2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4621426 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

satılmasından bunumu anladın. kulübün içinde olduğu durumdan ffp den zerre kadar bilginiz yok
marcelo satılmasa talisca nın bile kirasını ödeyemiyorduk bırak başka oyuncu alınmasını
burda yorum yapan herkes laf olsun beri gelsin diye yorum yapıyor hiç kimsenin bir şeyleri bilme öğrenme gibi derdi yok
geçen biriniz lense o kadar para vereceğimize aboubakarı alırdık dedi. biz marceloyu 7 ye sattık
2 si taliscanın kirasına gitti 5 kaldı biz hiç kimseyi almasak bile abouyu genede alamıyorduk.
birileri çıkıyor biz ffp yi çok ciddiye aldık bak renkliler patır patır oyuncu alıyor diyor bakıyorum
kimseyi aldıklarını görmüyorum sadece basında şunu aldılar buna şu kadar teklif
götürdüler diye laflar var gerçekte gelen giden kimse yok. fener 3 genç aldı 5 harcamış sanırım
3,5 fernandao satışından geldi bırak oyuncu almayı hesabı denkleştirmesi için daha oyuncu satışı yapması lazım
gs japon oyuncusunu borsaya bildirdimi sanmıyorum sadece lafta aldı resmi bir şey yok sanırım
girdisi varmı ne kadar bilmiyorum ama şimdi oyuncu falan alamıyorlar biz bekliyoruz evet ama bekleme nedenimiz pazarlık ve fiyatların düşmesi onların bekleme nedeni oyuncu satıp girdi yapmak. biz şu anda istersek pat diye alırız
ama onlar gel bonservisi 1 m deseler bile alamazlar. transfer yapmadan lige girerlerse şaşırmayacağım
şl gibi kader maçına çıkacak kadroyo ilave yapamadılar. elenirlerse 35 M kaybedecekler ama alamıyorlar işde.

Necmi abi, sabırlıyım ve yönetimin en doğru transferleri yapacağına inanıyorum. Ancak herşeye rağmen FFP nin kıskacından nispeten kurtulduğumuz şu senede daha planlı daha takır takır işlerin yapılacağını umardım özellikle geçen seneden ders çıkararak. Yani biz aynı durumda olsak darılmaca gücenmece yok Galatasaray ve Fnerbahçe bize kolay kolay nefes aldırmazdı.Kaliteli bir takım kurup bu sene yine şampiyon olup oluğu kendilerine çevirirlerdi. Biz de ise sanki şampiyonluktan çok aman borcumuz olmasın havası hakim.Lakin Türkiye ortamında borçsuzluktan çok kimdaha çok şampiyon o önemli. Şampiyonluk gücü beraberinde getiriyor borçsuzluk veya etik değerlere uygunluk sonra geliyor. Biz elbette Galatasaraydan daha kaliteliyiz ona şüphem yok yalnız bunu kupaylada ıspatlamak lazım.Bu sezona tamam size 1 sene avans verdik kaldığüımız yerden devam ediyoruz mesajının verilmesini beklerdim. Neyse umutsuz değilim ama içimde de bir keşke yok değil...

Çevrimiçi COB

Ilhan, Guti demisken Cordoba'yi da alalim hem Mrmiç'in yardimcisi hem part time kalecimiz olur.

Çevrimdışı tangaz

Necmi abi, sabırlıyım ve yönetimin en doğru transferleri yapacağına inanıyorum. Ancak herşeye rağmen FFP nin kıskacından nispeten kurtulduğumuz şu senede daha planlı daha takır takır işlerin yapılacağını umardım özellikle geçen seneden ders çıkararak. Yani biz aynı durumda olsak darılmaca gücenmece yok Galatasaray ve Fnerbahçe bize kolay kolay nefes aldırmazdı.Kaliteli bir takım kurup bu sene yine şampiyon olup oluğu kendilerine çevirirlerdi. Biz de ise sanki şampiyonluktan çok aman borcumuz olmasın havası hakim.Lakin Türkiye ortamında borçsuzluktan çok kimdaha çok şampiyon o önemli. Şampiyonluk gücü beraberinde getiriyor borçsuzluk veya etik değerlere uygunluk sonra geliyor. Biz elbette Galatasaraydan daha kaliteliyiz ona şüphem yok yalnız bunu kupaylada ıspatlamak lazım.Bu sezona tamam size 1 sene avans verdik kaldığüımız yerden devam ediyoruz mesajının verilmesini beklerdim. Neyse umutsuz değilim ama içimde de bir keşke yok değil...

forvet, forvet arkası, medelin yanı, pepenin yanı, kale (kısaca omurgamız) şuan soru işareti iken nasıl kadromuz daha iyi olabiliyor? üstüne üstlük performansı sürekli tartışılan sağ açık ve gerek performans gerek sağlığı soru işareti sağ bek eksiklerimiz de varken ben direkt kadromuz daha iyi diyemiyorum maalesef, transferler iyi çıkarsa iyi olabiliriz ama geçen seneki gibi olursa da işimiz kolay olmayacaktır. yapılmayan transferler, ligin başlamak üzere olması, ligin ilk haftasının öncesi ve sonrası uefa maçına denk gelmesi, gelecek oyuncuların ne zaman kadroya dahil olacağı, o kadar çok soru işareti var ki...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Ön yuvarlak eleme? :)
Bu sene rahatlikla ceyrek finale gideriz önümüz çok açık.. En az 20 puanımız cepte..

Bu arada dün fbliler ne ağladı yahu Benfica için :) Bize çıkınca en kolay kura kendilerine çıkınca en zor kura.. Üstelik bizim oynadığımız Benfica taş gibi takımdı.. Bunlarin oynayacağı geçen sezon Baselden 5 yiyip sıfır puan çeken Benfica..

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
google tercümesi işde
playoff oluyor ama öyle çeviriyor orjinali bozmadım :evillol:
Beşiktaşın gruptan çıktığında haneye 18 puan yazdırması lazım altında bir puan
kabul edilemez. seneyede 11 puanımız silineceği için bu farkıda kapatmak gerekiyor
bu sene en kötü 25 puan almalıyız bence manu kupayı aldığı sene 26 puan toplamışdı
bu sene puanlarda artış var kupayı alan 35 puanı görür. şl ile dengelemişler aslında
yoksa 4 ülke takımlarıyla aradaki puan farkı kapanmazdı. uefa ön elemelerinde küçük takımlar biraz puan toplasın demişler şl gruplara katıldığında 4 puan alıyorsun burda ön eleme oynayarak gruplara geldiğinde 6 puan alacaksın
hiç bir şey olmasa direk katılsan 3 puan alacaksın. bunlar iyi oldu.

Çevrimdışı kyiv

forvet, forvet arkası, medelin yanı, pepenin yanı, kale (kısaca omurgamız) şuan soru işareti iken nasıl kadromuz daha iyi olabiliyor? üstüne üstlük performansı sürekli tartışılan sağ açık ve gerek performans gerek sağlığı soru işareti sağ bek eksiklerimiz de varken ben direkt kadromuz daha iyi diyemiyorum maalesef, transferler iyi çıkarsa iyi olabiliriz ama geçen seneki gibi olursa da işimiz kolay olmayacaktır. yapılmayan transferler, ligin başlamak üzere olması, ligin ilk haftasının öncesi ve sonrası uefa maçına denk gelmesi, gelecek oyuncuların ne zaman kadroya dahil olacağı, o kadar çok soru işareti var ki...

Hocanın bu sene daha motive ve şampiyonluğa daha odaklı olduğunu görüyorum. Bence Hocanın motive olması en az 1 oyuncu transferi kadar önemli. Ama herşeye rağmen yeter mi?Yetmez tabi. Çok daha iyisi en iyileri olmalı. Bu saatten sonra Beşiktaşın kadrolarının kalite olarak Fnerbehçe ve Galatasarayın altında olma gibi bir lüksü olamaz. Biz onların geçtiği yollardan çok daha önce geçtik bunun avantajını mutlak şekilde her platformda yansıtmak zorundayız.

Çevrimdışı Egos

satılmasından bunumu anladın. kulübün içinde olduğu durumdan ffp den zerre kadar bilginiz yok
marcelo satılmasa talisca nın bile kirasını ödeyemiyorduk bırak başka oyuncu alınmasını
burda yorum yapan herkes laf olsun beri gelsin diye yorum yapıyor hiç kimsenin bir şeyleri bilme öğrenme gibi derdi yok
geçen biriniz lense o kadar para vereceğimize aboubakarı alırdık dedi. biz marceloyu 7 ye sattık
2 si taliscanın kirasına gitti 5 kaldı biz hiç kimseyi almasak bile abouyu genede alamıyorduk.
birileri çıkıyor biz ffp yi çok ciddiye aldık bak renkliler patır patır oyuncu alıyor diyor bakıyorum
kimseyi aldıklarını görmüyorum sadece basında şunu aldılar buna şu kadar teklif
götürdüler diye laflar var gerçekte gelen giden kimse yok. fener 3 genç aldı 5 harcamış sanırım
3,5 fernandao satışından geldi bırak oyuncu almayı hesabı denkleştirmesi için daha oyuncu satışı yapması lazım
gs japon oyuncusunu borsaya bildirdimi sanmıyorum sadece lafta aldı resmi bir şey yok sanırım
girdisi varmı ne kadar bilmiyorum ama şimdi oyuncu falan alamıyorlar biz bekliyoruz evet ama bekleme nedenimiz pazarlık ve fiyatların düşmesi onların bekleme nedeni oyuncu satıp girdi yapmak. biz şu anda istersek pat diye alırız
ama onlar gel bonservisi 1 m deseler bile alamazlar. transfer yapmadan lige girerlerse şaşırmayacağım
şl gibi kader maçına çıkacak kadroyo ilave yapamadılar. elenirlerse 35 M kaybedecekler ama alamıyorlar işde.

ağabey orada, çoğunlukla, mitrovic'e verilen para işe karışıyor. şunu ifade ediyorlar: "eğer, porto ile bir anlaşma yapsaydık; dört buçuk milyona sezon ortasında aboubakar'ın porto'daki hakkını alsaydık; sene sonunda da diğer kulüple görüşür 6 milyonunu verirdik."

"en azından böyle bir haber çıkartsalardı da, aklımız kalmasaydı." dolayında bir kurgu bu. neticede biz diego costa'yı yarım sezon kiralamaya razıydık. elimizdekinin 3 milyonuyla aboubakar'ı yarım sezon kiralar; üstüne medel'i alır; daha da üstüne karışmazdık. sezon ortasında da yapılan satışlardan aboubakar'ın bonservisi ödenirdi. onun yerine lens'inki ödendi.

Çevrimdışı Liquidator

Fabri 6 milyona gitmis((( kim ne derse desin çok ucuza gitmiş

KAP açıklaması geldi

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Necmi

Keimiksiz değilmiş Net maaş 3 milyonmuş vergi düşünce 1.5 muş ama 2 ye geliyormuş primlerle falan
net denmez o zaman net tabiri eline geçen için kullanılır brüt maaşı o diyeceksin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş, Fabri'nin transferi konusunda Fulham'la 6 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığını KAP'a bildirdi..

Az yaaaaaa , bari 7 milyon olaydi aradaki 1 milyonluk fark tam 5.5 milyon TL demek..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Hocanın bu sene daha motive ve şampiyonluğa daha odaklı olduğunu görüyorum. Bence Hocanın motive olması en az 1 oyuncu transferi kadar önemli. Ama herşeye rağmen yeter mi?Yetmez tabi. Çok daha iyisi en iyileri olmalı. Bu saatten sonra Beşiktaşın kadrolarının kalite olarak Fnerbehçe ve Galatasarayın altında olma gibi bir lüksü olamaz. Biz onların geçtiği yollardan çok daha önce geçtik bunun avantajını mutlak şekilde her platformda yansıtmak zorundayız.

bence gesenin kadrosu stoper harici eksik değil birde ön eleme vb oynamayacakları için lige iyi giriş yapma anlamında şanslılar, balları mode on durumunda yine. hoca evet daha motive ama sürekli sirkülasyondan haklı  bir şikayeti var bunu çok yansıtmıyor zorunlulukları kabul ediyor ama yıpranmışlığını görebiliyorum. ozzi tolgay merkezine de hiç güvenmiyorum ben. bu ikili bizi yarı yolda bırakır benden söylemesi. geçen babelin videoda tolgaya ayakkabı markası ile takılıyor kızdırıyor tolgay geçen bu ayakkabı ile attığım golü gördün deyince babel ben geçen sene hiç gol atamadığını gördüm diyor. tolgay bir olsun benim olsun ama bu sene 4 gol atarım die hedef koyduğunu söylüyor. hedefe bak 4 gol...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

6M € için Fabri'den olduk, müthiş gerekli bi hamle gerçekten.

Tolga Zengin'le başarılar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

bizim kaleci işi de bu fenerlileri ne çok germiş şeytan çıkmış tarihi hata diyor kankası oğuz çıkmış ospinaya para verip yurolar dışarı çıkacağına harun çöpünü alsınlar diyor.
ospinayı alacağız diye ödleri patlıyor iyi olmasından öte fener alamadı :D
gittiler volkanla anlaştılar. hele birde bonservissiz falan olursa ki öyle söyleniyor
bunlar söyleyecek bir şey bulamayacaklar.
bu arada alma ihtimalimiz olan oyunculara çöp falan demesek daha iyi olacak
gerçi ben almayı düşündüğümüzü pek sanmıyorum ama terslik çıkar mecbur kalırız
çöp demek için transfer döneminin bitmesini yada kaleciyi almayı bekleyelim derim :D

Çevrimiçi Necmi

Vagner Love: "Ayrılmak gibi bir planım yok. Tabii ki futbolun içinde kesin konuşamazsınız. Eğer takım bir forvet alırsa rekabet artar. İyi olan sahaya çıkar. "
ben abou alınırsa love nin kalmasını isterim iki farklı yapıda forvet işimizi daha çok görür
larin daha çok abou tarzı forvet çünkü.

Çevrimiçi doganay

Bagra bagra gitti kapı gibi kaleci

Çevrimiçi Necmi

Evet abi. Caner abi baya detaylı yazmıstı.
Sonra bir hafta sonra Başkan cıktı aynısını söledi. 
Uzun sakatlıga neden olacak kıkırdak sorunu varmıs .
Umarım Abou'yu aldıktan sonra basına bisey gelmez.  :money:
tabi bu dedikoduyu çıkartıp sonra başkanında dile getirmesi tamamen fiyatı aşağıya çekme yada yerli
rakipleri bertaraf etme çalışmasıda olabilir. yoksa almayı düşündüğümüz bir oyuncuya neden sakat diyelim.
böyleyse o paralara almayı neden düşünelim başkan gibi pinti biri şüphe duysa böyle bir bonservis verirmi :alala:

Çevrimdışı indie

Kaliteden bağımsız olarak Babel, Adriano ve Medel hariç kadroda kalan tüm isimlerin performansları yaş, sakatlık meyili veya yetenek kaynaklı tartışmalı. İlk 11 için sağ bek, forvet, en az 1 tane ortasaha, stoper, kaleci gerekiyor. Bunların hem tecrübeli hem uygun fiyatlı hem profesyonel hem yetenekli hem fit olması gerekiyor. Quaresma, Pepe satılırsa bu rakamın artması gerekiyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Basında geçen isimlerden yalnızca Abu gerçekçi ve tatmin edici, onun da sakatlık konusu can sıkıcı. Bu sezon en ciddiye alınması gereken sezon.

Adam Epl bir rüya bırakın beni gideyim yoksa sezon sonu giderim ama simdi gideyim kulüp de para kazansın demiş

Ne yapacaksin kafasına silah mı dayayacaksin ?
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2018, 17:43:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Kalpten Teşekkürler Fabricio Ramirez

Kalpten Teşekkürler Fabricio Ramirez
2016-17 sezonunda Futbol Takımımıza katılan ve o sezon Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu kazanmamızda pay sahibi olan, hem taraftarımızın hem de Camiamızın kalbinde adeta taht kuran Fabricio Ramirez ile yollarımız ayrıldı.
Kişiliğiyle, yeteğeniyle, örnek profesyonelliği ile tüm futbolseverlerin kalplerini de kazanan Fabricio Ramirez, Beşiktaşımızda iz bırakan bir futbolcu oldu.
Bu camia, bu kutsal forma için gözyaşı dökmüş evlatlarını asla unutmadı, unutmayacak.
Fabricio Ramirez’e tüm emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, hizmetlerinin daima hatırlanacağını belirtiriz.
Saygılarımızla,
#Beşiktaş JK

📂 Documents
 └📁 Beşiktaş JK
    └📁 Transferler
       └⚠️ Bu klasör boş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Acil transfer lazım bize.
Bu bünye bu kadar uzun süreye alıskın değil.
Bari su Aboubakar acıklansada gülse yüzümüz biraz.

Çevrimiçi murat

fabri çok mu sıkıştırdı acaba 6 milyona razı olduk.geçtiğimiz sezon sözleşmesini 3 yl uzatsaydık şimdi 15 gibi bir rakam konuşuyor olurduk.ilk sene başarılı olmuş hemen 5 yıllık yeni sözleşmeyi dayayacaksın gel kardeşim senin maaş 1.2 al sana 1.5 5 yıllık yeni sözleşme.

Çevrimiçi Samet Demir

Adam kendisi gitmek istedi. Şunu  bir anlayalım lütfen. Yönetime bu konuda kimse laf edemez. Yoksa seneye bedavaya gidecekti.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: