2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4621988 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

hibe edemez uefa kötü çöker üstlerine kulüp başkanları yapamıyor bunu en son psg
ve liverpool  bu nedenle ağır ceza ödedi. kılıfına uydururmu uefaya yedirirmi göreceğiz bunu
ama bunu araplar bile yediremedi uefaya. uefa zenginlerin kulüplere para pompalamasına izin vermiyor bu konuda çok
hassas davranıyor.

Hibe yasak değil. Hibe edilen para FFP den kaçmak için kullanılamıyor, ben hibe ettim onunla futbolcu aldım diyemiyorsun ama o hibe ile borç ödeyebiliyorsun, fakat o yıl 20 milyon zarar edeceksin diye bir imza atmış isen onu onu gelir olarak gösterip yırtamıyorsun.
Fakat vardır bir numarası, faiz borcunu onunla öder, borç ödedim deyip finansman giderini düşürüp başabaş kuralına  daha kolay uyabilirsin.
Son satır tahmin, anlamam bu işlerden.

Çevrimdışı mehmetthedum

Hibe yasak değil. Hibe edilen para FFP den kaçmak için kullanılamıyor, ben hibe ettim onunla futbolcu aldım diyemiyorsun ama o hibe ile borç ödeyebiliyorsun, fakat o yıl 20 milyon zarar edeceksin diye bir imza atmış isen onu onu gelir olarak gösterip yırtamıyorsun.
Fakat vardır bir numarası, faiz borcunu onunla öder, borç ödedim deyip finansman giderini düşürüp başabaş kuralına  daha kolay uyabilirsin.
Son satır tahmin, anlamam bu işlerden.

Sermaye artırımı kapsaminda veriyormuş.  Kağıt üzerinde hisse almış gözüküyor ama kalben hibe..  yd gibi senet de vermez. Baştan hibe diye söylüyor zaten..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı underworld

Buna gore en az ceyrek yapsak cebe 8-9m giriyor. Cok az degil mi yinede?
10 civarı götürürüz ama cl nin yanında devede kulak gibi kalıyor.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğunun ne kadar önemli olduğu ve niçin sezon başından itibaren önümüzün kesilmeye çalışıldığı şimdi daha net anlaşılıyor. 3. şampiyonluğu alsaydık Bayern hegamonyası kuracaktık TR'de ve CL gelirleriyle makası her yıl daha fazla açacaktık. :s20:

Çevrimdışı yoruk

Ya darılmayın ama yanlış anlamayın ama bu önümüz kesiliyor muhabetleri sıkıyor arkadaş.

Sen geçen sene atamadığın için şampiyon veya 2. olamadın.Forvetlerin +5 daha atsa tamamdın işte.Yine önümüzü kesememiş olacaklardı.GS maçında Babel-Negredo atsa zaten en az 2.olma ihtimalimiz çok büyük olacaktı

Çevrimdışı cursedofdragon

✈️ Beşiktaşımızın UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turundaki B36 Torshavn maçı için Faroe Adaları yolculuğu başladı.
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, B36 Torshavn maçı kadrosuna şu isimleri dahil etti:
Tolga Zengin
Utku Yuvakuran
Ersin Destanoğlu
Gökhan Gönül
Gary Medel
Necip Uysal
Fatih Aksoy
Alpay Çelebi
Caner Erkin
Adriano Correia
Tolgay Arslan
Dorukhan Toköz
Orkan Çınar
Jeremain Lens
Ryan Babel
Cyle Larin
Mustafa Pektemek
Alvaro Negredo
Vagner Love
Güven Yalçın
#Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

hibe reis geri alınmamk üzere die açıklaması var babasının buna bir dur demesi lazım
Lafta hibedir o, Demirören de bize hibe demişti.

Bu adamlar 50 kuruşun hesabını yapan adamlar, 50 milyon Euro karşılıksız para verip de, 3 senelik başarısızlıktan sonra koltuğu tekrar Aziz'e (ya da başkasına) kaptırma riskini görmüyor mu?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya darılmayın ama yanlış anlamayın ama bu önümüz kesiliyor muhabetleri sıkıyor arkadaş.

Sen geçen sene atamadığın için şampiyon veya 2. olamadın.Forvetlerin +5 daha atsa tamamdın işte.Yine önümüzü kesememiş olacaklardı.GS maçında Babel-Negredo atsa zaten en az 2.olma ihtimalimiz çok büyük olacaktı

aynen katılıyorum bende talisca'nın ayağına basılmış konya maçında talisca sarı kart görmüş bunlar normal şeyler.

Caner'e özel sadece 7 maçlık ceza çıkartılmış başka kimse ceza almamış bu sene de o maddeyi tekrar kaldırmışlar bunlar normal şeyler.

Sezonun daha ilk maçında sahaya giren konyalılar olmasına rağmen biz 1 maç saha kapatma cezası almışız sezon içinde gs yan hakemin kafasını patlatacak şekilde sahaya madde yağdırıp saha kapatma cezası almamıştı normal şeyler bunlar.

Alanya maçında gs 10 kişi kalıp muslera kırmızı kart görüp şampiyonluğa veda edicekken  ofsayt gerekçesiyle akabinde gs'nin gol bulmasıyla gs şampiyon yapıldı normal şeyler bunlar.

Bi çırpıda aklıma gelen şeyler daha bir sürü olay var hakemlerin maç içinde bizim oyuncuları sindirmelerine filan girmiyorum bile.

Eğer Beşiktaş'lıysan önümüzü kesiyorlar muhabbeti saçma gelmez yok gs'li fb'liysen zaten öyle birşeye ihtiyacın yok zaten hakemlerle yürüdükleri için.

Çevrimdışı mehmetthedum

Şöyle bir kadro hayal ettim.  Gidenlerden 55 (tosic,mitrovic,fabri,vida,quaresma,pepe,lens,negredo) bonservis geliri , bir kisımla bedelsiz kiralık veda (veli,pektemek,utku)  babel ile devre arası ayrılma ..  gelenlere 30 milyon bonservis ve kira (abuş, ayew,mangala,kjaer,rafael,fortounis,ospina)..

3 altyapı,  4 yerel yetişme, 5 gurbetçi, 12 yabancı ile 24 kişilik kadro.. 

25 milyon transfer karı, yıllık maaşta +12 milyon azalma, takım degerinde 30 m ero artış (110 milyon seviyesi),

En önemlisi  yaş ortalaması 27,5 seviyesine iniyor..  ileriki senelerde satılabilecek oyuncular oluyor.. uefa kupasına doğru ilerliyor.

Hayal işte..

----------------------ABUŞ------------------
------------------(larin, güven)--------------

Ayew------FORTOUNIS----OGUZHAN----LENS
Babel----------tolgay--------dorukhan-- töre,orkan
-----------------------MEDEL--------------------
-----------------------necip----------------------

ADRIANO----MANGALA----KJAER------RAFEL
caner---------atinç---------fatih-------gokhan
----------------------OSPINA---------------------
----------------------tolga-------------------------
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Öyle bir şey olamaz çünkü 3 milyon € mu ne serbest kalma maddesi varmış sözleşmesinde :tabe:
Yunus Emre hep konuşulan rakamlar 3-4 milyon avro civarı. Az para mı bu Harun seviyesinde bir kaleci için? Beşiktaş vizyonu böyle bir kaleciyi takımın ilk 11'indeki kaleci yaptırır mı? Bursa gibi kulüpler her türlü düşmanlığı, çirkefliği yapacak, biz de onlara bonservis vererek ödüllendirecek miyiz? Anadolu kulüpleriyle ilişkileri biraz mesafeli tutmak lazım. Uzak duralım demiyorum, fazla yakınlaşmamak lazım. Yakınlaşmak isteyen bir taraf var ise bu biz değil onlar olmak zorunda.

Çevrimdışı f_madida

Buna gore en az ceyrek yapsak cebe 8-9m giriyor. Cok az degil mi yinede?

Bir 10 civari da naklen yayin geliri var. Iyi gecen bir Avrupa Ligi sezonu 20 Euro birakir. Yari final, Final olursa bu 30'a, 40'a gider.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

Lafta hibedir o, Demirören de bize hibe demişti.

Bu adamlar 50 kuruşun hesabını yapan adamlar, 50 milyon Euro karşılıksız para verip de, 3 senelik başarısızlıktan sonra koltuğu tekrar Aziz'e (ya da başkasına) kaptırma riskini görmüyor mu?

demirören hibe ediyorum deyip ekledi "benden sonraki yönetimlerinde hibe etmesi koşulu ile"

koç ise geri alınmamak üzere ifadesini kullandı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hibe reis geri alınmamk üzere die açıklaması var babasının buna bir dur demesi lazım
Kişisel servetinden verdiği sürece sıkıntı yok ama yine de Rahmi bey bi ayar çekse fena olmaz abi :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Bahaneleri severiz...
İlk yarı kaç puan topladık :fayt
İç sahada kaç puan bıraktık :fayt
10 kişi oynayan takımlara gol bile  atamadık :fayt
Soran olursa önümüzü kestiler

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahah, Ali Koç dün televizyona çıkıp 2 saat boyunca "mısırı koçanıyla yemişiz" dedi, bugünkü gazeteler haberleri "Fenerbahçe Rafinha için kesenin ağzını açtı", "Fenerbahçe'den transfer atağı, çifte imza yolda" vs.

İnanılmaz cidden, şaka gibi bir medya.

Çevrimiçi sefaköykartali

Beşiktaş’ın yıldız stoperi Pepe'ye, eski kulübü Porto ve Wolverhampton talip oldu. İlk etapta oyuncusunu takımında tutmak isteyen yönetim, kulüple 1 yıllık anlaşmasının bulunmasını göz önünde bulundurup Portekizli'ye 7 milyon Euro’luk değer biçti. -FANATİK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi adamlarin sponsoru yok
Her yerine 5er milyon soksa fbnin islem tamam
Corap don kol antreman sahasi falan derken yedirirler parayi uefaya
Toplam 20 milyon € yu bulan sponsorluklara imza attık yakında açıklayacağız dedi akşam Ali Koç

Ali Koç sayesinde Sponsor çekebilirler bu olası bir durum malesef
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Yunus Emre hep konuşulan rakamlar 3-4 milyon avro civarı. Az para mı bu Harun seviyesinde bir kaleci için? Beşiktaş vizyonu böyle bir kaleciyi takımın ilk 11'indeki kaleci yaptırır mı? Bursa gibi kulüpler her türlü düşmanlığı, çirkefliği yapacak, biz de onlara bonservis vererek ödüllendirecek miyiz? Anadolu kulüpleriyle ilişkileri biraz mesafeli tutmak lazım. Uzak duralım demiyorum, fazla yakınlaşmamak lazım. Yakınlaşmak isteyen bir taraf var ise bu biz değil onlar olmak zorunda.
Bütün sene "Hocanın istediği oyuncular alınmıyor" diye şikayet, sonra Harun alınınca Wohaa.

Harun benim de içime sinmiyor, ama ona Frey'in önünde şans verip futbola sunan kişi Şenol hoca.

En azından onun da içine sinen bazı oyuncuların alınmasını anlayışla karşılamak lazım.

Ayrıca 3'ten fazla verildiğini sanmıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bahaneleri severiz...
İlk yarı kaç puan topladık :fayt
İç sahada kaç puan bıraktık :fayt
10 kişi oynayan takımlara gol bile  atamadık :fayt
Soran olursa önümüzü kestiler
Kaç puan bıraktık iç sahada?

Çevrimdışı tuncaboylu

Toplam 20 milyon € yu bulan sponsorluklara imza attık yakında açıklayacağız dedi akşam Ali Koç

Ali Koç sayesinde Sponsor çekebilirler bu olası bir durum malesef
Yahu kim sponsor olacak bunlara?

Arçelik, Yapı Kredi, Beko gibi Koç grubu şirketler olur ancak.

Çevrimdışı atalay

Pas temposunu ve açılarını arttıracak oyuncu. @sefaköykartali | Teşekkürler. @celiker1 | Kesinlikle. @'TaNeR'

Çevrimdışı abdusta

Harun yerine Utku nun önünün açılması taraftarıyım
10 maç oynasın harunuda tolgayıda yedeginde bırakır

Saygılar

Çevrimdışı underworld

Bir 10 civari da naklen yayin geliri var. Iyi gecen bir Avrupa Ligi sezonu 20 Euro birakir. Yari final, Final olursa bu 30'a, 40'a gider.
Yayın geliri 4 takıma bölünmeyecek mi?

Çevrimiçi sefaköykartali

+1903. Bu sezon takım da teknik ekip de yönetim de Şampiyonlar Ligi' ne normalden fazla odaklandıkları için ve gol yollarında sıkıntı yaşadığımız için -forvetlerimiz sağolsun- ligi kaybettik. Bu kadar basit. Ona rağmen elimize bir sürü fırsat geçti. Başakşehiri deplasmanda yenseydik ligi alırdık. Alamadık. Son iki yıldır gsyi deplasmanda yeniyoruz bu sezon yenemedik. Önümüz kesiliyor diye bakmak kendi önümüzü kesiyor. Böyle demeyip hatalarımızı arayıp çözüm bulursak bir sonraki yıl rahatlıkla şampiyon oluruz.

Çevrimdışı underworld

3 beraberlik
Ts, bşk, akigo
Kaç puan bıraktık iç sahada?

Etiketler: