2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4625930 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş: "B36 Torshavn maçlarında hiçbir zaman disiplini elden bırakmamalıyız. Eğer oyun disiplinini elden bırakırsanız geçen sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin düştüğü duruma düşeriz."

Çevrimdışı enesbjk

Arsenale Ospina için 1.5m kiralık 3m opsiyonlu teklif sunmuşuz diyolla

Çevrimdışı levitate

Şenol Güneş: "B36 Torshavn maçlarında hiçbir zaman disiplini elden bırakmamalıyız. Eğer oyun disiplinini elden bırakırsanız geçen sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin düştüğü duruma düşeriz."
doru helal hocam
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fulham'ın sahibi Tony Khan

"Transfer dönemindeki en kritik ve önemli hedeflerimizden biri Fabri'nin transferiydi. Hem scout raporları, hem de bilgileri çok güçlüydü. Olağanüstü bir kaleci aldık" :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Fulham'ın sahibi Tony Khan

"Transfer dönemindeki en kritik ve önemli hedeflerimizden biri Fabri'nin transferiydi. Hem scout raporları, hem de bilgileri çok güçlüydü. Olağanüstü bir kaleci aldık" :bawling:
Iyi de pazarlik yapti adamlar, sevinmislerdir
Simdi ispanyaya levanteye falan 6ya satsan tamam, cok buyuk para ama epl olunca uzuluyorsun, herifler fabriyi kralice park ve bahceler mudurlugu ikinci takimindan alsa 15 verirdi
Nefret ediyom dingillerden

Arsenale Ospina için 1.5m kiralık 3m opsiyonlu teklif sunmuşuz diyolla

Toplam 4.5 oyuncuya da 2 versen zarardayız.

Çevrimdışı terapati

Bakalım bizim kritik hamlelerimiz ne zaman gelecek?

Çevrimdışı kyiv

Sevgili Kartallar,

Son dönem iş hayatımda bazı gelişmeler yaşanmakta, bu gelişmeler neticesinde foruma vakit ayıramayacak bir noktaya gelmiş bulunmaktayım. Bu nedenle aranızdan üzülerek ayrılıyorum.

3 yıla yaklaşan bir üyelik ve dile kolay 22000lere yakın ileti.

Bu kadar ileti yazıp da zaman zaman bazı arkadaşların ayağına basmamak elbette olanaksız, hak etmediği halde ayağına bastıklarım oldu ise affola.

KARTAL kalın.

SİYAAAAAAAHHHH

Hemşo olmadı. :isad: Cumhurbaşkanı bile olsan buraya Beşiktaşa ayıracak zamanın olmalı. Saatlerce olmasa da günde 5,10 dakika takılabilirsin. Nacizane kararını bir daha gözden geçireceğini umuyorum. Yerin dolmaz net. Buradaki her üyenin yeri ayrıdır o başka ama sen lokomotifsin bozulma lüksün yok. Git bir bakıma gir şöyle 3,5 günlük sonra yine gel. Buradaki forumdaşlarını üzme.

BEYAZZZZZZZZZZ

Çevrimdışı mylife1903

Karizma satılamaz satılması dahi dusunulemez.
Q7 bu sene en yararlı oyuncumuz olacak lens ve gökhan ne yazıkki yedek klubusunde bile sırıtıyor

Saygılar
Abi adam 50 yasinda, turk cingenesi olsa torunu eylulde okula baslardi
Kulup icin ben 8 milyon teklif ettiklerine inanmiyorum maas icin de zaten inanmiyorum cok abarti hir rakam o paraya mendes bunun ayagini kirardi.
Ya rakamlar cok daha dusuk ya da bu adam cidden farkinda degil, gerizekali olmak lazim 25 milyon yuroyu geri cevirmek icin.
2 milyon bizden aliyor 3 milyon falan verdilerse gitmez tabi
Bize de 800bin falandir isin gercegi
O bahsedilen paralar olsa mendese yarsini sakal atar veliyi arasi falan da promosyon yaparim yilbasi indirimi

Çevrimdışı mylife1903

Hemşo olmadı. :isad: Cumhurbaşkanı bile olsan buraya Beşiktaşa ayıracak zamanın olmalı. Saatlerce olmasa da günde 5,10 dakika takılabilirsin. Nacizane kararını bir daha gözden geçireceğini umuyorum. Yerin dolmaz net. Buradaki her üyenin yeri ayrıdır o başka ama sen lokomotifsin bozulma lüksün yok. Git bir bakıma gir şöyle 3,5 günlük sonra yine gel. Buradaki forumdaşlarını üzme.

BEYAZZZZZZZZZZ
Aynen, noldi acaba ben de merak ettim

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş, Avrupa kupalarında yaptığı 204 müsabakada, 77 galibiyet, 44 beraberlik ve 83 mağlubiyet aldı. Avrupa kupalarında rakip fileleri 265 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde 294 gol gördü.

Galibiyet averaji icin 6 mac kalmis
30 da gol lazim genel averaj icin
Su isleri bu 6 macta kapatalim lutfen
Koskoca besiktasa eksi averaj yakismiyor

Herkes farkinda olsun, rakibe saygi duyarak hic acimayarak oyun disiplininden kopmayarak geleni geceni sokusturalim, tuzlayarak yemek lazim bu yunus dusmani takimi
Soz futbolcularda 7-8 allah ne verdiyse

Beşiktaş, Avrupa kupalarında yaptığı 204 müsabakada, 77 galibiyet, 44 beraberlik ve 83 mağlubiyet aldı. Avrupa kupalarında rakip fileleri 265 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde 294 gol gördü.

Herkes farkinda olsun, rakibe saygi duyarak hic acimayarak oyun disiplininden kopmayarak geleni geceni sokusturalim, tuzlayarak yemek lazim bu yunus dusmani takimi

katılıyorum düzeltmek lazım.

Çevrimdışı oblomov

Transfersizlikten mi bunalddınız?
Link aşağıda.  Açın otomatik oynatmayı....
Abu, Cenk,  Tosiç, Vida,  Talisca,  Fabri...
En son... "Kimler geldi,  kimler geçti...🎼" çalıyor.
😢

Edit: link.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 14:19:18 oblomov ]
ASAP

Çevrimdışı kyiv

Aynen farklı yenip ülkedeki fark rekorunu ele geçirmek lazım. Hatırlamıyorum 6 atan var mı hiç? Bizim sarejovaya 5 var

Çevrimiçi Necmi

Burada Seba'nin unutulup Fikret Orman daha buyuk baskandir dendigini de gordum yalniz. Elbette Fikret baska iyi isler yapiyor, fakat Suleyman Seba'nin bu kulubu borcsuz biraktigi unutulmasin, Seba'dan sonra Fikret Orman baskan olsaydi bugun belki 0 borcumuz ve 20+ sampiyonlugumuz vardi. Iste bir secim bu kadar onemli olabiliyor.
yanlız kulübü borçsuz bırakmak marifet değil ona bakarsan Fikret ormanında şu an borcu yok mevcut olan YD den gelen borç bu 5 yılda stadı yaptı alt yapıyı ve tesisleri yeniledi iki şampiyonluk sıkıştırdı araya ve bunu kulüpten para harcamadan kendi sağladığı gelirlerle yaptı ve aslında geriye dönük borç bile ödeyebildi seba kötü durumda aldı evet ama bu kadar kötü değildi durum ve futbolda daha amatördü Seba unutulmaz ama Yapılanlara bakıldığında Fikret Orman daha büyük işler yapmış en azından yaptığını endüstriel futbol savaşının içinde başarmış. kendisine düşmen tff ve rakiplerin saldırılarına ramen başarmış. Seba böyle değildi mitten gelmenin avantajlarınıda kullanıyordu. Bu sebeplede bütün zenginlerin desteğini alıyordu rakip takım başkanları karşısında önlerini iliklerdi. Seba için emin ol herşey daha kolaydı. Seba evet kulübü borçsuz bıraktı ama birşey daha yaptı kulübü endüstriel futbolun içine sokmadı ve ondan sonraki rekabet şansını bitirdi. o gün ilerlememizde sebanın ne kadar payı varsa sonraki gerilemedede o kadar payı var. Bakmayın tepeye ne kadar yakınsa seba camiayada o kadar uzaktı taraftarla ilişkileri iyi değildi. elindeki güçle yönetti Beşiktaşı Birilerini gömebilmek için birilerini tanrılaştırmayalım şu anki taraftar yapısı olsa seba bu kadar uzun süre başkanlık yapamazdı. Kulüp iyice kötüye gidiyordu taraftarın sabrı taşdı. Seba güzel işler yaptı doğru ama kimse başkanlığının son yıllarını hatırlamıyor.

Çevrimdışı terapati

Farkındalık önemli. Ancak Şenol Hoca'nın saldır saldır oynatmasını da beklemiyorum açıkcası. Başta Hoca'nın acımaması lazım, sonrası gelir. Elin gavurları yakaladıkları zaman bırakmıyorlar işin peşini, bizim de öyle olmamız gerek. Bunun üzerine eğilmemiz şart.

Çevrimdışı oblomov

Benfica  nın 7-0 hocam.  😈
ASAP

Çevrimdışı mrred

İlaveten Tayland, Endonezya, Mena bölgesi ve birkaç ülkeden vlogger ve influencerların İstanbul seyahatleri içinde destinasyon alanlarından ve tur rotalarından birinin Vodafone Park olduğunu internette görebiliyorum. Daha önce Porto'nun spor müzesi ve elde ettiği gelir konusunu stat yapımında vurgulamıştım. Zaten aynı tandansta beklemesem de buradaki gelir kalemini merak ediyorum.
Yine kafamızı açtın teşekkür ederiz. Ellerin dert görmesin. Bu gidişle feeder kulüp kurup altyapı işine giricem gerçekten 1 yıllık 5 yıllık 10 yıllık planlar yapıp yetiştirici kulüp işine girsem senden danışmanlık alırım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Yine kafamızı açtın teşekkür ederiz. Ellerin dert görmesin. Bu gidişle feeder kulüp kurup altyapı işine giricem gerçekten 1 yıllık 5 yıllık 10 yıllık planlar yapıp yetiştirici kulüp işine girsem senden danışmanlık alırım.
Yakinda kokusu cikar, cinde zenginler bakmis bu futbolcular iyi para ediyir
Hemen uretime baslamislar
Bir tanesi 100 tane saha yapmis butun capulculari kole gibi calistiriyormus binlerce her yas gurubundan
Yavas yavas satmaya baslarim diyormis 3-4 seneye

Bi sakatlik problemi varmis onu asmaya ugrasiyorlarmis.
2-3 mactan sonra bozulanlar varmis onlarin argesini yapacaklarmis

Çevrimdışı mrred

Yakinda kokusu cikar, cinde zenginler bakmis bu futbolcular iyi para ediyir
Hemen uretime baslamislar
Bir tanesi 100 tane saha yapmis butun capulculari kole gibi calistiriyormus binlerce her yas gurubundan
Yavas yavas satmaya baslarim diyormis 3-4 seneye

Bi sakatlik problemi varmis onu asmaya ugrasiyorlarmis.
2-3 mactan sonra bozulanlar varmis onlarin argesini yapacaklarmis
:D
Modern kölelik sistemine benzetiyorum ben bu işi. Köleliğin kaldırılmasını toprak sahipleri istemedi 200 yıl falan direndiler. Bu işte öyle olur bir 100 falan direniriz Çin'e
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

:D
Modern kölelik sistemine benzetiyorum ben bu işi. Köleliğin kaldırılmasını toprak sahipleri istemedi 200 yıl falan direndiler. Bu işte öyle olur bir 100 falan direniriz Çin'e
Ya suriyelileri toplayacan iste
Pilajlarda oynamaya baslatacan yavas yavas alissinlar
Iclerinden voleybolcu falan da cikartirsin
Tutmayani da isiklara koyarsin aksam hasilati toplarsin
Afrikadan da ayda 1 gemi alsan
Kadinlar sokaga sac orgusune gecici dovmeye
Cocuklar cami onune
Erkekleri de futbol sahasina

Bak firansizlar ne guzel uyguluyor sistemi dunya sampiyonu oldular
Ispanyollarda da ayni, futbolcu olamayanlari da ispanyollar saatci yapiyir, forma ayakkabi falan sattiriyir

Çevrimiçi Samet Demir

Karizma satılamaz satılması dahi dusunulemez.
Q7 bu sene en yararlı oyuncumuz olacak lens ve gökhan ne yazıkki yedek klubusunde bile sırıtıyor

Saygılar
Geçen senede bu sene için satacağız cine diyordun abi. Şu sevdadan vazgeç artık. Çünkü seneye satamayız. Ya bu sene satarız ya da 2 sene bizimle.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Geçen senede bu sene için satacağız cine diyordun abi. Şu sevdadan vazgeç artık. Çünkü seneye satamayız. Ya bu sene satarız ya da 2 sene bizimle.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 sene sonra anca hurda indirimiyle sportinke verirsin onu

Çevrimdışı mrred

Ya suriyelileri toplayacan iste
Pilajlarda oynamaya baslatacan yavas yavas alissinlar
Iclerinden voleybolcu falan da cikartirsin
Tutmayani da isiklara koyarsin aksam hasilati toplarsin
Afrikadan da ayda 1 gemi alsan
Kadinlar sokaga sac orgusune gecici dovmeye
Cocuklar cami onune
Erkekleri de futbol sahasina

Bak firansizlar ne guzel uyguluyor sistemi dunya sampiyonu oldular
Ispanyollarda da ayni, futbolcu olamayanlari da ispanyollar saatci yapiyir, forma ayakkabi falan sattiriyir
Tamam da önce yetiştiriciler ile ilgili bir doktrin ortaya koymak gerekiyor. Yetiştiricileri biz mi yetiştircez dışardan mı getircez ? Dışardan getirip çocukları eğitcek miyiz ? Eğitmek için bir akademi mi kurcaz ? Nitelik nicelik hepsi eksik olduğu için çok yol var ki o da her aşamada verdiğin kararlar doğru olursa çok yol, doğru olmazsa bir ömür falan gidebilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı doganay

Toplam 4.5 oyuncuya da 2 versen zarardayız.
O nasıl bir hesap öyle fabri bedavaya mi oynuyordu.
Hem adam gitmek istedi kaç kere söylendi. Adam gitmek isteyince pazarlıkta elimiz zayıfladı.

Etiketler: