2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4622017 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Başak
Epunaru - attamah ( önlibero devşirmesi) ile oynuyor.
Fb skertel, roman
Gs maykon, serdar

Çevrimiçi Necmi

bildiğim kadarıyla yanlış olmasın bir sene ffp ye göre olman gereken eksiden fazla olursan bir sonraki sene onu telafi etmek zorundasın.
yani bu sene -30 veren fener seneye bunu telafi etmek zorunda :D
ve aynı senaryoyu önümüzdeki sene gs de yaşayacağız bunlar önümüzdeki 5 sene doğrulmayı bırakın düştükleri yerde
nefes bile alamazlar. kadroları her sene daha kötüye gidecek.
Artık daha dikkatli adımlar atmalıyız. Tek başımıza kalmamak anca bizim suçumuz olur. yoksa isteseler bile
bunları ayağa falan kaldıramazlar.

Çevrimdışı underworld

Sir Samet hocama saygılar.

Love + pekto + aras = çiçi

Paketi yapalım kazan - kazan olsun

Çevrimiçi Necmi

Koç'un hazırladığı sunu sayfasından ;

Saraçoğlu'nun koltuk sayısı : 48030

Ambulans, engelli, deplasman, loca, federasyon , görüşü olmayan veya kısıtlı olankoltuklar (adam açık açık bunu da yazmış helal olsun) gibi koltuklar düşüldükten sonra ;  satılabilir koltuk sayısı : 40500

Kombine için ayrılan koltuk : 28bin küsur  yaklaşık 29000..
kombine için ayrılan koltuk sayısı 29000 ken nasıl oluyorda 35000 kombine satıyorlar :D

Çevrimiçi Necmi

Göksel 13 dedi
Konya 7-8 dedi

Büyük ihtimalle göksel gene bir fırıldak çevirmiş.

Bu senede 4 takımla gidecez gibi...

En kötü 10 milyon alırız diyelim.
bu sene gelirler arttı.

Çevrimdışı federo

Harun geleceğine kaleye Hırvatistan milli takımının genç kalecisi Livakovic gelse keşke. Mrmicin onayı var ise 2-3 m euro bandında bu işi halledebiliriz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

2-3 m euro arası bonservisle gelecekse Harun' a hayır demem.

Hocanın çıkardığı ve güvendiği bir oyuncu.
Ayrıca konsantre olduğunda çok iyi bir kaleci.

Çevrimdışı tuncaboylu

Marco Fabian (89 doğumlu) bizde 10 numara olarak iş görmez mi? Tecrübeli, seri, dayanıklı ayağı sert bir oyuncu. Frankfurt'da on numara pozisyonunda oynan 3 oyuncudan sözleşmeşi henüz uzatılmadı...
Sözleşmesi 2019'da bitiyor görüyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşın 2017 4. dönem borcu neti 1.885 M tl euro karşılığı 402 M € aralık ayı kuruyla
Beşiktaşın 2018 2 dönem borcu neti 1.642 M tl euro karşılığı 288 M €

Beşiktaşın borcu azalmıyor diyen arkadaşlara duyurulur geçen seneden bu seneye borçta ciddi bir düşüş var
tabi bu kesin değil esas esas bu sene 4. dönem blançosunda çıkacak net borca göre hesaplanması daha doğru
olacak ama bir çok arkadaşın renkli basın propagandasından etkilenip feveran etmesini gerektirecek vahim durum yok.
oyuncu alacakları gecikebilir çünkü sürekli borç ödeniyor. öncelik durumuna göre haraket ediliyor ama
4 aydır para ödenmiyor lafları pek inandırıcı değil bizden ayılan hangi oyuncuydu hatırlamıyorum yabancı basın sormuşdu
Beşiktaşdan paranızı alamıyormuşsunuz diye oda doğru değil bu bir kere 1,5 ay gecikme yaşadım onun dışında ödemeler yapılıyor gibi
bir şey söylemişdi.
En acı olan şey Beşiktaş taraftarının bu kadar yalanına ramen hala renkli basının söylediklerini baz alması yada hiç bir şeyden haberi olmayan
yöneticilerin sırf gündem olmak için konuşmalarına fazla inanması sanırım biraz işimize ne geliyorsa ona inanma meili içindeyiz.
yukardaki rakamlar kulübün açıkladığı rakamlar ve  o zamanki güncel döviz kurlarıyla çevrilmiş hali ufak tefek hatalar olabilir
5 ayda 114 M € borç düşüşü var bunun bir kısmı kur farkından dolayı mutlaka ama genede ciddi düşüş var
kur yükseliyor borcumuz yükseliyor deniyor ya arkadaşlar kur yükseldiğinde alacaklarımızda yükseliyor
ve alacakların büyük çoğunluğu döviz.
Beşiktaş borç durumunda artıya dönüş yaptı daha yeni gelirlerimize kovuştuk bundan sonra tahminim düşüş
devam edecek.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 08:31:26 Necmi ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

2-3 m euro arası bonservisle gelecekse Harun' a hayır demem.

Hocanın çıkardığı ve güvendiği bir oyuncu.
Ayrıca konsantre olduğunda çok iyi bir kaleci.

Rajkovic, Livakovic, Jo Hyeun Woo gibi Milli Takimlarinin mevcut ve gelecekteki kalecileri ayni fiyata ve daha ucuza varken bu fiyata niye 30 yasina gelmis Harun'u istiyoruz? Hocanin yerli fantazilerinden vazgecmesi lazim artik. Ozan Tufan, Serdar Aziz nasil dokulduklerini goruyorsunuz. Serdar Aziz kazmasi tek basina 5 net penalti yaptirdi gecen sene bunlar verilmeyenler. Volkan ortalarda yok. Oguzhan takintisiyla Medel'i takima gec hazirladi, 2. yari Medel'le 41 puan topladik. Yerli alinacaksa yurt disindan alinsin, yurt icinde Abdulkadir'den baska su an almaya deger birisi yok. Okay ve Berke dedik birini FB digerini Celta Vigo aldi.

Çevrimdışı caner.eryigit

koçmu dedi 40400 diye
Twitter da gördüm abi herhalde o söylemiş makarası yapılıyordu

Beşiktaşın 2017 4. dönem borcu neti 1.885 M tl euro karşılığı 402 M € aralık ayı kuruyla
Beşiktaşın 2018 2 dönem borcu neti 1.642 M tl euro karşılığı 288 M €

Beşiktaşın borcu azalmıyor diyen arkadaşlara duyurulur geçen seneden bu seneye borçta ciddi bir düşüş var
tabi bu kesin değil esas esas bu sene 4. dönem blançosunda çıkacak net borca göre hesaplanması daha doğru
olacak ama bir çok arkadaşın renkli basın propagandasından etkilenip feveran etmesini gerektirecek vahim durum yok.
oyuncu alacakları gecikebilir çünkü sürekli borç ödeniyor. öncelik durumuna göre haraket ediliyor ama
4 aydır para ödenmiyor lafları pek inandırıcı değil bizden ayılan hangi oyuncuydu hatırlamıyorum yabancı basın sormuşdu
Beşiktaşdan paranızı alamıyormuşsunuz diye oda doğru değil bu bir kere 1,5 ay gecikme yaşadım onun dışında ödemeler yapılıyor gibi
bir şey söylemişdi.
En acı olan şey Beşiktaş taraftarının bu kadar yalanına ramen hala renkli basının söylediklerini baz alması yada hiç bir şeyden haberi olmayan
yöneticilerin sırf gündem olmak için konuşmalarına fazla inanması sanırım biraz işimize ne geliyorsa ona inanma meili içindeyiz.
yukardaki rakamlar kulübün açıkladığı rakamlar ve  o zamanki güncel döviz kurlarıyla çevrilmiş hali ufak tefek hatalar olabilir
5 ayda 114 M € borç düşüşü var bunun bir kısmı kur farkından dolayı mutlaka ama genede ciddi düşüş var
kur yükseliyor borcumuz yükseliyor deniyor ya arkadaşlar kur yükseldiğinde alacaklarımızda yükseliyor
ve alacakların büyük çoğunluğu döviz.
Beşiktaş borç durumunda artıya dönüş yaptı daha yeni gelirlerimize kovuştuk bundan sonra tahminim düşüş
devam edecek.

Burada Seba'nin unutulup Fikret Orman daha buyuk baskandir dendigini de gordum yalniz. Elbette Fikret baska iyi isler yapiyor, fakat Suleyman Seba'nin bu kulubu borcsuz biraktigi unutulmasin, Seba'dan sonra Fikret Orman baskan olsaydi bugun belki 0 borcumuz ve 20+ sampiyonlugumuz vardi. Iste bir secim bu kadar onemli olabiliyor.

Yapilacak transferlerden sonra onumuzdeki senenin favorisi yine biz olacagiz. Umarim birileri bu sene o kirli patilerini futboldan ceker ve ligde bizim onumuz kesilirken renklilerin onu acilmaz. Iflas ediyorlarsa kendi sorunlaridir, biz mi dedik gidin Anelka'yi, Roberto Carlos'u, Drogba'yi alin diye? Essek gibi odesinler bedelini. Tatli tatli yerken iyiydi gelirlerini, bunun bedelini bize odetmeye kalkmasinlar gecen seneki gibi yoksa gecen seneki gibi sabirli olmaz bu taraftar. Herkes ayagini denk alsin bu sene.

Yahu bu medya çok şerefs.z

Saracak yer bulamadılar, şimd de "Eeee Beşiktaş bu kadar CL geliri elde etti, bu kadar oyuncu sattı, nerede bu paralar" geyiği çevirmeye başladılar.
Ben nerede olduğunu söylerdim de forumu kapatmak zorunda kalmayalım, süzük herifler.  :akuma:

Bu tur yazilar varsa, kulup tekzip yayinlatmali, israr ederlerse mahkemeye verilmeli bu yalanci basin organlari yetti artik. Besiktas borsada hisseleri satilan bir kulup, bu tur haberlerle manipulasyon yapmadiklari ne malum? Ibret-i alem icin iki tanesine okkali birer tazminat davasi ac, sonra yurekleri yetiyorsa yapsinlar bu haberleri.

Çevrimdışı tangaz

güç zehirlenmesi falan yaşanmadı geçen sene güle oynaya şampiyon olurduk hocanın hataları nedeniyle olamadık
kimse transfer falan demesin ikinci yarı aldığı puanlar ortada takımın bu kadro ikinci yarı bu puanları toplayabiliyorsaki
ikinci yarılar daha zordur ilk yarı alınan 30 puanın tek suçlusu hocadır ligi önemsemedi bedelinide şampiyonluğu vererek ödedik
gruptan na mağlup çıkmış ikinci yarı 41 puan çıkartmış bir takımın kadrosu yetersiz değildir.
farazi hikayeler yaratmak kendimizi kandırmak olur. Gerçekleri konuşmak lazım takım yada hoca veya ikisi birden
ilk yarı ligi zerre kadar önemsemediler genede daha fazla puan alabilirdik birde üstüne hocanın yanlış sistemi geldi
sonuç 30 puanda kaldık. yetersiz denen kadro şl de gruplardan na mağlup çıkamaz ikinci yarıda 41 puan toplayamaz.
demekki gayet yeterliymiş hatayı doğru yerde aramak lazım.

sana göre yaşamadı bana göre yaşadı.

şampiyonluk bundan kaçtı demiyorum, kadro iyiydi kötüydü de demiyorum.

kadro planlaması yapılırken bunu yaşadı diyorum. aziz çıkıp beşiktaşın en iyi oyuncusunu alırım yedek oturturum demişti gitti sen yapamazsın ben yaparım egosuna büründü ve lensi aldı mesela. oysa buna gerek yoktu kadroda zaten dominant bir sağ açık var 2 küsürde maaşı var yedek olarak da genç bir çocuk (orkan) alınmış üstüne oraya yeni transfere gerek yok illa birini alacaksan orkanla rekabet edecek genç ekonomik bir yatırım transferi yaparsın orkanla rekabete girer iyi olan yedek kalır kötü olanı kiralanır gönderilir vb. hoca kamp başlamadan basın toplantısında GGye alternatif oyuncu bakarken multipozişın olmasına önem veriyoruz dedi GG iyiyse yeni gelende iyiyse biri oynayacak diğeri yedek kalacak ikiside 2 küsür maaş alacak bu her türlü sıkıntıya sokacak dedi sadece sağ bek özelliği olan birini alacaksak da genç olsun yedek kalacaksa o kalsın dedi. negredo lens vb konularına geçti lens guaresma da bu sıkıntının hasıl oldugunu söyledi.

işte burada lens transferi güç zehirlenmesi oluyor, gerçekleşirken taraftarın hoşuna gidiyor ne mors ettik azizi diyoruz da aslında yapılan eylemin azizden bir farkı kalmıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi doganay

Benim aklıma şöyle birşey geldi. Şimdi VAR gelmesiyle birlikte dünya kupasında dünya kadar penaltı oldu. Penaltı sayısı çok arttı bu ligte de böyle olacaktır. Bizde ise en son Cenk Tosun dan sonra net penaltıci kalmadı. Sırf bunun için bile transfer yapılabilir. Sonucu çok etkiler.

Çevrimdışı tangaz

hibe edemez uefa kötü çöker üstlerine kulüp başkanları yapamıyor bunu en son psg
ve liverpool  bu nedenle ağır ceza ödedi. kılıfına uydururmu uefaya yedirirmi göreceğiz bunu
ama bunu araplar bile yediremedi uefaya. uefa zenginlerin kulüplere para pompalamasına izin vermiyor bu konuda çok
hassas davranıyor.

avrupa kulüpleri ile bizimkiler bir değil bizimkiler dernek belli kısmı aş yapıldı o para derneğe bağışlandı dernekler yasasına göre de sorun teşkil etmiyor. parayı kalkıp tüm borcu kapatacağım onu yapacağım bunu yapacağım desen aktarsan uefa gelir çöker dediğin gibi ama bunun kılıfı dernek sayesinde uyduruluyor. sermaye arttırımında kullanıyorsun parayı sermaye arttırımından gelen parayla da ffp.nin etrafından dolanabiliyorsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Egemenden sonra bize iyi kötü para kazandırmadan giden stoperimiz oldumu
ben hatırlayamadım :alala:

escude pedro franco miloseviç berat

Çevrimdışı tangaz

Göksel 13 dedi
Konya 7-8 dedi

Büyük ihtimalle göksel gene bir fırıldak çevirmiş.

Bu senede 4 takımla gidecez gibi...

En kötü 10 milyon alırız diyelim.

başak ŞL ön elemesinden geldiği için geliri daha fazla olmuş olabilir daha fazla maç yaptı konyadan

Çevrimdışı tangaz

Benim aklıma şöyle birşey geldi. Şimdi VAR gelmesiyle birlikte dünya kupasında dünya kadar penaltı oldu. Penaltı sayısı çok arttı bu ligte de böyle olacaktır. Bizde ise en son Cenk Tosun dan sonra net penaltıci kalmadı. Sırf bunun için bile transfer yapılabilir. Sonucu çok etkiler.

ahh demba ahhh

almamakla büyük hata ettik şimdi forvet transferinde ismi geçen hiç bir  oyuncu demba kadar net golcü değil

Çevrimdışı yoruk

Geçen ben de sordum merak ettim penaltıcımız kim olacak diye ?

Yalnız bu borçlar korkunç.En kötü durumda olan GS gibi görünüyor.Mutlaka genç çıkarmak lazım altyapıdan yoksa bu borçlar ile zor baş edeceğiz , çark ancak dönüyor çünkü.Altyapı altyapı altyapı....

Bir de artık oyuncuların maaşlarını yavaş yavaş TL'ye çevirsek diyeceğim ama Necip 'den başka fedakarlık yaparım diyecek adam yok.Bir de Ersan gelirse o yapar.

Çevrimdışı tangaz

hırvat genç kaleciyi alalım 1-1,5 arası bonservis 750 de maaş veririz 2+1 yıl kontrat ohh miss. tutmazsa zarar az olur beğenirsek ilk yıl sonunda koyarız önüne 5 yıllık kontrat 1,25 die başlatıp her yıl 100 artarak. mrmiçin elinde 10 numara yetişir.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Avrupa ligi gelirleri gecen seneye gore;

Gruplara kalma 2.4-------》2.9
Galibiyet 360k-----》570k
Beraberlik 120k-----》190k
Son 32 500k------》500k
Son 16 750k-----》1.1m
Ceyrek 1m-----》1.5m
Yari 1.5m-----》2.4
Final 3.5m-----》4.5m
Sampi 6.5m-----》8.5m
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi yaço58

Avrupa ligi gelirleri gecen seneye gore;

Gruplara kalma 2.4-------》2.9
Galibiyet 360k-----》570k
Beraberlik 120k-----》190k
Son 32 500k------》500k
Son 16 750k-----》1.1m
Ceyrek 1m-----》1.5m
Yari 1.5m-----》2.4
Final 3.5m-----》4.5m
Sampi 6.5m-----》8.5m
şampiyonlar liginin yanında neki çok büyük fark var arada bence cl 12 veriyorsa gruptan çıkmaya burdada 4-5 verilmeli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Buna gore en az ceyrek yapsak cebe 8-9m giriyor. Cok az degil mi yinede?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: