(Geçen sene de benzer muhabet yapmıştık hatırladım seni, yok Beşiktaş'lı değilsin falan demeye getiriyorsun)
Kanıtlamak zorunda değilim hangi takımı tuttuğum belli isteyen başka şey düşünür umrumda değil .Rakip takım taraftarı olup da yıllardır şurada mesaj yazıp zaman harcayacak değilim herhalde.
Ben sadece önce kendimize bakalım diyorum.Bana bunlar bunlar oldu diye yazıp da gelmene gerek yok bu yazdıkların hep oluyor.Ben 25 yıldır izlerim maçları ve istisnalar hariç her yıl bu olaylar oluyor.Yazmana gerek yok biliyoruz yani.
Önce kendine bak.Ben bunu diyorum.Niye şampiyon olduğumuz sezonlarda önümüzü kesemediler ? niye ? Niye geçen sene kestiler ? Ben diyorum forvetlerin +5 atsa şampiyonsun diye.Sen diyorsun hakem.Yok öyle şey yok.Hücumda bu kadar kısır olursan şampiyon da olamazsın arkadaş bu kadar basit.Bak ne diyorum fazla değil 5 gol ya 5 gol . Hadi 5 bile değil .Q7 penaltıyı atsa +2 puan alıyorduk.Love Konya maçıydı sanırım atsa +2 daha alıyorduk GS maçında 1 tane atsak en kötü +1 alırdık.Bak bir çırpıda sana 4 gol saydım.4 gol 5 puan.Neymiş ? Hakemmiş.Hee tamam oldu o zaman.
boşa kürek çekiyorum...
Ben hakemler aldırmıyorlar diyorum sen alsaydın diyorsun..
Şampiyon olduğumuz senelerde de hakemler bizi doğramaya calıstı zaten dünlük bugünlük olay değil bu ben 26 yaşındayım kendimi bildim bileli böyle daha öncesinden de böyleydi.
Adnan polat çıkıyor gs'nin şike yapmadığına kefil olamam diyor.
Malatyalı oyuncu açıklıyor Beşiktaş'ı yenmemiz için bize gs'den para verildi diyor.(O zamanın parası doğan parası diyor)
Diğeri şike yaptıysam fener için yaptım kendim için yapmadım diyor.
En faiş 20 hakem hatalarına bakıyorsun çoğu Beşiktaş.
Şike,hakemler,medya,siyaset her türlü pislik var...
Ondan sonra çıkıp ben "hakemler önümüzü kestiler lafına katılmıyorum" diyorsun.
Biz de sana katılmıyoruz...