

Zaman zaman döneceği konuluşan 31 yaşındaki futbolcunun Çin ekibi Hebei Fortune yönetimini bedelsiz olarak Beşiktaş'a gelme konusunda ikna ettiği kaydedildi. Tecrübeli stoperin alacaklarının bir kısmını bırakma şartıyla bonservisini almak üzere olduğu bildirildi.

Çalışmalarını zaten rezerv takımına sürdüren Ersan'ın kesin durumunun bu hafta içinde netleşeceği öğrenildi. Mitrovic ve Tosic'i satan Beşiktaş Vida'nın da gidişiyle zorunlu stope r takviyesi yapacak. Takımın yakından tanıdığı Ersan öncelikli adaylar arasında.

Haber Kaynağı: Fotomaç

LIVERPOOL VİDA İLE ANLAŞTI. SIRA BEŞİKTAŞ'TA...
⚫⚪🔴
Beşiktaş yönetimi, 143 milyon TL’yi veren kulübe Domagoj Vida'yı satacak. Hırvat oyuncu İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool ile prensipte 2+1 yıl anlaştı.

Dünya Kupası'ndaki performansıyla İngiliz kulüplerini peşine takan Domagoj Vida'dan ciddi bir gelir elde etmeyi isteyen Beşiktaş, transferde hedefini belirledi.

Özellikle Liverpool'un çok istediği, West Ham United ve Everton kulüplerinin de pazarlık masasına oturmak için randevu talep ettiği Hırvat stoperin satışı için belirlenen rakam 25 milyon Euro (yaklaşık 143 milyon TL)… PSG'nin de almak için nabız yokladığı Vida'yı UEFA listesine dahil etmeyen Beşiktaş'ta oyuncunun ayrılığına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Şu anda tatilde olan 29 yaşındaki futbolcu ise yaşanacak gelişmeleri bekliyor. Aklı Premier Lig'de olan Vida, Liverpool ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

Haber Kaynağı: Sabah

Çevrimdışı ALDENYX

başak ŞL ön elemesinden geldiği için geliri daha fazla olmuş olabilir daha fazla maç yaptı konyadan
[/quot

+ olarak Şampiyonlar Ligi play-off turunda elenen takımlar 3 milyon Euro kazanıyorlar. ayrıca 3. ön eleme turunda yer alan UEFA'dan 400 bin Euro para ödülü almış.  :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı yoruk

boşa kürek çekiyorum...

Ben hakemler aldırmıyorlar diyorum sen alsaydın diyorsun..

Şampiyon olduğumuz senelerde de hakemler bizi doğramaya calıstı zaten dünlük bugünlük olay değil bu ben 26 yaşındayım kendimi bildim bileli böyle daha öncesinden de böyleydi.

Adnan polat çıkıyor gs'nin şike yapmadığına kefil olamam diyor.

Malatyalı oyuncu açıklıyor Beşiktaş'ı yenmemiz için bize gs'den para verildi diyor.(O zamanın parası doğan parası diyor)

Diğeri şike yaptıysam fener için yaptım kendim için yapmadım diyor.

En faiş 20 hakem  hatalarına bakıyorsun çoğu Beşiktaş.

Şike,hakemler,medya,siyaset her türlü pislik var...

Ondan sonra çıkıp ben "hakemler önümüzü kestiler lafına katılmıyorum" diyorsun.

Biz de sana katılmıyoruz...
:D :D
Boşa yoruldun arkadaş.Bak ne yazmışım ben

Bana bunlar bunlar oldu diye yazıp da gelmene gerek yok bu yazdıkların hep oluyor.Ben 25 yıldır izlerim maçları ve istisnalar hariç her yıl bu olaylar oluyor.Yazmana gerek yok biliyoruz yani.

"Biz" kim ayrıca ?
Katılın katılmayın arkadaş beni bağlamaz.Bana ne yaw ! Ben ne diyorum bak son kez yazıyorum ; sen boş boş golleri atamazsan şampiyon olamazsın.Önce hatayı kendinde aramalı diyorum sen bana hakemler önümüzü kesmediğini diye yazdığımı yazıyorsun..

Ben hakemler kesti veya kesmedi hakkında tek kelime etmedim.Sadece asıl sorun bu değildi bundan bahsettim.Sen önce işini yap sonra başka faktörlere bakarsın.Ama sen oynamadıktan sonra hakem dersen sıkar yani komik olur.

[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 12:33:18 yoruk ]

Konya ile oynanan süper kupa maçıyla verilen ceza ile başlayıp hemen akabinde Şenol Hoca'ya yapılan milli takım başına geç baskısı sonrasında Q7 ve Caner'e verilip diğer takım oyuncularına verilemeyen cezalar, derbilerde verilmeyen goller ve penaltılar, rakiplere çıkmayan ama bize çok kolay çıkan kartlar, hepsini geçin ikinci yarıdaki Gs maçından bir hafta önce Gs aleyhine verilmeyen penaltı ve Muslera'ya çıkmayan kırmızı kart. Tüm bunlara rağmen renkli basında yaratılan Beşiktaş kollanıyor algısı. Şimdi tüm bunları yok mu sayalım ? Haklısınız gol atabilen bir forvetimiz olsaydı, hoca ve takım özellikle ilk yarı lig maçlarına biraz daha konsantre olsalardı yine de şampiyon olabilirdik. Ama eminim ki o ihtimallerde dahi şampiyon olmamızın engellenmesi için başka engeller önümüze çıkarılacaktı. Sizin söylediğiniz etkenlerle biz sadece işlerini kolaylaştırdık. Nasıl 2003-2004 sezonunda şampiyonluk elimizden alınması için operasyon yapıldıysa benzerini yine yaşadık ve biz de düşük performansımızla buna çanak tuttuk. Tüm bunları görmemek ve bütün sorumluluğu +5 gol atamayan forvete bağlamak bizi sadece ileride tekrar yapılması olası operasyonlara karşı hazırlıksız bırakır. Geçen senenin senaryosu belliydi,  bizim şampiyon olmamamız gerekiyordu, gerek operasyonla gerek kendi katkımızla olmadık.

+1903

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
14 Aralık 2017, 17:31:16 »
Bununla ilgili daha önceki süreçte birçok şey yazıp-karaladım. TR, sosyal medya kullanımında dünyada Instagram'da 4'üncü, Facebook ve Twitter'da ise 7'inci sırada. Aktif kullanım ve kullanıcı başına düşen sosyal hesap sıralamasında birinci sırada. Öyle ki yabancı sosyal medya hesapları bile bu potansiyeli sömürüyor. Twitter'in en popüler ikinci spor hesabı kulübün bilinçsizce hazırladıkları cringe video paylaşımını yayınlayabilmek için izin istedi ve geri dönüş alamadığından yayınlayamadı. Ve o başarılı işin devamını getirebilecek doğru PR hamleleri gelmedi. Ortada faal yada eski sporcularının başarılarını bile kutlayıp-tebrik edemeyen, kulüp hafızası düşük bir ekip var. Taraftarın, sadece oyuncusunun Gaspar Noe tarzı el kamerası ile çektiği videolara gösterdiği ilgi ve memnuniyetten eldeki potansiyelin ne kadar yüksek olduğunu anlayabilirsiniz. Çok zor değil. Marketing için sosyal medyadaki önemli vloggerları, influencerları veya ünlü simaları getirip, kulübü ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz. Ya da içerik/internet servis sağlayıcıları ile işbirliği yapıp kendinizi daha geniş kitlelere taşıyabilirsiniz. Bunun için çok fazla adım var. Bu dört kıtada izlenen ve popülaritesine anlam veremediğim dizilerimiz ve oradaki oyuncular bile bir adım. Sonraki iş ise yine bu kanallardan potansiyel müşterilere aidiyet duygusu vermek. Onların farklılıklarına, beğenilerine ve sahip olduklarına dokunabilmek. Tıpkı iç pazardaki taraftarlara yapılması gerektiği gibi. Ve finaldeki iş de potansiyelin bir bölümünü merkeze çekip, bunları kulüp ekonomisine entegre edebilmek. Bu sosyal medya kanallarını doğru kullanabilmek sanıldığından çok daha önemli.

İlaveten Tayland, Endonezya, Mena bölgesi ve birkaç ülkeden vlogger ve influencerların İstanbul seyahatleri içinde destinasyon alanlarından ve tur rotalarından birinin Vodafone Park olduğunu internette görebiliyorum. Daha önce Porto'nun spor müzesi ve elde ettiği gelir konusunu stat yapımında vurgulamıştım. Zaten aynı tandansta beklemesem de buradaki gelir kalemini merak ediyorum. 

Çevrimdışı yoruk

Yok saymayalım elbet.Ben de biliyorum bunları.Ama şimdi ya suç aslında hakemlerdeydi dersek de bizim eksiklerimizi görmezden gelmek olmaz mı ?  Bak sen de yazmışsın ek olarak kendi nedenlerimizden dolayı diye.İşte ben de bundan bahsettim.+5 gol atamayan forvetlere bağlarım ama hiç kusura bakmayın.Çok şey değil ki sadece 5 gol ? Ben demiyorum ki +15 gol atamadılar diye.Çok basit bir neden çok basit bir sorun bu 5 gol.5 gol bile atsak şu anda farklı yerdeydik.Nedir ki yani.
Demek istediğim budur yani.
Onu atsak bunu atsak diyorum hala bıyık amca olayına gibi görünüyor ama atsak dediğim pozisyonlar da çok çok basit pozisyonlar ondan örnek verdim.Yoksa her takım gol kaçırdı.

Çevrimdışı ALDENYX

Sevgili Kartallar,

KARTAL kalın.

SİYAAAAAAAHHHH

Allaha Emanet ol kardeşim......   BEYAZZZZZ     :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

LIVERPOOL VİDA İLE ANLAŞTI. SIRA BEŞİKTAŞ'TA...

Beşiktaş yönetimi, 143 milyon TL’yi veren kulübe Domagoj Vida'yı satacak. Hırvat oyuncu İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool ile prensipte 2+1 yıl anlaştı.

Dünya Kupası'ndaki performansıyla İngiliz kulüplerini peşine takan Domagoj Vida'dan ciddi bir gelir elde etmeyi isteyen Beşiktaş, transferde hedefini belirledi.

Özellikle Liverpool'un çok istediği, West Ham United ve Everton kulüplerinin de pazarlık masasına oturmak için randevu talep ettiği Hırvat stoperin satışı için belirlenen rakam 25 milyon Euro (yaklaşık 143 milyon TL)… PSG'nin de almak için nabız yokladığı Vida'yı UEFA listesine dahil etmeyen Beşiktaş'ta oyuncunun ayrılığına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Şu anda tatilde olan 29 yaşındaki futbolcu ise yaşanacak gelişmeleri bekliyor. Aklı Premier Lig'de olan Vida, Liverpool ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

Haber Kaynağı: Sabah
ERSAN GÜLÜM'DEN GÜZEL HABER...

Ersan Gülüm Beşiktaş’a bedelsiz gelme konusunda takımı Hebei’yi ikna etti. Tecrübeli stoperin içerideki parasının bir kısmını bırakması karşılığında bonservisini aldığı bildirildi

Vida'yı satmasına kesin gözüyle bakılan Beşiktaş'a eski futbolcusu Ersan Gülüm'den iyi haber geldi.

Zaman zaman döneceği konuluşan 31 yaşındaki futbolcunun Çin ekibi Hebei Fortune yönetimini bedelsiz olarak Beşiktaş'a gelme konusunda ikna ettiği kaydedildi. Tecrübeli stoperin alacaklarının bir kısmını bırakma şartıyla bonservisini almak üzere olduğu bildirildi.

Çalışmalarını zaten rezerv takımına sürdüren Ersan'ın kesin durumunun bu hafta içinde netleşeceği öğrenildi. Mitrovic ve Tosic'i satan Beşiktaş Vida'nın da gidişiyle zorunlu stope r takviyesi yapacak. Takımın yakından tanıdığı Ersan öncelikli adaylar arasında.

Haber Kaynağı: Fotomaç
Fotomaç, Sabah ve Takvim haberlerine itibar etmeyin.

Çevrimdışı atalay

Bilemiyorum. Fakat menajer bir kulübe alırken değil satarken lazım. Üçü beş, beşi on yapabiliyorsa benimle çalışsın. Network bu. @tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Sevgili Kartallar,

KARTAL kalın.

SİYAAAAAAAHHHH
Gelişmeler olumlu yöndedir umarım.

Ara sıra uğra yine.

Çevrimdışı balkan-kartal

Yok saymayalım elbet.Ben de biliyorum bunları.Ama şimdi ya suç aslında hakemlerdeydi dersek de bizim eksiklerimizi görmezden gelmek olmaz mı ?  Bak sen de yazmışsın ek olarak kendi nedenlerimizden dolayı diye.İşte ben de bundan bahsettim.+5 gol atamayan forvetlere bağlarım ama hiç kusura bakmayın.Çok şey değil ki sadece 5 gol ? Ben demiyorum ki +15 gol atamadılar diye.Çok basit bir neden çok basit bir sorun bu 5 gol.5 gol bile atsak şu anda farklı yerdeydik.Nedir ki yani.
Onu atsak bunu atsak diyorum hala bıyık amca olayına gibi görünüyor ama atsak dediğim pozisyonlar da çok çok basit pozisyonlar ondan örnek verdim.Yoksa her takım gol kaçırdı.
O 5 golu atsaydik baska yerden yerdik
Kirmizi kart olur penalti olur
besiktastan baskasini bilmeyiz

O 5 golu atsaydik baska yerden yerdik
Kirmizi kart olur penalti olur

anlatamıyorsun boşver 5 gol atınca çözüleceğini zannediyor.

Çevrimdışı emre_1978

@cursedofdragon  , @yoruk
Boşuna uğraşmayın, birbirinizi ikna etme şansınız yok  :)
Iki taraf da haklı. Soru şu, biz o 4 – 5 fazladan golü atabilseydik bize karşı yapılanların dozunu arttırıp o puanların kendilerince telafisini yapabilirler miydi.

Benim buna net bir cevabım yok ama kendimi bildim bileli bize ekstra haksızlık yapılmayan tek bir sezon var, 2002-2003.
Onda da daha ikinci haftada Ahmet Dursun’un ofsayttan gol attığı Kocaeli maçı hariç lehimize yapılan hakem hatası yok.
Sadece, aleyhimize garip garip işlerin pek olmadığı tek sezondur diyorum. (Ilk hafta Bursa maçında verilmeyen penaltıyı görmezden gelerek, puan kaybetmiştik)

Yani ama az ama çok bu sözde rekabetin çarkları her zaman aleyhimize işliyor.
Biz buna göre kadro kurmaya, performans sergilemeye hep mecbur olduk. Doğru stratejilerle rekabetin adil olmasını sağlarız inşallah bir gün.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

+1903

Çevrimdışı abdusta

Karizma satılamaz satılması dahi dusunulemez.
Q7 bu sene en yararlı oyuncumuz olacak lens ve gökhan ne yazıkki yedek klubusunde bile sırıtıyor

Saygılar

Etiketler: